Marcsi: Hány hetes vagy? Én kb. a félidőig Elevitet szedtem. Hamar megszokta a szervezetem, de jó éhessé tett, úgyhogy egy idő óta csak alkalmanként szedem. De szerintem kb. a 4. hónap végéig nagyon fontos valamilyen magzatvédő vitamin. Mostanában egyébként vitaminos pezsgőtablettákat iszom üdítő helyett, ezekben nem olyan tömény a vitamin, hogy túl lehessen adagolni, nem is olyan drága és elég finom. Vas+folsavasat, multivitamint és kalciumot szoktam inni, hol ezt, hol azt.
Tim-csi: A magzati adókedvezmény akkor jár, ha már van min. két gyereked és a pici a harmadik.
Lányok a finishben: Ti mikor mostátok ki a babaruhákat és hol és hogyan tároltátok őket? A címkéket kivágtátok? Én azt hiszem, ki fogom, mert némelyiknek olyan szúrós a széle, nem akarom, hogy irritálja a kicsit, csak akkor nem fogom tudni, melyik az 56-os, melyik a 62-es. Vagy lehet, hogy egyelőre csak az 56-osokból vágom ki a címkéket.
Az éjjel azt álmodtam, hogy császárral szültem, a bikinivonalnál vágtak, és meg kellett nagyobbítani a nyílást. Aztnán lemosták a kicsit és odaadták az apjának, aki odaadta nekem szopizni. Nagy, barna szemekkel nézett rám a baba, és rögtön ügyesen szopni kezdett, egyáltalán nem fájt semmi. Kicsit ijesztő, mégis jó álom volt. Ja, és azt álmodtam, hogy április 20-án történt. (22-23-ra vagyok kiírva).

[/url]