A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ebben van valami. :) Bár ki tudja kiismerni igazán egy kutya lelkét... De nagyon jófejek tudnak lenni, és némelyik szereti a kisbabákat.
február

Az én kutyuim szeretik a kisgyerekeket! :-) Most voltam hamizni, tele a pocak!
Ági28

Óh! Elolvadtam a gyönyörűségtől. Meseszép a babád Ági!!!!

Egyébként mindenki ok? Én jól vagyok, de a szabi óta egyszerűen nem megy a munka:(
cyprus

Ági! Mesélj már, mit szólt a csaláD?
cyprus

Szia Cyprus!! Hát mindenki nagyon örült, sajnos anyukám nem tudott puszilgatni,mert tiszta takony! De nagyon nagyon örültek, még a nagymamám is. Mondtam neki, hogy nézd mama bemutatom a dédunokádat! :-)
Ági28

Hú, ez olyan jó lehet eg yilyen hírt közölni!!! Remélem én is elmondhatom még a nagyszüleimnek.

És most meddig leszel még Dévais? Mik a treendőid? Bocs, hoyg sokat kérdezek, de annyira izgiri.
cyprus

Dévisz kérdezte, hogy a terhesgondozással mi lesz, én mondtam neki,hogy amíg rendben nem megy minden, maradok, legalább 3 hónapíg. :-)

nem tudok felrakni vonalzót! :-(
Ági28

Hát a vonalzóban nem tudok segíteni:(. próbálgasd csak bizti menni fog. :lol: :lol:
cyprus

De nem megy! :-(
Ági28

Na megpróbálom, hátha így kell

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Figyu! Ha van türelmed visszaolvasgatni egy kicsit, akkor azt hiszem gizzmixx próbálkozott vele és neki sem ment és ott valaki adott neki tanácsot, hogy hogy is kell feltenni. Bocs, ha nem gizmix volt:)

Vagy várd meg míg jár erre egy vonalzózseni.
cyprus

Sikerűlt!! :-)

Ági28

Na, mondtam én, hogy menni fog. Ügyi vagy és nagyon szép:)
Ági! Tegnap azon gondolkoztam, hogy te hány petikét is kaptál vissza? Bocs, de már keverem, hogy ki mennyit kapott.

Van ám még kérdésem:) A 6. inszem után mennyivel kezdtétek a lombikot? Már alig bírom kivárni. Bár még egy szar inszem hátra van.
cyprus

Egy picike 4 sejtes pötke jött vissza anya pocijába!! :-)

A 6. inszem után azonnal kezdtük a lombikot!! Úgyhogy nyugi, már nincs sok hátra!! :-)

Ági28

Akkor jól emlékeztem. :)

Jó, de most depiből átcsaptam izgatottba.

Tényleg, mikor születik majd a babód?
cyprus

Húúú, Ági, ez egy csudaszép vonalzó lett! Szeretem a szép halakat, és ez különösen nagyon szép.
Amúgy büszke lettél volna rám, úgy nyomtam magamba az illatos-omlós csirkét, mint a huzat. Kis adag volt, de azért a közepe táján erősen törekedett vissza, de pihentem egy kicsit és lenyomtam a maradékot! Nem tudom, mi van, a Duphaston óta nem túl jó az étvágyam.
február

Nem baj február, szólj apának, hogy tömjön meg mint a libát!! :-) Csak ne nokedlival! :-) És nagyon büszke vagyok rád! Medlásd pénteken olyan petikéket lát majd apánk, hogy csak na!!

Hát cyprus inkább izgatott legyél!
Ha az utolsó mensit vesszük,akkor elvileg november 5! :-) Remélem minden jól megy,és tényleg így lesz! :-) És a karácsonyt már 5-en ünnepeljük! (én, apa, két kutty,meg a babszem! ) :-)

Szombaton megyünk apával ünnepi vacsizni ketten! :-)

Ági28

Naná, hogy minden jól megy majd. Ne is gondolj csak a szépre.
Menjetek csak ünnepi vacsizni, hisz van rá okotok.
cyprus

Cyprus, milyen 6. inszem.? :wink:
És a lakáskereséssel hogy állsz?
február

Tényleg cyprus mi van a lakással? Manókáék házában láttam eladó lakásokat, bár az Kőbányán van! De legalább közel lennénk! :-)

Ági28

Nálunk is vannak még eladó lakások :)
február

Tényleg Február és a 8. ker melyik részén laksz?

Ági28

Á, semmi. Tegnap megnéztem egy csomót a neten, de semmit nem találtam:(. Vagyis találtam, de ahhoz meg kéne nyernem a lottó ötöst. Ma a férjem néz, de még csak 1x hívott, hogy mit szólok hozzá? Tegnap este gondolkoztunk és megint felmerült, hoyg ki kéne menni vidékre. Értem ezalatt Budaőrsöt, ami ugye a 11. kerrel egybeépült. Ott sokkal klasszabb lakást kapnánk a pénzünkért.
De valahogy mindig elbizonytalanodok. ÉN és nem a férjem. Ő menne, még Biatorbágyra is. Na, oda én nem, mert onnan még épkézláb közlekedés sincs, csak az autó. Budaőrs még talán, mert nagyon tetszik és oda mégis kék busz jár, meg autóval sincs messze. Nem tudom mi lesz:(

Egyébként szia február:)
cyprus

Ja. az tök jó lenne, ha közel laknánk egymáshoz. Mennénk együtt babát tologatni. Hú, egy kicsit előreszaladtam:)
cyprus

Tényleg tök jó lenne! :-)

Ági28

hm. vártam a kérdést :) a rosszabbik részén. Illetve a rosszabbik rész jobbik részén. Közel van az Orczy kert, a Fűvészkert, meg egy csomó kisebb park, a Népliget meg 5 perc busszal. És nekünk nagyon jó, mert a munkahely is közel van (már ugye, ami Pesten közelnek számít...) később majd szeretnénk valami nyugisabb környékre menni, de egyelőre minden szempontból ez volt a legmegfelelőbb.

szia cyprus! :)
február

Február, akkor gyere te is oda hozzánk!! :-) Csinálunk egy Dévais lakóparkot!

Ági28

meg azt szeretem benne a legjobban, hogy közel van ugyan a Belvároshoz (pl. minden jobb színház félóra alatt elérhető), de közben eléggé ódon kisvárosias a hangulata. Itt még van olyan, hogy "sarki fűszeres", aki néhány hét után megismer, meg ilyenek.
február

Sziasztok!
Cyprus, tudom , hogy más felé néztek lakást, de nálunk van akár 100 négyzetméteres+ 20 négyzetméteres erkély(luxus lakásnak épült), csak még nem lakott benne senki. de van kétszobás és azt hiszem van egy 3, 3 szobás nagy erkéllyel , panoráma ablakokkal és a belső kertre néz és közel vannak a parkok. Budaőrs jó hely, de mintha cseka ott lakna kérdezd meg őt. Biztos tud valami okosat mondani.(ha jól emlékszem)

manoka
manoka71

Dévais lakópark... jó, tetszik!
február

Tszia manóka! Köszi:)

Cseka tényleg budaőrsi? CSEKA!!!! Segíts!!!!!!!!

Jó lenne fél éven belül lebonyolítani a dolgot:(

Dévais lakópark:))))) :lol: :lol: :lol:
cyprus

Na látod Manóka már konkrét lakás tippeket is adott!

Egyébként szia Manóka, hogy vagy?

Ági28

minden kapualjban lenne egy hentes és/vagy lacikonyha. a lakópark saját fitnesztermében a kismama ill. baba-mama torna mellett csoportos és egyéni cisztaűző tréning (tanácsadást vállalok). még ötlet?
február

És persze a Dévai intézet is ott lenne. Nehogymár messzire keljen menni! :-)

Ági28

az csak természetes! :wink:
február

Szia Ági!
köszönöm kérdéedet, kicsit nyomott vagyok, olyan alvókás. Biztos a nőnap teszi. Reggel amikor beléptem a kapun(mhely) kaptam egy szép virágot! Délután pedig köszöntik nálunk a nőket.

BOLDOG NŐNAPOT NEKTEK!!!!!!!! :D

manoka
manoka71

Ja Február akkor nem is lakunk mi sem messze egymástól! :-)

Ági28

De jó nektek, mi a nagyfőnöktől kaptunk egy szem ferrerot.

Ági28

Igen, Kőbánya nincs túl messze. Melyik részén is laktok? Mintha már írtad volna, de nem emlékszem.
február

mi meg semmit... :roll:
február

Jaj, Ági, annyira jó érzés látni ezt a vonalzót!
február

Én a Liget térnél. Úgyhogy minket színte csak a Józsefvárosi piac választ el!! Manóka meg az utcánk végén lakik!! :-)

Ági28

áGI!
Annyit segíts, hogy a tűzoltóságtól számítva, melyik barana házban laktok? Sosem tudom , hogy merre vizslassak?

manoka
manoka71

ahh, a józsefvárosi piac! akkor tényleg nem messze. pár megálló a 99-es busszal, nem? szoktam arra járni.
február

manóka, úgy tudok segíteni, hogy a Kőrösi házzal szemben lakom, az egyik lépcsőháznál megáll a 9-es búsz,és én a következőnél lakom. A Tűzoltóságnál lávő barna házak azok nem a mi háztömbünk.

Ági28

nem is, a 9-es jobb.
február

Majdne, de nálunk a 9-es busz áll meg. :-)

Ági28

:) közben én is rájöttem, hogy a 99-es máshol megy.
február

Igen majdnem a házunk előtt áll meg a busz!

Ági28

Értem, akor a kör házzal szemben. Arra is szoktam járni. Akkor eddig rossz felé keresgettelek.
Most már más irányba fogok nézni. Na most lépek, mert dolgozni is kell. puszz.

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?