A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi! Most írtam :D

mtunde

Györgyi!

Nekünk is volt mostanában kaki gondunk, ahogy a szopiról kezdtünk áttérni a főzelékre. Valamint, Virág lányom sem iszik túl sok folyadékot.

Én úgy orvosoltam, hogy lazuljon a széklete, hogy próbáltam jóval több folyadékot adni neki, valamint a Vendég a Háznál című műsorban hallottam (ami egy remek műsor, nem tudom hallgatja-e valaki? Kossuth Rádió, minden nap 13.00 órától), hogy ANYALEVÉL teát kell adni, ez helyreállítja a székletet, és székrekedésre is jó.
Én minden reggel egy kicsit, (20-30 gramm) itatok vele.

1. Uzsonnaételnek milyen ételeket tudnátok ajánlani?

2. Megy valaki a hétvégi babanet találkozóra?

3. Az engem is érdekelne, hogy a sütőtök főzeléket, vagy almát mivel lehetne kimosni a ruháiból?

sziasztok

eva (8 hónap + 7 nap)
eva1

Eva1,
mi még nem tartunk az uzsonnánál, úgyhogy sajna ebben nem tudok segíteni. Tejpép? Vagy reszelt gyümölcs talán?

Babaitalok, kaják
a múltkor végignéztem őket, mert szerettem volna venni biztonsági tartaléknak, ha megyünk valamerre. Mi ugye még csak a 4 hónapos-okat nézegetjük, hát érdekes a választék. Felháborít, hogy elkérnek 250-300 Ft-ot egy üvegért és pl. a sütötökben 50% a sütőtök, 15% krumpli van, a többi pedig víz meg rizskeményítő. Az alma-barack pürében hasonlóképp. Végül 2 üveg HIPPet vettem (299 Ft/db), amiben 90% a gyümölcstartalom és 2 üveg Kecskeméti bébiételt (199 Ft/db), szintén 90% feletti gyümölcstartalommal.

Masni
masni

Eva1
Uzsira is lehet gyümit adni. Panka (véletlenül) kedvelte a kekszes almát. Háztartási kekszet összemorzsoltam, és belekevertem az alampürébe. Meg kérdezd meg a védőnődet, de úgy emlékszem 8 hónapos kortól már lehet adni savanyított tejtermékeket (pl joghurt). belekeversz gyümit a natút joghurtba és kész az uzsi. De azért kérdezd meg.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,
Itt vagyok Steffi, csak fel sem tűnik, hogy közben mégsem, merthát én olvasok, csak lusta, meg időhiányos stb vagyok válaszolni. :oops:

A tegnapunk nekünk is hektikus volt, tulajdonképpen egész délután ordított szegény Benő, csorgatta a könnyeit, és egyszerűen fogalmam sincs, miért. Nem hasfájós sírás volt, szerintem hihetetlen fáradt lehetett egyszerűen. Mert aztán bealudt, átaludt majdnem két szopit, végül késő este felkeltettük fürcsizni és enni. :roll: Ma már sokkal jobb napja volt. Próbáltam nem akkor vinni sétálni, amikor nyugis volt, hanem amikor láttam, hogy itt nem lesz alvás, csak nyüszi... :) Nem lehet front?

Steffi, ezek szerint Martin utálja a babakocsit? De ez most kezdődött, nem?

Györgyi, szegény Jázmin... :cry: Remélem, hogy most már mindketten sokkal-sokkal jobban vagytok!
vbea

GYÖRGYI IS VASTAGON! :oops:
vbea

Na látod Eni, nekem meg feltűnik! :wink:
Szegény Beni! És ma jobb volt a séta?

Most 1 fél hónapja, mióta napközben sem alszik olyan sokat, itthon. Így a sétát mindig úgy alakítom, hogy pont alvás időben. És akkor bizti alszik. Azért van,hogy 1,5 órát húzzuk, de mivel mostanában sűrűn eszik, így nem nagyon tudunk többet sétálni. Cumival vhogy kihúzza azt a pár percet, de hétfőn már futottam hazáig a babakocsival. Vicces volt.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok!

mi van az oldallal? alig tudtam feljönni. Kezdhetem előlről az írást, mert fel sem került amit elküldtem.
Eva1!
Uzsonnára szerintem bármilyen gyümölcsöt adhatsz (van már kint foga?) reszelt almát keksszel, én babapiskótát is raktam bele.
Vagy gyümölcs joghurtot! nyugodtan. Túró rudit a csokiréteg nélkül, aztán 9 hónapos kora után maradhat a csoki is rajta.
9 hónapos kora után jöhet a sajt, mackósajt.
Te főzöl neki? vagy bébikaját adsz?
végül is főzeléket is ehet uzsira...szerintem :lol:
Vendég

SZiasztok!

Na voltunk a doktornéninél. Nincs semmi baja, azt mondta, de egyébképnt a védőnő is, hogy az a baba amelyik csak anyatejet kap annál előfordul hogy akár 10 napig is nem kakil, mert jól feldolgozza. Ezzel nincs is semmi baj addig amíg nem szenved. Szegény Jázmin már szenvedett, de nem ezért nem szopizik rendesen. Mert ma sem ment neki. Azt mondja a doki, hogy 3-4 hónap körül a babák emésztése ugye átalakul. Na ezt van amelyik baba nagyon észreveszi, mint pl. Jázmin, meg szerintem Steffi Martinjának is ez volt a baja. Jázminnál ez úgy néz ki, hogy amikor elkezd szopni, pár perc után elkezd fájni a pocija, mert a szopás kakilási inger szerűt vált ki a babáknál. Ezért egsy idő után nem akar annyit enni és vissza is tartja a kakit. Ez reflex. Van akinél jobban, van akinél kevésbé. Csak én hülye azt hittem, hogy szopi közben sír? hát nem éhes, vagy már jól lakott, csak nem erőltetem, ha nem akar szopni.... És abbahagytam a szoptatás. Most egy ideig erőszakosabbnak kell lennem, ma már egész jó volt. :lol:
Szóval ez van csajok, de nincs semmi komoly probléma, mert ha nem viszem el a dokihoz akkor is megoldódik, de így legalább tényleg megnyugodtam :lol: Ja és képzeljétek a dokim azt mondta, hogy MINDEN bébiételben van tartósítószer, még abban is amire ráírják, hogy nincs. Van valami százalék, ha e fölött van benne, akkor ráírják, ha ez alatt akkor már nem kötelező de attól van benne. Ugyanez igaz a gyümölcslevekre is. Undorító. Mennyi szart eszünk mi.... :roll:

Steffi

A védőnőm szerint 3 és 6 hónap körül van valami váltás szerűség a babáknál és ez okozhat ilyesmit, többet kér vagy kevesebbet stb. Meg az se normális, hogy ma 100 fok volt...

Eni

Mindenképpen volt front! Meleg!!! :lol: Egyébként Jázmin jól el van a kocsiban, de néha cumi ide vagy oda sírogat. Mostanában meg ha felébred, annyira édesen elkezd gügyögni. Úgy morog a kocsiból, mert ha fennt van mindig "beszélget." Biztos rám ütött. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Mi van Marcsival? Olyan régen volt, teljesen eltűnt. Remélem minden ok.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Jó, hogy jöttél és minden rendben van!

Tényleg dög melel volt ma! Délelőtt mostam, du 4kor már megszáradt! Őrület! Holnapra meg esőt mond. Kiváncsi leszek. 1hete még nagy kabát, kesztyű, most meg elég egy pulcsi és mellény. Hihetetlen. Ápr-ban meg megdöglünk a melegtől.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Kicsit régen voltam, de azért néha olvasgatlak benneteket!

Györgyi,
Nem semmi a 9 nap! :shock: Szegény nem egyszerűen lehetet felpuffadva. Réka is csak anyatejes volt 4 hónapos koráig, de szerencsére minden nap volt kaki, sőt még a mai napig. Azért ha belegondolok nekünk is milyen szar, ha kb. 5 napig nem tudunk elmenni a nagy dolgunkra, hát akkor egy babának milyen lehet!!! De a lényeg hogy megoldodott a probléma!

Eva1,
Szerintem uzsira bármit adhatsz a babának, én leginkább gyümölgyöt, krémtúrót stb. szoktam adni.

Gabi,
EZek szerint akkor már nem kell lerágnom a túró rudiról a csokit :cry: :cry: Eddig úgy adtam Rékának, hogy leszedtem a csokit róla. Most már adok neki Danoninot, túró rudit, krémtúrót!! Te milyen gyümölcsös joghurtokat adsz Encinek???? Amúgy én is kiszeretném próbálni a tehén tejet. Fel kell forralni????? Manapság mindenre azt mondják hogy ártalmas, de könyörgöm akkor húst se adjunk a gyereknek!!! Ki tudja, honnan származik!!

Steffi,
Nem kaptam meg a képeket!! Elküldted????

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!

Igen, szerintem már nyugodtan adhatod csokisan a rudit. Legalábbis én ilyenkor már adtam. Nekünk anno a doki bácsi mondta így a "menetrendet".
Danone sima joghurtból mindenfélét adtam már neki, meggyeset, epreset, szilvásat,citromosat. (ami létezik)Meg Activiát is. abból 1ül a kiwissel vártam még egy kicsit. De mostmár azt is megeszi.
A tejet nem árt ha forraljuk, bár a tejjel 1 éves koráig várj még.
:!: /legalábbis ezt tanácsolják a hozzáértők./
Szopizik még Réka baba? :wink:
Vendég

Huh, durva volt a Született feleségek, itt voltak a barátnőim és alig bírtuk visszafogni magunkat, hogy ne sikítozzunk (mert ugye akkor Dani felébred :D )

Györgyi
Basszus, akkor Dani azért sír mostanában evés közben?? :shock: :shock: Pár napja csinálja ezt és nem minden evésnél, hogy vagy az elején vagy közben nagyon elkezd sírni és alig bírom megnyugtatni és tovább etetni és olyan, mintha kakilni akarna!! Még jó, hogy mondod, én meg már nem tudtam mire vélni a dolgot! Szerencsére én eddig se hagytam magam és mindig erőltettem az evést, de akkor örülök, hogy ezek szerint jól tettem.

Steffi
Ráadásul én kenguruban vittem Danit és rettentően melegem volt odafelé, de aztán azért örültem a kabinak, mert a padon hideg lett volna azért csak ott üldögélni 1 órát egy szál semmiben! Dani is utálja a babakocsit, azaz kb 40 percet van el benne, a kenguruban meg akár 2 órát is! Martin hány kiló? Van valamilyen hordozója, pl. kenguru? Lehet, hogy azt ő is jobban kedvelné!

Eni
Szegény Beni! :( Daninak is volt már ilyen, hogy túlpörgette magát és utána 3 órát aludt (pedig napközben ő max 2-t szokott, de inkább másfelet)

Na megyek csicsikálni, mert Danca már egy órája alszik, aztán jól beszívom, ha rossz lesz az éjszakánk! :?

Nyugodt és sírásmentes éjszakát kívánok mindenkinek! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok,
ez az idő biztos, hogy próbára teszi a babákat.
Máté tegnap délelőtt 3 órát aludt, délután meg kettőt, azt hittem nem is az én kisfiam!

Cancan,
köszi a tejpépes ötletet, tegnap megint próbálkoztunk, úgy ízlett Máténak, hogy nem győztem kanalazni a szájába, aztán volt sírás mikor elfogyott :-) Tényleg több port kell beletenni, mint amennyit írnak és akkor az íze is jó.

Barbi,
szuper volt tegnap a Szülifeli, én is úúúgy vihogtam egyedül, apa mellettem netezett, nem értette mi bajom :-)

Gabi,
köszi az uzsitippeket, én is elteszem későbbre!

Masni
masni

Na, én meg most nem láttam a +szül.fele+ségeket.+

Bocsi-, bene....

mtunde

Sziasztok!

Viva!
Elküldtem! Nem kaptad meg? :( Na majd küldöm újból!
Remélem jobban vagytok kicsit.

Barbi!
Az jó lehetett! Gondolom egyáltalán nem volt meleged :P Van kengurunk, múltkor apa abban hurcolászta az Árkádban, de azt is hamar megunta. Mondjuk elég izé, mert nagyon lent van a hülye kenguru, szinte e mellkasunknál, nem kicsit feljebb, de majd azt is akarunk venni jobbat. Meg amit kipróbálunk előtte.

Mindenki jól van?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Persze Vica, nem Viva! :oops: De hülye vagyok :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi!
Szegény Jázmin. :cry: :oops: Nem semmi. 9 nap! Az nagyon sok. Nálunk szerencsére ilyen nem volt. Lányok minden nap kakilnak. Remélem hamar túl lesztek ezen. Mert írtad, hogy másnap is volt gond. Remélem ez volt a legrosszabb és több ilyen nem lesz!

Tünde!
türelmes vagyok :D csak izgatott :D

Cancan!
Már úgy lefogytál, hogy el is tűntél? :lol: :lol: :lol: Kérünk beszámolót! Drukkolunk!

Marcsim!
Te is eltűntél! Mi van veletek?

Köszönjük a jókívánságokat Szofinak. Tegnap DU-ra a röttyök átvándoroltak a törzséről a végtagjaira. Most úgy néz ki, hogy talán kezdenek eltűnni, de a köhögési rohamai még megvannak és alig alszunk. Pedig kap töptetőt reggel és délben. Este kap lándzsásútifűvet. De most fog kapni sárga Rhinathiolt, köhögéscsillapítónak. (bár erre az van írva hogy 30 hó alatt nem jó, de nincs más). Szóval még van mit javulnunk. Ja! Kata is visszaesett. Lehet a bölcsi miatt? :?

Mindenkinek szép, problémamentes, derűs napot! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Képzeljétek, az előbb is kakilt egy nagyot Jázmin. Beindította tegnap. :)) Egyébként tényleg nem volt felpuffadva, meg semmi.

Barbi

Jól csináltad! Hát biztos, hogy ez a baja. Ne ijedj meg. Én is erőltettem ma reggel és belediktáltam 130 g-ot. Most egy két napig mérem minden evését, biztos ami biztos, mert megsacconi nem tudom és ugye teljesen máshogy eszik, mint szokott. Ha abbahagynám amikor elkezd pityeregni, meg nyomizni, akkor kb. 30-60 g-ot enne és ez ugye kevés volt szegénynek.

Veronikusz

Gyógyuljatok!!!

Kép
gyorgyi33

Gabi,
Igen, Réka még mindig szopizik, bár most már egyre ritkábban. Leginkább éjjel kell neki a cici. Amúgy eddig úgy volt,hogy csak úgy tudott el aludni ha kap cicit, de kb. 2 hete már úgy alszik el, hogy nincs cici, csak berakom az ágyába és egy nyikkanás nélkül alszik!! :lol: :lol: A tejjel még várok, én is olvastam, hogy egy éves kor után ajánlot. Viszont olyan problémám van, hogy a dokinő azt mondta, hogy adjak RÉkának tápszert a kalcium miatt, csak egy a bökkenő, hogy nem eszi meg a tápszert. :oops: Kiskora óta kb. 4 féle tápszert probáltunk neki adni, de egyiket sem fogadta el. Szerinted ilyenkor mi van??????

Steffi,
Viva: No problem. :lol: :lol: :lol: Van amikor sietek és én is így írom alá!!! Sajna nem kaptam meg a képeket!!! Hova küldted???? Bár ma reggel még nem néztem!!! Éjszakát milyen volt???? Most már jól vagyunk, azóta is rosszalkodik ezerrel!!

Puszi: Vica

vica10

Vica!
:lol: A gmail-re küldtem, de megint visszadobta. Nem értem miért?!
Legalább 5x ébredt Martin. Nem értem mi lelte. Na majd visszaáll a régi kerékvágásba. Remélem legalábbis.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
Akkor rakjál fel ide!!!!! Pedig a múltkori e-mailed megkaptam, lehet hogy egyszerre sokat csatoltál és ezért nem küldi el. Nekem a freemail csinált ilyeneket!!!
Lehet, hogy az időt érzi Martin!! Réka türhetően aludt!!!

vica10

Sziasztok,
Mikoltnak ugyan van elég rendszeresen kakija, de nagyon tud szenvedni evés közben is és utána is, pedig adom neki a homeopátiás bogyókat és az infacolt is. éjjel 11-től hajnali 2-ig szenvedtünk közösen, és ilyenkor semmi sem jó, és adagokban szépen visszaköpte, amit megevett. végül a hasamon sikerült elaludnia. (remélhetőleg már csak 2 hónap és ennek vége)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
Jobbulást! Szegény Mikolt. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi
Pedig már szájpenészre is gyanakodtam, mert ugye olyankor fáj nekik szopi közben! De ez azért nem stimmelt, mert nagyon húzkodja a lábát!

Steffi
Hm, a mi éjszakánk se volt felhőtlen, egyszer be kellett indítanom a porszívót 2 percre (utána Dani még több,mint 2 órát aludt), utána meg a fél 4-es etetés után 1,5 órával felébredt Dani és 5 perc sírás után még másfél órát aludt! :? Nem értem, hogy miért kel fel, hisz nem éhes és álmos is, hisz csomót alszik a hiszti után...biztos ezek a frontok...
Most megyek is, egész nap szenved a pukiktól! :(
Ja, amúgy nekünk Brevi kengurunk van és nagyon szeretjük (ez 9 kilóig jó), még régen kupon-akcióval vettük a Brendonban 8-9000-ért.

KépKép
barimami

Györgyi, még azt akartam mondani, hogy a fél négyes etetés előtt adtam neki 40 ml teát (Milupa, két hetes kortól adható, kamilla) és öröm volt hallgatni, hogy mekkorát kakilt tőle :lol: pedig éjjel sose szokott, csak nappal! Esetleg nem akarod azt kipróbálni? Mégiscsak jobb lenne Jázminnak, ha azért 2-3 naponta lenne kakik, nem? Vagy ők ezt meg se érzik?

KépKép
barimami

Sziasztok!
Képzeljétek, tornázni voltam, és az ajtóban nem más, mint Tommy Boy köszöntött minden kedves nőt egy szál fehér rózsával.
Majdnem ahngosan elröhögtem magam, de aztán inkább hagytam, hogy jól essen ez a figyelmesség :)

Bene ma kapja a 18 hós oltását, és aztán 1,5 évig SEMMI Alig várom. Mármint hogy ne kelljen oltást kapnia. Szegény most már nagyon tudja mi van, és úgy tud sírni. Deaztán a matrica megvígasztalja :)

Fiús lányok, nektek kukihúzogatás ügyben mondtak már valamit a dokik? Annyira ellentmondó infókat kapok.

mtunde

Tünde!
szegény Bene! :cry:
Milyen illusztris helyre jársz, hogy ilyen "híres" emberek állnak az ajtóban! :D

Barbi!
Szegéyn Dani. Ezek szerint folyik az orra? Nem lehet hogy ezért nem alszik jól. Nekem is ki szokott ilyenkor száradni a torkom alvás közben, attól hogy a számon veszem a levegőt. De van hogy az orr-üregem szárad ki. Nem száraz nálatok a levegő? Mielőbbi jobbulást Daninak! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, ez az Oxygen Wellness a 13. kerületben. Tényleg jó hely, elég puccos, de a közelben csak itt van gyerekmegőrző, és ez ugye nekem kell :)

mtunde

Sziasztok!

Valaki írta, hogy még felébred a picije éjszakánként enni és nem tudja hogy oldja meg...
Mi voltunk Orsikával 1 éves korában az alváslaboratóriumban Dr. Gál Évánál és ő segített tanácsokkal...
Azóta 9-8ig alszik és napközben még 2 órát. Szerintem megéri oda elmenni, azóta mi is kipihentebbek vagyunk és a második babánál már okosabbak is leszünk. REMÉLEM :D
cukipofa

Helló Lányok,

nem tűntem el és még csak nem is fogytam el :lol: :lol: :lol: , csak iszonyat zsúfoltak a napjaim. Délelőtt kezelés, délután Szandit viszem korizni, tegnap Beni csípőszűrés mindig van valami.
Nagyjából átnézem este miket írtok, de most nem tudok reagálni, mert csak felületesen futom végig. Hétvégétől már újra jövök rendesen,
remélem mindenki jól van
puszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz
Köszi a tippet, szerintem ma este beüzemeljük a párásítót lefekvés előtt! Most, hogy mondod, reggel tényleg szürcsögött, meg éjjel is, de napközben meg valahogy teljesen elmúlik!

Tünde
Az Oxygénről én is csak jókat hallottam, hogy mennyire ultramodern, meg szuperszónikus ott minden! :wink:

KépKép
barimami

Cukipofa!
Köszi a tippet! :D

Tünde!
biztos klassz hely. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok.
Olvasgatlak Titeket, csak írni már nem marad energiám.

Jól vagyunk, Kolosnak megrepedt tegnap az ínye és elég nyügi is éppen emiatt szegény.

Most, hogy már ilyen jó az idő nagyon sokat vagyunk kint és a sulit is folytatom, úgyhogy mostanában eléggé be vagyok havazva!

Tünde!
Nekünk a dokink már 2 hetes korától azt mondta, hogy húzogassuk és így is teszünk, mert ha korán elkezdjük nem lesz letapadás és fitymaszűkület sem. Könnyen fel lehet húzni neki és nem is fáj egyáltalán. Szóval nekünk ez bevált. De valóban ahány doki, annyi variáció.
marcsim

Tünde
A védőnő tanácsára mi 2 hetes kora óta visszahúzzuk fürdetéskor, épp csak ameddig lehet és egy fülpiszkával eltávolítjuk róla azt a fehér izét, ha van rajta :oops: Ez sajna így leírva elég naturális, dehát ez van! :lol: De Marcsinak igaza van, tényleg nem zavarja őt!

Többiek merre csavarognak?? Nem vagyunk ma túl sokan.

KépKép
barimami

Marcsi, de jó hogy jöttél! Milyen suli?

Nos, a húzogatást sem mondták nekünk, etől függetlenül én azt csináltam, már csak a higiénia miatt is. Meg apjuk is mondta, hogy szerinte úgy jobb. A mi dokink azt mondja, hozzá se nyúljunk... Nem tudom, én inkább húzogatom, ez tényleg nem fáj Benének sem, sőt néha röhög is :) De így is van letapadás bőven :?

Remélem, ez javul, különben mehet a szike alá ha szobatiszta lesz.

Ma volt a 18 hós oltás, és megkédeztem a dokit az oltásokról. Egyik agyhártyagyulladásit sem ajánlja nekünk,mert nem vagyunk egyik rizikócsoportban sem, a kulancsot sem, mert em erdőben élünk. A bárányhimlőt ajánlja, majd 3-6 éves kor között. Pont azért, amit valamelyikőtök említett, hogy mostanában durvább a vírus, ha elkapja. DE ha addig elkapja, az sem gond. De 3-6 éves kor felett már jobban megszenvedne.
Ja és az övsömör miatt is érdemes, mert később azzal nagyon szenvedhet.
Apára azt mondta, ha olyan hülye, hogy nem oltatja be magát, hát ne tegye, ha elkapja, hát elkapja, és 2 hétig szenvedni fog nagyon. Belehalni nem fog, és impotens sem lesz :)

Ja és egy emlékeztető oltás majd kell felnőtt korban.

mtunde

Na sziasztok!

Én csak pislogok, milyen húzogatásról beszéltek, de már nagyjából képben vagyok :D Nekünk is azt mondta a doki, hogy ne nyúljak hozzá, de most elbizonytalanodtam...

Ma Masni, a kisfia Máté, Martin és én bandáztunk.

Dobok pár képet

Máté Kép

Masni Kép

Máté és Martin Kép

Máté olvas Kép

Végre alszanak :D Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZiasztok!

Nem tudtam ma nagyon jönni! Nagyon édesek a picik én is rakok fel pár képet!

Barbi

Én nem merek neki teát adni. Még várok egy kicsit, mert ma is volt kaki, meg eddig nem is volt vaj. És tényleg azt mondta a védőnőm és a doki is, hogy egyáltalán nem baj, ha ilyen sokáig nincs kaki, csak ha szenved tőle. De szopi alatt nem ettől szenved, hanem ez egy reflex. Magyarul összekeverik a szopit a kakival, akármilyen hülyén is hangzik.

Pár kép: (azért nem olyan sovány ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Kép Bepisiltem:))) Kép Jázmin Kép erőművész

Kép
gyorgyi33

Jó éjt mindenkinek! Sírásmenteset!!!

Kép
gyorgyi33

Steffi, te annyira figyelmes vagy, hogy mindig hiányolsz. Nagyon jól esik ám!

Szóval ti bandáztatok? :wink: :lol: Nagyon édespofák a fiúk!

Nekünk is jó napunk volt! :lol: :lol: :lol:

Találóskérdés: Hogy hívják a Kissrácot Sári mellett, és ki az anyukája???

Kép

Kép

Nagyon jó napunk, bizony!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Benő és Sári??? Szép!
Jujj, de nekünk is tetszik Sári!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

El kell, hogy ismerjem Benő és Sári nagyon édes együtt! :D

És Jázmin is szép! Tényleg jó hosszú baba! És azok a combik :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, egyszerre tettük fel a fotókat!
Gyönyörű a lányod! :lol: Méghogy sovány?! Nagyon csinosak a kis hurkái!
Leírnád nekem mégegyszer annak a biocsemegének a hozzávalóit? Megköszönöm! Próbálom itt beszerezni vidéken, és ha nincs olyan "egységcsomag" mint amit te vettél, akkor megveszem külön-külön.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Helyes a megfejtés, Steffi! Mi is bandáztunk. Együtt mentünk a 6hetes kontrollra. Fan cluboztunk kicsit. :lol: Előtte-utána pedig Eninél közös etetést csaptunk. Jó kis kirándulás volt.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Nagyooon ügyi vagyok! :lol:
Remélem minden rendben volt a kontrollon? Bár miért ne lenne.
Jó buli lehetett tényleg! Édesek nagyon!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
elfelejtettem mondani, hogy a Quinny kengurut szívesen kölcsönadom, mi mostanában nem visszük benne Mátét.
Nagyon jók a képek, köszi hogy feltetted!

Veronikusz,
jobbulást nektek, reméelm jó lesz a Rhinatiol és hamarosan meggyógyul Szofi.

Manóka,
Kitartás, Máté is nagyon hasfájós volt és aztán mintha elfújták volna! Mi is adtuk az infacolt, semmit nem ért. Meg a Sabsimplex-et is, az mintha valamivel jobb lett volna, bár ki tudja. Nem tudom merre laksz, maradt még Sabsimplex meg Espumisan is, ha gondolod valamikor feldobom neked, próbáld ki, hátha. Aztán nekünk a Protexin Restore segített, igaz azt 3 hónaposan adtuk neki.

mtunde,
engem is érdekelne ki mit mond, engem már letolt az egyik barátné, hogy miért nem húzogatom neki, mikor az első perctől kellene.
Jajj, most látom, hoyg Marcsi és Barbi is ezt írja, akkor kezdjem el???

Cukipofa,
és van olyan része a tanácsadásnak, amit meg lehet osztani velünk is? Vagy ezek nagyon babára-szabott módszerek?

Gabi,
jó, hogy jöttél, no meg hogy ilyen kiterjedt társasági életet él Sári :-)

Masni
masni

Na, szép. hát ezért volt mindenki úgy etűnve, mert ti most nem virtuálisan, hanem élőben nyomtaátok a sódert! :lol:

Steffi, Masni, Gabbó, Eni, Györgyi
Naggggyon cukik a randi fotók és persze a különállók is! Martin és Máté már két kis kópé, biztos együtt fognak rosszalkodni később! :D Sára, meg Benő pedig igazi kis szerelmespár! Jázmin pedig tényleg egy kis erőemberke!! :lol:

Györgyi
A biocsemege receptet én is szivesen veszem, ha leírnád még egyszer, mert most nem értettem, hogy mit mivel helyettesítek és mit pirítok... :oops: béna vagyok nagyon, ha főzésre kerül a sor!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Steffi, ügyi vagy!!! :wink: :D
Gabbó, jó itt látni...

Hát akkor innen is egy kép a párosról. Rendelőben készült a fotó, nem néztek minket turistának! :lol: :shock: Kép

Ja, és végigaludták a két etetés közti időszakot, vagyis az "utazást", a fenekük cipelését, a látogatást. Ja, igen, persze, tök rendben vagyunk. :arrow:

Györgyi, Jázmin nagyon szép, és tényleg hosszú a csajszi. Édesek a képek. :)

Masni, Steffi, a fiúk jópofik együtt nagyon!

Még valami; a húzogatásról... Nekem is azt mondta a gyerekdoki és a védőnéni, hogy hozzá ne nyúljak. Én hozzá nem nyúlok. :? Persze, tévedtek már egy-kétszer. :idea:
vbea

Sziasztok!

Micsoda talizó csapatok alakultak ki!!! mi jól beszorultunk Tárnokra. Apánk hétfő óta dolgozó ember lett, így a héten egyedül voltam a 3 gyerekkel. Hát, megritkult a hajam rendesen.

Nekem 2 fiam van, és nem huzogattuk egyik fütyijét sem. A mi dokink 2 évesen meghúztaMáténak és ennyi.Van egy kicsi letapadás, de nem kell vele foglalkozni. Márknak sem piszkáljuk.

Jázmin tiszta anyja, le sem tagadhatnád őt Györgyi.

Mi 10 hetesen 6200 gr-ot nyomtunk, de még hízhatnánk nyugodtan, mert mindehhez elég coli a gyerek.

Azért az nem semmi, hogy akárhány orvos annyiféle tanács oltás, fütyi és minden másban. Ilyenkor legyen okos az ember.

Réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?