A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Katica! Én ám ügyes coca vagyok, úgyhogy én varrom a rucikat. (tesóm ma már elérhetetlen)

Kép
zölddisznó

jó reggelt!

újabb hajnal :( de ma már péntek.

katica
katica30

Halihó!

Tonti!
Szépek az ikrek :)
Nem ér ám dobni egy UH képet aztán nem mesélni, hogy hogy vagy!

Ceni!
3 lány! :D Aztamindenit!!!!

Szezso!
:( :) most nem is tudom én sem, hogy örüljek vagy sem! Mondjuk inkább, hogy legalább eldőlt valamerre! Akkor hajrá UH!
Az én mensim azt hiszi, hogy Halloween van, mert rémisztget! Azóta se semmi!!! :?: :shock:

Baba!
Én aztán tényleg nem értek a görbékhez, csak nézegetni szoktam, aztán amire én rájövök belőle, az sosem jön be a végén :lol: Érdekes a tiéd!
Talán Áfi jótanácsa most neked is jóljöhet, hogy várj egy kicsit aztán kiderül mi van :)

Velem ez van
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 356.85.jpg
sonjus

Szezso!
Csak igazad legyen!! :) De jó is lenne... :roll: :lol:

Mai GÖRBE.
szilbee

Míg el nem felejtem!
Szilcsi! Boldog névnapot holnapra!!!!!
sonjus

Szirom megkérdzetem, de mivel nem banki állományban vagyok, nem vehetem igénybe az üzemorvost. de van egyébként nagyon jó nőgyogyim, csak a bejelentett cím hiánycikk. :cry:

Katica Én is kaptam! még jó, hogy tegnap megbeszétük, hogy nem kapunk. BIztos meghallották Szirom Üzijét. KÖszi Szirom (igaz, vágott virágot :lol: )

Áfi Nekem is a ZAlán és a BArna a fiúnév ami tetszik :wink: :lol:

R&J val kapcsoltaban: Akkor én hiperérzékeny vagyok, azért bőgtem, na mindegy :oops: :lol:

Snufi GYönyörű lehetett. Mi Izraaelben voltunk, az is gyönyörű

Szezsó NEM sokára mi jövünk, sorstárs. Érzem++++++++

Zöldi asszem rohanok a Jászaira cuki rucihoz valóért
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek Szép napot!

BEttike TEgnap nem volt időm átküldeni adataimat, remélem majd ma
Vendég

ja és Tonti gratula az ikrekhez!

Athiz, epertorta???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sonjus drukkolok, hogy valami már legyen. gondolom rossz a bizonytalanság. :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Bocsi, hogy eltüntem, de nagyon pörgős napjaim voltak és lesznek, ahogy láttam....Reggel 6 óta visszaolvastam, asszem képben vagyok, de most sajna nincs időm mindenkinek írni.

Az elmúlt pár napban szépítkezős napokat tartottam, voltam kozmetikusnál, manikür-pedikür.....plusz minden nap némi munka besegítésként. Úgyhogy most kiegyensúlyozott kismama vagyok 8) .

Képzeljétek a barátainktól kaptunk egy csomó babaruhát, én még pluszban mellszivot, babónak orrporszivót, gyerekágyat, baby kocsiülést a gyerekágy fölé játékot, teljesen elérzékenyültem.....még soha nem kaptam ennyi mindent, szinte alig kell vásárolnunk holnap, már csak egy pár dolog hiányzik, pedig eddig semmink nem volt. :D

Holnap teszek képeket, bár a gyerekágy több daraban a lakás minden pontján van szétesve :D , de a ruhákról mindenképpen.

Tegnap megleptem magam három kismama felsővel és egy farmerkabáttal egy kis butikban találtam rájuk és összesen 14eft-ot fizettem, mert mindegyik akciós volt.......Ennyiért láttam kabátot magamnak egy másik üzletben....Teljes a boldogság :)

Ma még dolgozom picit délelőtt, délután megyek a barátainkhoz meköszönni a sokmindent, de ígérem jövök amint tudok.

Mindenkinek puszi.

Melcsi

Ui:
Athiz, nálunk nem kellett bejelentkezni, csak mondta a védőnő, hogy melyik napon menjek és beestem amikor akartam. Nálunk sem tart tovább a vérvételre várakozás, mint 20 perc, lehet, hogy szerencsések vagyunk. Sikerült kinyomoznod, hogy mikor kell menned?

Sonjus, ez azt jelenti, hogy még nem jött meg? Korai lett volna egyébként is. Elmúlt a piri-barnázás?

Kép
melcsi6

melcsi Kényeztesd is magad :lol: :lol: :lol:

Ceniko Minálunk is Három a kislány (b.mint Anyukámnak, apukámnak :lol: :lol: ) Gratula!
Vendég

Boniko!
Nem érzek bizonytalanságot (ez mondjuk érdekes) csak furcsállottam, hogy meg akar jönni! :shock: Sőt abban a percben el is fogadtam, hogy megjött és kész :)
Most persze skubizom ám a görbémet, hogy mikor mit csinál :lol:
Az jelzni, hogy 19-én teszteljek!
AKKOR VAN A PÁROM SZÜLINAPJA :)
Most csak úgy csendesen reménykedem, hogy tudok igazi meglepivel is szolgálni aznap reggel :wink:

Melcsi!
Híre-hamva nincs se barnának, se pirosnak!
Örülök, hogy jó vagy!!!
sonjus

Sonjus!!
Na ez ó hír!! :) Akkor bizti sikeres lesz ez a hónapod!! 8)
szilbee

Jó reggelt ismét!
bár még mindig alszok, csak most már a suliban :D

sonjus: görbéd szép, de nem értem :roll: piri akkor még sincs ma?

szilbee: szép görbe, drukk+++

boniko: szerintem a férjeink titokban a babanetet olvassak :wink:

melcsi: várjuk a képeket. :D

rólam: még mindig vigyorgok :D ma reggel megkérdezték a kollégák, hogy mi ez a korán reggeli jókedv. nem is írtam tegnap, de a virág cserepes, koralvirág, szép. :D :D :D

katica
katica30

Katica!
Szép álmokat :)
Nálam sehol semmi :) :shock:
sonjus

sonjus: nagyon gyanús vagy :wink: lehet, hogy kéne egy tesztet csinálni vmikor, nem gondolod?

rólam: nem tudok aludni, mert a gyerkőcök nem hagynak :D a billentyűzet nem túl kényelmes párna helyett :D
de már csak egy órám van, aztán megyek okosodni...

katica
katica30

katica Szerintem is :wink:

Sonjus+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Itt most leteszem a nagyesküt, ha nem jön meg, akkor az első teszt dátuma 2007.03.19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előbb nem! :D
sonjus

Halihó!

Katica, neked lesz suli holnap? Vagy csak engem büntet a sors, hogy be kell jönnöm dolgozni?

Sonjus, nem lehet, hogy beágyazódási vérzés volt? Az teljesen normális lenne, és épp jó időben is vagy/voltál hozzá. :wink:

Tontica, éljenek az ikrek! Tényleg, apátok elfogadta már? Rate tudja, hogy rögtön két tesója is lesz? :lol:

Ceni, gratula a 3. kislányhoz! Teljes nőuralom lesz a családban. :lol:

Melcsi, gratula az ügyes vásárláshoz. :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi: suliba nem kell jönni holnap, sok a koleszos gyerek is azok úgy sem tudnak bejönni. no meg a ballagás szombatra fog esni, és akkor majd ledolgozom a holnapi szombatot. :D de azt nem tudom, hogy lesz-e az egyetemen óra, tudod, nekem pénteken van órám, de majd csak megmondja ma az oktató, hogy holnap tart órát vagy sem.
apa is megy holnap dolgozni.

katica
katica30

Sziasztok!

Én a megint megjött topikban "lakom" :lol: , de titeket is mindig olvaslak és szorítok mindenkinek a sikeréért :lol:

Felraknám ehavi görbémet ránéznétek? Van benne egy helyes kis esés és bár nyilván korai még bármit is mondani megköszönöm ha véleméynezitek, mert láttam nálatok többen is hőzuhantak :)

köszönöm szépen és sok ++++++++++ mindnekinek!

Lmami Kép
Vendég

Helló!

Csak röviden, bicsibocsi!

Katica, én hallottam a fiam kapcsán olyanról, ahol nem szúrkálással derítik ki az allergia okát. Lehet, hogy jobban utána kéne járnod!

Ceni, gratula a kisasszonyhoz, habár azért még ne vedd 100%-nak! :wink:

Sonjus, nagyon örülök, igen szép a görbuszod! Csak így tovább, és kergesd el a csúnya Mikibát!

Szilbee, neked is nagyon tetszetős a görbuszkád! Hajrá!

Boniko, az epertortát 18-ára rendeltem. Addig ezügyben nyilatkozni nem tudok. :lol:

Melcsi, de jó, hogy ennyi mindent kaptatok. Tegnap mi is kaptunk pár bébirucit rokonoktól, meg egy fél csomi icipici pelust. Hihetetlen, mennyire picike! :D Meg kaptam egy kertész farmergatyót, meg egy kismami együttest, de annak a felsője tuti kicsi, nagyon széles a hátam/vállam, kicsit olyan úszós. :P
A vérvételre most kérek majd időpontot, ha kell, de elvileg 30-án megyek. Az a 26. hét vége.

Pusza és drukk mindenkinek!
Vendég

Hú Legyekmami, ez igen szép beágyazódásnak látszik! Remélem, hogy tényleg így lesz, drukkolok. Ha magas marad a hőd, akkor kb. 4-5 nap múlva tesztelj egyet! Szia
Vendég

Sonjus Szilcsinek igaza lehet : Megy a drukk++++++++++++ :wink:
Vendég

Legyekmami!
Szerintem is beágyazódás :)
(de mint tudjuk nem az én véleményem a tuti :lol: )

Szilcsi!
Lehet, hogy az én "pöttyözésem" beágyazódási, de sehol nincs egy hőesés :? :(
sonjus

legyekmami Szép zuhanás, jó időbne drukk+++++++

athiz :oops:
Vendég

Fölkeltem ám már, no!

Kép
zölddisznó

Sonjus,
nézd meg bátran az én terhesgörbémet, és ha találsz rajta esést akkor szólj! :wink: Nem mindenkinek van ám!
Legyekmami,
csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz! +++++++++++++++++++++++++++
Coca,
Jóreggelt!
Vendég

Na, én ma már nyomtam egy 10. napi negatívat.
Ókoooos cocaaaaa!

Kép
zölddisznó

Legyekmami, sztem ez tuti beágyazódás, és pont időben is van, a 8. dpo pont jó beágyazódásnak!!! Drukkolok, azért majd számolj be lécci, hogy mi lett! :wink:

Sonjus, nem feltétlenül kell lennie esésnek a beágyazódáskor!!! A másik hőmérősben valamelyik kismamánknak nem volt beágyazódási esése, én athizra tippelek meg áfonyára, de nem tudom, lehet, hogy tévedek. Nézd meg a terhesgörbéket a másik fórumon! A március 19. nem késői??? Az még 10 nap!!! Ki fogod bírni? :D Köszi a köszöntést!
:D

Kép
szilcsi

Coca, még ilyet!!! 10. napon tesztelni???? Irgumburgum!!! :twisted:
Majd 4-5 nap múlva már akkora + teszted lesz, hogy csak férjen ki az ajtón!!! :lol:

Kép
szilcsi

hihi!

Kép
zölddisznó

Coca, te most nem is mérsz? Vagy a gyógyik miatt amúgy is magas lenne a hőd?
Tök jó, hogy tudsz varrni! Én nem... :oops: Pedig szeretnék! A gombfelvarrásig eljutottam, de annál tovább nem. Pedig van egy jó kis varrógépünk, csak tudni kellene kezelni is... :oops:

Kép
szilcsi

Zöldi Én is mondom Irgum burgum :twisted: Rosszaság :lol:

Szilcsi Az én csládom összes tagja varrónő, mindenki tud varrni, csak én nem.. NA, erre varrjál gombot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfi Jó reggelt neked is ! Unicum elfogyott? :lol:
Vendég

Az én görbuszom hőesős+emelkedős volt. De teljes mértékben nem feltétel ahhoz, hogy teherbe essen valaki, vagyis hőeséstől független is lehet beágyazódás.

Coca, na majd a kövi teszt zebrusos lesz! :wink:

Varráshoz: én tudok varrni, na de az eredmény nem olyan fényes! :lol: Ma is kéne, de bizti csúnyus lesz, viszont varrógépem meg sajna nincs.
Vendég

Szilcsi! Nem nagyon méregetek, csak aha eszembe jut. és mivel általában napközben jut eszembe, ezért tük mindegy. Az mondjuk 37,3-37,7 kötött szokott lenni, ne az a mega-giga progitól is lehet.
Varrni nagyon jó! Tanulj meg! MOST!!! :twisted:

Boni! Tudtam, hogy leba..ol! :lol:
Amúgy tényleg érdemes megtámadni a boltot, mert naggggyon jó anyagok vannak!

Persze Athiz, csak most idegellek benneteket! :wink:

Kép
zölddisznó

Bonika,
néked is szép napot! :)
Nem fogyott el az Unicum, apa reggelt ment dolgozni, és ő az atomerőműben dolgozik, beléptetéskor bármikor szondáztathatnak, szoktak is, és azonnal kirúrják akit elkapnak. Így nem volt buli este. Én meg akkor is utálom az Unicumot ha épp nem vagyok babás... épp ma gondolkodtam hogy az áprilisi szülinapomon gyerekpezsgő lesz :shock: :D
Coca,
kár volt többszáz forintot kidobnod. Én ingyé megmondtam volna hogy a 10. napon csak negatív lehet... :wink:
Szilcsi,
varrásban én vagyok a legnagyobb antitálentum... :D
Vendég

Sziasztok!

Tonti :) szépen nőnek a drágák!!!

Sonjus, drukk, hogy ne jöjjön meg és kibírd a teszttel.

Legyekmami, szép beágyazódási esés :)

Cenikő, gratula a harmadik puncishoz :)

Coca, én is teszteltem ma a 10. DPOn egy negatívat. Úgy látszik megszállt minket a kisördög... :)

Ma fél 5kor mértem de csak azért mert ilyen korán ment férj dolgozni és keltett, hogy menjek át Rolihoz.

Bettike, betennél az aktuális táblába, hogy hétfőn tesztelek?

görbusz:

Kép
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Áfi a málnás kölyökpezsgőt szeretem :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is dolgozott két ismerősöm Pakson,(sőőt lehet, hoyg mvalamelyik még most is ottan van)

meséltek egy két dolgot a védelemről :wink:

Zöldi ha tudtad, akkor mé csinyáltad? :lol: :lol: :lol: :lol:
megtámadom, megtámadom, de otthonhagytam az UZIt :wink: :lol:
Vendég

Áfi! Szívesen segítek apának az unicum elpusztításában!
10. napi tesztelésről. Azért a lombiknál egy kicsit máshogy kell ám nézni a dolgokat. A lombikos fórumon nagyon sokan tesztelnek 10. napon már +-at. Főleg, ha ikrek...

Pipike! Éljenek a tesztgyártók!

Kép
zölddisznó

köszönöm lányok a sok kedves biztatást!

Izgulok nagyon csodás lenne első hónapban a lapr után ahol sikerült megnyitni az egyik vezetőmet nagyjából... :) A hsg szerint mindegyik el volt zárodva de a laparon addig inzultálták az egyiket mig ugy ahogy megnyilt...

Mivel én láttam a műtétem felvételét számítógépen ezért tudom, hogy inkább átjárhatocska lett, mint átjárható, de a dokim szerint azét a petesejt befér rajta...hát remélem :)

Hu coca és csikken! bizony korai volt és ezzel megkíméltetettek engem egy holnapi elhamarkodott teszttől :)

Igy már biztosan megvárom a keddet!

Szép napot nektek!
Vendég

csikken Neked is Irgum burgum :twisted: :lol:
Vendég

Lányok, aki ikreket akar, az 10.napon teszteljen Pozitívat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Coca, várlak! X :wink: ??????????

Szezso, igazi hófehér volt a homok!!!
A játszóházat még nem neveztük el.

Tonti, :lol: :lol: !!!!

Sonjus, mennek a drukkok!

Legyekmami, tuti beágy.! + teszt után írd meg nekünk is, hogy igazunk volt, ok?

Rólam: jó volt a tegnapi nőnapi vacsi a csajokkal, jól éreztük magunkat nagyon!!! Ma meg megyek haza Anyukámékhoz, csak este jövök haza.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Veramamival mi lehet? :shock:

snufi

Hahó!

Csak emlékezetből, bocs :oops:

10. napi tesztelősök :lol: Csajok, 2-3 napot még bírjatok ki, oksi? és akkor is 20-as teszttel menjetek csak neki, jó? Pussz :lol:

Sonjus! Ha 19-ig kibírod, akkor megeszem a kalapom :wink: De szerintem ne is kínozd magad ennyire hosszú időhúzással, 15-16 dpo az már kifejezetten türelmes emberre utal :wink:

Judis! Írtam válaszprivit!

Legyekmami! Szép görbusz, ígéretes!

Tonti! De szép látvány! :D Bár a második kép nekem is nehezebben ment, de megtaláltam a jeleket!

Áfi! nagyon hízelgő :lol:

Melcsi! De klassz, hogy ennyi mindent kaptatok!

Enikő! Gratula a kiscsajszihoz! Nem semmi, három lány :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sniufi! Azért X-eltem, mert azt írtad, hogy tesztüzenet volt! Hihi!
Jó anyázást!

Kép
zölddisznó

Szia Snufi! Fehér homok, tyűűű :)

Igen, Veramamit én is hiányolom, hisz tegnap tesztelt!

És Monyó és Ancsa is nagyon hiányzik nekem! Hahó, lányok!

Áfi! A volt edzőm is ott dolgozik, meg volt osztálytársaim, meg ismerőseim, szóval többen is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Marhára szerencsés, jó napom volt! :lol:

Beutalókat megkaptam, UH megvolt, hétfőn reggel megyek vérvételre, megkérdeztem a kiskatona vizsgálatot! :lol: És mindezt 300 Ft-ért és 2 óra alatt! :lol:

A doki megnézte a görbéimet, neki tetszettek! :lol: Mondta, hogy nem lesz semmi gond szerinte, van itt peteérés azért, csak hol előbb, hol utóbb! És még az kiskatona vizsgálaton is protekciót intézett! :lol:

Amikor kijöttem az egyik asszisztens kijött utánam és nagyon rendes volt, mert mondta, hogy a kiskatona vizsgálatra mi kell, meg hogy (5 keksz mentes nap), meg mondta, hogy melyik asszisztenst keressem! :lol:

Aztán gyorsan átmentem UH-ra (mert reggel úgy indultam neki, hogy azt elintézem és meg is ittam a több mint 1 liter vizet!), ezért már mehettem is!
A tavalyi papírhoz képest nőtt a méhem, a petefészkek is! Az UH-s csaj is rendes és marha kedves volt! :lol:
Az endometrium 4 mm :cry: Az sajna elég vékony és több 5-7 mm-es tüszőt látott!
Azt mondta, hogy ilyenkor már nem tudja megmondani, hogy volt-e vezető tüsző és hogy volt-e peteérés? :shock: DE miért?
Egyébként azt mondta, hogy a kis tüszők hormonproblémára utalhatnak, de azt vérvétellel tudják megmondani kérjek beutalót, mikor mondtam, hogy van, akkor mondta, hogy sínen vagyok! :lol:

Ekkor átszaladtam az urológiára! A nő nagyon kedves volt, és bár senki nem volt ott, marhára suttogva és diszréten közölte, hogy 6 kekszmentes nap után menjünk, mikor van vizsgálat és nem kell semmi hozzá (papírok stb.) csak a párom! :lol:

Azért a 6 napos kekszmentességet egy kicsit soknak tartom!

Most hátra van még a hétfői vérvétel, aztán ha mindennek megvan az eredménye, akkor vinni a dokinak!

Nem tudom, hogy mi volt ma a levegőbe, de kevesen voltak mindenhol, és mindenki kedves volt nagyon! Hát én nem erre készültem! :oops:

Kép
bettike
Eger

Tényleg, Veramami!!! Hol vagy????????????????????????????????

Csikken, ejnye-bejnye. :twisted: Mi van veletek lányok, megbuggyantott titeket a tavasz???? :lol:
Csikken, nagyon jóóóóóóóóóóóóóó a görbéd! Nem úgy volt, hogy ki kell hagynotok pár hónapot? :shock:

Snufi, irigykedek rád a csajozós este miatt, már annyira hiányzik nekem is! Csak hát az egyik terhes (Ceni) :lol: , a másik dolgozik, a harmadik meg el van veszve... :shock: Így én magamban szoktam csajozós estét csapni, ha apánk nincs otthon, fogok egy pohár Sangriát meg egy jó könyvet... :wink: Na és egy (két...) tábla csokit. :D

Kép
szilcsi

Bettike, örülök, hogy Te is sínen vagy!!!!!

Szilcsi: :lol: :lol: :lol: Ha gondolod, ugorj át holnap este!!!! Sangria van itthon! :wink:

Tényleg Lányok: mi van a találkozónkkal????

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?