A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hát márpedig lombik ide vagy oda, aki ezentúl a 13. DPO elött mer tesztelni, annak priviben elküldöm a bankszámla számom, és szépen befizeti/átutalja rá a teszt árát! Sőt aki csak erre gondol, az is! :D :lol: :P
Vendég

Bettike ! ha te örülsz, olyan, mintha mi örülnénk :lol:
Vendég

Áfi! 220.- pénz volt. Máris utalom! :lol:

Bettike!
[quote]A írta:ztán gyorsan átmentem UH-ra (mert reggel úgy indultam neki, hogy azt elintézem és meg is ittam a több mint 1 liter vizet!), ezért már mehettem is!

Hasi UH-t csinált?

[quote]A írta:z endometrium 4 mm Az sajna elég vékony és több 5-7 mm-es tüszőt látott!

Hányadik napon vagy?

[quote]A írta:zt mondta, hogy ilyenkor már nem tudja megmondani, hogy volt-e vezető tüsző és hogy volt-e peteérés? DE miért?

Ha nem hüvelyin nézte, akkor nem is lehet!!!

[quote]. írta:..6 kekszmentes nap után menjünk...
Azért a 6 napos kekszmentességet egy kicsit soknak tartom!

Én meg marhaságnak.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Köszi! JA akkor értem!
Igen hasi UH volt!
19. napon!

Kép
bettike
Eger

csajok, egy darabig nem leszek, mert sajna rossz hírt kaptam.

Mindenkinek drukk és Jó egészség!
Vendég

Boniko! :cry:
Gyere, ha már tudsz jönni! :cry:

Kép
bettike
Eger

Sunyi tesztelők! :roll: :lol: :roll: Ejnyeeeeee!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Nálad a hormon lesz a ludas szerintem. Az az endometrium is elég vékonyka.

A kexmentességről az a véleményem, hogy 3 napnál ne legyen régebbi a cucc, hiszan nenm azt akarjátok tudni, hogy aha 6 naponta hancúroztok, akkor van-e jó minőségű anyag. Mi eddig mindig 2-3 naposat vizsgáltattunk.

Kép
zölddisznó

Zöldi! IMÁÁÁDLAAAAAAKKKKK! :lol:

Akkor ha a múltkori teszt pozitív volt, az lehetett a baj nem, hogy vékony és nem tudott miben megkapaszkodni?
Egyébként tudom, hogy sokmindenen múlik, de akkor most már van magyarázat és akkor elvileg apának is jók a katonái, meg átjárható vagyok! (Tudom elvont következtetések! :oops: )

Kép
bettike
Eger

Bettike! Bingó!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát csajok amit ma tapasztaltam, biztos meg fogtok kövezni, de ekkora felelőtlenséget én még nem láttam.
Van nálunk egy anyuka 3 gyerekkel 1,5 szobás lakásban laknak amelynek csak a fele az Ő férjéé (örökség másik fele a testvéréjé), elvált, de csak papíron, így több támogatást kap mint egyedülálló. Ma reggel ránéztem, rég nem találkoztam vele, hát mit látnak szemeim egy hatalmas pocakot, mint kiderült 4 hete van hátra a szülésig. 4.gyerek, de hova? Minek? és nem az írígység beszél belőlem! Már az SZMK-t se tudja kifizetni, pedig még csak az egyik gyereke ovis, hogy mi lesz ebből? (ja és nem kissebbségi) :roll:

Kép
klarissza32

Sziasztok!!
Ma reggel mentem a közeli kisboltba tejért, meg kifliért, és a boltos hölgy mondja nekem, hogy "hallottam, hogy mi történt veletek" :shock:
Mondom mi?
Hát hogy elment a baba :shock: :?
Mondom mi vaaaan? Én nem tudok róla, tegnap voltam UH-án,minden oké a babával, ne szórakozzon....
Hát a váltótársa mondta neki, és ő azt hitte rólunk van szó.... :shock: :roll:
Hát így terjednek a pletykák "faluhelyen" :shock: :evil: :cry:

Szabóbakter! :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hello! Megpróbálok mindenkinek írni!

Tonti! Édes az UH. Beleszerettem. Én is akajok ilyet!! De elég lesz egyszerre 1 bébi:-). (ne legyünk mohók) és persze a köv.ő ciklusban jó lesz:-)

Szezso! Sajnálom nagyon, de várj egy kicsit, jövök és együtt bebabásodunk! Oksi??

Katica! Virág :D :D

Snufi! ÉN is besárgultam a képed láttan (homokos part és egyebek) :oops: :D :D :D

Melcsi szép melcsi szép melcsi szép melcsi szép :D :D

Sonjus! Jó ajándékötlet Apának a +teszt! Hajrá, de a 19. napon???!! Meg vagy őrülve???!! Addig MI nem bírjuk ki, hogy várjunk a zebrásra!! :D

Legyekmami! Jó az esés!! Drukk!!

Coca:
1.:: :( :( :( :( !!!!!
2.: :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
Inkább veszek fel napszemüveget, hogy ne is lássam, mit műveltél!! 8)
Mellesleg hol a fen..ben lehet kapni a környéken 220 Ft-os tesztet????????? Én 600 alatt nem láttam..

Szilcsi! Boldog névn. előre is!!

Csikken: + a hétfői teszthez!!Csak pozitívat vagyok hajlandó elfogadni!! Érthető!! :D

Bettike! Szorítok hétfőre. Néha ki lehet ilyen napot fogni, hogy mindenki kedves!! A többiben ugyanazt írnám, mint coca, tehát nem ismétlek..

Áfikám!! Számlára utalásos bünti??!!! :D Nocsak..nocsak..hamar meglenne a babakelengye!! :D De az ötlet jó..kis huncut! Azt hiszem sokan utalhatnánk neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Ceniko ez nagyon durva!

Klara, azt hittem, hogy felszívódtál!!

babaimádó
Kép
babaimado

Klarissza, az egyik szemem sír az ilyen setek láttán, a másik nevet. Örülök, mert gyarapodik a nemzet, sír, mert nem így kéne gyarapodnunk. Bele a szegénységbe, a kilátástalanságba - hát ez több mint felelőtlenség. :roll:

Snufi, drága vagy, de jó nagyot kéne ugranom hozzátok. :shock: Akkorát meg nem tudok sajna... :D De jól hangzik az ajánlat, madj egyszer megejtjük! :wink:
Taliban én is benne lennék, de hol??? Annyira szét vagyunk szórva, és ha Pesten lenne, nem is tudnánk egy csomóan hol aludni. :cry: De azért próbáljuk meg, mondjuk én kifizetek egy éjszakára valami szállást, ha más is megoldja.
LEGYEN TALIIIIIIIIIIIIIII!!!

Bettike, na azért, végre sikerült valamit intézned. A nyálkahártya nagyon vékonyka, de azon lehet segíteni. :wink: A 6 nap sztem is nagyon sok, sztem 3 napnél többet nem kell kivárni.

Kép
szilcsi

[quote]4 írta:.gyerek, de hova? Minek? és nem az írígység beszél belőlem! Már az SZMK-t se tudja kifizetni, pedig még csak az egyik gyereke ovis, hogy mi lesz ebből? (ja és nem kissebbségi)

Klarissza! A hován én is gondolkodnék, de a mineken egy percig sem. Mi az az SZMK?

[quote]I írta:nkább veszek fel napszemüveget, hogy ne is lássam, mit műveltél!!
Mellesleg hol a fen..ben lehet kapni a környéken 220 Ft-os tesztet????????? Én 600 alatt nem láttam..

Babim! Lombiknál más a helyzet. Igazából a megtermékenyítéstől számítva ez a 13. nap. Úgyhogy nem leba..ni cocát! Ja, és 200 Ft-os úgy lesz a teszt, hogy veszel egy 880 Ft-os 2 darabost, és félbevágod őket. Nótórius tesztelőknek melegen ajánlom!!!

[quote] írta:s ha Pesten lenne, nem is tudnánk egy csomóan hol aludni. De azért próbáljuk meg, mondjuk én kifizetek egy éjszakára valami szállást, ha más is megoldja.

Szilcsi! Én sajna egy 23 m2-es garzonban lakom, nem nagyon tudok szállást biztosítani :cry:

Kép
zölddisznó

SZMK= szülői munkaközösség
Vendég

...és azon mit kell fizetni?

Kép
zölddisznó

Klarissza: Nagyon sokan a segélyekért vállalnak még gyereket, szocpolért...stb (ezzel nem azt mondtam, hogy az ismerősöd ezért vállalta)
Ha szépen neveli, rendesen bánik velük, megfelelően táplálja-ruházza őket, akkor bár kis helyen is és szerényen, de felcseperednek azok a gyerekek....
Amúgy mi is 1,5 szobás panelban lakunk (egyelőre), és jön a 3. akkor én felelőtlen vagyok? :shock:
Tényleg mit kell fizetni az szmk-án??? Egyáltalán mi az??? Még nem halottam róla :oops:

ceniko
Szeged

Hello

SZMK elnök vagyok, évi kétszer 1500 Ft-ot szedünk ami a gyerekekre van elköltve, mivel az ovinak az alábbiakra nincs kerete:
- télapó csomag
- karácsonyfa
- karácsonyi ajándék (mesekönyv vagy valami hasonló hasznos dolog)
- anyáknapi virág
- húsvéti kindertojás
- gyereknapi finomságok (szendvics, üdítő, nyalóka stb.)
- ballagó tarisznya (csak az alapanyag 25000 FT, a dadusok varrják meg)
hát kb. ennyi, ja meg pedagógusnapra ajándék a nevelőtestületnek.

Kép
klarissza32

Kép

Kép
bettike
Eger

Hát Bogim 2 éve jár oviba, Viola fél éve bölcsibe, de én még nem hallottam erről, hogy SZMK! Úgy láccik ez nincs mindenhol! :roll:

Klarissza: Ti mióta próbálkoztok babával???

ceniko
Szeged

Nehogy valaki megsértődjön, nem azért vetettem fel a témát, de ha az ismerősöm férje mégis komolyan gondolta a vállást akkor hova megy kedves anyuka 4 gyerekkel?
Enikő ti is 1,5 szobásba laktok, de gondolom a sajátotok, és úgy gondolom ezt a lakáskérdést meg tudjátok oldani azért vállaltátok a bébiket nem?
Vállalhat az ember akár szocpolért is gyereket, de ez a csaj nem dolgozott sohasem, szerintem nem is akar (ahogy szavaiból kivettem), a férje pedig alkalmi munkás, tehát kilátásuk sincs saját lakásra. Mondjuk annyiból jó, hogy nem kell albérletet fizetniük, de mesélte nekem úgy 1 éve amikor utoljára láttam, hogy a férje nővére (akié a lakás másik fele) kéri a részét 3,5 milliót, hát most el is gondolkodom, fedezi-e ezt a szocpol, de ha ki is fizetik elválltak papíron mi a garancia arra, hogy bármi történik a férjjel nem teszi ki Őket az utcára? vagy nem veszi el a gyerekeket és a csaj mehet az utcára?
Én 2 éve váltam el tudom milyen hercehurca osztozkodással jár.

Kép
klarissza32

Klarissza! Ne nagyon propagáld, mert teljesen törvénytelen, hogy pénzt szedtek. De pszt! Én mindig osztálypénz-ellenes voltam. ...a nyalókát meg sem hallottam.

Kép
zölddisznó

Ceni!
Október óta próbálkozunk, de most úgy gondolom ezzel a témával le is állok, remény nincs, hogy párom elmenjen kivizsgálásra az én idegeim pedig felőrlődtek. A két fiammal azonnal terhes lettem és most nem tudom, hogy miért nem, hogy kivel van probléma?

Kép
klarissza32

Coca! (csak cukormenteset veszek, de ne hari ezért én se vagyok nyalóka párti)

Kép
klarissza32

Én évi 500Ft "csoportpénzt" fizetek az ovis lányom után, papírra, zsírkrétára, ceruzára... fogyóeszközökre. Mást nem, pedig nálunk is van szülői izémizé, hogy pontosan mi a neve nem tudom, nálunk a leghangosabb anyukák a tagok... :?
Vendég

Klarissza! És a párod is szeretne közös babát? Miért nem akar vizsgálatot?

Kép
zölddisznó

Nálunk elkezdtek WC papírra és fénymásoló papírra (dolgozatok...) pénzt szedni...én meg állásfoglalást kértem a Minisztériumból...azóta nem szedik. Gonosz vagyok?

Kép
zölddisznó

Csoportpénz az nálunk is van, 400 ft havonta. Most emelték eddig 300 volt. Na most valóban arra költik-e amire kell, azt nemtudom. Nem igazolják számlával az óvónénik.....

Klarissza: Figyuka, nagyon sok ismerősöm van akik elváltak, a segélyek miatt.... a férj már 40 múlt, a feleség még nem, a szocpolt csak x életkor alatt lehet igénybevenni, ha elválnak a feleség a gyerekekre még magkapja.... de együtt vannak csak papiron váltak el. Akkor az alap segélyezések is nagyobbak, hogy ha valaki egyedülállóként van bejelentve. Sztem mindenki úgy boldogul ahogy tud. Ez nem az embereket, családokat minősíti, hanem a társadalmat, gazdaságot ahol/amilyenben perpill élünk :( :shock: . Sztem. Persze lehet hogy én látom rosszul!
És mi van ha tényleg szeretett volna még egy 4. babát??? Ne törjünk pálcát senki felett, mivel nem látunk a fejébe :wink:

A nyagobbikod mekkora???

ceniko
Szeged

Coca!
Nálunk a párom vetette fel a közös baba tervet, le is szokott a dohányzásról, három hónap alatt hízott 12 kg, az amúgy sem sovány Drágám (106 kg), ezért visszaszokott. Azt pedig már meséltem neketek, hogy miért nem megy el vizsgálatra, csak nem emlékeztek ejnye-bejnye :lol: . Szóval azért nem megy el, mert neki mint orvosnak ne mondja egy másik orvos azt, hogy steril (szerintem csak ffi).

Kép
klarissza32

Ceni!

6 és 8 évesek a fiaim. és természetesen nem akarok senki felett pálcát törni, én csak rögeszmésen rettegek attól nehogy zaciba végezzék a gyerekek. Tudjátok nagyon sok kisgyereket ismerek akik az igazi szüleik nélkül nőnek fel, gyermekotthonba, faluba, vagy nevelőszülőknél, csak egyszer kell meglátni szemükben a bánatot.

Kép
klarissza32

Áfi!

Én nem vagyok hangos, csak a szám nagy ha kinyitom olyan 5*5 cm :lol:

Kép
klarissza32

Szaraxik a netem. :x :?
Én nem akarok senki felett pálcát törni, de nem tartom helyesnek, hogy egy elvált, soha nem dolgozó nő egy fél albérlettel a háta mögött 4 gyereket vállaljon. Inkább menjen el dolgozni és tartsa jobb sorban a meglévőket! Kemény világ van, én nem vállalnék úgy gyereket, hogy még a legalapvetőbb biztos anyagi háttér se legyen a hátam mögött (az érzelimről nem is beszélve). Vélemény volt, nem kell mindannyiunknak egyet érteni.

Coca, nem is azt mondtam, hogy a nyakadra szakad majd az egész topik! :D De ha kell, ha lesz tali és mondjuk Pesten lesz, akkor én találok magamnak szállást, szóval én meg tudom oldani, ha kell.
Többiek? Mi a véleményetek?

Kép
szilcsi

Hát ha az ország közepére akartok jönni (Kecskemét), most összeszámoltam, ketten elfértek egy ágyban a srácokat átteszem a mamához tehát nálam jelentem elfér 8 fő, úgyhogy ide bárki jöhet. :wink:

Kép
klarissza32

Klarissza: Tudod, ha láthatóan minden okés (férj, aki jól keres, akivel jól megvagytok,neked is jó munkahely...stb) és bevállaltok 3-4 gyereket,akkor is bármi lehet!!! Mi van ha beüt valami: PL meghal, balesetben lebénul, elveszti az állását elkezd inni, szerencsejátékozni....stbstb Ez is ugyanúgy benne van a pakliban!!
Akkor mit csinálsz????

Az én párom nevis volt, úgyhogy nekem nem kell bemutatni!
Ettől függetlenül, nem itélem el azt aki 4 gyereket vállal "elváltan".. Sőt azt se aki "szingliként" kapuzárás előtt felcsináltatja magát valakivel, csak hogy gyereke legyen... Lehet hogy ilyen téren túlzottan liberális vagyok (amúgy nem vagyok az!!!!!), de nekem meg ez a véleményem :wink:

Na mindegy, én örülök annak, hogy gyarapszunk, főleg ha nem kisebbség teszi mindezt, és nem azon múlik, hogy mekkora,milyen,kinek a lakásában élünk!
Nekem mániám, hogy buzdítom az ismerőseimet a gyermekvállalásra, mert szívügyem. Én meg elöljárok jó példéval.

A Zuram pedzegette a 4. gyereket is amúgy :lol: :wink: De én egyelőre befejeztem (nem szeretek terhes lenni, nekem valahogy nem élmény) :shock: :cry: :oops: Csakhát a célt így lehet elérni...

ceniko
Szeged

Szilcsi, akkor jól félreértettrél. Én azt akartam sugallni, hogy én szívesen látnék bárkit, de csak a sarokba állítva tudnám éjszakára eltárolni. :lol:

...én csípom Kecskemétet!

Kép
zölddisznó

Coca, elképzeltem, ahogy a fél topik nálad álldogál egy éjjelen keresztül a sarokban, te meg felváltva pelenkázod a hármas ikreidet. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na csak nem esszük meg egymást, mert eltérő a véleményünk.

Kép
szilcsi

Lányok leléptem, megyek haza sütizni. :D
Szép délutánt!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Mostanában nagyon sz@r lett az alvókám, tegnap éjjel éjféltől voltam fenn, ma éjjel csak 1/2 12-től 1/2 3-ig. Gyerekem napok óta, mint akit meghuzattak, bár tegnap már kezdett normalizálódni a helyzet.

Ma orvost váltottam, ugyanis felhívtam a régit, hogy jó lenne, ha nem kellene elutaznom hozzá a magánrendelésére, hanem itt a kórházban megcsinálná a genetikai uh-t, még azt is hazudtam hogy nincs autóm, erre fel 20-ára adott időpontot a magánrendelésére :?
Most az előbb felhívtam a kiszemelt új dokim és csodák csodájára mehetek 19-én uh-ra a kórházba. Biztos reggel óta üresedés lett mi?

Na, ennyit rólam, amíg alszik a drága megpróbálok visszaolvasgatni és írni is ha sikerül.

Kép
Kép
robcsi03

Ceni!
A (nem szeretek terhes lenni) osztom a véleményed Klarissza szerint az ideális terhesség:
1. nap elkészíteni
2. nap kihordani
3. nap megszülni
:lol: , bocsi azon kismamáktól akik szeretnek terhesek lenni, kicsit írigylem is Őket :wink:

Kép
klarissza32

Klarissza, ez nagyon jóóó! Módosíthatok?
1-279. napig (minden nap) elkészíteni
280. nap 24óra 59 percig kihordani
280. nap utolsó percében megszülni

Robcsi! A külső, vagy a belső gyereked rosszalkodik?
Dokiváltást meg jól tetted.

Kép
zölddisznó

Zöldi, egyenlőre a külső rosszabb, mint a belső :D
4 nap múlva teszt! (ezt a mait nem számítjuk, mintha nem is lett volna jó?)

Bettike akkor beírhatod nekem a táblába a 19-ei uh-t. Köszi!

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok!

hazaértem, és zsong a fejem. 10.00-tól 16.00-ig végig órám volt, közben 3*10 perc szünet. áfit múltkor kinevettem a kispárnával, de most nekem is el kellett volna egy :D egyszerűen elültem magam a kemény padban.

visszaolvastam, de alig emlékszem vmire. :oops:

taliban én is benne lennék, végülis hol legyen? no meg mikor?

katica
katica30

sziasztok
na bakker, eltolódik a hsg következő ciklusra :( a 3. napi vérvételen szóltam egyik asszisztensnek, hogy a hsg-t választottuk, és egy szóval nem mondta, hogy ezt külön beszéljem meg a dokival. Azt hittem, ezt felírja, és az időpontot majd megmondják, mikor lesz. Kedden mikor mentünk be a párommal, akkor mondták, hogy hát ezt beszéljem meg a dokival, ők erre nem tudnak időpontot adni :twisted: Doki akkor műtött, és ma sikerült vele beszélnem telcsin, és már nem tud betenni hétfőre vagy keddre :twisted: Ez van :( Ebben a ciklusban még nem is mértem a hőmet :?

Ceniko
a 40 éves korhatár megelelőlegező szocpolnál van, ha már legyártottátok, akkor mindegy a kor :wink:

Coca
nemsokára meg lesz az eredmény, mi újság kiscocákkal :) izgulok érted :P

Bettike
gondolom tudják valamivel nyálkahártyát vastagítani, és hipp hopp ott lesz a baba :D

Tontica
szépen növekszenek picurik :D

Robcsi
ez jó, külső és belső baba :lol:

Kép
gaby25

Szezso
sajna piri látogatott :( na majd jól behúzok neki egyet :wink:

Cenik
3. cunis :D én is cunis szeretnék :wink:

Mindenkinek hatalmas ölelés, nem tudtam mindenkinek írni :oops: :?

Kép
gaby25

Szerintem a tali úgy kellene megszervezni, hogy hol hányan laknak, aki eljönne. Ha van pl. 4 Szegedi és környéki, és van 4 BP-i és környéki akkor pont középen van Kmét., és akkor én nyertem, és mindenki ide jön, és el is férne, és tudok egy csomó jó helyet, vagy lehetne rakni tábortüzet, fú egy kicsit eleredt a fantáziám, de szép is lenne.

Kép
klarissza32

Hello Csajok!

Coca drága! A "tesztüzenetet" én írtam Neked, mert kicsit hanyagolva éreztem magam általad... :lol: Így tök jó poén lett belőle, hogy Snufinak írogattál vissza :lol: ő meg nem értette :lol:

Tontica: cukik a drágák! Két vagy egypetéjűek? Az kiderült már? :lol:

Bettike: jól pörögtél ma orvos-ügyileg! :lol: Különben azért hívnak SZTK-ba, mert a vizitdíj feltalálása óta nem adhat beutalót anélkül, hogy Te meg ne jelenjél az SZTK-ban, és ne regisztráljanak a vizitdíj befizetése által! Ez szerintem elég jól hazavágja a magánrendelést. Még szerencse, hogy gyógyszert írhat fel!

Katica: én is meglepődtem, mert Apa egy cserép tulipánnal állított haza! :lol: pedig előzőleg beharangozta, hogy nem vesz semmit, inkább elvisz hétvégén shoppingolni! :lol: Hiába, győzött a romantika!

Sonjus: remélem, hogy tényleg baba van a dologban Nálad :wink: A Te görbéd is olyan háromfázisúnak kezd látszani...

Boniko: mintha azt olvastam volna, hogy Te is Closty-t szedsz. Leírod hogyan, meg még mit szedsz mellé?

Melcsi: már épp kezdtelek hiányolni...most, hogy már nem dolgozol, alig jut valamire időd, igaz? :wink:

Enikő: durva a pletykás sztorid! Egyszer Anyukámnak azt mondja a szembeszomszéd: " Érdekelne a házuk, hallom árulják, mert válnak!" Anyukám nagy szemeket meresztett, mert szó sem volt ilyesmiről...

Babaimi! Benne vagyok az együttbabásodásban! Jó ötlet! :lol:

Klarissza: lehet, most fog becsusszanni a bébi, hogy letettél róla :wink:

Csikken: Állat a görbéd és drukk a teszthez!!!

Gaby: hát ez gáz, hogy nem sikerült HSG időpontot kapnod :evil:
Kedd nem lett volna amúgy is késő? Akkor már a 14.napon lennél. Valahol olvastam, hogy a 6- 12.nap között csinálják meg...

Rólam: semmi extra, holnap irány az SZTK UH időpontért! Már várom, hogy legyen egy konkrét időpontom, amit be lehet tenni az eseménytáblába! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

taliról:
lányok összeírtam magamnak, hogy ki hol lakik. (már akiét tudtam) sok a bp vagy környéki, de ugyanakkor a vidékiek elég messze laknak egymástól (szombathely-szeged-eger-hajdúszoboszló, hogy csak a legtávolabbi pontokat említsem) szerintem talán bp lenne a nyerő a tali helyszínnek, mert az van talán minden vidékitől egyenlő távolságra. bár emlékszem, hogy beszéltünk már korábban róla, hogy legyen egy bp-i tali és egy vidéki tali áfinál. nekem az is jó :D ötletek?

katica
katica30

IMÁDOM A TALIT!!!
Jön a jóidő, hatalmas udvar van, lehet tábortűz. Nálunk elalhat uszkve 15 ember ha hoz hálózsákot, és nem zavarja hogy padlón fészkel, illetve 1 kövérkés, vagy 2 soványabb csajszinak (esetleg annak aki kisgyerekkel jön) van fekhely. De utazom is ha kell, bár nekem Bpest is, Kmét is elég húzós, de természetesen a többség akarata szent.

Én szeretek terhes lenni! Illetve ez az első nyüves 12 hét nem buli, mert ugye a stressz hogy megmarad-e, de félidő után nem kell behúznom terebélyes hasam, imádom ahogy rugdos, hogy kedvesebbek az emberek... én szeretem.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?