A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hihihi Szpandi, tökugyanazt írtuk Gixmixxxnek, csak pepitában. :lol:
noczi

:roll: nohát igen...
Tényleg Nóczi, nálad mikor derül ki? vagy benéztem valamit?
szpandi

Szpandi, tegnap reggel teszteltem, negatív lett. Hétfőn kap még egy esélyt, bár nem hiszem, hogy addig megduplázódik a csíkok száma a teszten. :) Hétfőn kell visszamennem a dokihoz.
noczi

Szerintem leállni csak végső esetben szabad. Nekem egy alkalommal volt leállásom. Azóta tudom, (rutin)hogy 6-8. nap körül nagyon kis gyatrák a tüszőnvekedésem, majd 10-11. nap körül beindul, úgyhogy Én sem álltam le legutóbb és nem is bántam meg.
Február a húsevést nem is erőltette azért a sok folyadékot ajánlatos inni.
gizmixx, örülök hogy jobban vagy, Neked is csak azt tudom mondani ELŐRE!!!
Szpandi, nóczi veletek mi újság ?

manoka
manoka71

Nóczi nálad milyen típusú kezelés volt?

manoka
manoka71

Teljesen a padlóra olvadtam tőletek, komolyan, nagyon-nagyon köszönöm a biztatást!
Hát igen, olvastam én, hogy ilyen a mi Doktorbácsink, de más olvasni (és azt gondolni, hogy na, engem ugyan nem húz be a csőbe, fel vagyok ám készülve!!!) meg más ott ülni, és hallgatni...
(egyébként február apu is a topikot tekinti elsődleges forrásnak, alig írtatok valamit, már jelentette cseten, hogy na látod, stb.)

Gizmixxx, én is nagyon örülök, hogy rendeződnek a dolgok, gyorsan épülj fel fizikailag, lelkileg, és aztán hajrá!
február

Manóka, lombikunk volt, ICSI, ha erre gondolsz.
noczi

Nem erre gondoltam. Decapeptyles vagy fostimonos?

Nekem a múltkori (tavaly nyár) Decapeptyles volt tök szép eredmény 5. naposan kaptam vissza 3-at, de semmi nem indult el.(mármint az UH-n semmi nem látszott)
Most fostimon, merionál, és már biztatóbb volt. (tele voltam sárgatesttel, annak ellenére hogy megjött a mensim, a dokink mondta szerinte valami elindult) Valószínű, hogy egy lépéssel közelebb vagyunk az eredményhez.
Úgyhogy lányok bizakodni kell. :)

manoka
manoka71

Igyekszünk, Manóka!
Amúgy ma nem voltatok Dévainál? Mert kijött egy lány, és nagyon hasonlított rád (már persze, ha az vagy, akire gondoltam :) csak a férje mintha magasabb lenne. Azon gondolkoztam, amíg készülődtek, hogy vajon mennyire néznének hülyének, ha odamennék, és aszondanám, hogy szia, én február vagyok, te vagy Manóka71? :lol:
február

Hát izé, nálam nem volt se decapeptyl se fostimon. :D
Merional és Gonal-F injekciókat kaptam + Clostilbegyt tablettát egy ideig a stimu elején. A többi tabletta szerintem ugyanaz mindenkinél (Prednisolon vagy mi a szösz + folsav + kálium R). Beülti óta ezekhez társult a Duphaston + az Utrogestan franciadrazsé alulról :lol:
noczi

Egyébként én eddig azt hittem, hogy ezek az injekciók csak a tüszőérlelést szolgálják. Ezek szerint beülti után is befolyásolják, hogy mennyire sikeresen zajlanak le a dolgok?
noczi

Jaj Nóczi, már emlékszem!!!!Azt az üzit kerestem, de nem találtam valami miatt így most jól beégtem...ráadásul sztem arra válaszoltami is! :oops: :oops: :oops:

Nálam volt Deca+Fosti+Merional is...utána a Deca miatt kellett szúrnom a progesteront...merthogy a deca blokkolja a sárgatesteket.

február!
rávehetnéd februáraput is hogy írogasson a topicra...nem kell aztat szégyenleni! ráadásul javulna egy hangyányit az ivararány :roll: :oops:
szpandi

próbáltam, de nem jártam sikerrel. :lol: eddig!
február

grillázsról még mindig nem tudni semmit? úgy eltűnt... :(
február

Sziasztok csajok!

Itt vagyok megint, ismét van életkedvem és alig várom, hogy indulhasson a következő lombik. :lol:

Kép
cseka

de jó, cseka! Szia!
február

Nagyon jóóóóóóóóóóóó Cseka!
Én most jó hétvégét kívánok mindenkinek!!!! Legyek vidámak és optimisták!!! Vasárnaptól megint napsütéses időnk lesz, tessék menni kicsit sétálgatni, vagy kertészkedni!!!
szpandi

hétvégét? hol van az még!!! :( ti nem dolgoztok holnap?
De azért neked is, szpandi, és még egyszer köszi a lelki támogatást! Mindenkinek köszi!
február

Sziasztok!

Kellett két nap hozzá, de mostmár úgy érzem, hogy kezdek rendbe jönni. Én attól akadtam ki nagyon, hogy el sem indult semmi... ez olyan rossz érzés volt. De mostmár kezdem érteni, hogy ez sem volt véletlen, mert biztos betegek lettek volna és az meg a lehető legszörnyűbb dolog.

Most már ott tartok, hogy mindjárt lemegyek szolizni egyet és estefelé még az is lehet, hogy sportolok egy kicsit. Mert hát ugye az élet nem áll meg, a jövőbeli babáknak pedig egy optimista és kiegyensúlyozott mamira van szükségük. :lol:

Február, tök jó, hogy elindultatok és ne parázz, minden rendben lesz. Dévai apánk minden dolognak csak a sötét oldalát nézi, ezért kell Neked baromi optimistának lenned, hogy ellensúlyozhasd őt és akkor kb. ott vagytok a realitásnál. Én tudom, hogy hétfőre tök jól be fognak indulni a sejtecskék :wink:

Kép
cseka

Szia Szpandi, szép hétvégét Neked is!!!

Kép
cseka

Cseka :)
Elég siránkozós típus vagyok, lehet, hogy nevet változtatok, február helyett Sopánka, mit szóltok? De jó, hogy itt vagytok, és mindig helyre rakjátok a lelkivilágomat. Pedig Ági még nem is rugdosott meg! :)
február

Pedig Ágival ebben nagyon jók vagyunk :lol: de amig ő pihen, én vállaom helyette az ügyeletet.

Most leszaladok a szoliba, addig intézd magadnak Február a saját popsirugdosásodat, oké? :wink:

Kép
cseka

A Sopánka név egyébként tetszik, de ezt a nevet mindannyian birtokolhatnánk ideig-óráig. Lehetne vándornév, amit körbeadunk egymásnak...

Kép
cseka

ok. seggberúgás önkiszolgáló rendszerben. nagyon praktikus. Lassan én is lelépek, remélem, lesz a patikában merional+fostimon (telefonban azt mondták, van, mondjuk a női klinikával szemben lévő patikába megyünk, szóval van rá esély.) Kezdem megszokni a folyamatos szédülést, szinte hiányozna, ha nem lőhetném be magam holnap :) (vagyis lövethetném, Anyósom eü-s, ő fogja beadni)
Mindenkinek szép estét, és jó hétvégét annak, aki nem húzza az igát holnap is :roll:
február

estét... hülyülök... Szóval további szép napot!
február

Neked is február, puszi

Kép
cseka

Sziasztok!
február
Én ma nem voltam apánknál, majd áprilisban.

manoka
manoka71

Szia Manoka!

Én is áprilisban megyek. Te hanyadikán mész? És egyébként hogy vagy?

Kép
cseka

Szia Cseka!
:D
Tiszta szívemből örülök, hogy megráztad magad és előre nézel. Szerintem ezt másképp nem lehet csinálni. Én jól vagyok adtam a lelkemnek és persze a férjecskémének is , ugyanis ma vásárolgattunk. Tényleg igaz, hogy örömet okoz. Ruházati termékeket vettünk elsősorban a páromnak, Én is kaptam egy szabadidő és egy fittnescipőt. Ez utóbbi jól jön ugyanis a párommal megbeszéltünk, rendbe szedjük magunkat, mármint a kondinkat. Úgyhogy itthon felülések,stb(hétköznap) hérvégén pedig séta és eljárunk majd (a közelben nyílt ) egy fittnesterembe, edzeni. Lassú tempóban kezdjük, de muszáj.
lelkileg sokkal jobban vagyok mint 2 nappal ezelőtt. Anyukámat viselte meg a legjobban és talán neki a legnehezebb megmondani, meg a főnökömnek.
Ja és fogok csinálni egy méregtelenítést is mert sok gyógyszert kaptam és ha április végétől kezdeni akarunk(legkorábban április 29-től kezdhetünk) akkor regenerálódni kell ezerrel.
Te sportolsz valamit?

manoka
manoka71

Én jógázni járok és egyébként is konditeremben szoktam erősitgetni magam. Persze a stimu vége óta egyáltalán nem mozogtam semmit, mert apánk megtiltotta.

De egyébként nekünk is hasonlóak a terveink. Diéta és sport. Ezek legalább amellett, hogy egészséges tevékenységek, nagyon jól kezelhető velük a kis szervezetünkben felhalmozódott stressz...

Te hogyan méregtelenitesz? Van valami tuti tipped?

Kép
cseka

Aloa berry nectárral naponta egy fél dl, semmi durva méregtelenítés. Úgy szeretném csinálni, hogy ne szenvedés legyen, hanem jól essen, jól érezzem magamat. Áprilisban pedig ki fogok próbálni egy homeopátiás terméket a neve Sepia, amely Tengerben élő tintahal beszárított „tintájából” előállított homeopátiás szer.
Javallatok:
A menstruáció rendszertelen, alhasi panaszok, terhesség alatt fellépő betegségek. Ismétlődő vetélések (5-6 hónaposan). Fejfájás (változó korban, egyébként féloldali). Visszerek, aranyeres csomók. Terhességi hányás.

Szóval ezt fogom kipróbálni. A férjem is próbál fogyni, és a mozgás!!!!!!
Ja és már áprilisban lehet, hogy elkezdem a méhpempő rágótablettát is szedni az jó a mnyálkahártyára. Csak ennyit teszek érte maximum. Ami biztos az aloát fogom használni, mivel azt már megvettem. Ti mit próbáltok ki?

manoka
manoka71

Ja és az aloa nem csak méregtelenít, hanem gyulladáscsökkentő hatása is van. Ez fontos. Áprilisban 10-én megyek 16. órára . Te?

manoka
manoka71

Én is pont erre gondoltam a napokban, hogy nem ártana egy kis méregtelenítés a rengeteg hús és hormon után! Ezt a nektárt, amit írtál, Manóka, hol lehet kapni? Valakinek van még ötlete méregtelenítésre?

Cseka, annyira jó téged újra vidámnak látni, illetve olvasni! :D
noczi

Aranyos vagy, Noczi :lol:

Manoka, ez jól hangzik, én is szedtem régen ezt az aloe verás cuccot, meg a szépiát is még akkor, amikor nem tudtuk, hogy miért nem jön a baba.

Én most a shape-ban olvastam egy 8 hetes méregtelenitő kúrát, hétfőn belekezdek. Szépen lassan 8 hét alatt minden mérget ki kell vonni a szervezetből, amiket egyébként megennénk, innánk. Pl. egy héten az édességet kell kivonni, majd a koffeint, aztán a rossz zsirokat, majd az összes ún. rossz szénhidrátot. Ez nekem azért tetszik, mert tulajdonképpen mindent ehetek, csak a "szemetet" kell elfelejteni, ami ugye elég hasznos dolog.

Ma már sok rostot ettem, ami a rengeteg hús után rendesen megmozgatta a bélperisztaltikámat :lol:

Kép
cseka

jól hangzik , az interneten elolvasható?
Kiváncsi vagyok a méregtelenítő kúrára.

Nóczi!
Az aloát egy munkatársam lányától vettem ő foglalkozik vele, nagyon rendes ő is babaát szeretne, csak náluk semmi gond sincs, ők az inszemet fogják kezdeni. Ő is ezt használja. Szerintem a lényeg amit a cseka is írt, hogy egy méregtelenítés rendkívül jól jön a szervezetnek elvégre regenerálódnia kell nem is kis idő alatt.
Korábban is csináltam már aloával méregtelenítést csak a 100%-os termékkel, azt felhigítottam narancslével, és zutty megittam. Sok mindenre képes az ember.
Ha jó idő lesz elmegyünk vasárnap sétálni vagy kirándulni, szerintem :D

manoka
manoka71

Minnyá megnézem Manoka, hogy fent van-e a neten...pill

Kép
cseka

Megnéztem, még sajnos nincs fent a neten a márciusi szám, de szentem pár napon belül felrakják. Ha nem lesz fent, akkor majd leirom Neked priviben.

De most, hogy mondtad ezt az aloe verás cuccot, aszem azt is fogok enni, elvégre annyi szart tömtek a szervezetembe mostanában, hogy nem árt egy kicsit megsegiteni a természetes ürülést.

Egy lány azt mondta nekem a múltkor a Dévaiban, hogy állitólag az aloa verás cuccok vetélést okozhatnak. Akkor ettől annyira megijedtem, hogy azonnal abbahagytam. Szerintetek ez igat lehet? Vagy ez is csak egy városi legenda?

Jaj, néha már tényleg nem tudom, hogy mivel teszek jót és mivel rosszat...

Én hallottam arról, hogy van a Duna Plázánál egy kinai pasi, aki akupunktúrával segiti a lombik programot, állitolag használ. Most ezen is gondolkozom, hogy kipróbálom. Nem hallottatok róla véletlenül?

Kép
cseka

Na jó, megyek, mert vár a finom fürcsi vízem. Holnap meló, úgyhogy korai fekvés van ilyenkor. Cseka, ha nincs fent a neten akkor írd meg légyszíves melyik számban van?

szép álmokat :)

manoka
manoka71

A márciusiban van, most jelent meg.

Jó pancsit és szép álmokat!

Puszi

Kép
cseka

Sziasztok lányok!

Remélem itt vagytok! Megjött a menszim! Most akkor mi legyen a gyógyszerekkel? Szedjem tovább hétfőig? Próbáltam hívni a dokit, hogy megkérdezzem (végtére is munkanap van), de senki sem vette fel. :(
noczi

Sziasztok ki dolgozik ma? Én sajnos igen! :-(

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szia Ági!

Akkor ezek szerint már nem fáj a hasad! Hurrá!

Tudsz nekem tanácsot adni? Írtad, hogy az első lombiknál megjött neked is idő előtt. Abba kellett hagyni a gyógyszereket azonnal?
noczi

Sziasztok!
Nóczi, Én szedtem, amíg hozzá nem mentem. Rendesen megjött?

Ági!
Én is dolgozom. Hogy vagy?

manoka
manoka71

Szia Noczi még semmiképpen ne hagyd abba a gyógyszereket, majd csak ha a Dévai azt mondja.

Ági28

Köszike jól vagyok. Bár kicsit érzem a hasam, de nem vészes. Tegnap jót tett, hogy egész nap feküdtem.

Ági28

Manóka, hát úgy, ahogy szokott, a barnázással, de nagy mennyiségben. Akkor folytassak mindent? AZ Utrót is?
noczi

Hát jó, ha ketten mondjátok, akkor beveszem őket.
Aztán próbálom még hívni a dokit kicsit később...
noczi

Noczi az Utrót se hagyd abba addíg.

Ági28

Igen! A gyógyszert mindaddig szedni kell míg rendesen meg nem jön.

manoka
manoka71

Csajok olyan érdekes alíg van étvágyam. Bár azért az nem olyan nagy probléma ám! :-)

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?