Steffi, Masni, Gabbó, Eni!
Nagyon aranyosak a babók! Tök jók a képek!
Györgyi!
Meg ne halljam irgum-burgum, hogy aggódsz!

Jázmin kicsattan az egészségtől. Egy kis vasgyúró. Ha nem hízik, akkor lehet hogy épp nyúlik. Hogy lesz különben olyan szép magas csajszi mint a mamája.

Gyönyörű kiscsaj. (Tiszta mamája

)
Merci!
Jaj de jó hogy jöttél. Én nem vagyok fent az iwiw-en és nem tudtam megnézni Benjámint eddig. De így már igen. Gyönyörű kiskrapek. De meggyúrnám!

Nagyon ügyes voltál. Gratulálok! Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!
Babaruha vásár!!!
Ha valakit érdekel, akkor szólok, hogy most szombaton a dunakeszi Buy-Way áruházban a Kenguru üzletben 8-16% kedvezménnyel lehet vásárolni.

Ha minden igaz azért mert tovább bővült az üzelt.
Huzogatás:
Én nem tudom mit mond majd esetleg nekünk a doki ha egyszer összejön egy kisfiú, de én huzogatni fogom. (ha lesz mit

) Az öcsémnek is ezt tettük és az unokatesómékból tanulva tuti. Ők 2 évig hozzá se nyúltak, majd lehetett felvágni. Brrrrrr. Azért arra kiváncsi lennék, hogy az az orvos aki amellett van, hogy nem kell hozzányúlni, az mit mond. Hogy kell tisztán tartani? Az a fehér valami nem jó ha ott gyűlik. Nem? De nem cikizni akarom őket, csak megérteni. Valami miatt bizots ezt mondják?! Csak miért?
Vica!
Már ilyen sok fogatok van? Nálunk még csak most gondolkodik az 5. hogy kibujjon-e.
Babanet találkozó:
Közületek megy valaki?
A Rhinathiol egy kicsit segített, most nem volt éjjel köhögési roham, de kétszer keltem etetni Szofit. (+ 1-szer 2-szer a cumi miatt) Most megint nem eszik annyit. Volt hogy csak 70ml csúszott le. A pöttyök teljesen eltűntek, de ez a köhögés még aggaszt. Most Katának folyik megint az orra picit (+ő is köhög). Érdekes, hogy azóta van hogy egészségesen elvittem a bölcsibe. Talán most már lassan lassan túl jutunk a nehezén.
Köszi a jókívánságokat!
Szép, derűs napot!