A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca :) Mit vállalkoztok?

Zuz :) én megértem a zárt helytől való tartózkodásodat... bennem is hasonlók vannak. Panna és a fogzás? :shock:
Én msot rászereltem egy zuhanyfüggönyt csipeszekkel a babacsokira, így Dé esőbiztos lett - no de én nem vagyok az :( úgyhgoy nem mehetünk hosszan ki, pedig ez a fogzás alatt az egyetlen csodaszer. Akinek van odafönn közvetlen összeköttetése, kérjen egy kis esőszünetet :lol:

indianyo

Indi!
Benned miért van???
Én ma az eső miatti dilit úgy oldottam meg, hogy mindenkit felöltöztettem, és kinyitottam ajtót ablakot! Pannus több mint 2 órája alszik :shock: (amit egyébként itthon nem szokott). Csak én fázom piszkosul, mert nincs kedvem kabátot venni :wink:
zuzmo1

Recca!
Szia!!!!!!! Ma az eső elmosott egy talit, de a jövő hétre és konkrétan 19-re is szerveződik egy játszóterezés, az utóbbi a Feneketlen tóhoz, a jövő heti még képlékeny!
És milyen vállalkozás? mesélhetnél egy kicsit, és Benkéről is!!!!! Szivarozik már, kocsit vezet??? :mrgreen: Olyan régen írtál, kész nagy fiú lehet már!
zuzmo1

Zuzi :) Hát Domicsek is ront-bont-nyüszög-hajat húz ilyen időben, kint leköti a sok esemény. Nyitott ablakos alvás jó ötlet, délelőtt nálunk is bejön :)

Recca :) Rendelést vettem, talikról ezentúl mél megy - mesélj :)

indianyo

Csak szelektíven olvastam :oops:

Móni,
De jó, h jelentkeztél :) Szupi, h ennyire bejött minden a kórházat illetően :) Szüléses sztorit majd írd meg :)

Fannikának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :)

Nagyon jók a természeti képek :) Nálunk is virágzik a krokusz (vagy, h kell írni) és lassan a nárcisz is kinyitja szirmait :)

Talis képek nagyon jók, édesek a gyerkőcök!!! :) Angi és a járássegítő :) és hát Merse már most nagyon szépséges :)

Tegnapi taliról: a kismamák szépségesen gömbölyödnek (ez olyan hatással volt rám, h azt álmodtam megint pocakos vagyok :oops: :lol: ) és hát Votivon igencsak látszik, h már a finishben van :) A gyerkőcök olyan édesek voltak, Fibi Bálintja egy kész dumagép :) Isti göndör fürtjeitől totál be lehet halni és hát a mosolya :) Fannika nagyon érdeklődő volt Adél iránt, szerintem Johi lassan követeli majd a kistesót :wink: Deni Bálintja pedig egy nagyon picit de átengedte Adélnak anyukáját, hiába imádja anyucit :)

Fibi,
Ahogy Deni is írta :) Adél nagy nehezen megnyugodott, ebben nagyon nagy segítséget kaptam Bálinttól. Egyébként ahogy hazaértünk már semmi baja nem volt a csajnak, totál be volt zsongva itthon :lol:

Kép Kép
curse

Jajaj, a sok nyűgös, fogacskás bébinek és anyukájának kitartást, erőt, ++++++++!

Rylie, én ezt még nem láttam, de egyből továbbítottam leendő és meglévő mamáknak, ők is értékelni fogják. :)

Den és a többiek, nagyon szuper buli lehetett, skacok is tündériek. Votiv, nekem kb. most ekkora a pocakom, hogy csinálod, hogy nem növesztetted meg annyira? :)

Én meg nagyon elkenődtem. Már jó ideje 3*1 dopegytet szedek magas vérnyomásra, ami eddig nagyjából rendben is volt. Most jött ez a keh, ma már köhögök is, és tegnap estére felcsusszant a vérnyomásom közel 160/90-re. Beparáztam rögtön. Ma reggel felhívtam a dokimat, nagyon rendes volt, mindig úgy megnyugtat (szerencsére nem kellett gyakran hívogatnom, asszem, most fordult elő másodjára), megemelte a dopegyt adagomat, valamint szednem kell augmentint, hogy mielőbb leküzdjem a kórt. Én most meg pont azt érzem, hogy gyógyszer nélkül is elmúlik, valszeg kicsit lassabban, és most jól nem tom, mit tegyek. (Emma tudja, mindjárt belülről megcsászároz, annyira alient játszik. :D) Ha van tanácsotok, hasonló tapasztalatotok, kérlek, osszátok meg velem! Köszi!

Kátya
kincsimano

Ésésés Fanninak boldog neve napját!

És Moni, olyan jó volt olvasni, amit írtál, már nekem sincs messze a szülés, minden pozitív dolog, amit erről (és/vagy a H-ról) hallok, sokszorosan esik jól. :D

És Lindi, én tutira megnézem a Babavilágot, legalább megleslek titeket, és (még) amúgy sem tudom, hogy kell ápolni a köldökcsonkot. :D

Kátya
kincsimano

És köszönöm mindenkinek a leégéssel kapcsolatos tippeket :) Szerencsére annyira nem volt komoly, ezt tegnap a lányok is alátámasztották, csak egy picit bepirosodott neki az egyik pofija.
Indi, Neet, Ancsi köszi, h megírtátok mit lehet használni a babáknál naptejet illetően. Ez lett volna a következő kérdésem :)

Kép Kép
curse

Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem, mert ma elkezdték szétverni a fürdöszobát.... a sok vésés, furás és felfordulás eléggé megviselte szegény Bálintot, probáltunk kimenekülni a kertbe, de esett az esö, igy elrohantunk a teszkoba. Mig a szerelö elment ebédszünetre, nagy nehezen elaltattam B-t, most itt imádkozom, hogy a sitt takaritástol ne ébredjen fel... (minden egy légtér nálunk) Sirdogált sokat, hogy nem találja a játékait :( mindent le kellett takarni, mert mindenen ujjnyi vastagon áll a por. Ugyhogy ha felébredt, sztem elviszem játszoházba, hogy legalább játszhasson nyugiban kicsit, igy is meg van borulva. Holnap meg jön a kömüves, fogalmam sincs, mi lesz itt megint :roll: Az a legszebb az egészben, hogy megszerveztük, hogy 15-éig kihuzzuk valahogy, és ketten lemegyünk anyuékhoz, akkor csinálhatják nyugodtan, de muszáj volt nekikezdeni, mert elárasztott minket az iszap az "ügyes" duguláselhárito miatt :(
Na, majd valamikor elökerülök....

Mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
fibi

Szerintetek bántja ez a fajta hordozás a baba gerincét? :shock:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Egyébként ilyen volt a Született feleségekben, mikor az Eva Longoria jógázott a gyerekkel. :D

Kép
Kép
tinu

Fanninak nagyon boldog névnapot!!

Recca,
sziaaa :D már hiányoltunk sokszor, mesélj, milyen vállalkozás! és 19-én gyertek Ti is a Feneketlen tohoz közeli játszora :wink:
fibi

Fibi, szegény Ti, rettenet lehet. :(

Sütiégetésről: tegnap ismét elkapott vmi fincsi desszert utáni vágy, de nem volt itthon fogamra való, összeütöttem egy muffint. Amíg sül, gondoltam, mosogatok. Mivel orrom dátha miatt egyáltalán nem üzemel illatanyagok ingerületének agy felé tovább vitelében, majdnem odaégettem a tepsinyi gömböcöket. :)

Tinu, jó kérdés, engem is érdekelnek a válaszok, vettem egy hordozókendőt, ami megkötős, de az elején Emma is csak görbe gerinccel fog tudni benne feküdni.

Kátya
kincsimano

Szia Mindenkinek ebben a szomorkás időben.. Kép

Hát...PociMacsek nem egy mutogatós tipus. Már most 16 cm, béésen aludt, uh alatt (Füli ilyet sosem csinált) és a háborgatásra, hogy hátha mozdulna egy kicsit, megmutogatván magát, pont olyan elhárító mozdulatot tett, mint mikor egy alvó embert megbökdösnek. szinte hallottam az álmos "naaa..hagyjatok már.." mormogást is és épp csak a takarót nem húzta a fejére.. :mrgreen: majd talán legközelebb.. :)

Fannikának boldogságos névnapot!

Recca,
de jó! majd mesélj mééég!!

Móni. Te is!!

Szrek
én is szívesen átküldöm az eredeti méretű képeket, ha kéred, mert így 400x600-ban kissé mákos lenne háttérképnek.. :) Papír miatt sztem egy jottányit se aggódj!

Indike,
jaajj, szegény Domicsek.. Soksoksok +++++++++

meg minden nyűgösnek, betegnek és fáradtnak ++++++++

Rájli,
sztori remek :D tetszett

És az öszes Ded-fotó is!! :D

Megyek igyekszem pihizni kicsit, mert ma sem vagyok az igazi...
a vérnyomásom, kv hegyekkel is 90/60..... :( Kép
macskanyu

Apró:
lázas férjemet, hisztis lányomat, valamint ajtót, kerítést minden oldalról széttépő kanos kutyámat 20 oldal HarryPotterre cserélném. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Zuz,
Marci akkor lenne boldog, ha szárba szökkenhetne a frigye. :mrgreen:

Recca,
hajrá vállakozás! :D

Tinu,
ez NUK cumi? Akkor ugyanilyenünk (is) van, immár 2 éve rágj a csaj. :D Nekünk a nyári kiadás, napernyős, fagyis, bár a képek már elkoptak róla. Hordozó passz, nekem nem tetszik a póz, de 30 éve (kb 5 hós lehettem) lehet, h tetszett volna. :D De én, mint 3. gyerek ilyet már biztos nem kaptam. :wink:

Curse,
szívesen. :D

Fibi,
lefolyó nagyon gáz. :(

Nem akar valaki lenézni a Camponába, akinek szintén nem akar aludni a dedje és már hülyét kap a bezártságtól? Mondjuk egy óra múlva?
neet
neet

Macs, szimbiótádnak igaza van, ne abajgassák! :D Nálunk a 4D-n is ez volt. :)

Ja, télleg, Zsanci, nem szomorú Meme, csak még zsírlerakódás hiányában nincs almapofija, ami felfelé kerekítené a szája sarkát. :)

Kátya
kincsimano

Neet,
esetleg Marcinak egy beagle-hölgy? :mrgreen: és akkor jól meggazdagodnál kisbiglikből.. :mrgreen: HP ügyben nem tudok segíteni... :(
macskanyu

Hordozókendőben a legjobb - görbe háttal és sose lógjon a ded lába, míg pici (lábát felhúzva függőleges magzati pózban egy egynapos baba is szeret lenni), ha már nagyobbacska lesz, akkor is csak terpesztartásban legyen, befelé fordulva.! Ez a hordozó se rossz, csak közel legyen a testedhez a baba. Szemmel láthatóan jól érzi magát benne :) Nekem is volt, de leszakadt a derekam a cipeléstől, akkor lett kendőnk - na az már döfi volt :)

Fibi :) ez a fürdőszoba-saga :( remélem, hamar vége lesz!

Fannibébinek pedig:

Kép

indianyo

Neet: igen, Nuk. Kaptam egyet a barátnémtől. Aztán mikor bejött, akkor apjuk rögtön vett belőle még kettő ugyanolyat, nehogy aztán reklamáljon, ha mást kap. :lol:

Kép
Kép
tinu

Indi: én nem is értem, mit szeret benne, mikor ki se lát belőle, a fejére rálóg a széle (mikor beleteszem) - de egy csöppet se zavartatta magát, ahogy beletettem, rögtön elaludt mindenféle nyávogás nélkül. :shock:

Kép
Kép
tinu

Tinu, azt szereti, hogy körbe van ölelve, mint a méhedben volt, és érzi a tested melegét, mint a méhben érezte. Ez nagyon megnyugtató számára. :)

Kátya
kincsimano

Bocs, nem engem kérdeztél, Tinu, csak olvasgattam erről, azért írtam gyorsan. :D

Kátya
kincsimano

Kátya: mindenkit kérdeztem, vagyis téged is! :) Köszi a választ!

Kép
Kép
tinu

Fannikának nagyon boldog névnapot!!

Kép

Lindi :) Grétinek és Bajninak nagy puszi! Holnap akkor megnézlek Titeket, mert nagyon is kíváncsi vagyok Rátok! :D

Tinu :) Sztem még nem ért véget a hasfájósság... :roll: és a hordozó nagyon szuper! :D

Zuz :) Panna máris fogzik?! :shock: nyitott ablakok jó ötlet, csak meg ne fázz! :wink: És Zanzáékkal mi újság?

Indi :) Fogzó Domicseknek sok +++++! Ha a jövőheti tali esetleg kedden lesz, szívesen csatlakozunk mi is! a Bikáson lesz?

Rec :) Vállalkozásotokhoz drukk!!

Ancsi :) Lencsinek továbbra is +++++!!

Rylie :) ANYA :lol: :lol: Gyertek akkor máskor is, Kamilla sztem jól érezte magát itt! és ha már un minket, van kutya a kertben :wink: :lol:

Curse :) Pocakos álom :lol: ilyen nagy hatással voltunk Rád? :lol:

Kátya :) Bulást Neked továbbra is! ez a magas vérnyomi kicsit ijesztő...

Neet :) Apának bulást, Neked meg kitartást, HP-oldalaknak meg sokasodást :wink:

Fibi :) Szegény Bálint :( Játszóház jó ötlet, ebben az esőben úgysem lehet kimenni... És a hétvégén mi lesz?

Kép
Kép
denizsa

Pár vicces kép, ebben a szomorú időben:
Kép Na, ez eddig jó, de mit vehetnék még fel?

Kép Nem kutatok tovább, ehhez a kék gatyóhoz jó is lesz!

Kép Ellenben , ha lila póló van rajtam....

Kép Ezt érzem a helyes választásnak! :lol:

Lányos anyukák gondolom csemetéjükre ismertek - genetikusan kódolva van A NŐ. 8) (Már csak azért is, mert ezeket a cipőket az én lábamon még SOHA nem látta!!! Gyakorlatilag 16 hónapja sportcipőben élek, meg papucsban... :oops: )

Az Ancsinak beszóló bájos nővérke szövegén kissé ledöbbentem....
Ez ugyan az a kórház, amelyikről Monisa áradozik épp??? :wink:

Tinu, nekem csak megkötős kendővel van tapasztalatom, de azzal mi nov-dec-ben kezdtünk, rajtam ezer pulcsi, arra kendővel gyerek, e fölé polár+ óriási szélkabát. Idős nénikék többször sápítoztak, hogy a gyereke meg fog fulladni (mert persze a mellkasom felé volt rámkötve, orra a pulcsin), de túlélte, sőt imádta, így a 2 hónaposommal elintéztem a teljes karácsonyi bevásárlást, és napi 21 órákat sétáltunk a jéghidegben! Életében először úgy 3 hónaposan volt babakocsiba - rögtön beteg is lett utána...)

[/img]

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni: ilyen pici babát is lehet függőlegesen hordozni? Azt hittem, csak vízszintesben.

Kép
Kép
tinu

Jájj - képminőségért elnézést - ezt még gyakorolnom kell.... :oops:
És természetesen a 21 órás séta, az csak 2 :lol:
leni

Leni,
képek szuperek :D
Enyém lány is cipőmán, de ameddig az én, összesen 2 pár gálatopánomat csak egymásba pakolja, addig felvenni, csak az apja 48-as cipőit próbálja...
macskanyu

Fannit Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Indi!
képeket később teszem fel, mert mára az én torkom is fáj, és nagyon sok tennivalóm van itthon :(
ancsipancsi

Tinu,
a hordókendőben pont az a jó, hogy számtalan módon hordhatod benne a babát, így vízszintesen is. Fülest is így cipeltem, mkor ekkorke volt, mint most Tündi, csak aztán később eléggé tiltakozott, mert Őhölgysége nézgelődni szeretett inkább, mint arccal az anyja felé cipelődni... De a babák zöme szereti a kendőt és valóban kényelmes, a mamának is :)
macskanyu

Tinu :)
6 hetes Dominóval Bikáson vagy 3 órát játszótereztünk, + az utankénti másfél órás utazás. Függőlegesen - vízszintesen csak nagyon kevés baba szeret, de a felhúzott lábas beelé függőleges hordozás nagyon jó nekik! Itt a bizonyíték - bocs, webkamerás képek, minőség nem a legjobb.

Kép

indianyo

Tinu, lehetni lehet - de hogy szabad-e, azt majd Indi megszakérti! :wink:
leni

Indi: hű de jó, akkor már csak meg kell tanulnom ezt megkötni. Van egy nagy kendő is kölcsönbe. Keresek a neten valami tájékoztatót.

Kép
Kép
tinu

Deni,
nem tudom, mi lesz a hétvégén :( hugommal most beszéltem, hogy elmehetnénk e hozzá a diliházat meguszni, de nem lesz otthon holnap, igy nem tud segiteni :( :(
fibi

Leni,
még mielőtt olvastam volna,h mit irtál a képek alá, rögtön az ugrott be, h ez a kicsi lány már kész NŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol:
imádom,h már ilyen kicsi koruktól ennyire különböznek.

Ancsi,
igen, Macs adott nekem egy egészen teli füzetet, a te pontjaiddal meg összejött a tejforraló...
Ma is elölhagytam a lábost a konyhában, és csak gyönyörködtem benne.

Ez komoly, h ilyeneket mondtak a Hban??? :? :shock:

ma már kétszer sirtam a Meme miatt, de most épp abbahagytam, még szegény szülésznőnek is irogattam smseket, szóval, most épp "rendben" vagyok.

Ha vkit érdekel majd B is a VIVÁn, akkor ő jövő héten szerdán lesz, fél5-hn5 között. És nem kedden.
most épp neki keresem a kistehén zenekar cd-t, arra gondoltunk Levivel,h ezt kapja tőlünk ajándékba húsvétra, meg egy másikat, aminek nem tudom az előadóját, de tök sokat reklámozzák a rádióban, és B teljesen oda van érte, a lemez cime Pimasz. Gondolom ez fogta meg igazán... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

FANNINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indi,
hordozókendőből a karikás is jó, vagy ez a megkötős a jobb???? :roll: nekem épp egyik sincs, de volt egy kép, amiben olyan jól ül az icurpicur baba, és az karikás volt. De mintha olvastam volna, h nem olyan jó...te mit tudsz erről????
édes ez a D ezeken a képeken... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
miért sírsz Meme miatt???!!!
macskanyu

Indi: ha esetleg te tudsz egy oktatós, fényképes linket, azt megköszönném. Sajna én nem találok, béna vagyok. :oops:

És ami a múltkor lemaradt (de ígérem, az utolsó virágos képek) :lol: :
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Zsanci, bocs h eltűntem így az alvégen! nekem a du nem lett volna jó, a délelőttröl meg úgy éreztem már mindenki lemondott.

Voltunk fejleszteni aztán akartam volna vásárolni menni, de elzavartak a Metróból a gyerekkel :evil: (eddig péntek du is beengedtek, főleg ha apa is ott volt!!! asszem ez lehetett a kulcs :evil:) hogy szakadjon rájuk az ég, hát ezentúl nem ott fogom költeni a pénzemet! :evil:
most megyek ledőlök mert már iszonyú elefántlábaim vannak :?

előtte még itt egy jópofa kép:

Kép

votiv 8)
votiv

és még annyit, hogy Zsanci, ne szomorkodj, Meme teljesen egészséges, ez egész biztos!!!

Leni, helyes a csajod, nagyon édes ahogy öltözködik :)

Drága pici Fanninak innen is boldogot :D

Macsek, sebaj, ezek szerint jó alvó kisfiad lesz :wink: :D
votiv

és Zuzi, ezer köszönet mégegyszer a gatyókért! :D :D :D
(a szépséges ünneplős fekete sajnos térd fölött megállt rajtam :( ilyen dagipók vagyok :oops: de talán már nem sokáig!)
votiv

Sziasztok,

Pakolos, rohanos, elintézős nap van még gyorsan utazás elött. Viszont láttam, hogy milyen rendik vagytok és Fannit felköszöntöttétek. Ezer és még egy köszönet. Arik vagytok.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét és jövő hetet kívánunk

ÜgyintézőJohi és NévnaposFanni

Azért még megpróbálok ma titokban visszaolvasni. :-)
johanna1975

Kátya, talán a képről nem látszik olyan jól, de ez egy 115 centis pocak már :wink: viszont tök csúcsos, úgyhogy mindenki kapásból lefiúzza.
Az elsőszülöttem egy 110 centis pociból bújt ki, és hát még 3-4 hetem is lehet a szülésig - bár most már nem hiszem hogy nagyot nőne, vagyis remélem, hogy a most 2,5 kilós csajból nem lesz 4 fölötti :roll:

na most már tényleg felrakom a tappancsaim :)
votiv

Zsan, ne szomorkodj, Meme teljesen rendben van!!!!

Leni, lyányod édes nőci. :)

Indi, Dominónak teljesen rendben van a nemi identitása, ha a zapja csukáit kapdossa fel. :D

Votiv, esküszöm, sokkal kisebbnek néz ki a pocakod. Csak meg ne lepődj, h mégis kisfiú (ha már eccer csúcsos). :D

Bátyáméknál is jön az első baba, 4 hónappal később, mint nálunk, pocakcsúcsosság mián én már fogadásokat tettem, hogy fiuk leend. :)

Enyém tappancsok is ursulásak, én is felpattintom őket a zágyra. :)

Kátya
kincsimano

Háááát, a cipőfelvétel alapján még nem teljesen 100%-os nálunk a nemi identitás... :lol: (ez ugyanis az apja 47-ese.... 8) )
Kép

Nekem pár napja volt 101 cm a hordóm.... Votiv, karcsú vagy!!! :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Na, elég hamar elment a csöves bácsi, viszont holnap ujra vésés lesz sok zajjal és porral :( Ilyenkor olyan szomoru vagyok, hogy annyira messze vannak a bajai rokonok :cry: :cry: ott csomo unokatesom van, akihez elmenekülhetnénk egy félnapra (vagy akár egy teljes napra). barátnöm meg györi, ami szintén nem a szomszédban van :cry:

Zsan,
tényleg verd ki a fejedböl ezt a down szindromát, biztos rendben van az a gyerek! olyan édes pofija van :) a sirás viszont néha kell, és jolesik, remélem, megnyugodtál utána.

Votiv,
metrosok :evil:

Tinu,
nekem ez az utso kettö a kedvencem, imádom a tavi virágokat :)
fibi

Leni, de ezekhez a színekhez lássuk be, ez a csuka illik. :)

Nekem 31 hetesen volt 98 cm-s a pocakom, de azóta is rengeteget nőtt. :)

Kátya
kincsimano

Votiv,
délelőtt is jó lett volna, azért irtam,h irjatok, HA...
de igy elmentem a Mária nagykerbe, és vettem egy csomó esőgatyát és kabátot, aminek darabjai ált. 5k-be fájnak a c&a-ban és a h&m-ban, itt pont a fele, és uaz az anyag.
Enyim pocak JELENLEG 100cm, elsőszülöttem egy ekkorából bújt ki. És egy hét alatt nőtt 4 cm-t. Mi lesz itt a két hónap alatt???
Szülésznő azt mondta, ne vegyem készpénznek az afp-t, orvos barátném szerint EL KELLETT volna mennem genetikaiba, de MOST MÁR MINDEGY, mert úgysem lehet mit csinálni...(dokim is pont ezt mondta)
Most már csak apósomra lennék kiváncsi.
én is bizom abban,h nem lesz semmi, de sajnos nálam kezdettől fogva volt valami furi érzés ezzel a terhességgel kapcsolatba. És hát lett a vérzés, most meg ez... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
most a kedvedért lemértem: enyém pont 100 centi :shock: :lol:

Kátya,
akkor Te is karcsu vagy :wink:
fibi

köszi lányok, aranyosak vagytok...
de néha csak úgy belémhasit a gondolat, és teljesen padlót fogok...
na, nem is beszélek róla...én ehhez kevés vagyok...
(ezért sem leszek sosem Teréz Anya)...
és közben meg lelkiismeret furdalás, mert ilyeneket gondolok, Meme meg mindent "vesz"...szóval, ismét ördögi kör. :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?