A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok,

Szilcsi, hááát ki kellett volna hagyni, de a sorsra (vagy Jóistenre) biztuk, hogy össze jön e. Kiváncsi vagyok ám.

Teszt: én amerikából rendelem :) meg az ovu tesztet is. Igy kb 150-200 Ft-ra jön ki darabja postázással együtt. Szóval nálam azért van tesztpazarlás :) De már csak három van...+ 5 ovulációs teszt.

Mennem kell Rolit kiszedni a kádból. Puszi mindenkinek.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

sziasztok!
nézzétek a hőm.... :shock:
ez jó vagy rossz? closti mellett....
még nem vagyok képben, h mi mit jelent. . . . de remélem, h kiokosodom a hőmet illetően

Kép

babszika

Sziasztok! Önzőzök:

Hát azért a nap vége nem lett tökéletes! :cry:
Sajna apa összetörte a kocsink, neki szerencsére semmi baja, sajna ő volt a hibás, de végül is mindegy! Majd megoldjuk!

A főnök (annak ellenére, hogy tudja, holnap utazunk fel Bp-re, meg ilyenek) berendelt reggelre dolgozni kb. 1,5 órára! :twisted:
De ezt is kibírom! :wink:

Hisz nekem van a világ legjobb férje! Bibbííí! Megbeszéltük a mai dokis eseményeket és ha sikerül az időpont szerdára vagy csütörtökre már megy is katonavizsgálatra! (Őszintén megmondva nem gondoltam, hogy elmegy!) :oops: Tudom, hogy eddig is mondta, de azt hittem, hogy csak a szája nagy, míg nem róla lesz szó! Hát marha nagyot tévedtem! :oops: És imádom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Én is szeretni fogok terhesnek lenni! :lol:

Babszika! Szerintem closty mellett mindegy, én is szedtem és az enyém ugrálós lett tőle!

Csikken! Akkor nem is jó a táblában, hogy próbálkozás nélküli hónap! Aha, cseles vagy! :lol: És azért hátha!+++++++

Kép
bettike
Eger

...tegnap ígértem zsákmányfotót:
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Hú Zöldi! Ez marha kényelmes lehet!

Szezso! Sikeres SZTK-zást! :lol: Ja akkor meg van a logikája, hogy az nem magánba hív, én meg kis naívan azt hittem, hogy nem pénzéhes! :oops:

A hétvégére nincs semmi az esemény táblánkban! :cry:

Pletykás sztori: Engem a szomszéd látott hazamenni 3 fiúval! :roll:

Gaby köszi! De akkor most már időben egyeztess a következő ciklusra! :x

Robcsi! És végleg lecserélted??? Beírom!

Szilcsi! Mit sütsz?

Kép
bettike
Eger

Hahó, én is itt vok:

Bettike: remélem nem nagyon törte össze! :shock:

Tali: én Bp.-re szavazok!!!! (de bárhova elmegyek, ha úgy dönt a brigád) Csak már találkozzunk!!!!!!!!!!

Szirmi?

Veramami?

Lili?

Vakond?

Monyó?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi!
sztem összebújós este van :)
azért nincsenek itt sokan. hiszen az időjárás is olyan. :wink:

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

snufi

sziasztok.

en itt vagyokmar 3 oraja olvasgatok,mar minden forumot vegigolvastam.
amugy jol vagyok,tegnap nonapra kaptam egy klasz mp3 lejatszot es pizaztunk.
haterbol szoritok.

Kép
monyo83

De mi van Veled Monyóka? Doki ügyileg?

snufi

Jó Reggelt!

Bettike, tényleg jól áll a szénátok, dokiügyben! Jó szórakozást ma estére!

Áfi, bankszámlád meg fog duzzadni, ha mindenki átutalná a pénzt! :lol: :lol: De jó ötlet!

Melcsi, ne dolgozd magad túl, most már jöhet a lazítás!!

Coca, te most akkor ma vagy a 14. dpo-n? Jól olvastam? Kedden azért tesztelsz?

Boniko, remélem nincs nagy baj? Szólj, ha tudunk segíteni!

Ceni, hát elég szar lehetet hallani, amit mondtak neked! Nem keltél ki magadból?! Múltkor elfelejtettem írni, hogy nagyon drukkolok, hogy lányod legyen!

Klarissza, nálatok fizetni kell az SzMK-nak? Nálunk is van SzMK, de itt nem kell fizetni! Csak csoportpénz van, nálunk, ami gyümölcsre megy el és csupa egészséges dologra!

Szezso, remélem szerencséd lesz és kapsz Uh időpontot!

Monyó, de jó hallani felőled, nagyon eltűntél!

Szirom?

Ancsa?? Mizu??

Minden Kedves Ildikó topiktagunknak Boldog Névnapot kívánok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert egy kicsit elfoglalt voltam! De ma leszek és remélem ti is! Képzeljétek ma reggel arra ébredtem, hogy marhára fáj a petefészkem, erre megmérem a hőm( amit mégsem mértem ebben a hónapban) és 36,4! Szval, ma van pé-m! Billings csődött mondott! :lol: Nekem jelenleg Pest lenne, jó,de későbbiekben bárhol! Sajna szállásolni nem tudok! :(

Kép
kata05

Küldök nektek vmit!

Kép

Van közületek olyan pesti aki az Uzsokiba kórházba tartozik?

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszi Kata! Meg lesz a szórakozás! :lol: Te meg ne itt ülj, hanem kapd el apát! :lol:

Snufi! Sajna eléggé: motorháztető, összes első lámpa, lökhárító, hűtőrács! :cry: De ma színház előtt megyünk bp-i bontóba! :P

A hőm az teljesen idióta! :twisted: Ez már megint anovus ciklus lesz! :twisted: Pedig csak annyit szeretnék, hogy elfogadható hosszúságú ciklusom legyen! :roll: Hogy a vérvételek meglegyenek!

Ezért még most utóljára szívesen veszem mindenki mensijét! :lol:
Vagy mensi meghozó drukkokat! Vagy bármi, amitől megjön majd rendesen! :lol: Előre is köszi! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi!!!!!!!!!!!!!!!!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

jó reggelt
na mértem ma hőt, 36.6. Hétvégén hancúr lesz :wink: :P

Bettike
mennyire tört össze a kocsi? :shock:

Szilcsi
BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Kata
akkor rohamozd le apát :P
de édes kiscicus :D meggyömöszkölném szivesen :wink:

Coca
látom készülsz a tavaszra, jó kis cipellő :P

Snufi
szóval Maldív szigetek, és engem itt hagytál, nem szép tőled :cry: :P :lol:

Kép
gaby25

Hahó!

Vagyok, vagyogatok, mondjuk elég vacakul aludtam. Tökre föl van dagadva a kezem, alig jöttek föl a gyűrűim. Pedig asszem háromszor voltam kint éjjel, namindegy, remélem, front van.

Tali! Bp. is jó, meg Áfiéknál is jó, az én szüliem a közelben laknak, úgyhogy nekem szállás se kell :wink:

Nálunk nincs szmk, meg csoportpénz sincs. Néha kell bevinni pézsét meg fogkrémet, amikor szólnak, hogy fogyóban van. A gyümölcsöt meg úgy teremtik elő, hogy minden nap valamelyik kölyök kap a nyakába egy kis almanyakláncot, és onnét tudja az ember, hogy ő viszi másnap a gyümit. Ami nem sok, pár alma, pár narancs, pár banán, vagy amit gondolunk, mert szeletelve vagy gerezdekre szedve teszik ki a pöttömöknek. Kéthavonta jut ránk legfeljebb. Az a tízórai.

Zöldi! Jó kis pacsker, de mivel rögzíted a lábadra? nem tudok rájönni :oops:

Bettike! Jólvan, jól álltok!
Biztosítás van? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést! Snufi, Gaby, Bettike, Kata, köszönöm!!! :D

Talitalitali akarom én is!!!!!!!!!!!!!!! Én is mobilis vagyok, megyek ahova hívnak. :wink:

Bettike, drukk a megfelelő hosszúságú ciklushoz! +++++++
Én úgy döntöttem, nem mérek ebben a hónapban. Kicsit elegem lett a hőmérőből, most pihen egy kicsit. Majd köv. ciklustól mérek megint.

Kép
szilcsi

Szirom, ha nálunk a gyerek nyakába láncot tennénk a szülő megkérdezné, mégha tudná akkor is hogy ez mi! Egy- két szülőt leszámítva nem ennének a gyerekek gyümölcsöt!

Kép
kata05

Kata! Itt simán működik. Mondjuk ez egy falu, szerintem másnap már elég sokan tudnák, ki hagyta gyümi nélkül a kicsiket :wink: Vagy ha elfelejtette valaki, az ovi közelében van a zöldséges :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hűdesokatkellettolvasnom :)

Csikken!
Hétfői teszthez drukkkkkkkkkkkk!

Szirom!
Akkor megint kalap evés lesz, mert én bíz 03.19-én tesztelek először, ha lesz rá lehetőségem.
Látom, kicsit "bedagadtál" :( párom kérdezte a múltkor, hogy Miksa anyuka, hogy van? :)

Bettike!
Hogy te milyen ügyes vagy, hogy így elintéztél mindent!
Kocsitörés :( de apa jól van :)

Áfi!
Görbe szerint én 18.dpo-n fogok tesztelni (most lehet elkiabáltam) arra nem jár valami jutalom? :D

Boniko!
Remélem azért nincs nagy baj!!!!

Kata!
:) és még 2 hét és esküvő :) Hűdeizgi :)

Coca!
Remélem nem a megszokott méretedre vettél anyagot :)
Kiscocákat üdvözlöm! Esőben is sétálnak?

Ceni!
Tudod azt mondják, hogy akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni!
:)

Most kérdezte a párom (merthogy már megint a gép előtt ülök), hogy kispapás oldal nincs, mert akkor feljelentkezik rá :lol: !

Szezso!
Én még mindig nem tudom mi lesz, itt van a mai hatalmas hőesésem :lol:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 555.31.jpg

Azt mondják a lányok, hogy hőzuhanás nélkül is lehet baba, na akkor én is bemutatok egy ilyet, úgy tervezem :)

TALI
Én Érden lakom, van egy 2 személyes + alvási, és sokszemélyes földön alvási lehetőség amit fel tudok ajánlani :)
Szerintem addig húzzuk a dolgot, míg mindenki pocakos lesz és majd tényleg csak ülve tudunk aludni :lol: Ahogy már említettem én teljesen mobil vagyok!

Munkahelyet váltok 20-val! Felajánlottak egy lehetőséget az anyacégnél és elvállaltam! Ugyanannyi pénz és kicsit több meló persze :) lehet nem lesz ennyi időm netezni, de majd megoldom. Kevesebbet is leszek hétfőtől (munkaátadás stb)
Mivel, hogy teleírom állandóan az oldalt, gondolom örültök is!

Mindenkit ölelek!
sonjus

Jó reggelt!

Már fent vagyok jó ideje, csak rendbe tettem a konyhát, meg bepácoltam a husit.

Szilcsi: Kép

Sonjus, ha u.annyi a pénz , de több a munka, az miért is lesz jobb Neked? :shock:

snufi

Jó reggelt!

Kata! Ez még csak a 10. napi ikerkimutatós teszt volt. Majd holnap megint! Ma utalom a teszt árát Áfinak! :wink:

Én is boldog névnapot Szilcsinek!

Szirom! Oldalt nan az a két pánt, ami egy kicsit gumis. Megtartja, csak a képen nehezen kivehető. Nekem tetszik ez az almanyaklánc!

Kép
zölddisznó

Moyoka!
De jó, hogy erre jártál és hogy jól vagy!
Gyerek azért és -rj magadról!

Snufi!
Mindig akartam mondani, hogy jó a tetkód :wink:
Azért lesz ez jó nekem, mert amit most csinálok, azt nem nagyon szeretem, és szerintem sokkal stresszesebb, mint ami most jön :)
Vagy majd meglátom! Ezt így kicsit hosszú lenne elmagyarázni! MAJD HA TALIZUNK ELMESÉLEM! :D
sonjus

Hú de jól megy a gépelés ma :)

Szóval Monyóka és írj magadról!
sonjus

Sziasztok!

Szóval én is bárhova elmegyek, ha hívnak, de én komolyan mondtam, hogy hozzánk bármikor jöhetnétek és a legjobb az egészben, hogy nem kell az éjszaka kellős közepén elmenni máshova aludni, hanem, ha elálmosodtok le lehet feküdni!

Ma rengeteg a dolgom, gyerekzsúr lesz nálunk (12 gyerek), természetesen szülők nélkül, mert a gyerekekkel jobban kijövök és nálunk én mondom meg, hogy mit szabad és mit nem (mindent szabad) Barátosném örül is amikor nálunk vannak a srácai, mert itt szót fogadnak!, de tényleg. hihihi
Lesz szendvics, meg palacsinta, meg puding, meg katonák amikhez már hozzá is kell látnom, hogy kész legyenek 2-re.

Szilcsinek én is sok boldog névnapot kívánok!

Kép
klarissza32

Sonjus!
NEkem tetszik a hőd!

Kata05 köszönjük a gyönyörű cicust!

Kép
klarissza32

Ha minden igaz sikerült feltöltenem a Petronas tornyokat! Kép

Kép
klarissza32

Hát ez nem az! :oops:

Kép
klarissza32

Élvezetes készülődést Klarissza! És kérünk majd fotókat a málnaszörpiző kölkökről!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

ma végre sokáig aludtam :D

szilcsi: írtam e-mailt :D ha csajozós estére vágysz, én időnként szívesen betársulok.

athiz, melcsi: hogy vagytok?

coca: hogy vannak a kiscocák és drága anyukájuk? drukkhegyek a teszthez++++

csikken: szép a hőd. drukkolok++++

snufi: játszóházról képet mikor látunk?

bettike: vannak napok, amikor mindenki kedves :D örülök, hogy haladtok a vizsgálatokkal...kocsitörést sajnálom, de örülök, hogy apa jól van.

áfi: tetszik ez a pénzátutalásos dolog, hamarosan gazdag leszel :D

boniko: mi történt? :(

robcsi: hogy vagytok?

gaby: kitartás. remélem jövő hónapra összejön a hsg. jó hancurozást!

szezso: virág :D :D

babszika: érdekes a görbéd :roll:

monyo: hiányzol! írj!

kata: hajrá apára! :wink: tetszik a cicuskép.

szonjus: drukkolok nagyon++++

klarissza: jó készülődést! érdekes a görbéd
:roll:

rólam: mindjárt futok el itthonról, mindenfélét intézni.

katica
katica30

LÁNYOK,
mivel találkozó ügyében túl sok az ötlet, időpont javaslat meg nincs, ezért én szeretettel meghívok mindenkit aki csak el tud jönni MÁRCIUS 31-ÁPRILIS 1 -es hétvégére magunkhoz. Ez elég távol van szabit kivenni, nem elígérkezni máshova, stb, de mégsem kell sokat várni. Egész napos programra kell számítani, szabadban tábortűznél főzés, szalonnasütés, babamenteseknek szabad alkoholfogyasztás, ittalvási lehetőség 4 főnek ágyon, további személyeknek benn meleg szobában ugyan, de padlón, hálózsákban. 1 darab rácsos kiságy van ha valaki kisbabával jönne.
Ha egyetlen ember is eljön, a program már meg lesz tartva!!! De remélem sokan sokan eljöttök, örülnék nagyon.
Vendég

Király!
Kép
Nálunk csak a havi rendszeres családi találkozó zavarhat be, mert azt még nem beszéltük meg, és most nem én diktálok, mert múltkor miattam volt hiányos a csapat. De mindent megteszek!
...és mivel pont egy éves évfordulója lesz, hogy két fa..sz taxis totál kárra zúzta a Matizkámat, ezért még mindig betársulnék valakihez a popóm fuvarozása tárgyában.

Kép
zölddisznó

Áfi, én biztos nem leszek ott mert az esküvőmön leszek márc 31-én! Majd legközelebb!

Klarissza, sztem régóta ismerjük egymást ahhoz, hogy kata05-zél, csak Kata! :lol: Oks?! Egyébként szívesen a cicust!!!

Kép
kata05

Áfi! Igyekszem, hogy jó legyen! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

áfi: köszönöm a meghívást. igyekszem menni :D lehet apát hozni vagy csak lány buli lesz? valószínűleg többen megyünk, mint amennyi hely van nálatok, tudsz azon a települesen éjszakára kiadó szobát,ahol lehet aludni? dunaszentgyörgy, jól emlékszem?

katica
katica30

Áfi, én is szívesen csatlakozom! És Katicához is szállásügyben! Ha segítesz valami jó kis szállást találni, azt megköszönném!
:lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok Csajok!

Először is önző módon magamról: voltam SZTK-ban, kaptam UH időpontot márc.19-re, 300 Ft ellenében. Akkor leszek 12. cn-en, remélem látunk is valamit..Plusz mondták, hogy cseréljek TAJ kártyát, mert még a régi nevem van rajt...Majd eccer...Addig majd TAJ szám alapján azonosítanak...

Kata: na, szóval sikerült Uh időpontot szereznem...március 31. már nagyon közel van!!!! Izgulsz már? :lol:

Sonjus: a görbéd erős reménykedésre ad okot :D

Bettike: jó színházazást!!! :lol:

Coca: igaz, Te mostanában nem írsz nekem, de én csakazértis! :wink: Szóval csak nehogy megtréfáljanak az ikrek a teszttel, mint az ismerősömet :wink: ő 2 héttel ET után tesztelt egy akkora negatívat, mint egy ház, de vérből néztek neki HCG-t és iszonyat magas volt...

Szilcsi: boldog névnapot!!!

Klarissza: neked mindig ilyen extra görbéid vannak, úgyhogy én el tudom képzelni, milyen lehet a mostani :lol:

Szirom: most már jobban vagy?

Áfi: köszi a meghívást! Még nem tudok nyilatkozni...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata,
fúúú beraktam az esküvőd napjára??? :( :( :(
De ha elötte lenne egy héttel akkor se tudnál jönni a sok dolgod miatt, utána egy héttel meg húsvét van... :? sajnálom nagyon hogy így jött ki!

Szállás:
kiadó szobát nem tudok, DE 3 darab 25négyzetméteres szobánk van, az egyikben egy kisebb kanapé, másikban duplaágy, harmadikban 3 heverő, ebből foglalt 1 heverő a kislányomnak, a férjem szívesen alszik a padlón, én is szívesen aludnék ott ha nem lennék babás, így én is 1 helyre igényt tartok. De a babásoknak így is bőven jut fekhely, aki nem babás éppen annak meg egyetlen hálózsákot kell csak hozni. Szerintem simán elférünk, és fizetni se kell érte.

Katica,
hozhatod apát, legalább a férjem se unatkozik! :D

Szezso,
nem fogadok el nemleges választ! (Ki fog kromplit pucolni? :lol: )
Vendég

Kata,
a tickered szerint 2 hét múlva lesz az esküvőd, a tali meg 3 hét múlva lesz...
Vendég

Szezsó!
De jó, hogy voltál SZTKban és kaptál UH időpontot márc.19-re!

És Szezsó! Az meg egyszerűen fantasztikus, hogy akkor lesz a tüszőérésed!

Képzeld Szezsó! Nekem is a régi nevem van a TAJomon.

[quote]C írta:oca: igaz, Te mostanában nem írsz nekem

...de ez már a múltté!!!

Az ismerősed példája miatt meg egyszerűen imádlak! Szezsó!

Áfi! Ha nem jön Apa, akkor én szívesen alszom nálatok bárhol - sátras nemzedék sarjaként - a sarokba támasztva is elalszom. De ha apa jön, akkor vagy ő alszik az egész házban, és akkor senki más, vagy a kocsoban alszunk jó messze tőletek a falu végén. Isssssszzzzzonyatosaaaaaaaan horkol a drága!

Kép
zölddisznó

kismamáktól kérdezném, hogy milyen babakocsit érdemes venni? tesóméknál néhány hónap múlva jön a a baba, és ők akarnak majd venni. köszi az infókat. :D

katica
katica30

Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó!
Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó!
Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó!Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó! Szezsó!

Kép
zölddisznó

Áfi!

Két hét múlva a polgárijuk lesz, három hét múlva a templomi lagzis. :lol:

kispiskóta

Sziasztok!
Áfi Én is vihetem a párom? majd ő pucolja a krumplit :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem rám meg haragszik valamiért Cocamama, mert soha sehol nem reagál nekem, pedig én nagyon sokat gondolok rá..azt hiszem kiestem a moslékosvödörből..csak azt tudnám, miért?? :( :roll: :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babim!

Ma is válaszoltam az MSN-en, vagyis csak próbáltam, de Te már nem voltál ott úgylátszik! Az RU-ban már nincs moslékosvödör! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

boniko: de jó, hogy te is hozod a férjed. így már biztosan lesz 3 pasi: enyém, áfié, és a tied. így majd tudják egymást szórakoztatni, míg mi babás-mamás dolgokról csacsogunk :D

katica
katica30

áfi: paks hány kmre van tőletek? mert néztem a neten, hogy ott biztosan tudunk szállást foglalni. köszi az alváslehetőséget, de szívesen átengedem a helyet másoknak, akik esetleg vonattal vagy busszal jönnek.

katica
katica30

Katica,
Paks tőlünk 10 km, autóval 10 perc. Egy hotelt ismerek ott, Duna Hotel a neve, de Sziromka is ismerős a környéken, lehet hogy ő még tud valamit.
Bonika,
gyertek csak, minél nagyobb a buli, annál kevesebb munka jut rám! :D :wink:
Kata,
felvilágosultam ami az esküvőd időpontját illeti, és hát tényleg sajnálom :(
Babaimi,
te jössz??? (Persze hogy jössz!)

Kinek van ACTVITY társasa???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?