NUKADA: ISTEN HOZOTT RÉKA! És gyerünk gyorsan kifelé abból az inkubátorból egyenesen anyuci cicjére

Gratula!
Zsan: amikor vártam az eredményre (hasbaszúrás) én próbáltam homokbadugni a fejem és úgy védekezni, de feszt volt a tv-ben egy down-os, vagy a rádióban vagy az utcán

aztán én is rákerestem a neten és semmi érdemleges infót nem találtam róla...
aztán átgondoltam, hogy mi lenne ha...és arra jutottam, hogy a Jóisten tudja csak, hogy mit akar énvelem és majd meglátjuk mi lesz-és ezzel nyugtattam meg magam - meg persze aztán jött 2 hét múlva az eredmény. Szóval átérzem abszolút a helyzetedet...tudom milyen az amikor beparáztatják az embert! Én annyit tanultam belőle, hogy a kövinél magasról leszarom mit fog mondani a genetikus hp (és nem harry-re gondoltam itt) többet nem szúrkálnak!

Mert ha nincs extra rizikófaktor és az UH-id is szuperek akkor NEM lehet baj!!! Gondold csak meg annak idején még ennyi UH-t se csináltak az anyukáknak és nem is volt ilyen fejlett a technika! Szóval ha az UH-n minden ok akkor NYUGI!
Neet: nálunk anno a kanos kutyánk jobbhíjján a postás lábát kapta el
fotók jóóóóók
Ancsi: lándzsára az vagyon írva, hogy 6 hós kortól mehet
Macs: alváshoz csak eme régi közmondást tudom felhozni amit Anyukámtól tanultam:
Alvó, szaró, baszó ember zavarni a világon a legnagyobb vétek!
Kátya: vérnyomi-nem akarlak ijesztegetni, de nekem 170/110 volt amikoris azt mondta a dokinéni, hogy akkor ma szülünk!
Szóval elefántlábakat fel és pihenni-pihenni!!
Macs: fagyit próbáltad????
Ruz: Kamillának volt ilyen truttyós köhögése

próbálj meg valami köptetőt venni ami feloldja neki!
Zuz: én jártam logopédushoz, mert pösze voltam és mostmár egész jól megy a dolog

most inkább az a bajom, hogy nem pörög olyan gyorsan a nyelvem mint az agyam és ezért sokszor nem jutnak eszembe a megfelelő szavak

Szal Bazsival se lesz semmi gáz!
Lindi: Én is én is láttam Lindi családot!!!

Alig mutatták Bajnit

de azért nagyon szépek voltatok!!!
És tényleg lesz még gyerök nálatok???

Ezt is a tv-ből kell megtudni?!
Egyébként meg:
Boldog Ildikó napot az Ildikóknak!!!
Egyébként a babavilágban most LC szerintem tök tehénesen nézett ki, pedig a jégrevüben nekem is feltűnt, hogy milyen csinos! Ellenben Sz Nóra nem volt szép FEkete LAci kötött mellénykéjében
Rylie