A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok,

most jöttünk haza nagyitól meg voltunk reggel korházban Rolival, hogy akkor most mi is van a golyóval? Azt mondták, hogy ott van csak feljebb mert az artéria nem engedte hogy jobben lehozzák. OK, csak nem kellett volna mondani???

Tali, hát én legfeljebb valami Bp-t tudok bevállalni amire Rolival el lehet menni. De az is akkor lenne jó ha már jó lenne az idő és valahol kint a szabadban.

Na most nem tudok visszaolvasni, de Szilcsinek Boldog névnapot!

Pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
nem erőszakoskodom, de van gyerekágy, és többen jönnek Pestről kocsival, beszállhatnátok valakihez... Rolinak jó társaság volna a lányom. Ha mégis jönni tudnátok, örülnék neki!
Vendég

Hahó!

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobban jártok valami vadregényesebb hellyel szállásként, mondjuk Volent-öböl:

http://www.dkpanzio.hu/

Áfi, ez sincs több 10-15 km-nél, ugye?

Csikken! De, kellett volna mondani! De azért az jó, hogy minden
rendben, nem?

Szilcsi, te is Ildi vagy :shock: ? Bocs :oops: Nagyon boldog névnapot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És horgászférjeknek ez tökéletes hely :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

áfi: köszi az infot. én is azt a hotelt néztem. 10 perc távolság---nincs is messze.

kata: két hétvégés esküvő. nem semmi, nekem az az egy nap is nagyon fárasztó volt, bár tény, hogy szép volt.

katica
katica30

Mármint a jobban jártokat úgy értettem, hogy Paks helyett. Nem Áfiékra gondoltam :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

az mán 3 férj, sőt ha Zöldi párja is ott les. akkor mi lányok csak csevegünk, fiúk főznek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziromka,
jó ötlet!!! Fadd tőlünk ugyanannyi mint Paks. Csak meg kell kérdezni a Volent öböli hotel (motel?) egész évszakban nyitva van-e, hátha csak fürdőszezonban működik ...
Vendég

Szirom: tudjuk, hogy Áfira gondoltál :wink: :lol: :lol:
Vendég

lányok, hol tudok AVATARt gyártani magamnak?
Vendég

szirmi: ó, nagyon tetszik ez a panzió! köszi. :D lehet, hogy ez lesz a nyerő.

katica
katica30

A honlap szerint egész évben nyitva van. Odatettem a linket, esetleg nézzétek meg, tetszik-e.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

http://www.margaretamotel.tolna.net/
http://www.iranymagyarorszag.hu/duna_szallo/I080036/

Ezt találtam a paksi illetve a faddi szállásról, de fenntartom hogy kár volna pénzt adni érte ha ingyen is meg lehet oldani... (persze mindenki maga tudja).
Vendég

ÁFI ÉN NÁLATOK ALSZOM :lol:
Vendég

Legalább valaki... :lol:
Esküszöm nincs poloska, egér, és a macskákat is kizárjuk éjjelre a konyhába. :lol:
Vendég

Áfi, akkor már két faddi van, mert én egy másikat tettem föl. Az volt régen a diabetikus üdülő asszem, amit én találtam. Elég kulturált, tavaly voltam kint az urammal ott pecázni :wink: Meg a Margaréta is, szerintem ott vettük a horgászjegyet.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

macskaallergiám ban :lol: :lol: :lol: :lol: asszem akkor betárazok kalciummal :lol:
Vendég

Asszem megyek, mert párom unatkozik :wink: :lol:
Vendég

áfi: mi is szívesen aludnánk nálad, csak gondoltam nekünk egyszerűbb elmenni máshova aludni, mint annak, aki nem kocsival jön. meg valószínűleg több lesz a jelentkező, csak hétvégén néhányan nem topicolnak. jár is nekik az igazolatlan hiányzásért a fekete pont :D

katica
katica30

Áfi, aranyos vagy, de nem ismered a fiamat. Még a nagyszülőknél is kikészíti őket :)
De esetleg úgy le tudunk menni, hogy este hazajövünk. Majd meglátjuk. Azért arra a hétvégére nem csinálok programot.

Még valami.
Csináltam az előbb egy tesztet. és ilyen lett:
Ez a 11 DPO bár nekem 12. en meg is jön.
A tegnapit is este megnéztem mégegyszer és akkor már ott halványlott valami amit erősen kellett nézni.

Szóval most parázok. 4 hete vetéltem el, szedtem méhösszehúzó cseppeket napokig 4 hónapig nem jött össze és most ez van.
Nem tudom mit csináljak. Szóval erre nem nagyon gondoltam. Hátfőn tuti felhívom a dokit aki úgy le fog b...ni mint annak a rendje, hogy még ezt az egy hónapot se bírtuk ki.
Meg azthiszem jó lenne valami babatapasztó. Nem?
Ha már itt van akkor jó lenne ha nem menne el.

Szóval akkor a kép:

Kép
Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken!!! :D :D :D
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!
Kép

És ha úgy tudtok jönni hogy este mentek, akkor úgy jöttök! Én úgy is örülni fogok.
(A többiekre ez nem érvényes! Tessék ittaludni, mert hosszú buli lesz!)

Katica,
tudom én hogy nem azért nem alszol itt mert velem van bajod! Nem haragszom én ilyesmiért! Csak a pénzt sajnálom ilyesmire (a ti pénzeteket is :D )

ACTIVITY TÁRSAS???
Vendég

Ari vagy Áfi, csak én nem tudom, hogy most mi van... Azért már megkapta apától az első simit és puszit :)

KépKép
Kép
csikken

csikken: halk gratula, nagyon drukkolok++++

áfi: írtam privit.

katica
katica30

Pipi! És ez esti pisi? Húúúúú, de jóóóóó!

Kép
zölddisznó

Igen Zöldi ez mostani :)

De már erősebben látszik a teszten.

örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek, örülök és félek,

KépKép
Kép
csikken

Görbém: :)
Kép

Hétfőn hívom dokit
upsz, juhéj, ohhh, éljen, ajaj, hippijájé, haj. Szóval valami ilyen a gondolato :)

KépKép
Kép
csikken

Szezso, márc 31-re kaptál időpontot?! :lol: Bocs de nem fogok tudni rád gondolni! :lol: De sok sikert majd, és nagggyon közel van!

Áfi, semmi baj érezzétek jól magatokat, de a legközelebbin én is ott leszek!!!!!

Katica, polgárin csak odamegyünk... IGEN... és haza! Egy kis vacsai oszt kész! A nagy dolog 31-én lesz! Nem szerettük volna egy napra tenni, mert csk rohangálás lett volna az egész!

Csikken, ez igen! Én nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen!

Voltam moziban A ZEne és szöveg-et néztük meg! Naggyon jó, mindenkinek ajánlom!

Kép
kata05

Szép estét!

Csikken, nagyon örülök nektek! És drukkolok, hogy minden rendben legyen továbbra is, és hogy 8 hónapig kapaszkodjon erősen a bébitek!
Mellesleg, a doki is tudhatná, hogy egy vetélés után sokkal gyakrabban hamar teherbe tudnak esni a nők, és ez többnyire meg is marad kb. a 40. hétig! :wink:
A görbéden meg nagyon látszik, hogy babás! :D
Vendég

sziasztok!
szép estét nektek!

csikken! szurkolok, h minden ok legyen. gratula!!!!!

babszika

csikken halkan drukkolok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönök minden gratulát. Aranyosak vagytok :) :)
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!!!
Kicsit eltüntem, mert mostanság rengeteg a munkám, de szemmel tartottalak ám Titeket!!!!!
Most is olvasgattalak benneteket, csak igazán nem tudtam hozzászólni..... :oops:
Remélem össze tudjátok hozni a találkát, de képeket csináljatok, mert meg szeretnélek nézni Benneteket egy babanet csokorban!!!! :wink:

csikken,
Nagyon szép az esti pisiből a teszt!!!! Gratulálok!!!
Nagyon drukkolok!!!!
Aztán kapszkodjon erősen a kis drága!!!

coca, áfi, kata, babszika, athiz, katica, boniko, szirmi,
Kik ezen az oldalon szóltatok PUSSSSZZZ!! :lol:
mfpan

panni: hiányoltalak! mizujs veled? hogy vagy?

katica
katica30

katica,
Szia Kedves!!! Igen,.... sajnos kicsit ritkábban tudok jönni. Rengeteg a melóm, de úgy tünik, hogy az április 03-ig tartó munkaviszonyom megszünése után lesz munkám... Ennek örülök, mert így legalább nem úgy folytatjuk - vagy inkább vágunk bele újra - a baba projektba, hogy munkanélküli, pontosabban álláskereső vagyok. Így nem szakad meg a munkaviszonyom, viszont most még 2 helyre dolgozom.....
Hétfőn megyek vissza dokihoz, amikor is remélem mindent rendben talál!!! 2,5 hónapig csak 'inaktívan' próbálkoztunk... de remélhetőleg ennek vége... Ha hétfőn megyek megkérdezem, hogy gond-e ha nem várjuk meg a kenetvizsgálat eredményét - 1 hét - hanem aktívan próbálkozunk. Bár sokan - Te is és nagynéném is, aki szülészeten dolgozik - mondták, hogy eddig is lehetett volna. De féltem e fertőzés + gyulladás miatt... :oops:
Ne haragudj hosszú lettem, csak most van időm....
Írnál Magadról!!?? Kicsit le vagyok maradva... Olvasok, de sokminden ki is esik...
mfpan

panni: írtam privit.

katica
katica30

katica,
viszont írtam!!! :wink:

Mindenki hancurzik??? Vagy talán csicsikál..? Én mindjárt megyek alukálni.... Holnap már lehet, hogy nem tudok jönni.... a jövőhéten meg ki tudja....
Szóval... van Valaki, aki szívesen társalogna egy kedves, kókadozó, nem teljesen friss, néha lökött nőszeméllyel???? Vagy inkább menjen aludni....?! :roll:
mfpan

panni: én újra írtam neked. :wink:

katica
katica30

katica,
Én újra viszont... viszont újra!!!!
Pussszz!!
mfpan

Jó éjt Aranyoskáim!!!!!
Álomtündér megérkezett.....
Kép
Puszi!
Panni
mfpan

Jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jóóóó Reggelt
Vendég

Csikken! :D :D
Kép
szilbee

Ja egyébként jó reggelt! :lol:
Kép
szilbee

No domok én is egy aktuális GÖRBÉT
szilbee

CSIKKEN! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
:lol: :) :D :lol: :) :D

Áfi!
Nekem van Activitim!!!!!! De sajnos nem tudom, hogy alakul az a hétvége, mert a nagybátyám 50 éves lesz, 31-én, a párom meg vizsgázik, de ha mégis szabad leszek, szeretnék menni, Bp-ről kocsival, a kisautómba befér még rajtam kívül kényelmesen 3 ember! Amennyiben nem jönne össze, azért az Activitit szívesen odaadom!

Köszi a drukkokat, de szerencsére kalapevésre sincs szükség!
Az a helyzet, hogy nekem teljesen fölösleges hőmérőznöm!!!!!!!
Le kellene esnie a hőnem, mikor megjön, nekem meg elindúlt fölfelé :lol:
Tudtam mindig, hogy nem vagyok normális, na de ennyire! :shock:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 770.78.jpg

Bettike! Táblába szeretnék kerülni, mert úgy néz ki, hogy akkor indul a dokis ciklus, de most, hogy megjött, pont az ünnepekre esik a ciklus közepe és szerintem ez így kimarad, nem fognak UH-ra hívni de mindegy.
A lényeg, hogy normalizálódott a ciklus, 26-28 napra, és hétfőn UH-ra megyek!

Mennem kell, dolog van ezer mára!
Mindenkinek pusssssssssssssssssz
sonjus

Athiz!
Kicsifiadnak boldog névnapot! (ha jól emlékszem ma van!?)
Vagy nem :) :?
sonjus

Sonjus,
gyere ha tudsz mindenképpen!!!
Ha pedig úgy alakul hogy mégsem, egy másik pesti leányzóval fussatok össze légy oly jó és a köz érdekében add kölcsön légyszíves a társasod! KÖSZÖNJÜK!!!
Vendég

Szilbee, Sonjus++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok. Jó reggelt.

Szilbee, jól megugrott a hőd :)

Nekem ma 1 tizeddel magasabb lett, de később mértem és be is állok a család dögrováson lévői közé :( Sajna. Remélem azért nem lesz baj.

Sonjus, tényleg nem semmi a hőd, de van olyan akinek csak a mensi 2-3 napján esik le.

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Kép Drukk!

Sonjus! Pedig olyan szívesen megettem volna a kalapom :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: