A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csikken!
ÁÁÁÁ serintem ez csak a nagy hőesés előtti állapot!! :? Szerintem...
szilbee

...ja, meg beteg is voltam... szóval csalóka...
szilbee

SziazstoK4 HA megszerkesztettem a lilipye ona tickeremet, azt hogyan tudom ide feltenni? :oops:
Vendég

A profilba be kell másolnod a BBC kódt az aláírásodhoz!
szilbee

Szilbee Köszönöm :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hű micsoda hírek!!!

Csikken! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kocsink: Van biztosítás! Kb. 60 ezerből kijön a javítása! :roll:

Színház: még a hatása alatt vagyok mindig, nagyon jó volt, tetszett minden, utána a színészbejárónál megvártuk a színészeket! :lol:
Kész vagyok teljesen! Úgy érzem magam, mintha 14 éves lennék! :oops: :lol:

Görbém majd mindjárt felteszem (teljesen meghülyült! :cry: ) meg a táblákat is!
Meg még jobban visszaolvasok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sikerült. KÖSzike Szilbee! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettike!
Gondoltam, hogy tetszeni fog az előadás!

Milyen szereposztásban láttad?
Vendég

Bálint Ádám, Vágó Bernadett, Szabó P. Szilveszter, Bereczky Zoltán, Csengeri Otília, Földes Tamás, Náray Erika, Csuha Lajos (csak a legfontosabb)

A színészbejárónál meg még találkoztunk Dolhai Attilával és Mészáros Árpád Zsolttal!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Csikken: nahát, nahát :wink: nálad már a pozitív LH tesztnél sejteni lehetett valamit!!!! :lol: A doki majd lenyugszik...

Kata: március 19-én megyek UH-ra :lol: a március 31-et Neked írtam, hogy közel van :lol:

Sonjus: ne már, most akkor megjött rendesen? A hőd az tényleg érdekes...Nagyon-nagyon érdekes :wink:

Szilbee: alakulgatsz Te is, méghozzá nagyon jól :lol:

Coca: meg vagyok hatva teljesen, ennyit írni Nekem... el is morzsoltam egy könnycseppet :lol: :lol: :lol:

Panni: jó, hogy benéztél!

Lányok, én még nem tudom, hogy ott tudok-e lenni a találkozón. Ugyanis vezetni nem tudok (ne botránkozzatok meg, ilyen is van... :lol: Busszal vagy vonattal + busszal cirka 6-10 óra alatt kb. 3 átszállással érnék oda a visszaútról meg ne is beszéljünk :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike: örülök, hogy jó volt az előadás és élvezted! Néha kell, hogy az ember tizenévesnek érezze magát :lol: Lehet, hogy most lesz pé-d?!?! :shock: Kellene csinálnod egy LH tesztet gyorsan...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Köszi! De a pénteki UH-n 7 mm-es tüsző volt! :lol: Abból két nap alatt nem lesz pém! :lol:

Kép
bettike
Eger

Csajok, most írtam egy csomót és elszállt :twisted: :twisted: , jövök ha lehiggadtam. :twisted:

Kép
melcsi6

BEttike! Akkor kánaán volt NEked! :lol: :lol:

Én a DVD-t rengetegszer megnéztem már. és nem unom.

Küldöm a táblához az adataimat!
Vendég

Melcsi NE agyd magad felbosszantani. :cry: :lol:
Vendég

illetve ne hagyd :oops:
Vendég

Csikken, neked mindenképpen írok, ölelések neked, de jó, remélem minden rendben lesz, a lényeg,hogy vigyázz magadra és pihenj amennyit csak tudsz. :wink:

Puszika

Kép
melcsi6

Boniko! Okés!
Ja! Megálltak beszélgetni is, meg tényleg közvetlenek voltak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: ja, ez a 7 mm nem jött át...írtad ezt egyáltalán? :D az rémlett, sok apró tüsző...aztán lehet, hogy nem látták rendesen, és volt egy nagyobb is :D főleg, ha hasi UH-d volt....néha még hüvelyin is keresni kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!
azt hiszem, hogy visszamegyek még aludni.

katica
katica30

Szezso,
ha el tudnál jönni Budapestre vagy Dunaújvárosba vonattal/busszal Szombathelyről, akkor beszállhatsz valakihez autóba!!! Én szeretném hogy aki akar az el is tudjon jönni! Mert néztem a közlekedést Szombathely és Szekszárd közt (odáig én is bemegyek bárkiért!!!) de valóban katasztrófa! :( És a hazaút is mehetne ugyanígy, Pestig fel, és vonat/busz Szombathely.
Vendég

Sőt, ha kevés az autó és a férőhely, én szívesen felkelek korábban és felmegyek Pestre 4 emberért (Pest nagyon nagyon külső részére mert nem tudok Pesten vezetni) de akkor a benzinbe be kéne szállni... de mindent megpróbálok hogy senki ne maradjon otthon aki jönni akar...
Vendég

Sziasztok!

Coca?????

Bettike, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi napod! És bontóban voltatok?? Akkor ma kb.13 mm körül lehet a tüsződ!

Melcsi :evil: ! Én még nem jártam így mióta bnetezek!

Szezso, akkor én értettem félre az időpontokat! :oops:

Boniko, köszönöm a privit megkaptam csak egy kicsit szétszórt vagyok így még nem volt időm válaszolni!! DE fogok! :lol:

Sojus :cry: ! Már vártam a 19.-ét!

Én már voltam ma Cora-ba!! Sőt franciasalit is csináltam már!!!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata, tegnap mi is moziban voltunk, és mi is a Zene és szöveget néztük és én is ajánlom Mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Csikken, hurrrá! Drukkolok, hogy minden ok legyen!!!!

Áfi: nekem is van Activitym! Én szívesen betársulnék vkihez, aki Pestről megy... :oops: És biztos, hogy páros bulit szeretnénk? Szerintem férjeink nem élveznék annyira,.... Nekem eszembe se jutott, hogy páros lenne, bocs... :oops: :oops: :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!!
Szép jó reggelt!!!

csikken,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

szolbee,
Nagyon szépen alkaul a hőd!!!!!
DRUKKKKKk!!!++++

szezsóka,
Szia!!!! Ma is bekukk!!! :wink:
Holnaptól nem valszinű..... :(
Jól vagy??? Valaki nem tud elvinni a találkozóra???

bettike,
Szia Kedves!!!!
Mit csinál a hőd???!!! Adok én neki!!!!!
Beírnál a táblába, hogy holnap doki, baci- gombihiánykukk!!!! :wink:

katica,
Magácska visszabújt az ágyikóba ilyen szép napsütéses reggelen????
Legalább is Szolnokon süt.... igaz fúj a szél....

Én görbém is meghülyült... Gynex csinált volna egy korai pét???!!!!
De tegnap este már nem bírtam magammal és rávetettem Apára magam!!!! Képzeljétek, teljesen meztelenül!!! Így ha tegnap volt pém, megadtuk a lehetőséget!!!! 2,5 hónap után végre!!!!!
Rossz voltam, hogy nem vártam mega dokit, meg az eredményt????
1173604955.55.doc
mfpan

Snufi,
szerintem aki akarja az hozza a Zurát, aki meg nem akarja az nem hozza... szerintem lesznek 3-4-5-en, és elsöröznek, eldumálnak... nem kell hogy a szoknyánk mellett unatkozzanak, majd a férjem elviszi őket valamerre ha unják a csajok csacsogását.
Vendég

Jó reggelt!
még sem bírok már többet aludni.

szilbee: jó a hőd :wink:

sonjus: sajnálom :( pedig annyira drukkoltam :cry:

csikken: nagyon drukkolok :D vigyázz magadra!

bettike: érdekes a görbéd :roll: nem most lesz péd?

melcsi: az a trükk, hogy ha hosszan akarsz írni, akkor először egy szövegszerkesztőben, vagy elég a jegyzettömbben (notepad) megírni, és aztán amikor kész vagy, bemásolod. én így szoktam. így biztosan nem veszik el. :D

kata: ügyi vagy!

panni: alakul a görbéd :wink:

lányok: ha úgy gondoljátok, hogy pasik nélküli buli legyen, akkor nem hozom a férjemet. csak az a baj, hogy muszáj kocsival mennünk, és csak neki van jogsija. vagy ha ő nem jön, akkor pestig el tudok menni, aztán vki levisz áfi-településre.

katica
katica30

Sziasztok lányok!

Elnézést, hogy csak így betolakodok közétek, de gyakran olvaslak titeket és talán van közöttetek olyan, aki tud segíteni nekem. Már elég rég olvaslak benneteket és sokatokért aggódtam, szorítottam titokban :D Minden kismaminak ezúton is gratula, akinek pedig még kell igérem, ezután is szoríííítok csöndben :wink:

A kérdésem tehát az, hogy van-e közöttetek olyan, akinek bár később kiderült, hogy kismami, még megjött az első mensije. Mit érzett, egyáltalán mi volt a tapasztalata? Nekem ma egy piros pöttyem jelentkezett, de a hőm magas még napközben is, pedig nem vagyok beteg. Egy hete fáj a derekam néha a hasam és óriásik a didkóim :D Reggel ha kinyitom a szemem, azonnal hányingerem van egészen addig, amíg nem eszem valamit. Összefut a számban a nyál :oops: Szóval reménykedem, hogy nem jön meg rendesen, de ha mégis akkor majd a következő hónapban megint nekifutunk. Érdekel tehát, hátha van valakinek hasonló tapasztalata...

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett :)
Előre is köszi!

T
tapedli

Tapedli, üdv közöttünk! Nekem nem esik le a hőm mensi előtt és a cickóim még mensi végéig fájnak! Igaz hányingerem nem szokott lenni! Szval lehet hogy babás vagy, egy pötty nem pötty! :lol: Gyere máskor is!

Kép
kata05

Pan ez naggoyn pé!!!

Kép
kata05

Ja és Pan én is meztelenül szoktam magam apára rávetni! :lol: :lol:

Kép
kata05

KAta No problém :lol:
Vendég

pan reméljük sikeresek voltatok :wink:
Vendég

tapedli Nem tudok segíteni, mert én még sosem voltam babás :cry:
Vendég

Bonikom privi ment.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kata,

köszi a bíztatást :) Én mindezt most azért érzem másnak, mert nekem előző nap le szokott esni és úgy is marad. A hányinger is furcsa, mert soha nem szoktam hányni egyébként.
Nagyon bizakodó vagyok, mert mi már egy lombikot megcsináltunk kevés kiskatona miatt, de nagyon elvették a kedvünk és inkább természetes úton próbálkozunk. Volt már vesekövem többször, ezért a derékfájásról azt hittem az okozza, de az urológus a gerincemre gyanakodott inkább. Viszont közben a hasam is elkezdett fájni, ezért gondoltam másra... Olyasmi fájás mint pé körül. Anyukámnak az első mensije megjött mikor engem várt, de sajna Ő már nem emlékszik az akkori érzéseire. Ezért fordultam hozzátok :D
tapedli

Tapedli, akkor minden remény meg van a babára! :lol:

Kép
kata05

Áfi! Ari vagy, hogy így utánanéztél!
Úgy néz ki, csak az lenne megoldható, ha felmennék Pestre, persze csak akkor, ha onnan lesz elég autó. Reggel 3/4 9-re a keleti pályaudvaron lehetnék, vagy leszállhatok előbb is Kelenföldön, fél 9-kor.
A hazafele út lenne a neccesebb, mert miattam kb. du 3 kor el kellene indulni, hogy tutira elérjem az utolsó IC-t hazafelé.
Szombathely-Dunaújváros szintén katasztrofális... :(

De már elterveztem, ha nem jönne össze, akkor sütnék Nektek egy bazi nagy adag csokis kekszet és elküldeném postán Áfinak! Így legalább félig-meddig ott lennék...

Panni: köszi, jól vagyok!!! :D Tényleg pé-gyanús vagy!!!! És Neked is ilyen korán, már 11. napon! :D

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata, :D
tapedli

Kata ügyi vagy!!! :lol:
Igen! Szinte mindent találtunk a kocsihoz! :lol:

Csajok belém beszélitek a pé-t, de ahogy Kata is kiszámolta max 13 mm-es tüszőm lehet!
DE az ultrahangos papíron így van írva: több 6-7 mm-es tüsző! Szóval kizárom!
Kivéve, ha Szezsonak van igaza, hogy egy elbújt és hasi UH-n nem látták! :lol:

Áfi! Nagyon rendes vagy szervezkedésileg! :lol: :lol:
Én majd a keleti országrész taliban leszek benne! :lol:

Mfpan! Már benne vagy!

Kép
bettike
Eger

snufi Válaszoltam :lol:
Vendég

Szibbee! Egy hét, és lehet, hogy kimutathatóan hat az "anyag" :lol:

Boni! Azok a lepkék mit csinálnak ottan? :oops:

Sonjus! Tessék jönni Áfihoz! Ki fuvarozza az én kicsi popómat, ha nem jössz? (Bár még nekem is bekavarhat a család, az igaz)
Milyen ünnepek lesznek két hét múlva? :?:

Pipi! Náthásodás? Ha nem lázasodsz be, aakor egy kis baci nem árthat. De azért ne kapd el, jó?

Szirmi! Puszi a ma 6 hetes borsónak! :lol:

Bettike! Kocsijavításos jó hír! Casco van rá, és kifizetik a teljes árat, vagy a kötelező? Kap érte büntit apa?
Tegnap takarítás közben én is Rómeót hallgattam, és gondoltam rátok.
...jó vóna, ha most aztán már peteérnél! :wink:

Szezsó! Noha mára már felszáradtak patakban áradó könnyeid, meghatódottságod fájó múlása közepette írt kedves soraid láttán arra inspiráltál, hogy kerekírsek Néked újfent egy bíztató mondatot:
Gyere, gyere Áfihoz! (Majd jól bekéretszkedünk valakihez)

Higgadj Melcsi nyugodtan, egy 208 napos kismama nem idegeskedik! :lol:

Katica! Akkor kinek a horkolását hallom ide? :wink:

Hú, Snufi, Panni! Már egy egész autónyi betársulni vágyó van Veletek együtt. Már csak autó kell!

Panni! Apára ugrás élményét ecsetelhetnéd, én is régen "találkoztam" drága gépészem szerszámával. :oops:

Kata! Coca még alszik olyankor.

Kép
zölddisznó

Szezso,
már mér' kéne elérned az utolsó IC-t? Hazamégy másnap ahogy a többiek! Itt tudsz aludni! És mondtam, ha nem lesz elég kocsi, én vállalok 4 embert, felmegyek Pestre ha kell. A csokiskeksz személyesen átadva a legfinomabb!!! :wink:
Bettike,
biztos hogy nem tudsz eljönni? Jönnek ám lányok Szegedről is! "Csak" odáig kéne elbuszoznod/vonatoznod, bár nem tudom hol laksz. :oops: Gyere el kérlek ha tudsz, te biztos dumás csaj vagy, nem szeretném ha hallgatnánk nagyokat.
Vendég

Hali,

Tapedli, szerintem elég soknak van meg amikor már terhes. IGazából nem tudok neked tapasztalatot írni, de miért nem csinálsz tesztet?

Drágáim, vigyázok magamra, de Zsolti és Roli is náthás, köhög ,tüsszög. Elég kicsi a valószínűsége hogy kimaradok belőle. :(

Bettike hááát, pének nézném ha nem tudnám hogy milyen nagyságúak a tüszőid. De majd a holnapi hő mutat valamit.

Mfpan, tényleg Pés, de szerintem ha már ennyi időt vártatok még jó hogy .... reméljük utólag dokid is megengedi majd.

Zöldi, te kedden tesztelsz? MÁr nagyon várom, hogy kiskocák jelezzenek neked

Pusz mindenkinek! Csikken

KépKép
Kép
csikken

Pestieknek:

Busz: 2 óra az út, és 3500.- Ft oda-vissza

Budapest, Népliget 9:50
Budapest Budapest, Budafoki út, Erőmű
Dunaújváros Dunaújváros, Dózsa Mozi
Dunaföldvár Dunaföldvár, autóbusz állomás
Dunaföldvár Dunaföldvár, autóbusz állomás
Paks Paks(Dunakömlőd), autóbusz-váróterem
Paks Paks, cukrászda
Paks Paks, autóbusz állomás 11:51

Autó: egy 4 személlyel száguldó 10 l-t fogyasztó autóval 2000.- Ft oda-vissza

Kép
zölddisznó

Pipi! Keddin lerántjuk a leplet a malacokról!

Kép
zölddisznó

Lányok, én még nemtok mit mondani, mert igyekszem menni, de az uram dolgozik azon a hétvégén, az már kiderült. De már ezer éve tervez egy szabit, és nem biztos, hogy nem sikerül akkor (mi nem szoktunk külön menni sehová, szóval számomra szinte elképzelhetetlen még anyuékhoz is lemenni az uram nélkül, és egyedül itthon hagyni őt :oops: ). Viszont ha megyünk, akkor valszeg, hogy előbb megyünk, és Szekszárdról jövünk át, szóval ezért nem ajánlgatom a helyeket a kocsiban.

Képzeljétek, reggeli zuhany után tettem magamra egy kis parfümöt (mégiscsak itthon van az uram, illetve most elmentek a kölyökkel), de annyira a hányinger kerülget tőle, hogy ajándékozom is tovább. Most zuhanyozzak újra? :roll: Miksával is volt egy ilyen parfümöm... azóta se bírom az illatát, anyu használja még mindig, mert jó nagy üveg volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken! Nagy gratula! Később jövök, de sok a házimunka
Üdv:
A Házirobot:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

sikerült hőgörbét készítenem. NEktek!