A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirom! Vegyél Pergoléset, vagy Adidas floral dreemet, és ha az is hányingert okoz, akkor add nekem! :lol: :wink: :lol:

Boni! Kép

Kép
zölddisznó

Áfi: én a másnapi utolsó IC-re gondoltam! :lol:

Coca: olyan szépeket írsz! mindjárt sírok megint! :D

Boniko: azt hiszem megérte szenvedni a görbéddel! tök jó!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Van még egy, úgyhogy nem veszek :wink: Ez egy Nina Ricci, az uram választotta. A másik Naomi Campbell, aputól kaptam karira, és az kevésbé agresszív szerintem. Azt hiszem, az nem is tömény parfüm. Azzal még nem volt bajom, csak most tetszeni akartam az uramnak :oops: :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ebéd után gyomrotokból áramoljon retinátok felé a vér, szemüvegeket fel, és csak az szóljon, aki rajtam kívül lát valamit!

Kép

Kép
zölddisznó

Reggeli pisi, és csak 20 perc után jelent meg!

Kép
zölddisznó

ÉN LÁTOM COCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bééééééééééééééééééééééééé! Éles szemű Snufika!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

coca!!!!!!!!
drukkok ezerrel!!!!!
a bettike autójához csak annyit, h ha kötelezőre csinálják meg és apa a hibás, akkor persze, h kap érte büntit.... kivéve, ha visszafizeti a biztosítójának a pénzt..... ezt meg a bónusz fokozat nagyságából adódóan kell mérlegelni.....
ha casco, akkor szintén bünti jár.... ilyen ez a biztosítás....

babszika

Zöldi Éééééééééééééééééén is látom :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Snufi jó az arcfestés. VElencei? ÉN is szoktam arcot festeni gyerekeknek, felnőtteknek. Vihetem a :oops: :lol: talira
Vendég

Nagy puszi minden jószeműnek! Viszem Röfikét sétálni!

Kép
zölddisznó

Zöldi! És ezt mér csak most mutatod? :lol: :lol: :lol:

Persze, hogy látom :lol: Drukkdrukkdrukk+++++ :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is megyek sétálni, de Én a férjemet viszem a MArgit szigetre :lol:
Vendég

szezso KÖSzi a véleményt a görbémről Igyekszem :oops: :lol:
Vendég

coca: én látom :D :D :D drukk+++++

boni: jó a görbéd. bár elég késői pé. drukk+++++

katica
katica30

katica Köszi :wink: de ahhoz kéest, hogy anovisnak hittem a ciklusom :oops:
Vendég

Helló!

Sonjus, köszönjük Szili köszöntését, igen, ma van, habár mi szülők, majd áprilisban tartjuk neki.

Coca, én is zebrát látok, juhéééééj! De klassz! :wink:
Mellesleg azt hiszem, nálad babás előrejelzést kaptam valamelyik nap.

Panni, az az érdekes, hogy nálad is ugyanilyen jeleket láttam, mint Cocánknál, babásakat. Úgyhogy remélem, hogy nagyon hamarosan várandós leszel! :wink:

Boniko, hú, alakulamolekula. Szép görbusz! Bár én hamarabbra tenném a peteérést.

Szilbee, hú, ez állati görbe! Drukk neked is! Babaszagú a dolog! :lol:

Tapedli, a természet igen csalafinta jószág, bármi előfordulhat. Szerintem simán lehetsz babás, főleg, ha csak egy jelzés értékű pöttyöd volt!

Drukk mindenkinek mindenhez!

Bettike, irigyellek, én már jó régóta szerettem volna megnézni a R&J-t, de sosem jött össze. Na, majd egyszer talán. :)

Pusza mindenkinek, örüljetek az életnek!
Vendég

Már itthon is vagyok! Nem esett jól a séta, mert fájdogál a hasam, meg a derekam. Ledőlök egy kicsit.

Köszönöm szépen a bíztatást! Nagyon jól esik!!!

Kép
zölddisznó

Pihenj Zöldi, ha úgy érzed, akkor az használ a legtöbbet!

Én meg most fejeztem be a munkát. Huhh. Csak már lefeküdni nem tudok, mert mindjárt kel a gyerek, és a papa is elaludt....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca,
ÉN IS LÁTOM ÉN IS LÁTOOOM!!! :D :D :D
(de én tudtam... :roll: )
Bonika,
arcfestés? Jól hangzik!!! 8)
Szezso,
a másnapi utolsó ICt garantáltan eléred, majd nem maradsz takarítani :wink:
Vendég

Lanyok, tud valaki olcso szallast Gyorben vagy a kozelben? 14-ere kellene egy ejszakara.

KépKép
KépKép
tontica

Hu, Coca, csak most latom, de izgi!!! Szuper, nagyon drukkolok Neked!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vendég

Tontica:
én legutóbb a Pihenőben voltam. Hogy menniybe került, azt nem tudom (nem én fizettem), de egész kultúrált volt egy éjszakáért.
De, ha jól láttam, áfonyaaa linkjén rajta van! :wink:

babszika

Coca, tudtam én hogy ma tesztelsz, azért tettem a neved mellé ?-et! És GGGGGGGGGGGGGGGGratula! naggyon vigyázz magatokra! Menj és pihizz, nem kell mindig sétálni!

Szirom, te is vigyázz magadra ám!

Tonti, én nem tudok Győrben szállást!

Lányok mostmár egyre jobban irigyellek titeket a találka miatt! Remélem sok fényképet fogtok csinálni!!!!

Az előbb mentünk apával cukrászdába és megettem 2 franciakrémest, már nagyon kívántam!!!

Kép
kata05

Köszi lányok,
közben a kis pötty nagyobb lett :cry: De róka koma nem tágít, itt kering köröttem egész nap :shock: Ha a pötty nem nől nagyon nagyra és a reggeli hányinger is megmarad, csinálok tesztet holnap.
Mindenkinek köszi!
T
tapedli

Tapi, akkor nagy drukk, hogy ne legyen nagyobb!
Vendég

lányok: újra kérdezem, hátha kapok most választ:
tesóméknál pár hónap múlva megszületik a baba, venni akarnak babakocsit. milyen fajtát érdemes venni? köszönöm, ha írtok.

katica
katica30

Afi, koszi, utananezek!

Nektek is pocifoto: :lol:
Kép
Nagyon durva igy a 9. heten!

KépKép
KépKép
tontica

tonti: szépen alakul a pocid, tetszik :D :D :D

katica
katica30

Babakocsi:
attól függ mennyi pénzük van. Praktikus a "travel system" ez abból áll hogy egy vázra míg icipici rá lehet csatlakoztatni hordozót, ha nagyobb akkor meg "rendes" babakocsi dönthető támlával, ha még nagyobb még pár dolgot le lehet szedni róla, így tulajdonképpen végigkíséri a gyereket. Na nekünk erre nem volt pénzünk, így vettünk egy olyat ami 2 funkciós, vízszintesig dönthető támla, lábzsákkal téliesíthető, de nagyobbacskát fel is lehet ültetni benne, 2 irányból tolható. Mikor pedig már járni is tudott csak még nem hosszabb távon, pár ezerért vettünk egy könnyű végtelenül egyszerű sport babakocsit.
Vendég

áfi: köszönöm :D :D :D

katica
katica30

Sziasztok,

csikken, hatalmas gratula, dejóóóóó

COCA, én is látom, huuuuuuuuuuuuuuuuuh de izgis, még nem merek gratulálni, de nagyon örülök, remélem min 2-en vannak :lol:

Csajok, dejóóó nektek, én is mennék Áfihoz :cry: Képeket mindenképpen csináljatok. Kari előttre szervezzünk majd megint egyet, bárhova elmegyek, és elvileg lesz velem egy 4 hónapos bömbölő masina is :lol:

katica, én is travel systemeket néztem magunknak. Igen sok funkciója van, ki is próbáltam már egyet egy üzletben, kényelmesnek tűnik. Amit kinéztem könnyen összecsukható, de nem tudom mennyire lehet nehéz. Bár az újszülötté én úgy gondolom inkább nehéz, és biztonságos legyen :roll:
Én konkrétan ezt néztem ki, úgy emlékszek otthon is voltak hasonlóak:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2400884

tonti szép a pocakod :)
pusssz

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem tudtam jönni eddig. Ez az építkezés minden energiánkat kivesz, de nagyon izgalmas.

Coca!
IIIIggggggggeeeeeeen!!!!!Én látom!! Nem is kell nagyon koncentrálni ez zebra. :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!!

Csikken!
Tudtam, hogy ebből baba lesz. :lol: :lol: :lol: Gratulálok!! Mi is így akcióztunk januárban és bejött. pé előtt és után közvetlen. Most már hiszem azt, hogy van ebben valami. Nagyon drukkolok, hogy megtapadjon rendesen és nyolc hónapig ott maradjon nálad. :lol: :lol: Nagyon belelkesedtem most. Lehet, hogy mi se várunk három hónapot. :wink:

Tontica!
Ez tényleg fura lehet így a 9. hónapban. :shock: de nagyon szép pocid van az egyszer biztos.

Bocs lányok de nincs most időm olvasni az eddigi termést csak átfutottam. Mindenkinek mennek a drukkok. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
Tonti 9 hetes, nem 9 hónapos! :D
Purc,
veled akkoris taliznék amint hazajöttök ha nem is akarod!!! :lol:

Megyek, apával mozizunk, Fűrész 3 :arrow: jó kismamáknak való film! :lol:
Vendég

purc!
ez a babakocsi nekem is nagyon tetszik!!!!!

babszika

Áfi, akkor ezt meg is beszéltük :lol:

babszi, köszi. Sok félét megnéztem, és erre mondtam azt, hogy az ár-érték arány talán megfelelő. Némelyik babakocsi ára kissé el van szállva, én úgy gondolom. Gondolkoztam még a jogging babakocsin, mert én olyan futkosós típus vagyok, de úgy döntöttem ezzel is tudok futni. :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Csajszik! Annyira aranyosan drukkoltok, hogy itt bőgök a monitor előttt!
Coca óvatos duhaj, de nagyon bízik pici Röfiben és a Nagyszakállú segítségében...

Kép
zölddisznó

purci: neked is köszi. :D

coca: ne sírj, ne sírj! drukkolunk neked! vigyázz pici cocára a pocidban!

katica
katica30

Coca! Mindjárt besza....ok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyből láttam a zebrádat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfi! Egerből! Majd aznap tartjuk a kapcsolatot bneten, vagy valahogy csak azért, hogy a nagydumás mivoltomat bizonyítsam! :wink:

A holnapi vérvétel miatt meddig ehetek még???? Vagy már mit ne??? Van ilyen? :roll:

Athiz! De jó, hogy már van engem is miért irigyelni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Coca, a nagyszakállú segítségét én is kérem, kettőnkre már csak hallgat. De ahogy észrevettem elég segítőkész az öreg :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ja Zöldi! Egyébként eddig még a szemem is keresztbe volt, adj tanácsot, hogy most még mimet tegyem keresztbe miattatok! :lol:

Tontica! Szép pocó! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike: eger nincs messzebb áfitól, mint szeged. tessék jönni!
drukk holnapra a vérszívásra+++ eredmény mikor lesz?

katica
katica30

Athiz te hova tennéd a PÉ-t?

Áfi Tudtam, hogy tetszeni fog festés :wink:
Zöldi Pihenjél drága!

KAta Esküvői testfestés? :wink:
Tonti Szép a pocid

Szirom Szegénykém, tre mindig dolgozol? Néha pihenj is :lol:
Vendég

Tapedli Remélem nem lesz nagyobb a pötty+++++++++++++++
Vendég

Köszi, köszi, köszi!

(Rettike! Csak a lábadat ne! :lol: )

Kép
zölddisznó

Aztaleborultszivarvégit Cocamamaaaaaaaaaaaaa!
Nekem nem kell hozzá szemüveg! Simán 2 csíkos!

(és semmilyen ünnep nincs 2 hét múlva, mert összekevertem a szezont a fazonnal :lol: )
sonjus

És ezt Zöldinek sok szeretettel!

Kép
sonjus

Athiz, fiacskádnak Boldog Névnapot!

Szirom, neked fiacskádnak meg holnapra kívánok Boldog Névnapot!

Boni, én benne lennék a testfestésbe! :wink:

Kép
kata05

Sonjus, köszikösziköszi! ...szóval szerinted is Ő neyrt...
Kép

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?