A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves Erazmusz!

Lenne egy kérdésem:

Biztosan érdekeli a többieket is, hogy a ciklus napjától függõen milyen nagyságú tüszõ elfogadható? Mondjuk a 28-31 napos ciklusnál?

Köszönjük
Nikie
nikie

Lányok Kép
én ilyen tûszõtémában teljesen tudatlan vagyok. Hol van errõl valami leírva?? Bár nekem még sosem néztek uh-n, ez csak úgy megállapítható?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Helló Orsi, Nikie,
én is Orsi dokijához járok, aki ezek szerint Nikie dokija is.
Míg más helyen elinszeminálgattak, õ rögtön azt mondta hogy a férjemnél a gond. Még akkor is ha azt írja a papírján, hogy OK.
És az inszemekkel akár hashártyagyulladásom is lehetett volna.
Most egy hónap gyógyszerezés, utána ellenõrzés. Kíváncsi vagyok és nem értem, hogy hogy nem vették ezt észre más orvosok?

Bízom én is benne nagyon.

(Bubi) Bella
Névtelen

Bella Kép
a doki elõször Nikie dokija volt... tehát én is Nikie dokijához járok Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

GittaKép
Javíts lécci, múltkor rosszul írtam. Most vagyok a 7. ciklus 7. napján. Köszi!

Krissi
krissi

GittaKép

Légyszi javíts a táblában: köv ciklus 5 cn.

Köszike, Ildi
hercegné

Sziasztok!
Mostmár nem dolgozom, ezért csak ilyenkor tudok írni.

Karmen Kép, Adél Kép!
Az én dokim szerint magas prolaktin szint esetén elõször röntgent kell csinálni. Ennek az eredményébõl látszik, hogy kell-e CT. Akkor kell, ha a röntgen (valahogyan, nem tudom hogyan) mutat valamit, ami okot ad arra, hogy talán daganat lehet az agy egy bizonyos részén. Ez okozhatja a magas prolaktin szintet.
Én voltam röntgenen és nem kellett utána CT-re mennem.

Leone

KépKép
leone

Adél! Nem tudom mert annak nem mondták meg az eredményét, csak a prolaktin lett rossz szerintem. A Kaáliban is rendszeresen nézték a hormonokat, de nem közölték mennyi lett.

Leone! Nekem minden rendben volt a rtg. alapján, akkor ezért nem lett CT. Kicsit féltem hogy nem volt alapos a doki amikor másoktól meg azt hallottam hogy CT-re kell vele menni. De ha minden rendben volt akkor mitöl volt ilyen magas?

Képzeljétek a kutyusom ellopta az asztalról a gyógyszeres üveget megevett 10 szem Bromot meg újat kell iratnom. Na de megkapta ö is a büntetését amilyen rosszul lett töle. (amugy sajna én is azok közé tartozok akiknek erös hányingere, szédülése van). Közületek van egyáltalán valaki aki nem volt tõle rosszul?

Cat! Nem vagy a táblázatban? Miért nem? Mikor derül ki hogy sikerült-e?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én Clostylbegit szedek már 2 hónapja, a ciklus 5. napjától naponta 2 szemet 5 napig. A ciklusaim 28 naposak. Most az a gondom, hogy a 28. naptól barnás váladékozás van, ha van egy kevés vérzés, az is csak nagyon minimális, és most nem tudom eldönteni hogy be vegyem-e a Clostylbegitet, mivel ma van az 5.nap (ha úgy vesszük, hogy ez ami van menstruáció), ha pedig nem az, akkor mitõl van ez a váladékozás. Egy ismerõsöm amikor babás lett, neki is ilyen barnás-véres váladékozása volt. Félek, ha talán terhes lennék, akkor ártok azzal, ha beveszem a Clostyt. Tud valaki tanácsot adni?
Timcsi

Sziasztok Lányok,
kérlek, segitsetek! A barátnömék nagyon szeretnének babát, kb. egy éve próbálkoznak. Még nem volt kivizsgáláson, szerintem hasznos lenne, ha legalább hömérözne, de nem tudom, pontosan hogyan kell, és mit mutatnak az adatok!

Elöre is nagyon köszi, és mielöbbi boldog pocisodást mindannyiótoknak!

Pussz
Kangi
kangi

Kangi Kép
elõször is Kép nézzétek meg a megint megjött hasznost, itt a felettünk lévõ link Kép abban minden benne van. De a hõmérõzést leírom: minden nap, ugyanabban az idõben (ez nagyon fontos, mert csak így értékelhetõ), megmérni, hüvelyben vagy végbélben. Fontos, hogy mérés elõtt ne csináljon semmit, ne menjen wc-re, ne kelljen fel!
A hõmérõzés mellett fontos lenne, hogy mindketten elmenjenek egy alapos kivizsgálásra, de errõl is sok anyag van a hasznosban.
A barátnõdnek mielõbbi babásodást kívánok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
nagyon szépen köszönöm, a barátnöm nevében is!!!
Kangi
kangi

Szia Timcsi Kép

ezt találtam a babaneten. De azért kérdezd meg az orvosodat is.

Nati

Kérdés:
Mit csinál a Clostilbegyt tabletta a nõi testben?
Válasz:
A részletes magyarázathoz az egész hormonális rendszer "vezérlési" metódusát le kellene írnom, ez meghaladja az e-mail lehetõségeit ( az élettani tankönyvekben ez legalább 20 oldal...) Ami a lényeg: az agyfüggelék-mirigy, szoros összeköttetésben bizonyos agyi, az agyalapon elhelyezkedõ részekkel (hypothalamus), vezérlõ hormonok által irányítja sok belsõ elválasztású mirigy, köztük a petefészkek mûködését is. A szabályozás bonyolult visszacsatolásos mechanizmusokon keresztül valósul meg. Ami a fontos: a petefészkek mûködését (magyarul, hogy legyen peteérés és az megtermékenyülhessen) serkenteni lehet az ezen a szinten ható gyógyszerekkel. Ezt teszi a clomid, gyári nevén a Clostylbegyt is.

Az eljárás okozhat ugyan kisebb szövõdményeket, de a megfogant terhesség szempontjából veszélytelen és széles körben alkalmazott eljárás olyan esetekben, amikor a peteérés nem kielégítõ volta, hiánya az oka a gyermekáldás elmaradásának.

Huszon egynéhány éves praxisom alapján elmondhatom, hogy átlag kb. minden századik nõ részesül ilyen kezelésben. A saját húgom is kapta. Nagyon sok egészséges gyermek igazolja, hogy megfelelõ ellenõrzés és odafigyelés mellett ragyogó módszer.
Dr. Nagy László

Kérdés:
Mi a clostylbegyt gyógyszer helyes szedési módja? Néhány nõnek a vérzés elsõ napjától kell az 5.napig, nekem pedig azt mondta az orvos, a 3.naptól szedjem 5 napon át. Mi a helyes?
Válasz:
A Clostylbegyt kezelésének többféle sémája létezik, a legtöbbször a vérzés 5. napjától 5 napon át történõ kezelést alkalmazzuk, ami után a 12. napon ultrahangos tüszõvizsgálat esedékes. A harmadik napon történõ kezdés is belefér a szokásos rendbe. Elõfordulhat, hogy célszerû már az elsõ naptól adagolni, ekkor általában 5 napot meghaladó ideig adjuk.
Dr. Nagy László

Kérdés:
A Clostylbegyt mennyire tekinthetõ hormonkészítménynek?
Válasz:
A Clostylbegyt nem hormon a szó valódi értelmében. Egy olyan anyagról van szó, amely az agyalapi mirigyben serkenti a nemi hormonokat szabályzó anyagok kiválasztódását. Ebbõl következik, hogy hatását csak az adott szerven (az agyalapi mirigyen) fejti ki, célzottan és általános hormonhatásai nincsenek.
A molekulaszerkezetbõl következõen nem okoz allergiát. Ritka szerencsés szer!
A gyakorlatban egyetlen "mellékhatással" lehet számolni: adagját a szokásos sémákon túl egyénre szabottan kell meghatározni: van akinek több, van akinek kevesebb a szükséges. Túladagolásánál a petefészkekben többszörös tüszõérés valósulhat meg, ezért elõfordul ikerterhesség vagy akár a petefészkek átmeneti cisztás betegsége is. Ez utóbbi az esetek többségében enyhébb más (hormon)gyógyszereknél tapasztaltaknál és spontán is rendezõdik.
Tehát: ne féljen tõle, de tudomásul kell venni, hogy óvatosan, fokozatosan emelve az adagot a szükségesig - magyarul szakszerû orvosi javallat alapján szedhetõ.
Dr. Nagy László

Kérdés:
Mindkét oldali petefészkemben PCO-t mutatott ki az UH, ELÕTTE 3*1 Clostylbegitet szedtem. Kérdésem az lenne hogy ez a gyógyszer következménye? Elmúlik e magától vagy kezelést igényel?
Válasz:
A PCO maga a petefészkek sokszoros cisztaképzõdéssel járó betegsége. A cisztákon kívül másodlagos ultrahang tünetei is vannak. Ha gyógyszer hatására több tüszõ képzõdik és esetleg nem reped meg, azt túlstimulálásnak hívjuk (hiperstimuláció). Az ultrahangot végzõ kollegának a kezelés ismeretében különbséget kell tudnia tenni a két dolog között, annál is inkább, mert szakmai véleményem szerint a kismedence ultrahangos vizsgálata nélkül stimuláló kezelést elkezdeni felelõtlen dolog. Ha pedig elõtte nem volt ilyen elváltozás, akkor a gyógyszer hatását kell feltételeznünk.
Az esetek többségében a gyógyszer hatására kialakult hiperstimuláció magától is rendezõdik.
Dr. Nagy László
nati

Szia Adél Kép

mail ment.

Nati
nati

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Elõször is vettem cickafark-cseppet, nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan kell adagolni?
A másik pedig az, hogy elkezdtem mérni a hõmet, csak az a baj, hogy van két cicám, akik hajnalban 4-6 között valamikor elkezdenek nyávogni, sajnos nem mindig ugyanakkor. Szóval a kérdésem az volna, hogy mikor mérjem a hõmet: amikor felébredek a cicák miatt, vagy mondjuk mindig 6 órakor?

Elõre is köszönöm: svm
svm

SVM Kép
a cickafrakteáról is találsz leírást a hasznos linkek között, a topic feletti topicban. Ha jól emlékszem egy egészen hosszú cikk foglalkozik vele.
Az idõpontnál jó lenne mindig ugyanazt az idõpontot megtartani, mert egy óra különbséggel már elég nagy eltérések tapasztalhatóak a hõk között. Bár drasztikusan hangzik, de lehet, hogy 4kor kellene a hõdet mérni, és akkor utána még vissza tudsz aludni akár.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SVM Kép a MÁVos topic alapján azt hittem, hogy te már babás vagy Kép az elsõ babán dolgoztok, vagy már egy testvérkén?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Még egyiken sem, leghamarabb júliusban tervezzük a kezdést, csak a fogamzásgátló abbahagyása után még nem állt vissza rendesen a ciklusom, és most azt próbálom rendberakni. Kép

Móni
svm

Sziasztok Lanyok!

Mar lehet, hogy nem is emlekeztek ram. Csak azert irok, hogy tudassam Veletek, hogy megszuletett a kislanyunk, Anna Boglarka, 2002. november 8-an, 1325g-mal es 43cm-rel. Igazsag szerint ma kellett volna megszuletnie, csak problemas volt a terhessegem; nyitva volt a mehszajam a 24.hettol es gyulladasom is volt. Anna 2honapig korhazban volt, nagyon nehez idoszakot eltunk at, de Erte mindent! Most mar itthon van, bekesen alszik az agyikojaban.
Kivanok Nektek sok sikert es kitartast!
Nehany honappal ezelott nekem is jol estek a biztato szavak, es nem akarom, hogy rosszul essen Nektek, hogy en mar babahirrel jelentkeztem, de vegulis azert vagyunk ezen a topikon, hogy egyszer mindenki ezt tehesse.
Minden jot Nektek!
Gondolatban Veletek vagyunk.

Pussz,

Edus
Edus

NatiKép,

az elérhetõségem: mono_one@freemail.hu.

várom az infot (spermabank)

köszi és mindenkinek jó 7VG-t.

mono
mono

látom hogy az emilcímem egy kicsit zavarosan látszik, a mono és a one között egy _ jel van.

köszke
mono
mono

Edus!

Gratulalok!!! Kép

kamilla
kamilla

KarmenKép

Nagyon jót röhögtem a kutyádon, hogy megette a Bromot. Legalább Neki nem lesz magas a prolaktinjaKépKép

Sajnos nem sikerült szerintem az inszem, mert tegnap már csak 37 volt a hõm (37,1 volt 10 napig), ma csak 36,9. Esik le a hormonszintem, és meg is fog jönni hamarosan Kép Nem vagyok túl szomorú, mert tudom, hogy idén még pocakos leszek, csak idõ kérdéseKép
A táblázatban babonából nem vagyok benne, mert félek, hogy bent is ragadok.

NikieKép
Miért mentél az Arnoldhoz UH-ra ? Azt mondtad, hogy 100%-ig megbízol a dokidban aki most nem akar ciklus közben UH-zni, és felelõsséget is vállal a hormonszintedért. Az Arnold mivel Asszisztált Reprodukciós Osztályon van teljes kezelést végez, és ciklusról-ciklusra végzi a segített fogamzást. Ha csak "beugrálgatsz" hozzá 3 havonta UH-ra persze, hogy fizetned kell érte. És hivatástudatból rendel vissza, nem a pénzed miatt. Nálam például sokszor nem fogad el pénzt, és rendkívül lelkiismeretes.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
örülök, hogy nem vagy nagyon letörve... és abba is biztos vagyok, hogy még idén pocakos lesze, ahogy minden itt a csatiról Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nikie!
A tüszõrepedés elõtt 1-2 nappal 20-25 mm.

Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kedves mindenki!

Most találtam meg ezt a témát, és egy dolgot szeretnék veletek megosztani. 16 éves voltam, amikor a nõgyógyászom (lecserélve) azt mondta, hogy sohasem lesz gyermekem, mert kicsi a méhem. Én elhatároztam, hogy akkor is lesz családom.
Eltelt 16 év, egy éve házasok voltunk, baba sehol. A nõgyógyászom clostilbegytet írt fel, amirõl egy ismerõsöm azt mondta, hogy rosszul lett tõle, így nem szedtem be, mindenféle vizsgálattól rendkívül idegenkedtem.

Az egyik barátnõm ekkor a kezembe nyomta AVIVA STEINER "AZ AVIVA módszer S.O.S. nõknek címû könyvét." Többek között menstruáció szabályozó és peteérést segítõ tornagyakorlatok vannak benne.

Két hónapig tornáztam, amikor terhes lettem, és 2002.09.26-án gyönyörû kisfiam született. (Terhességmegtartó torna is van.) Azóta az az ismerõsöm, aki a könyvet ajánlotta ikreket vár. Egyikõnknél sem volt semmilyen beavatkozás, hormonkezelés, stb.

Senkit nem akarok felelõtlenül biztatni, de amikor 16 hosszú év után megláttam azt a bizonyos két erõs csíkot a teszten, akkor megfogadtam, hogy mindenkinek ajánlani fogom ezt a tornát.

A Nagyvárad téren az aluljáróban lévõ könyvesnél általában meg lehet venni a tornát leíró könyvet, és a könyvbõl kinéztem egy telefonszámot is: Tóth Lívia 06-1- 262-4057

Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek.

Sziasztok:

H. Erzsi
Névtelen

Erzsi Kép
azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy köszöjük ezeket a nagyon bíztató szavakat Kép ezek után tényleg mindenkinek bátran lehet mondani, hogy mindig van remény Kép

Mostmár tényleg utánanézek ennek a könyvnek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Voltam 4. napi vérvételen, állítólag határértéken belül van minden hormon (a progi 1nmol/l..ez most télleg jó, vagy nem?) 20. napon megyek legközelebb, addig meg megpróbálom Schwarzival felvenni a kapcsolatot. Asszem, egyenlõre több vasat fogok a tûzben tartani.

Gitta: kérlek, javíts (én vagyok a hunyó, nem írtam...):köv.c.10.nap van ma, 26.-án. KöszönömKép

H: Erzsi: köszönjük a könyv (ill. módszer) ajánlótKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok
Már két hete nem voltam ugyanis náthás voltam és táppénzen voltam, de van egy nagy hírem
Pozitív a tesztem!!!!!
Dec. 13-án volt az utolsó mensim akkor én most hány hetes vagyok? MÉg csak most fogok menni a dokihoz.
Ki lett azóta babás?
Puszi mindenkinek
Cinci Kép)))))))

Kép
cinci

Szia Mono, Kép

mail ment.

Nati
nati

CinciKépGratulálok!!!Ha dec.13-án volt az utolsó mensid elsõ napja,akkor 6 hetes és 3 napos terhes vagyKépEnnyi idõsen a dokid már manuális vizsgálattal is megerõsítheti,UH-al pedig teljesen egyértelmûvé teheti a terhességedet.
A szülésed várható idõpontja így 2003.09.20.(utolsó mensi elsõ napja+7 nap,- 3 hónap,+1 év)
Szorítok,hogy minden rendben legyen,és írd meg mi volt a dokinál.

krisztinke
krisztinke

Jo reggelt mindenkinek!

Cinci, gratulalok, varjuk a beszamolot a doki utan!

Laurarol tud valaki valamit? Ö is esélyes volt, de egy ideje nem jelentkezik, vajon mi lehet vele?

Nekem a decemberi vetélés ota pontosan jött meg, 28 napra, ahogy szokott, ez is valami. A 23. napon viszont volt a bugyimon két kicsi sötötvörös pötty, ilyen még azelött soha nem történt. Szerintetek mi lehet? (mult honapban nem mértem a hömet)

Puszi mindenkinek,

Süncsi
süncsi

Cinci!Kép
Gratulálok a babóhoz, remélem minden rendben lesz!

Lányok!
Mi múlt csütörtökön estétõl akcióztunk, (szerdán reggel kaptam a tüszõrepi szurit, 36 óra múlva hat)végig azt hittem, hogy szétrobbannak a petefészkeim(így élvezze az ember a prütykölést....), az uh szerint mindkét oldalon volt érett, és meglehetõsen méretes tüszõm. Szerintetek azért fájt mert megrepedt?

Úgy gondolom most maximálisan megtettünk mindent az ügy érdekében, remélem nem hiába!
Lehet, hogy ikreink lesznek????Kép

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Cinci Kép Gratula!

Erzsi Kép Nagyon köszi az Aviváról a híreket, pont most akartam megvenni a hétvégén, de sehol sem kaptam, vagy nem is hallottak rólaKép

CatKép Nem az az orvos lelkiismeretes, aki behívat minden héten/nap! Legalábbis számomra nem.
Biztos vagyok benne, hogy csak anyagi okokból lát téged is sokszor, hiszen mondtad, hogy decemberben szinte mindennap voltál nála. Ez pszichésen sem hat kedvezõen. De Te tudod.
Simán mondhatta volna nekem, hogy minek menjek a 9.napon, menjek kb. a 13.-on. A múlkor is a 15.-en nem lehetett látni semmit, mert már rég megrepedt, ezért kellene a hõmérsékleti görbét figyelnie, és azalapján behívni az emberkéket. De nem foglakozik vele.
Kedves Erazmusz mi a véleményed?

Nikie
nikie

Engem most csak az izgat hogy a hõm egy picit ingadozik. Még méregetem addig amíg nem megyek a dokihoz (ami holnap lesz) Általában 37, de az utóbbi pár napban 36,9 és volt egynap amikor 36,8 volt. Ugye nem lesz semmi baj? Vagy ez jelez valami problémát?
Cinci

Kép
cinci

Nikie Kép

Ha esetleg nem kapod meg a konyvet konyvesboltban, a Hazipatika.com oldalon is meg lehet rendelni. Par nap alatt kiszallitjak.

Alena
alena

CinciKép
Gratula, és sok boldogságot Nektek. Azért Utrogestant kérj az orvostól, a biztonság kedvéért.

ErzsiKép
Én is gondoltam az Avivára, de még nem vettem rá magam. Ezek után bizti megveszem.

NikieKép
Szerintem sem azért lelkiismeretes az orvos mert minden nap látni akar. Szó sincs errõl. Azért jártam sokat oda decemberben, mert Metrodinnal stimulálnak, amit 5 napig kell szuriba kapnom, és ezt nem tudom magamnak beadni. Azért egyébként nem kell fizetni, sõt a vérvételekért sem. A szurik után két nappal van UH, és természetesen az inszemnél is. A ciklus 24. napján azért van UH, hogy megnézze a sárgatestet, mert ha marad valami a petefészekben arra nem stimulál rá, nehogy ciszta legyen belõle. Szerintem ez lelkiismeretes dolog, nem az amikor felír 3 havi Clostit, hogy szedd világba, és nem nézi meg UH-n. A hõgörbétõl sokkal megbízhatóbb az UH, és felesleges is kérni, mert aki rendszeresen jár hozzá azokat folyamatosan nézi UH-n, és ismeri a ciklusunkat. Például ma sem fogadott el egy fillért sem!!!! De az a jó, hogy mindenkinek más orvos jön be, nincs is abban probléma, fõleg ha bízik benne az ember, és nem ugrál egyik orvostól a másikig.

Cat

Cat
Kép
cateye

Minden orvosnak más a credo-ja, maradjunk ebben!

Nikie
nikie

EdusKép sok-sok gratula es sok boldogsagot! Annacska meg nojjon nagyra!KépKépKépKép
Névtelen

Lányok Kép
ne nézzetek teljesen hülyének, de lenne egy kérdésem, leginkább azokhoz, akik érzik a petefészkeiket. A petefészkek a medencecsont felett/mellett vannak, ha nekem abban az irányban fáj, akkor lehet, hogy azok a petefészkeim???? ne nézzetek nagyon nagyon butuskának, kérem!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

Már hetekkel ezelõtt kerestem Laurát, mert tényleg nagyon esélyes volt és különösen érdekel, hogy mi van vele, mert egyszerre jöttünk ebbe a topicba.
Gondolom nem fogja bánni, ha a levelét idemásolom:

Szia Leone!

Bocsi az eltûnés miatt. Sajnos lebetegedtem és már nem tudtam jelentkezni, mert csak a mhelyemen van net. Szerdán megyek Uh-ra, remélem minden rendben lesz. Két héttel ezelõtt még csak a petezsák látszott, most már a babának is látszania kell. A dokim elsõre felírta az Utrogestant, úgyhogy elmúlt a veszély. Remélem a náthás betegség
nem lett rossz hatással a picire.
Dolgozni egyenlõre nem mehetek így netezni sem tudok. Légyszives írd meg a többieknek is, hogy azért megvagyok és remélem a baba is tuti lesz most már. Mindenkinek puszi és sok babás hírt akarok majd hallni, ha vissza megyek. Most muszáj feküdnöm otthon, hogy meg tudjon erõsödni a baba. Most a Corából tudtam jelentkezni, nem tudom mikor leszek megint netközelben.

Puszi
Laura

Kép Leone Kép Kép Kép

KépKép
leone

Szia Orsi Kép

mail ment.

Nati
nati

Sziasztk! Annyi a melo, csak ilyen korán tudok benézni, tegnap erre sem volt idöm.

Most viszont elárulom nektek, hogy Ritának vasárnap volt a punkciója, lett 3 petesejtje.

Én tegnap voltam a dokinál, fél órát dumáltam vele, maradok nála. Magától is elmagyaráztam a kezelésemet, és mondta hogy most erösebbet fogok kapni, mert 3 embriót akar visszahelyezni majd. Sajna rossz hir is van, a jobb petefészekben (ahol endo is van) látott egy nagy cisztát, amit most fogigátlóval megprobál elmulasztani.
Igy 1-2 hónapig kell szednem, utána mehet csak a lombik.
Remélem nem endo lett ekkora!

Cat, azért még nem esett annyit hogy feladd!!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok Kép

akit érdekel:

az Aviva módszer könyv a Duna Plazában az Alexandria könyvesboltban kapható.

Nati
nati

Sziasztok!

Ma vagyok a tüszõrepi szuri utáni 6. napon. Szerintetek már magasnak kellene lennie a hõmnek ha van v.mi? Vagy még jó ha csak ma kezdett emelkedni? 36,7 volt 2 napig, ma 36,8, de a legmagasabb is csak 36,8 volt a szuri után.

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Edus!
Gratulálok a babóhoz! Kép

Cateye!
Sajnálom, pedig annyira drukkoltam!

Cinci!
Óriási gratula! Kép

Csutka!
Úgy legyen, legyen, vagy legyenek babók odabenn! Kép

Csutka!
Ne stresszeld magad a hõddel! Úgyis meg fog emelkedni! Kép

Lányok!
Ma nem lesz táblázat, elfelejtettem a frisset behozni a munkahelyemre! Kép Holnap dobom a frissített változatot!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen voltam utoljára, legtöbbetekkel nem is "találkoztam" még. A babásoknak gratulálok!

Gitta
A táblázatból vegyél ki lécci, nem tudom, pontos-e az adat, de még mindig az tart az endos kezelésem. A kezelés miatt nem nagyon jár az agyam babaügyileg, sokat dolgozok, meg mégtöbbet tanulok, ugyhogy nagyon ritkán nézek el ide.

Aki emlékszik még Caldeára, a kisfia nagyon hasfájós, rengeteget sir szegény, eléggé ki vannak purcanva.

Sok sikert mindenkinek, majd jövök, ha már probálkozhatunk végre.
Puszi, Eni
Eni

LányokKép
Köszönöm a sok szorítást, de sajnos tegnap negatív lett a HCG tesztem, és a sárgatesthormon is alacsony, tehát tuti nincs baba. Hétvégére várom a mensit, aztán újabb stimulálás indul.

KarmenKép
Nagyon szupi, hogy változtatnak a stimuláláson. Így ha 3 embrió lesz tuti a sikerKép Mikor indul a stimulálás Nálad ? A fogigátló után rögtön ? Nálam is mozt változtatott rajta, már a 3. ciklusnapon kapom a Metrodin szurit 5 napig.
Ritáért drukkolok, hogy a 3 rakoncátlan ott is ragadjon Kép

CsutkaKép
Ne izgulj, kell pár nap, hogy 37 fölé menjen a hõd. Nálam is ez 4-5 nap a repsztés után. Ahány ember annyi féle.

LujzárólKép tud valaki ? Nagyon érdekelne, hogy hogy ment az embriótranszfer. Remélem minden rendben!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig Te is milyen esélyes voltál!Kép
Nem szabad feladni, talán már közel van a siker!
Olyan nagyon hosszú ez az idõ mire kiderül van-e valami! 1 hét múlva (nem) kellene megjönie. Addig megõszülök a várakozástól...

Egy kis vidító:
Mi a hasonlóság egy nõgyógyász és egy kritikus között?
Mindkettõ ott keresi a hibát, ahol más az örömöt!

Csutka
Csutka

CateyeKép A következõ már biztosan sikerülni fogKép

CsutkaKép jó volt, nemrég hallottam ezt, nagyon csúcs:

A férj egyik éjjel odafordul a feleségéhez, oldalba böki, elkezdi simogatni a kezét. Mire az asszony:
- Bocs, drágám, ma nem lehet. Holnap megyek a nõgyógyászhoz, és tisztának akarok maradni.
A férj elfordul, próbál elaludni, aztán odafordul az asszonyhoz, és a fülébe súgja:
- Fogorvoshoz is mész holnap, szívem?

hihi.. Kép

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?