Mindenkitől bocsi, de most ki kell írnom magamból, mert tombolok!
Elmentem 10-re Baross u. Uh-ra! Szokásos várakozási időre készültem, bedobtam másfél órára pénzt! Vizitdíj kifizet, liftel föl. Kilépek a liftből, nem látni az ajtót, annyian vannak. Fél 11-kor leadom a blokkom, előveszik az anyagom, megkérdezem, hogy az UH-val is végig kell-e várni ezt a sort, mondják nem, így leülök és várok! FÉL 12-IG SENKI SE KI SE BE

! Én újból pénzt dobálok, hogy ne legyen kerékbilincs az autón (ez egy tíz perces rohanás), majd FÉL 1 előtt 10 percel behívnak

Kérdezi a doki, hogy hányadik napon vagyok, kezdem mondani, hogy hát megjött csüt, de abbamaradt, aztán szombat, közli, hogy vetkőzzek. Egy szót sem szól, vizsgál, majd mormol a diktafonjába és közli, hogy van egy tömlő a jobb petefészkemben, a követkő ciklusnál ha egyértelműbben megjön mejnek vissza, viszlát! Kérdezem, hogy mi az a tömlő, majd KIRÖHÖG, és mondja, hogy hát sárgatest, tömlő, ciszta! (válogassam ki, hogy melyik tetszik?) Összecsukja a dossziém, és már nyitja az ajatót! Na itt elpattant az agyam, mondtam neki, hogy szeretném a nem itt készült leleteim eredetiét és az itteni leletim fénymásolatát megkapni, mondja, hogy majd az asszisztens odaadja. Asszisztens negyed óra után előkeveredik 2 db papírral (a parkolóórám már lejárt) kérdezem, hogy a többi? Azt mondja nincs több! Mondom neki, hogy már hogyne lenne! Min. 30-40 e Ft összegnyi lelet van náluk, majd mégiscsak előkerülnek. Még a HSG röntgenfelvételemet is visszakértem! És most én jelentem ki, ha még egyszer beteszem oda a lábam, akkor megeszem mindenki kalapját!!!!!
Bocsi