Köszi szépen mindenkinek a választ.
Még nem érdeklődtem tanfolyam után.
Tatabányán Újvárosban lakunk.
4 hónapos a kisfiam Zalán és első baba (bár 2005-ben elvetéltem egy babával úgyhogy ez relatív).
Azért nem tudok visszamenni az előző munkakörömbe,mert a férjem is és én is a vasútnál dolgozunk kalauzként és itt 10-16 órás szolgálatok vannak (attól függ,hogy épp hová kell menni).
A férjem Tatabányán kezd és végez,de én Bp.Délihez tartozom és van/vagyis volt olyan szolgálatom,hogy reggel elindultam itthonról a 4 órási vonattal felértem Pestre,onnan számolták a szolgálati órámat,elmentem akár Szombathelyre akár Keszthelyre vagy épp csak Székesfehérvárra de oda kb. 4× egy nap,este végeztem és este a 23 órási vonattal jöttem haza ami azt jelenti,hogy hajnali fél 1-re értem haza.
Vagy ugyanez éjszakás szolgálatban.
Én is átjöhetnék Tatabányára,mint a férjem,de ő is reggel kezd este végez vagy éjjelre megy és reggel végez és ő is általában 14 órázik.
Amíg ketten voltunk nem zavart,szerettem utazni és emberek közt lenni (le is húztam kalauzként 8 évet).
De mostmár a kettőnk munkája ütné egymást és nekünk nincs semmi rokon vagy más segítségünk Tatabányán,mert Borsodból költöztünk fel ide 3 éve és nincs aki vigyázna Zalánra.
Ezért sem vagyok még annyira ismerős itt,hogy tudnám merre induljak tanfolyam ügyben.
Mivel vasúti iskolában végeztem így semmi máshoz nem értek.
Azt gondoltam,hogy ingyenes tanfolyam nincs (csak álmomban),csak gondoltam,hogy másnak is van hasonló problémája és talált már rá valamilyen megoldást.
Bocsánat lányok,hogy a ti problémáitokkal kapcsolatban még nem írok,nem volt még időm végig olvasni miről beszélgettek.
Abban tudnátok még segíteni,hogy nem lehet értesítést kapni,ha valaki ír nekem és a profilomban,hogy és hol kell adataimat módosítanom vagyis megadnom és fényképet feltennem?
Köszi szépen nektek azért,minden ötletet szívesen fogadok.
Sziasztok.
Üdv:Vicus