Kami,
Az orrszívó sajna kötelező alkatrésze egy babának. Nati most csorog, nézem, hogy ráragasztja-e Szabira. Rénykedem, hogy legalább az első hónapokat megússzuk.
Lehet, hogy azért ad ki furi hangokat ébren, mert akkor gyorsabban lélegzik?
Ha fekszel mellette éjszaka, hamar önkiszolgálóvá válik babuc. Óránként felkelni hozzá gyilkos dolog
Bella,
Anyukám nem az a meggyőzhető ember

, olyan mint én

Akármit mondok, ha akar, jön. Csak reménykedek, hogy kicsit kellemesebben alakulnak a talik. Majd amint belép, leküldöm Natival. Szerencsére ő nem a maradós fajta, délután tuti hazamegy.
Méhnyak: aminek elméletileg el kell tűnnie a kitolási szakasz előtt. Mivel addig nem jutottam el, babó megoldotta. Tépett kifelé

A doki, azzal, hogy siettette a szülést, vszínűleg rásegített. Csak tudnám, mi a francot kell siettetni egy szülésen, ami egy óráig tartott onnan, hogy rájöttek, szülök?! Most megint kereshetek egy másik kórházat vagy legalábbis dokit, ha belevágunk hármaska projectbe. Azt hiszem, még teherbeesés előtt végigjárok pár dokit, fél kmes listával és közvéleménykutatást tartok. Még szerencse, hogy nagyon rugalmas egy szerv.
Én is abban maradtam magammal, hogy ez a szurkálás nem szülés. Én tévedtem
Elmo,
Mivel a megszületés után percekkel leszívják a váladékot, nem hinném, hogy napokkal ezután káros lenne. Nati is megfázva jött ki a kórházból, nálunk két szobatárs anyuka volt beteg. Anyatej, sóoldat lazít, de mivel főleg fekszik, nemigen tud kicsorogni. Babák csak az orrukon próbálnak nagyon sokáig levegőt venni, pont a félrenyelés elkerülése végett. Ha be van dugulva, nagyon szenvednek. A porszívót lehet úgy állítani, hogy épp, hogy szívjon. Dokinéni nálunk nagyon is favorizálta, a kezdetektől.
Éjszaka is cserélek pelust, amikor ébred, legalább egyszer. Ha evés közben van trotyi, és azonnal bealszik, várok a következő ébrenléti szakaszig, vagy csak akkor veszem ki, ha nagyon nem tetszik neki. A koraszülött osztályon volt lehetőségem, hogy profikat és egy csomó bébipopsit megfigyeljek. Ott ez működött.
Mazsi,
A szerdai hazajövetel óta nem jött, mondván, hogy pénteken még bent foghattak volna a kórházban. De addig annyi orvost látott szegény, hogy nem is hiányzik. Amit annyi vizsgálat után nem vesznek észere, az nem fog feltűnni egy mezei gyerekorvosnak.
A koraszülött osztályon végig ricsaj van, fél percenként riaszt valami, a légzésfigyelők mégis működnek egy 5 cmes szivacs alá rakva.