A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek, ok, de sztem nem untatsz senkit. :)
Én most el csicsikálni, jójszakát!
kincsimano

No most éjszakára lett valami net-féle megint, gyorsan írok egy kicsit:

Szrek :) Msot a barátnőd meg a pasid téged piszkáltak egyszerre, vagy ők vesztek össze + plusz mág a pasi veled, vagy? Kicsit bonyolult a történet. Tudom, nem vicces... Hát, nem irigyellek apafej miatt :(
Enyém ugyan szintén bénázóbajnok, de legalább odavan értem meg a gyerkőcért...

Kiállításra én pont ezért nem akartam elmenni, nekem a modern festészet szívügyem, nem bírnék kutyafuttában végigpillogni meg verekedni...

indianyo

Indi,
nem, mindenki engem sztat(ott), jóóóóóóó! :lol:
3híresebb kép volt, egy olyan rész, ahol japán metszetek, amik hatottak vg-ra, egy olyan fala a teremnek, ahol egyéb festők, akik hatottak rá,egy csomó korai munka; egy terem, ahol 4 árva számítógép, amin kvízjáték meg a múzeum honlapja van és egy terem , ahol magyar festők képei vannak hogy hatott rájuk vg
ehhez képest leírás totál más (aszerint ez egy fantasztikus és bőséges kiállítás), egy óra alatt végeztünk úgy,hogy bent még negyedórát sorban álltunk;

sötét és zsúfolt és nagyon pipás lennék, ha ezért én fizettem vna....

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Már a múltkor segítettetek kórház-ügyben, most konkrétan Bálint Balázsról (úgy tudom, ő a fiatalabb) szeretnék infókat kérni. Minden érdekelne, mert szinte semmit nem tudok róla, csak a védőnőm ajánlotta. Előre is köszönöm!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Szia Lidke! BB a legfiatalabb a Bálintok között, igen, maga is apuka már, kedves, jóhumorú, figyelmes és pártolja a természetes megoldásokat (akárcsak az apukája). Ezeknek a piozitívumoknak köszönhetően népszerűsége rohamosan nő :wink:

Szrek :) Hát szép napod volt, no!

indianyo

Bendi! Bódog Gergely-napot és gyógyulgassál!

Pocakos Orsolyáink is gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!

Mindenkinek szép napot!

Miénk iccaka megint sírós volt :(

indianyo

Votiv,
Kitartás, tudod én is bekaptam (kicsit korábban, mint te, már terhességi hétben) egy olyan hányós vírost, hogy egy éjjel járni se tudtam és Petinél előtte pár órával kezdődött a bárányhimlő :( . Hát, nem semmi volt. Gyerekkel egyedül voltam otthon az éjjel, még jó, hogy P aludt. De olyan hamar meggyógyultam, ahogy csak terhes, kisgyerekes anyák tudnak, akiknek nincs más lehetőségük. (Mondjuk hajnaltól hívtam erősítést, mert tényleg nem tudtam járni.) Gyors gyógyulást neked is, és sztem ne izgulj, ezek klasszul elmúlnak...

Ruz,
Orrszívás nálunk is drámai volt és egyik percről a másikra fordulópont - mondjuk én baromi türelmes tehénállat tudok lenni (úgy nézek, mint egy borjú az üvöltő gyerekemre és kb. annyira értelmesnek gondolom magam közben) jött. Peti azóta maga szívja az orrát. Viszont mivel ritkán beteg minden egyes betegségnél újra kezdődik a játszma... Gondolom pár év és lesz más helyette.

Szrekuc,
Barátnő szerepe nekem se világos,?

Már megírtam ám M. születését, csak inkább gyorsan kicsit visszaolvastam, mint hogy azzal menjen el az a pár perc, amim van hogy betegyem (de majd megteszem). (Csak kiváncsi voltam mi a helyzet és olyan ritkán tudok olvasni...)

Móni
Kép
Kép
monisa

aranyosak vagytok, hatottak a +-ok, én már újra 100-as (najó 90-es) vagyok, és Istiből se jött vissza reggel óta semmi - 3xkopp.
Móni, nagyon igazad van, számomra is meglepő, milyen hamar meggyógyultam. a betegségnek annyi "előnye" is volt, hogy 2 napja folyton össze vagyunk bújva Istivel, szinte mint kisbaba korában... velünk is aludt, ami leszámítva hogy folyton lehányt, tök édes volt :D

tegnap vettem észre, hogy nőtt egy nagyon csúnya szemölcs a bal kézfejére! tudtok esetleg tanácsot vagy vmi praktikát? vagy vigyem bőrgyógyászatra? kicsit félek, hogy le akarják majd égetni neki - vagy az 20 évvel ezelőtt volt? :roll:

most megyek, volt 1 nagy rottyanás... :?

votiv 8)
votiv

Hű, mennyi kis- és nagy beteg :( :( Bulást!!!

Leni :) Összeszerelős kép nagyon édes! Örölök, hogy Hanka már jobban! :D

Indi :) Fogzó Dominónak sok ++++! A köhögés van még?

Szrek :) Sajnálom, hogy kiállítás nem jött be, meg hogy ilyen "cirkusz" volt... De remélem ma jobb napod lesz! :wink:

Fibi :) Bálintod gyerekszája haláli! :lol: az új (kőművestől tanult) szava meg... de legalább tudod, honnan tanulta :mrgreen:

Kátya :) De jó, ezekszerint Te is tudsz jönni a jövőheti talira? :D Bálint új frizkójáról meg készítek majd fotót!

Votiv :) Jaj, de sz@r vmit fogtatok ki :( De örülök, hogy legalább már jobban vagytok!! ++++

Nonni :) Lángost imádom, csak nem tudok igazán vékonytésztásat sütni és ellenállni se neki, úgyhogy inkább ritkán csinálok :oops: De almaszósz rulez, Petinek igaza van :lol:

Barbi :) Hú, Galyatető! De jó!! Mikor mentek? Jó kikapcsolódást Nektek!! :D A takonyhoz meg +++++

Curse :) És mit vettetek még a bodykon kívül a börzén? a 92-est meg elteheted még egy kicsit, sztem úgy egy évig még várhat, de majd meglátod, milyen gyorsan nő Adél :wink:

Macs :) Ez nagyon gázosan hangzik :( Bulást Neked is és sok ++++

Ancsi :) Lencsinek továbbra is bulást! Jó nehezen lábal ki ebből a kórból... :(

Ruz :) Bendi estéi :( neki is bulást!

Móni :) De jó, hogy írtál! :D Azért majd a szüléssztorira is kíváncsiak vagyunk ám! :wink:

Kép
Kép
denizsa

Votiv!
nekünk valami vírusos szemölcsünk van, ami csak a gyerekeket támadja és extrém esetben a szüleit (naná, hogy férjem is kapott belőle), és formára olyan, mint egy érett pattanás. L. fején jön ki mindig, az immunrendszere nem tudja kidolgozni magából, pedig állítólag azonos helyen ritkán jön ki újabb. most is nőtt neki egy, hamarosan megyek a gyerekbőrgyogyóra, és ott egy kis éles végű kanállal kiszedik neki. olyan, mintha kinyomnák. előtte fagyasztót tesznek rá. mivel ezek szeretnek terjedni, érdemes mindenképp elvinni dokihoz, még ha le is akarják szedni. (én a leszedés híve voltam és vagyok, és hiába csináljuk mindig hamar, újból és újból kijön)
ancsipancsi

Deni,
tényleg haláli :D most mentek el tölünk Leniék, és B azt kérdezgeti, hogy "Vendég Mazsi hóól van?" (mert Hanka anyukájának ez a másik beceneve) :lol: :lol:

Votiv,
örülök, hogy jobban vagy/vagytok! :)

Moni,
nagyoooooon várjuk már a szüléstörténetet! tedd be légyszi! :)

Szrek,
nem untatsz minket, ird meg nyugodtan, mitöl lett kaki ez a vasárnap.

KépKép
fibi

Macs,
jobban vagy? dokival konzultáltál???

Leni,
elalvás elött azt mondogatta B, hogy "Hanka olyan magasra felmászott, és anyukája levette", mutatván a lépcsöre :lol:
fibi

MAcs!
Én is aggódom értetek! Keresd fel a dokit, hátha tud adni valamit, amitől jobban lennél!!!!

Ha lesz tali, szóljatok! köszi!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Lidke,
az egyik legszimpatikusabb orvos, akit volt szerencsém megismerni a kórházban. Bármikor rá merném bizni magam!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv :) szemölcsre vérehulló fecskefű tökéletes, csak még nincs, de hamarosan lesz, csak külsőleg, a szárából nyert ragacsos lé használatos.

bocs, nem tudok reagálni, valszeg előbb kinő a szakállam, mint Dé 6. foga

Bendinek nemtom mér kívántamk Gergely napon, de sebaj, jókívánság sose rossz :)

pusz

indianyo

orulok, h tetszett a cikk :)

Votiv, csatlakozom Indihez: szemolcsre verehullo fecskefu!! itt tele van vele az erdo, biztos feletek is van mar! (en eddig 2x alkalmaztam, sikerrel. eloszor apan, aztan az egyik kutyuson ;))

Macs, ???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hu, milyen keveset irunk tegnap ota :? biztos a szép idö miatt :)

képzeljétek, én annyira béna vagyok, elkapartam a kocsival az utca végében a sárban :( se elöre, se hátra, tiszta ideg vagyok, B is sirt rendesen..... hazasétáltunk, állnak a teszkos szatyrok a csom.tartoban, az még hagyján..... de szegény apa tegnap mosta le a kocsit, és most nyakig sáros :( mire hazaér, tök sötét lesz, hogy fogja onnan kivadászni :roll: jaaaaj, minek vezet, aki nem tud?
fibi

Fibi, ne viccelj, ilyen a legjobb családban is előfordul! én egy időben rendszeresen meghúztam a kocsit, az sokkal többe került :oops: :?

Indi, Recca, köszi, már be is szereztük a gyógyszertárból (most inkább nem megyek az erdőbe érte :D)

kicsit még vacakol a gyomorom, úgyhogy megyek is pihenni...

votiv 8)
votiv

Votiv,
ne is mondd, tegnap lemosás után apa észrevett rajta pár uj horzsolást :? szerintem a szomszéd kukájának tolathattam neki, de nem mertem mondani :oops:
fibi

szép estét mindenkinek

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok.. :oops:

Én már sokkal jobban vagyok, doki szerint vírus+ a Pocakmacska rátelepedett egy bélkacsra és ettől lett sokkal rosszabb. Állítólag nem gyakran, de előfordul és napokig is üldögélhet így, kényelmesen az emberpalánta....
viszont reggelre Kismáj (Füles) azzal örvendeztetett meg, hogy 39C-s lázat produkált, valamint jól összehányta magát, az ágyát, engem, majd az én fekhelyemet is, szegény.. :(
Apa folytatta a meglepit, hőemelkedéssel, hányingerrel, stb. ...és hát úgy néz ki a Kedvesem még most is, mint akit nem csak kimostak, mángoroltak, hanem még a szárítóprogin is átküldtek...
Füli meg csak addig viselkedik szerényen és csendesen, ameddig nem csillapítom a lázát, mert utána rögvest duracellbe kapcsol, a köv. lázasodásig..

Fibi,
ennél nagyobb bajt se, soha.. :) ha lesz netán időm még, az altatás, stb után, megdobállak méllel...remélem esz időm..

Indike,
kitartást azokhoz a fogacskákhoz, neked és Dominónak is!

Próbálok, legaláb olvasni, ha lesz időm, akkor írok is!

Mindenkinek gyógyulós, barátságos, szép és nyugodalmas tavasz éjjt kívánok!

Macsek, aki most megy és jól leápol mindenkit...
macskanyu

vajon a mi vírusos szemölcsünkre is jó a vérehulló???
ancsipancsi

macskanyu

a válasz: igen :lol:

milyen néven keressem a legkisebb kiszerelést? szívem szerint szednék az erdőben, de minden másnap nehéz lenne érte elmenni :(
ancsipancsi

hát én is mindenkinek JOBBULÁST kivánok!!!!!! Macs családnak meg különösen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és a gyerekek már csak ilyen hálátlanok :wink: csillapitod a lázát, és azonnal duracellbe kapcsol)

ma du én is hányingereztem, de sztem csak a savam kezd egyre több lenni, be is vettem egy renniet (még maradt előző terhességből, amikor is a nagyhajú kisfijjú miatt voltak álmatlan éjszakáim :wink: )

Votiv,
na, jó , nektek is külön jobbulást!!! ronda szemölcs... :evil: ezek olyan sz@r dolgok lehetnek...

na én is lépek, mielőtt idehányok... :roll:
épp most osztottam az eszet egy másik topikon (ilyenkor úúúúgy birom magam :? de már nem birtam megállni) különösen azóta, h olvasom az Ina May könyvet...ócska hippi lett belőlem is... :wink:

Rec,
nekem is tetszett a cikk, bár egy része számomra MÁR kivitelezhetetlen...talán majd a fiaimból már ilyen szülők lesznek, vagy az ő gyerekeikből...de már akkor is megérte!!!!

na, jóéjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!
köszi, jóhaverom a google, meg is találtam. mivel nem vagyok 100%-ig biztos a hatékonyságában, vagy nem veszek, vagy szerzek rendes élő növényt, ami nem kerül ezrekbe, mert amúgy úgyis be vagyunk jelentkezve már a bőrgyogyóra 2 hét múlvára.

azt találtam ki, hogy kellene cserépbe ültetni :), de legalábbis az erdőből így behozni, aztán talán tovább élne, és minden nap lehetne szedni belőle egy szárat.
ancsipancsi

Ha valakinek megéri érte Csillaghegyig elbumlizni, én nagyon szívesen rendelkezésre bocsájtom a kertünkben tenyésző Vérehullató fecskefüveket!
Még elég kicsik, de már most látszik, hogy lesz belőle bőven!
Mire nem jó, ha az ember keveset gyomlál!!! :lol: :lol: :lol:

Minden érintettnek "hánykolódás" mentes jó éjszakát!!! :wink:

Fognövesztőknek meg kívánom, hogy ha a "fog" jövő idő, akkor legalább a "növesztése" legyen mielőbb "múlt"!!!! 8)
leni

Ha valakinek megéri érte Csillaghegyig elbumlizni, én nagyon szívesen rendelkezésre bocsájtom a kertünkben tenyésző Vérehullató fecskefüveket!
Még elég kicsik, de már most látszik, hogy lesz belőle bőven!
Mire nem jó, ha az ember keveset gyomlál!!! :lol: :lol: :lol:

Minden érintettnek "hánykolódás" mentes jó éjszakát!!! :wink:

Fognövesztőknek meg kívánom, hogy ha a "fog" jövő idő, akkor legalább a "növesztése" legyen mielőbb "múlt"!!!! 8)
leni

Na, a nyomaték kedvéért duplán.... ehhhhhhhhh :oops:
leni

Szrek, kiállítás - mi fizettünk érte, az első 5 percben úgy feldühödtem/tünk (tömeg, műélvezés lehetetlen volta), hogy majdnem hátraarc lett belőle. Aztán vhogy viccesre fogtuk, úgy már viselhető volt. Azért ez elég szomorú. Nem akartam leírni, mert az élmény sok mindentől függ, de látom, hasonlóképp élted meg.

Votiv, gyógyulás szuper, szemölcs :evil:

Den, igyexem jönni jövő hétfőn, dáthától függ, meg a vérmonyitól, ami most is határérték körül tapogatózik. Ha fölé megy, bé kell feküdnöm a H-ba, és ahhoz még nagyon korán van, drukkoljatok, lécciléccilécci, hogy bírjuk még néhány hétig! :?

Barbi, nagyon sok szépet nektek Galyatetőn! :)

Indi, nem tudlak elképzelni szakállasan, hajrá, Domicsek fogája! :)

Fibi, no mi lett autóügyben? Ide kapcsolódik: Apa féltésből kezd letiltani vezetésről, eddig ellenkeztem, de fura dolgokat kezdek csinálni (Apának nem is mondtam), ma majdnem koccantam. Asszem, itt az ideje, hogy kivonjam magam a forgalomból, mindenki jobban jár. :oops:

Macs, csudajó, hogy jobban vagy, de Füli és Apája, szegények. Gyógyuljanak gyorsan! És ha tucc, vigyázz magadra, és ne kapd el tőlük a bajt.

Zsan, jobbodást gyomrodnak!

Kátya
kincsimano

Sziasztok!
Segítséget kérnék. A kórházat ahova tartozok bezárják. Szeretnék a Szent Imrébe átmenni, de ahhoz magánorvost kellene találnom. Már megnéztem az orvosok listáját, de nemtudom ki hol rendel priviben. Ha valaki tud megbízható orvost, aki nem annyira drága, akkor lszi jelezzetek. Az eliza79@freemail.hu -ra , nagyon köszi
jázmin2007

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást! Gyermekeknek és anyukáknak egyaránt! Nem szép dolog, hogy ilyen jó időben ennyi a panasz...

Ma a gyermekecském megint kicsit hisztis volt, de a hordozóban aludt 2x1 órát, meg séta közben 2 órát és most este a szokásos bealvás megtörtént. A fennmaradó időben nyűgösködés, szopizás. Azért egész elviselhető volt, mert a barinőm átjött velünk sétálgatni és végre egy kicsit lelkizhettem. Ezer éve nem tettem ilyest.

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

NEGATÍV LETT A CLAMYDIA TESZTEM :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: kb ezek az érzések és ilyen sorrendben játszódtak le bennem.................. hát, több kérdésem is lenne..........
zuzmo1

Tinu!
Nem baj, ha egy kicsit irigy vagyok? Nálunk fél 1-ig tart a második műszak :?

Minden kis és nagy beteg gyógyuljon!!!!!!!+++++++++++++++++
zuzmo1

Fibi :) sár :( Zsolo mit szólt a kocsihoz? Tényleg, fürdő ma már használható, ugye?

Indi :) Fogacskához kitartást!!! ++++

Macs :) Akkor az egész családnak bulást!! ilyen bélre-ülésről még nem is hallottam, remélem pocaklakó mielőbb arrébb csücsül!

És Bálintom úgy gondolta, hogy szolidaritást vállal a többi betegeskedővel, estére belázasodott :( De semmilyen más tünete nincs, sőt még pár falat kaját is sikerült belekönyörögni vacsira... Nem tudom mi lehet ez, talán a fogától? mert nyálat azt csorgat napok óta bőszen, de a 39-et kicsit soknak tartom fog miatt... :roll:
denizsa

Kátya :) Hú, akkor drukk ezerrel, remélem minden rendben lesz és (még) elkerülöd a kórházat egy darabig!

Jázmin :) Asszem én már írtam Neked korábban mélt doki-ügyben.

Tinu :) Barinős lelkizés, kell is az :wink: :D Tündi-poci hogy van?

Zuz :) Ez most milyen teszt volt? Nem volt már egy korábban, vagy keverek vmit? :oops: vagy ez nem azt jelenti, hogy meggyógyultál és örüljünk?
denizsa

Deni!
Az a Pannus tesztje volt és az pozitív volt! Egyébként alapvetően örülök! :D
Bálintnak gyógypuszik! És szerntem lehet a fogától! :cry:
zuzmo1

Zuz :) Már értem! (mármint hogy mi lehet a kérdés) Gyógypuszikat köszönjük, holnap átadom!

Na asszem én is menek vízszintbe... jó éjt!
denizsa

Macs,
jaaaaj, akkor most már az egész családnak drukkolunk, hogy gyogyuljatok!!+++
amugy tényleg nem nagy gáz, csak apát sajnáltam, hogy hazajön este fáradtan, és mehet autot menteni az én hülyeségem miatt.

Deni,
Zsolo drága volt, még ö vigasztalt, hogy ne idegeskedjek.

Kátya,
férjem hamar kiszedte a kocsit a trutyibol, és még elmentünk az automosóba, mert a slag nem szedte le a sarat :?
én is azon gondolkoztam, hogy lassan abba kéne hagynom a vezetést, pedig holnap még nagy fába vágom a fejszém: egyedül kell bemennem a suliba, mert apjuk nem tud bevinni (hajnalban van jelenése)

Zuzi,
akkor ez most furcsa is, amellett hogy jo hir, ha jol értem? igy azt jelenti, hogy nem is "miattad" volt Pannus szemproblémája? :roll:

Deni,
Bálintnak remélem hamar elmulik a láza és nem lesz semmi komoly!!+++++++
fibi

ja, és Deni,
igen, ma reggel már lehetett végre zuhanyozni, mennyei érzés 8)

Zsan,
jaaa, akkor ezért irsz mostanában olyan ritkán nekünk, más forumon osztod az észt :P :lol:
fibi

Milyen rossz olvasni, h ennyi kis és nagy beteg van :( Jobbulást Mindenkinek!!! A fogacskák bújjatok elő gyorsan!!! Ne kínozzátok a dedeket és az anyukáikat!!!

Ancsi, Deni,
Vhogy gondoltam, h jó ideig eltehetem az ingyen bodyt :)

Fibi,
Gyerekszáj :) Olyan édes Bálintod :)

Szrek,
Sajnálom, h ilyen rosszul sült el a nap :( A kiállításról én is hasonlóakat hallottam, ezért mi nem is mentünk el.

Lidke,
Én is csak jókat tudok mondani BB-ről :) Nekem nem dokim, de amikor a kórházban voltam, nagyon jó fej volt.

Móni,
De jó, h írtál és várjuk a szülés sztorit :) Ha időd is engedi, tegyél fel képeket is. Nagyon kíváncsi vagyok :) És arról is írjál, h Peti mit szól a tesóhoz!!!!

Deni,
Vettem hálózsákot, rugi-kabát együttest, meg, amit már régóta vadásztam: dögös harisnyákat :) és persze pelust jó nagy mennyiségben. Több dolgot nem mertem venni, mert méretileg meg vagyok lőve, h milyen kell neki nyárra, pedig olyan édes rövid nacik, meg kertésznacik és ilyenek voltak. Arról már nem is beszélve, h egyáltalán mit érdemes venni, mit fog használni nyáron a nagy melegben :? Mennyire érdemes dolgokba beruházni. Hát, igen van mit tanulnom :)

Esetleg ha valakinek nem fáradság, megírná priviben, h mit érdemes nyárra venni.

Fibi,
Szerintem ez nem bénáság, mindenkivel előfordul. Én pl. tipliket helyeztem el az autóra, szerencsére kevésbé láthatóakat. Amire a legbüszkébb vagyok, h a legnagyobb tiplit nem is én tettem az autóra, hanem a régi tulaj. Elvitt egy terelőtáblát az autópályán és hajrá feminizmus férfi volt a tulaj :twisted:

Jázmin,
Ha Deni írt már neked, akkor én már nem is teszem. Ugyanaz a dokink :)

Tinu,
Apró örömök az életben :wink:

Zuzi,
Ez tényleg érdekes, viszont az a lényeg, h negatív :? :)

Kép Kép
curse

Na és még egy gyorsat, mielőtt Adél el kezd ordítani a ciciért :)
Ma megint egy kicsit kikapcsolódtunk apával :) Elmentünk bowlingozni. Gondoltam, h hétfő délelőtt talán nem lesznek annyian és nem füstölnek ki minket. A létszámra a tippem bejött, rajtunk kívül még kb. hatan voltak, de bezzeg abból mindegyik cigizet :evil: Annyira bosszantott a dolog, mert az egyik nem, hogy messzebb ment volt a gyerektől a cigijével, hanem inkább közelebb :evil: :evil: :evil: Olyan mérges voltam, csak sajnos nem tehetem meg, h szólok, mert nincs kitéve a dohányozni tilos, de azért az emberekbe lehetne ennyi figyelmesség. Tényleg nem a csúcsban mentünk, amikor ezren vannak. Biztos, h nem leszek itt népszerű a véleményemmel, de én nagyon drukkolok azért, h minden ilyen helyről kitiltsák a dohányzást. Amíg nem volt Adél, addig is borzasztóan dühített, mert a legtöbb helyen ugyan el van választva a dohányzó rész a nem dohányzótól, de mégis egy légtérben van, akkor meg mi értelme???? :?

Kép Kép
curse

hali csajok, most nem tudom, mitévő legyek, Zuzi, ugye pocakkal volt neked is egy ilyen gyomros cuccod? nem tudom, kihez kéne mennem/kit hívjak ki, mert egyre rosszabbul lettem és már alig élek (közben apjuk is lebetegedett nálunk is, "szerencsére" Isti viszont ezerrel pörög)
én meg egy nap alatt fogytam 2 kilót, és még a víztől is róka :( és a javulást már sehol sem látom :(
asszem első körben megpróbálom a helyi ügyeletet felhívni, aztán legfeljebb továbbküldenek...

votiv 8)
votiv

a biai ügyelet szerint B6 vitamin és széntabletta, sok folyadék és keressem fel a háziorvosom... el se jutnék odáig :? de a doki szerint legalább a magzatra nem veszélyes, viszont a szülés elindulhat tőle :( :?
votiv

Jesszusom, mennyi beteg :( MINDENKINEK ++++++++

Votiv,
ez eszméletlen szarul hangzik :( nőgyógyászodat nem tudod elérni? Hátha ők meg tudják mondani, hogy pl. reasec-et vagy más gyógyszert szedhetsz-e.

Macs,
ti is vigyázzatok magatokra!

Deni,
jobbulást felétek is!

Zuz,
én most egy nagyon hülye kérdést teszek fel: hogy lehet, hogy a te teszted negatív és Pannusé pozitív lett? Nálad is volt és spontán gyógyultál? Vagy szegény Pannus máshol fertőződött meg (pl. H)? :shock:

Mi jól, de nagyon sokat a kertben. Vasárnap pl. ültettünk hátra egy málnást, ha lesz foganatja, akkor majd beleültetjük Marcit, és csinálok képet "Marci a málnásban" címmel.
Azt hiszem, most már kijelenthetem, hogy Dóci átszokott a nagyágyba, néha hajnalban megjelenik köztünk párnával-paplannal, de rögtön bealszik, és vagy visszavisszük, vagy ottmarad reggelig, és ilyenkor az apja cuccol át az ő ágyába (ami ha rácsos ágynál kivitelezhetetlen volt :lol: ). De pl. ma éjjel hagyott minket aludni.
Marci eszméletlen iramban halad, ugyan még nem tud stabilan állni, össze-vissza inog, de már járni szeretne :shock: Nagyon kiváncsi vagyok, mikor indul el, Dóci ugye óvatoska volt, 14 hós koráig húzta :)

v
kisün

Curse,
nagyon egyetértek dohányzással kapcsolatban. És nekem ne jöjjön azzal senki, hogy neki joga van dohányozni, mert erre csak azt tudom mondani, hogy nekem meg jogom lenne NEM dohányozni, de mit tegyen az ember ilyenkor? Ne vegyen levegőt? :evil:
kisün

Kisün,
jajj de jó, hogy itt! Marci a málnásban képet várjuk! :D
Nekem is az a reakcióm, hogy úristen, mennyi beteg, kétségbeejtő, h míg régen volt 1-2 kaka időszak egy évben, most egyfolytában az van.
Oké, h én is taknyos vagyok, na de ha 30 évesen annyi eszem van, h kiizzadva magamra nyitom az ablakot, akkor megérdemlem. 8)
De ez a töméntelen vírusos genya... áááá.. lassan vagy teljesen immunissá válunk, vagy szépen kihalunk-------

Votiv,
+++++++++++++++++++++++++

Curse,
lányaink nagyjából egy korban születtek, így bátran ajánlhatom a nyári cuccokat. :D Nekünk leginkább az egy szál pelus ment (ha itthon voltunk) ha meg elmentünk valahova: vékony, karimás sapi (NAP!), vékony pamut vagy vászonpóló (body nagy melegben nem olyan jó, mert nagyon lezár) és egy rövidnadrág. A kánikulában meg szintén csak egy szál pelusban tettem le aludni, és betakartam egy textilpelussal, majd mire leszállt az éj, és hűvös lett, ráadtam egy nagyon vékony rugit vagy csak egy pólót. Nem ébredt fel rá soha. De azért a kánikula még odébb van, sztem még ne vásárolj, ki tudja, mennyit nő Adél pár hó alatt :)
Ja, és én zoknit se adtam rá, de ezzel kapcs. megoszlottak a vélemények, biz. védőnénik szerint mindig rá kell adni, mert a nagyon picik könnyen megfáznak lábtól, más szerint a 40 fokban nem kell zokni.. és ugye Eszter (is) félévesen élte első nyarát, asszem nem mertem még kenegetni gyereknapkrémmel, talán mintha, de nem emlékszem.
Ja és mégegy: nekünk a kertésznadrág nagyon nem jött be. De mivel sokan hordják, biztos jó, nekünk vagy mindig lecsúszott a pánt, vagy vágott, mindenesetre a sima kis pamutshort nagyon bevált.
neet
neet

Votiv!
:(((((((((( szegény! ha az megnyugtat, egy ismerősöm az első 3-4 hónapban kb. 1 hónap folyamatos hányás után, a kiszáradás szélén jött rá, hogy kórházba kéne mennie. 1 hónapig benn volt, infúziókat kapott, és helyre jött. persze a babának semmi baja, az elvette, ami kellett neki. a dokim szerint a heves bélmozgások beindíthatják a szülést, de valójában a gyerek akkor jön, amikor akar. mindenképp hívd fel a nőgyógyászodat, lehet, hogy ajánl valami okos dolgot!

Zuzi!
akkor ezek szerint nem is clamydiád volt? oszd meg velünk gondolataidat :). lehet, hogy Panna clamys, míg te nem? valami koszos eszközt használtak , amin szambáztak a bacik?

Deni!
lázzal hogy álltok?

Fibi!
ha eddig vezettél, ezután is menni fog, ne félj!

Curse!
inkább ide írom, hátha mást is érdekel. (pl. új babásokat) én, mint első gyerekes anyuka, nagyon féltettem Lencsémet, úgyhogy folyton zokniban, meg rendes ruciban járattam tavaly nyáron (előtte nyáron meg pont akkor született, szóval beöltöztettem), de láttam, hogy valaki egy szál bodyban hordta a babakocsiban a babáját. később, mikor nagyon nagy meleg lett (azon túl, hogy folyton csak árnyékos helyen közlekedtem és a babakocsi árnyékolója is le volt hajtva), a legpucérabb öltözéke 1 rövid ujjú body+ rövid naci (sőt, forró naci :) ), vagy a bodyhoz farmer ruci (ujjatlan), vagy rövid kertésznaci. az Auchanban volt akkoriban olyan akció, hogy egy nagy üveg ládából lehetett összeszedni rövid nacit, forró nacit, kertész nacit (mind vékony pamutból) és hozzá illő pólót, vagy ujjatlan trikót. darabja 250 Ft volt. (és vadi új ugye) aztán egész télen ezekben a pólókban járt, úgy, hogy a hosszú ujjú body fölé adtam rá. mindig benapkrémeztem a kilátszó testrészeit. általában adtam rá egy kis boka zoknit, mert még nem hordott cipőt. mikor meg kocsicipőt, vagy jó kis szandit kapott, akkor nem volt rajta zokni a nagyon nagy melegben. nálunk 2 hónappal idősebb volt L. nyáron, mint Adél, és kb 74-es ruhákat hordott. volt egy szexi szerkója, amit Zuzival együtt vettünk a Skálában, egy egybe ruci, ami rövidnadrágos, és nyakban megkötős. ennek a háta teljesen nyitott volt, de nagyon szerette.
ha körülnézel a honlapon http://babanet.extra.hu a talik címszónál találhatsz ötleteket, mert volt májustól kezdve több babanetes buli, ahol minden gyermek a szezonnak megfelelően volt felöltöztetve.
(ahogy ezt leírtam, úgy nosztalgiázom.... jajjjjj, de várom a nyarat! :) )
a cigi meg :evil: uuuuuuuuuutálom, főleg, ha ennyire sokemberes nyilvános helyen nyomja valaki.
ancsipancsi

Barbi: jó pihenést nektek!!!

Votiv: jaj jaj ++++ neked!!! Azért elég gáz lenne egyet hányni egyet nyomni felváltva, szóval minden ++++ irányuljon feléd, mert legyengülve, hogy fogol szülni!?? :roll: Remélem kicsi lányod kapaszkodik odabenn és megvárja mig felkészült leszel!

Macs: nem lehet arrébb csalogatni azt a Minimacsot a beledről??? Még ilyet? +++++ neked is!

Minden taknyolódosnak, lázasnak, fosósnak, hányósnak, fogzósnak KITARTÁST és JOBBULÁST! Hihetetlen tényleg ez a szezon!
Én most, hogy Kamilla 100%-os nem is merem elvinni játszóházba, pedig most el tudnánk már végre menni, de annyira fosok, hogy megint benyel valamit és akkor sevége sehossza az antibigyó kúrának, ami ugye még 2,5 hét igy is :?

Adél: én napozókat vettem a dednek illetve ujjatlan vékony bodyt! Most lehet kapni az ósanba 800 ft 5 db bazi vékony anyagú ujjatlan bodri. Ha kimentünk akkor adtam rá zoknit, mert én magamból indultam ki - 38 fokba is hideg a lábam :) Ha kint sétáltunk akkor letakartam egy textilpeluval, és ha mondjuk strandolni voltunk a Balcsin akkor be is kentem naptejjel. De a legfontosabb a sapka!!
Cigifüst: :twisted: :evil: utálom, hogy egy-egy szórakozóhely után kocsmaszagom volt mindig tetőtől-talpig :x

Vérehullató fecskefű ha jól tudom gyomnövény kategória, nő mint a bolondgomba, szal lehet belőle vinni az erdőről. CSerépbe is megmarad szerintem.

Kisün: Marci a málnásban :P

Zuz: akkor honnan jött ez a Chlam cucc??? :roll:

valamit még biztos akartam... :roll:

ööö igen: olcsó és jó cipőlelőhelyet tudtok valahol? Most ugyan vettünk egy ciciban cipőt a dednek az outletbe, nem épp outlet áron - szerencsére Anyu kifizette a felét igy nem fájt annyira neki se meg nekem se, de kész vagyok, hogy a gyerekcipők annyiba kerülnek mint a felnőtt cipőK??! :x
A tesz-veszen megint beleszaladtam egy rossz vételbe, mert vettem a dednek egy cipőt és nem jó rá, ráadásul a csaj elhallgatta, hogy kínai (ebben az esetben nem vettem volna meg) . Igy most árulhatom tovább a vaterán :?

Szépséges napot mindenkinek és kevés hányikát!!

Rylie
rylie

Rylie!
ha rám (és a dokikra) hallgatsz, az első néhány pár cipője ne legyen márkátlan, olcsó. ha teheted, vegyetek Asso vagy Siesta cipőt. mindkettő drága, de az Asso szerintem szebb és olcsóbb is. ha lehet, az első 2-3 cipője ne legyen használt (főként nem kitaposott), mert maradandó károsodást okozhat a lábán. nyárra Asso cipőt szeretnék, anyósom most vett egy szerinte olcsó (5600 Ft-os) félcipőt Lencsének ideiglenesen, amíg eljön a rendes tavasz/nyár. Ezt a Deichmannban vette, elvileg nem olyan rossz fajta.
ancsipancsi

kifosztottam a gyógyszertárat, vettem répás rizsnyákos ivólevet, Humana Elektrolytet, Nospát, B6-ot, széntablettát, normafloret - már mindent magamba is tömtem, hááát basszus ennyi rossz ízű vackot hányásra/hasmenésre! még egy egészséges erős gyomrú embert is kikészítenének :?
a csajszi miatt aggódom a legkevésbé, ő van a legjobban védve a baciktól, meg biztos el is veszi magának, ami kell. rajtam meg úgyis van tartalék, most már ugyan -3 kg-nál tartok, de volt miből lemenni :wink:

köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon jól esik!!!

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?