Sziasztok! Bocsi az eltűnésért, de nálunk is minden napra jut vmi…

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat a kis ünnepelt nevében!
Enikő! Bakker annyira sajnálom, hogy megint benyeltél vmit!!!

A lányoktól kaphattad el? Az ügyelet meg egyenesen felháborító!!!!
Minél gyorsabb gyógyulást kívánok neked!!!
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincs esetleg vki olyan ismerősöd, aki Szeged környékén lakik és be tudnál hozzá átmenetileg jelentkezni? Mondjuk szülés előtt pár héttel?
Kicsi Bíborhoz itt is nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!

Gondolom Bogi milyen boldog volt!!!
A FNX diszkontban Hipp-es és Humana-s kajákat is árulnak?
Karmen

Valószínűleg ezt már nem fogod olvasni, de azért leírom… Szóval gesztenye tortája volt Kristófnak, amit az Agni vega étteremben rendeltünk meg. Tej- és tojásmentes volt és állati finom, Kristófnak is nagyon ízlett
A páromat pedig nagyon is ismerheted, mert szinte egész életében itt Alsóvároson lakott.
Minden jót kívánok neked és várjuk a híreket a férjedtől!
Gerika

Írtad Beának, hogy mivel az 1. szülés császár volt, akkor a következő valószínű, hogy program császár lesz. Miért gondolod ezt? Nekem is császárom volt, de simán szeretném megszülni a következőt! És a dokim szerint van is rá esély. Program császárba meg egyébként sem fogok belemenni!
Zitacicu! Nagyon sajnálom ezt az irdatlan összegű számlát, elhiszem, hogy kivagy miatta!!!
Exi

Jó hosszú kisfiú Petike, Kristóf még csak 76cm. Viszont a kalkulátor alapján belőle is 183 cm-es pasi lesz
Bibi

Hogy vagytok?
Dancsi

De édes kis fürtös volt Boldi

Nagyon jók a képek róla! Miért kell befeküdnötök majd a pulmonológiára?
Klzsuzsi

Örülök, hogy jobban vagytok! Múlt hétvégén Kristóf is nagyon lázas volt, bár úgy néz ki, csak a foga viselte meg nagyon!
Bea

Grétiszáj
Ági

Jó, hogy újra itt vagy! Nagyon édes a kép, amit feltettél!!!
Zozo

Ez a link alaposan kiakasztott!!

Én is ragaszkodom a dokimhoz és a klinikához!!!
Rólunk: voltunk csütörtökön a fül-orr-gégésznél (előtte való nap a gyermekorvosunk kicsit pirosnak találta Kristóf fülét és nyomásra is érzékeny volt), Kristófnak kicsit eres a dobhártyája, a mandula miatt nem szellőzik rendesen.

Gyógyszert szerencsére nem kapott.
És végezetül: hogyan ne szervezd meg gyermeked első szülinapját: 10:30 fodrászat- először az én hajamat hozták rendbe, aztán Kristóféból is vágtak egy kicsit. Az enyém 3(!!!) órán keresztül tartott, azt hittem, már szálanként tépem ki.

13:45: elnyargalunk a tortáért. Torta kibont, tűzijáték, gyertya, felirat hiányzik. Szuper, sprint egy cukrászdába, tűzijáték, gyertya, felirat beszerez. 14:30 haza érünk, apa elkezdi Kristófot etetni, 14:45 megérkeznek a fotósok (akartam pár profi képet csináltatni Kristófról). Én naiv azt hittem, a gyerek majd játszik, ők meg a tök jó pillanatokat megörökítik. Hát nem. Gyereket beállítják, rémes hangokat adnak ki, hogy odafigyeljen, húzzák, anya besokall, közli a fotóssal, hogy ennyi ne tovább, akkor nem lesz ilyen kép, nem érdekel. 1 óra eltelik, fotósok el, 10 perc szünet, megérkezik két barátunk két gyerkőccel. Kristóf még bírja egy darabig, aztán kiborul, elvonulok elaltani. Egyszer csak nyílik az ajtó, megjelennek anyósék. Sanyi elviszi a barátainkat, meg a gyerkőcöket haza, én itt maradok a szülőkkel. Kb. 18:30 körül mentek el, aztán végre mi is odaadtuk az ajándékokat Kristófnak, akit legjobban a csomagolópapíron levő masni nyűgözött le. És csak hogy jól végződjön a nap, még apával is jól összevesztünk. Bakker, még leírni is sok volt!!!!
Na szép napot mindenkinek!!!