Sziasztok!
Dimet gratula a kislányhoz!!! Én is ezt mondogatom a páromnak: folyamatosan Pankázza a pocakom, én meg folyamatosan mondogatom, hogy nagy csalódás lesz ez Drágám!
(Jah! nekem nem tetszik a Panka annyira...)
Dimet olvastad a Barátnőim terhessége című könyvet? Én most forgatom, s van benne egy fejezet féle. Olyasmiről szól hogy mi van akkor ha beleszeretünk a nődokinkba!
Ezoterike gratula neked is Márkhoz! Lehet hogy ő is Villám Márk lesz??
Nekem is hiányzik Kavitska...!
Csakegy kitartás!!! Nem értem orvosaidat. Ha nagyobb lenne a babód, akkor jobban csesztetné a vesédet......
Okriszti csak így tovább!

Bár való igaz, bizti jól esne neked egy kis pihi - ezt csak halkan mondtam. Te érzed mi jó neked!
Tükörvíz ugye tudod hogy a PCO-soknak van egy nagyon jó tulajdonsága (többek között

). Ez pedig a harcosság!!! Hajrá, innentől sínen vagy!!!
Én 26-án megyek doktornénihez. (vagy 27-én????

)
Lányok ti nagy nagy kísértés visztek kajaügyileg! Napok óta üldöz pár palacsinta álmomba! Tudjátok, olyan amit régen sütöttek nagymamáink. Olyan jó kis zsíros, vékonyka, viszont annál finomabb.

S olvasom a hsz-ket (Rambóka, Rejóka, stb...)
Backa olvasol bennünket? Remélem jó úton haladsz lelkileg! Okriszti példája legyen előtted!
Kandika szegény cicus! Olyan szép volt......
Én tartok attól hogy az én két macsekom megsértődött. Mert nem simizem őket - nem merem! Beszélek hozzájuk, ők vissza, köröznek, dörgölöznek, oszt semmi.
Hát elnézegettem itt a topikot, s azt látom, hogy vannak akik a tesztközelbe értek, s vannak akik a következő ciklusba érnek teszközelbe!
Norka! Tavaly már érdeklődtem, de már megint aktuálissá vált - a napokban csinálom az SZJA-mat. Nincs még olyan alapítvány (gondolok a rendelővel kapcsolatban) aminek adhatnám az 1%-omat??
Olvastam a nlc-n hogy áll a rendelő! Nagy gratu hozzá!
Mamint hát itt vagyok!

S hogy vagyok? Nem fáj, nem húzódik, nem alszok, nem hányok (najjóóó néha öklöndözés van), nincs cicifájás, semmi.

De van 12,4mm Pöttömkém!!!
Nem jelentkeztem (még netezni sem volt türelmem

), annyira, de annyira tunnigoltam magam a mai UH-ra. Persze negatív értelembe........
Csajok! Hát ÉÉÉÉLL!!!!!!!

Ne tudjátok meg, hogy ugrálva jöttem ki a rendelőből.

Volt szívhang, meg minden! Viszont nem 8+0 a kora, hanem 7+4. S kiszámoltam a menzitől, az együttlétig, stb s úgy gondolom hogy reális.

A kövek még most is csak gördülnek, gördülnek...... 4 hét múlva kell mennem legközelebb.
Hát jó sokat firkáltam.... bocsi érte!
További kellemes estét!
Drukkok mennek!!!!
Bee