Sziasztok, én itt vagyok, bár ahogy kinézek, nem sokáig

Megyünk ki
Laura, boldog születésnapot kívánunk neked
Márti, írigykedem rád, sajnos Bencének még mindig kell a pelenka

Bár a múltkor 2x is elfelejtettünk rá adni, nem pisilt be, most hogy direkt nem adtam rá, most igen

Ne mtudom iért, hiszen már olyan rég nem volt vele gond

Nekem olyan furcsa is hogy pelenkáznom kell
Edith, Krisztának gratula az egyedül felálláshoz

Katának ez még mindig nem nagyon megy, inkább odamászik vmihez amibe bele lehet kapaszkodni
Nem is mondtam, olyan zsivány lányom van
Tegnap ülök itt a gépnél, ők meg az ágyon játszottak mögöttem, egyszer csak a Bence szól, hogy Anya, a Kata bántja a telefont! Odanézek, hát persze hogy a mobilomat szopogatja

Mondom neki, NEm szabad! Röhögött rám

Mondom mégegyszer, ugyanazzal az eredménnyel. Na felálltam, hgoy odamenjek, hát abban a pillanatban Kata eldobta a teefont, és akkorát vetődött, mintha ott se lett volna

Tudja a kiscsaj hogy meddig mehet el

:):):)
Ami még a kedvenc: Ugye, dohányzom, mindig kimegyek az erkélyre, előre. És van hogy utána nyitva hagyom az ajtót, mert jó idő van, és legalábbb szellőzik. Kata amikor ezt észreveszi, azonnal elindul kifelé. Ha rászólok, akkor elkezd szaladni

Próbáltatok már nyújtott lábbal, lábatok között csomaggal szaladni? Én sose bírom ki röhögés nélkül
Jah és mindent a fejére húz. Most éppen a szárítóról lerángatott melltartómban jelent meg, és mind a két pántján átdugta a fejét

A sapkát is mindig fel akarja venni. De ha én adom rá????

:):):) Úgy veszi le mint a huzat
Na megyek, ébresztem a pasifrontot
ZSu