A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bori, de jó, persze, oké!!!! :D
csak most láttam, hogy a tiéd az utólsó írás a másik oldalon :oops:

na, akkor jövő hét valamelyik meglepi napja kitűzve, oksi????? :wink: :wink: :wink:
vas

Sziasztok

Köszi a kullancsos válaszokat, akkor asszem beszélek a doki nénivel is és beadatom nekik, csak az a baj hogy a Lime vagy Lame kor ellen nincsenek így se védve.

Vali
sajnálom hogy beteg lettél, jobbulást minél előbb. Az jó hogy Alíz már túl van rajta.
Martin 10-13-ig aludt, így a délutáni alvást már nem engedélyeztem neki de nem is volt rá szüksége amint észrevettem, csak 7óra fele pislogott nagyokat és a szemét dőrzsőlte. délután sétáltunk egy nagyot találtam egy nagyon szép utcát itt érden tele van fenyőfákkal olyan volt mintha valami nyaraló övezetben sétáltunk volna nagyon jó volt. Szóval mint írtam 7óra fele már fáradt nagyon ezért gyors pancsi, még egy üveg kakaó és alvás. És képzeld átaludta az éjszakát reggel 5.30-ig, de én vissza fektettem és még aludt 7-ig. Na ezt ma is szeretném megismételni majd meglátjuk. :)
Remélem találsz valami szép kis házikót :)

Gyöngyi
nagyon jók a képek, szuperek az ajándékok :) :)

Vok
szerintem aki ezt a könyvet írta,még közelről sem látott gyereket.
Ennyi butaságot honnan szedtek össze, Tuti valami svéd, német vagy északi emberke a szerző mert ott ilyen hidegek az emberek, mert kicsi koruktól így nevelik őket, Nézzél meg egy Délamerikai országot ahol a szülők a gyerekkel együtt alszanak, állandóan a hátukon cipelika gyereket 2., 3. éves korukig szopiznak, meglehet látni a külömbséget ember és ember közt, A latinok sokkal kedvesebbek, tisztelik a családjukat az anyjukat és nagyon összetartóak. Na jó ez csak az én véleményem de ismerek ilyet is meg olyat is. Egyszer nálunk nyaralt egy német csajszi a két éves fiával, eljött a fektetés ideje, fogta a gyereket berakta a szobába aki, iszonyatosan üvőltött, eltelt már fél óra és még mindíg üvőlt a gyerek, szólok neki, hogy nem mész be hozzá, hogy megnyugodjon, erre ő -minek, így szokott elaludni- :shock: csak lestem, de hát ő tudja, csak szegény gyereket sajnáltam. Szóval,
Lehet hogy egy kiegyensúlyozott emberke lesz a gyerekből de nagyon rideg.

Melitta
Gratulálok, és ezt mind olaszul, mi leszel ha nagy leszel? :)

Eszti
Kicsi Benyónak jobbulást, nagyon szép helyen voltatok jók a képek :)

Ildi
nagyon szépek a gyerkők, Natika olyan nagynak látszik, nagyon aranyos :)

Szép napot mindenkinek!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok

Na látszik, hogy jó idő van. Sehol, senki

Vas:Az első 2 napon nem mert a szék közelébe menni mert félt tőle(?), de most már nyomkodja, lapozgatja a kiskönyvet és össze-vissza nyomkodja a lámpát :wink:

Jelentem éjjel kijött a 3. fogunk, szóval most már 2 van alul és 1 felül, és olyan hátborzongató ahogy csikorgatja.

Na megyek, mert úgyse olvas senki, majd este visszanézek

Kép

Kép
pgyöngyi

visszaszívom, a sehol-senkit...le volt fagyva a gépem, bocsi :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek :D

Túl vagyok az első forgalomban vezetésen. Hát nem ment túl jól, de remélem, lesz ez még jobb is :) Lefulladtam 3-szor, a jobb kezes utcákat hol észrevettem, hol nem...

Zsu: enyémek megkapták a kullancsoltást, miután én a Margitszigeten Lyme-kórt szedtem össze. Ez ellen ugyan nem véd az oltás, de ez gyógyítható. Jó, nem volt egyszerű, 12 doboz Maripen extrát kellett beszednem, de meggyógyultam.

Bori: a héten már necces, de a jövő héten benne vagyok egy játszózásban :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,
mi is egész nap a játszin vagyunk vagy az erkélyen. Lassan kezdünk átszokni az egy alvásra, ebéd után.

Vok,
a krémes kép frankó. :D
Ildi,
de jó, hogy már javulgatsz. Oli milyen nagy lett. Nati nagyon édes a babával. Lidi is azzal alszik most. Imádja. Eteti is, ezért tegnap mosógépes fürdőt vett Julia. :D A ruhák lötyögése ismerős, bár nekem van, ami jó. Csak a farmerszoknyámat sajnálom, mert az viszont bő... Remélem meguszod a szövődményeket!!
Gyöngyi,
jók a képek! A boci tök szupi.
Eszti,
jobbulást a nagyfiunak!!! A keszthelyi képek tök jók. Látszik, hogy fain volt.
Bori,
nem tudtam, hogy autóbaleset volt.... :cry: Köszi, már javulgat lassan.
Tünde,
ez a szálloda ténleg sz...r. A szomszédék is voltak 3 hete, ők is szidták. Ausztriában is voltatok? Bettináról hozz majd képet!
Annácska,
a nagyik szerint sokat kell enni a gyereknek, ezt ismerem. Tesód nem semmi... Apukád se a járókával.
Anita,
mi van Veletek?
Vpetráról tudunk valamit?

Most ennyi jutott eszembe. Menjetek a szabadba!!!
Pussz.
angi79

Tényleg senki nem tud nekem táblalinket küldeni? :( :(

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok,

Iszonyúan jó idő van odakint, 2 órát sétáltunk, Aliz végig aludt a babakocsiban :D Hirtelen azt sem tudtam, hogy jól öltöztettem-e fel, egy csomó gyereken már sapka sem volt :shock: Én azért még adtam rá egy vékonyabbat. Meg ha alszik, jobb, ha vastagabban van felöltözve, nem?

Melitta: Még egy rokon sem töltött el nálunk fél napnál többet. Aliz még apán és rajtam kívül senkivel sem volt. Mivel tudom, hogy úgyis hamar elhúzzák a csíkot, így könnyebb kibírni beszólás nélkül :)

Gyöngyi: Szupik a képek :) Nálunk is így zajlik minden szerelés, olyan édesen kíváncsiskodnak :)

Eszti: A virágot a hajadban Benyó szedte neked? :wink:
Kinőttük a lakást (1+2 félszoba), jó lenne még egy fél szobával több, hogy mindenkinek legyen egy külön kis zuga. Most Aliz bitorolja a hálót, én meg már nagyon unok a nappaliban a kihúzhatós ülőgarnitúrán aludni :?

Cory: Majd belejössz, ez még csak az első alkalom volt. Lefulladni meg mindenki lefulllad, ne aggódj :wink:

Ildi: Szupi, hogy meggyógyultál :)
Nagyon frankón néz ki Oli tortája. Belül milyen volt?
Mióta Aliz egyszer majdnem megfulladt a keksztől, azóta nem merem neki adni, csak reszelve. Pedig olyan ügyin ette előtte, de most inkább megvárom, míg kinő pár újabb foga :roll:

Az 58 és fél kiló az nagyon jó :lol: Még abból is akarsz fogyni???

Zsu: Drukk, hogy a terved Martin ne húzza keresztbe :wink: Hátha szép lassan megmarad a jó alvókája :)

Ma délután elhúzok itthonról 3 órára, addig apa lesz Alizal, meg összeszedi Vincét a suliból, nekem meg teljes renoválást hajtanak végre a fejemen (kozmetikus, fodrász). Már úúúúúgy várom, szerintem a kozmetikusnál be is fogok aludni :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Scullyx: Már tegnap is akartam, csak valahogy kimaradt, bocsi :oops:

http://terszt.fw.hu/babak.html

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

"Kicsit" megint eltűntem, de azért rendesen olvasgattam ám! Képeket is mind megcsodáltam :) Szülinapos csemetéknek sok boldogságot, Ildi, Cory, Fannika nektek pedig utólag boldog névnapot! Remélem senkit nem hagytam ki :)

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy lassan visszajön a Dóri étvágya (kopp-kopp-kopp). Már egész meg vagyok elégedve a mennyiségekkel, amiket bevág.
Még adós vagyok a szülinapos képekkel is, most dobok párat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló :)

Meli, elesett Benyó és beverte a fejét az ajtófélfa élébe... :?

Ezeket egyszerűen nem tudom kivédeni. De már sokkal szebb, alig látszik. :wink:

Ildikém, Angi, ne sokkoljatok itt a bő ruhákkal, plííííííííz. :wink:

Ildi, mi is szívesen megyünk hozzátok jövő héten. Meg ha Bettinek van kedve, tudom őket szállítmányozni Marcival. :wink:

Iszonyú jó az idő, mi is két órát játszóztunk, juhhhhhhhéééééééé!

Vali, akkor hajrá. Maradtok a környéken, vagy máshol is néztek? Fodrász után kötelező képet felrakni. :wink: (én holnap megyek ilyen nagyvizitre) :)
Vendég

Vali:szerintem jobb ha még van sapi!Örülök hogy jobban vagytok!Renoválás miatt nagyon irigy vagyok!Én a napsütésben nem is nézek tükörbe,annyira csúnya a bőröm!De ha vége a sulinak,tuti elintéztetem magam! :wink: :lol:

Eszti:Nagyon cukik a képek!A virágot szedő kicsifiad nekem is nagyon tetszik!A telefonos sztori is tetszik!Okosak a babák nagyon!

Annácska:Akkor én már le sem merem írni hogy jártam!Anyukámmal,akiben eddig tökre megbíztam.Ő vigyáz d.e. Fannikára,mert én lefekvésig az oviban vagyok gyakorlaton!Erre ő,adott a rántottájából Fanninak,meg kenőmájasos kenyeret is megkóstoltatta vele!ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!Mi lesz szegény lányommal jövőhéten!Miután leordítottam haját anyának,valószínű meg sem meri mondani mit adott neki!Pedig mindig kikészítem a kaját!!!!!!Szakdolival haladok.majd részletezem. :lol:

Évi,Cory:nagyon jók a szülinapos képek!Szépek a torták is! :lol:

Cory:a vezetésen ne idegeskedj,addig nyugiba legyél mint fennt van a T betű. :lol:

Ildi:Örülök hogy jobban vagy!Megértelek hogy nem tervezel előre!
Vendég

Hát lányok, azt kell mondjam, h lassan nagylányom van. Mióta itt a jó idő meg van zizzenve. Nappal nem akar aludni(éjjel sem). Ma pl. reggel fél 8-kor kelt, reggelizet, felöltözött stb és elvittem dokihoz, mert a tegnap sokat hapcizott. Erre mikor jövünk haza alig 2 óra ébrenlét után bealudt. Aludt egyhuzamban 2 órát és fél 12 óta most aludt el 9 előtt 10 percel.
Azt hiszem tényleg elég lenne bele a sima alkáli elem :wink: :lol:

Vali!
KÉrünk szépen képet!!!!

Eszti!
Lehet kapni kutacs védő bukósisakot. Elég viccesen néz ki. De tényleg ez ellen semmit sem lehet tenni.
Enyém lány is most bukott este kettőt, de akkorát....pedig ott voltam mellette. Gondolom a fáradságtól.
Holnap tegyél te is fel képet!!!!

Ildi, Angi!
Egyetértek Esztivel. Ne sokkoljatok minket itt kérem szépen!!!

Esetleg van más is, akin lógnak a ruhák????

Évi!
De cépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!
Dorci ugye sima rendes, normális tortát eszik, nem ilyen bababarátot.

Popsi krémet mi is már megkóstoltuk és nagyon bejött a csajnak, mert azóta is ha meglátja a kis tégelyt megszünik körülötte a világ. :lol: Engem akkor a látvány anyira sokkolt, hogy még azt is elfelejtettem, hogy feltalálták a fényképezőgépet. :oops: Így utólag már sajnálom. Azóta a krémt az éjjeliszekrényben tartom, nehogy hozzáférjem. De mostanában már elkezte figyelgetni, h hogy is, mint is az az szekrény. Szerintem nem lesz sokáig biztonságban ott sem. :roll:

No, dugulok.

Tünde!!!
Aki a kicsit nem becsüli.... Gratula a -2 kg-hoz.

Jóccakát!!!!
Vendég

Sziasztok :)
Gyöngyi :)
Nagyon jók a szülinapi képek :) Gratulálok a 3. fogacskához :)

Eszti :)
Irigykedem a szüleid miatt :) Nekem is kellenének ilyen szülők :)
Előbb-utóbb Benyó is belejön az evésbe és akkor már nem lesznek ilyen hosszúak az evések. Lesz még ugyan ilyen korszak az öltözködésnél is. Egyegyül-egyegyül! :lol: :lol: :lol:
Akkor majd megőszülsz mire elindultok az oviba :lol:
Nagyon jók a képek, de nekem a virágot szedős Benyóka tetszik a legjobban :)

Livi :)
Akkor már nem csodálom, hogy nem tudtál jönni tegnap :D Még hogy lúdtalpas cipőt egy ekkora gyereknek :shock: Arról még nem hallott, hogy minden baba lúdtalpas és hogy idővel alakul ki a boltozat? Pont a helytelen cipőtől lehet leginkább lúdtalpas valaki :?

Ildi :)
Nekünk jó a jövő hét, de pénteken csak kicsit tudok maradni, mert Annamarival úszni kell mennem :)
Nagyon szupi a tortád :) Hol tudtál ilyet beszerezni?
Nati tüneményes Júlia babával :)
Mi egyenlőre megúsztuk a krémezést, de ami késik nem múlik :D

Bori :)
Örülök, hogy jelentkeztél :) Jó lenne veletek talizni :)

Zsu :)
Gratula az éjjeli alváshoz :) Nálunk sajnos kivitelezhetetlen a délutáni alvás megúszása. Petka általában 10-13 között alszik, aztán mikor Annamariért megyünk 4-5 között elalszik a kocsiban :)

Cory :)
Az első órák mindenkinek nehezen mennek. De nyugi majd belejössz :D

Évi :)
Nagyon édes Dóri pipi :D

Boscó :)
Te anyud se semmi Na nálunk azért az alap szabályokat tartja

Meli :)
Ezek szerint minden gyerkőc szereti a krémet enni :D

Rólunk:
Na Petinek se az alvásával (már mint a nappalival), se az étvágyával nincs gond. Két óra alvás után 400 főzit bevágott :shock:
Viszont rájöttem, hogy tud inni a csőrös pohárból, de csak akkor ha szomjas :wink: Szombaton 1 decit gyümilevet ivott meg :D
Kicsit kirúgtam ma a hámból és tavaszt varázsoltam a lákásba néhány szép virággal :) Holnap teszek fel képet is :)
Petka is kucog egy kicsit :( Remélem nem lesz beteg :roll:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Évi: Örülök, hogy tettél fel Dóriról szülinapos képeket :) Látszik rajta, hogy nagyon élvezte a bulit :D
Dögös a szerkója, a kiscipője különösen tetszik, és igazi nagylányos a hajcsattal :)
Aliznak ma kellett másodjára levágni elöl a haját, mert nagyon a szemébe lógott :( Elég érdekes feje lett, apa azt mondta rá, hogy olyan kis jobbágyos :shock: (Én csak bilifejűnek hívom :roll: )

Eszti: Itt keresgelék Óbudán, már nagyon belaktuk a környéket. Igaz, hogy tettem pár bátortalan kísérletet néhány 2. kerületi kéglinél, de gyorsan visszavonulót fújtam. 50 millánk nincs egy lakásra, ha lenne, akkor meg már valahol házat néznék.

Meli: Sajnálom, hogy a kis Duracell nyuszid akkorát esett ma :( Nálunk is megy a dőlés-borulás este a fáradságtól :(
Kép nem készült a fejemről, semmi extrát nem csináltunk. Ki van vasalva egyenesre, ahogy szokott.

Boscó: Rántotta :evil: :evil: Ezt már én sem bírnám ki szó nélkül. Lehet, hogy örülnöm kéne, hogy nekem nincs kire rábíznom a csajszit??? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

2006. március 14-e babaesőt hozott topikunkban :)

Tomdi, Martin, Laura: Nagyon boldog első születésnapot Nektek! Legyen hosszú, boldog életetek!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="ceniko"]S írta:cenikoziasztok!
Megszületett Nyúlanyó-Anita kisfia Tamás Botond 3500 grammal és 52 cm-rel! Gratula nekik!Kép

Enikő

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="zsu69"]Sziasztok
Én Zs69 párja vagyok.
Örömmel tudatom veletek hogy 12:10-kor megszületett Martin Gábor.
3850g, 56cm,
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

[quote="scullyx"]S írta:scullyxziasztok!

Tegnap este 21:40-kor megszületett Laura Petra. Császár lett végül, de minden a legnagyobb rendben. Nem tudom, miket szoktatok beírni, de 4160g és 56cm lett a babó, és nagyon pici.

David

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Még csak ezt az oldalt volt időm visszaolvasni. Fényképek tüneményesek! :D

Jó kis front lehetett egy éve!
Martinnak, Tomdinak és Laurának nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Azt figyelem mostanában, hogy minden baba milyen szép volt itt újszülöttnek! Csak az enyém volt egy ronda gumitörpe, pedig azt mondják, hogy a császáros babák szépek. Ő csak a harmadik napra szépült meg. (Addig csak Attila látta gyönyörűnek. :lol: )

Boscó!
Rántotta, kenőmájas: :evil: Én ilyen esetben az előre lelkiismeret-furdalás keltés híve vagyok (És hogy fogsz tükörbe nézni, vagy a szemembe, ha baja lesz a gyereknek, azért, mert te nem tartottad be azt, amit én kértem?...) Tudom, hogy durva, de sajnos lehet benne igazság.

Vali!
Júúúúúj! Levágtátok Alíz gyönyörű kis fru-fruját? :cry: Én azért úgy odavoltam!!!

Zsu!
Ezt a földrajzi élőhely szerinti különbözőséget már én is megfigyeltem. Nálunk is van innen is, onnan is ismerős, és ezt a rideg nevelést én sem bírom. Szerintem nem is lesz kiegyensúlyozott felnőtt abból, akinek nincs már a kezdetektől egy meleg családi háttere, akikre számíthat. Maximum azt tanulja meg ezzel, hogy ne mutassa ki az érzéseit, mert úgysem törődik velük senki.

Holnap, ha még tudok, jövök, bár lehet, hogy veszünk végre autót, aztán délután megyünk Anyuékhoz :D , és csak vasárnap este jövünk haza. :D

Ja! Keve elkezdett ülni is, mászni is, bár ha siet (és persze általában siet), akkor még mindig kúszik. Gyorsabb is így neki.
Voltunk tegnap doktor néninél. Kérdeztem a bárányhimlő elleni oltást, azt mondta, hogy ő beszélt a gyártóval, mert több gyereke is bárányhimlős lett még régebben annak ellenére, hogy megkapták a szurit. Állítólag 9 hónapos kortól beadható, de a gyártó nem is ajánlja 1,5 éves kor alatt. :shock:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Laura, Martin, Tomdi!
Boldog első szülinapot (és még nagyon sokat) kívánok!!

Scullyx apuka beírása aranyos: 4160g, 56cm és nagyon pici... :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita:
nem tudom mi lenne velem nélküled, így visszakeresni mindig mindent, nagyon beccsülek ezért (is) !!!!

Zsu:
Martin szeme javult?
Köszi a cikket, tényleg nem árt figyelni magunkat!

Annácska:
Patrícia eddig kétszer nem jött velünk, de most volt utoljára.
egyébként ő nagyon élvezi, mert ilyenkor apukáméknál van és ott egyedüli gyerekként van ilyenkor. :)

Holle Bio Babaműzli: én a KenguruGoldban veszem és egy kiskanállal keverek a gyümijéhez

Vok:
annyi furcsa név van, hogy ihaj... , dehát mindenkinek más tetszik (van akinek Eperke - ez pl. jól ment volna a mi Földi vez.nevünkhöz :lol: )
Ma este mi is nosztalgiáztunk, újra átbeszéltük a szüléseket, hogy milyen volt és melyik baba hogy nézett ki.

Ildi:
örülök, hogy túlvagy a nehezén!!
szerintem mi is el tudunk menni hozzátok, majd Dorina "leköti" Olivért... :lol: , amúgy is emlegette már, hogy Olivérnek megvan a Jégkorszak! :)
Apropó, a tortán a gyertyák direkt voltak szegény pókember szemébe és "micsodájába" szúrva?? :D

Gyöngyi:
nagyon édes Lili, ahogy lesi apa minden mozdulatát :)
Tényleg lazán fogtuk fel, először az én fejem is begőzölt, de aztán arra gondoltam, hogy elutaztunk jó messzire, majdcsak valahogy jó érezzük magunkat a medencéjük nélkül is... :P

Nancsika:
tényleg kár görcsölni az alvás átállításán, mert gyakran felrúgják a koreográfiát a manók!

Eszti:
Nagyon jók a képek!!!
Benyóka beteg még??

Meli:
köszi!! Téged miért sokkolnak a lötyögő ruhák?? :D

Évi:
Nagyon szép kislány Dóri!!! :)
Örülök, hogy jó az étvágya, ezért is felesleges nagyon izgulni!! azért ki akarod még vizsgáltatni??

Cory:
ügyi leszel meglátod!!! És olyan jó érzés, hogy bármikor ki tudsz majd mozdulni!!!

Angi:
Ausztriában a Sonnentherme élményfürdőben voltunk és utolsó nap átmentünk hegyeket nézni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Látom sokan megvagyunk áldva szuper rokonokkal.
Nálunk egy dédimami van (Peti nagymamája), aki szinte mindig mond valami régimódi dolgot. Én elnézem neki, mert örülök, hogy él még, aztán mosolyogva bólogatok.
A mániája a maminak a szobatisztaság. Dorina elég későn lett az, sőt a mai napig kér egy pelenkát ha kakilnia kell. Próbáltam már kül. módszereket, de ezt is az idő fogja megoldani. Dédi ha kérdezi, hogy ugye már bilibe kakil, inkább azt mondom neki, hogy igen, mert olyan boldog lesz tőle :)
Persze anyumnak kerekperec megmondom a véleményem, de ő már tanult egy-két esetből és inkább nem próbálkozik.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Látom már alszotok (mint a normális emberek ilyenkor), így elirogatok magamban :)

Még Fabynak és Valinak akartam írni, hogy azért nem kértünk engedményt, mert így is akciós volt, meghát csak a felét voltunk.

Jöjjön pár kép, szóljatok, ha uncsi vagyok már!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Itt bagoly 3.

Köszönöm a biztatásokat kistesó ügyben!!!!! :D :D :D Én is úgy gondolom, hogy úgyis jön, ha jönni akar.... :D :D :D
Legközelebb csak akkor szólok, ha ++++

Ebben a jó időben, mi is kint vagyunk egész nap a kertben. Martint, alig tudom behozni.
Szerencsére van a közelben egy játszótér, ahol általában senki sincs, néha oda is kimegyünk, ha éppen nem csavargunk.

Laura, Martin, Tomdi!
Nagyon Boldog születésnapot!!!!!

Anyós, Após:
Folyton csokival ill. mindenféle sz@rral akarják megtömni Martint. Még szerencse, hogy mindig mellette vagyok.

Csajok!
Ti mit adtok reggelire a babáknak?
Eddig csak gyümölcsöket, túrót, joghurtot, és Holle pelyheket kevertem össze, de úgy látom megunta. A húst nagyon szereti.

Öltözködés:
Még én is adok rá sapekot, de folyamatos dilemában vagyok, hogy "biztos nem fázik, nincs túl melege, stb..." "fúj a szél és süt a nap"

Költözés:
Január végén, mi is eldöntöttük, hogy költözünk. Igaz, hogy a ház 2 éve épült és azóta lakunk itt, de úgy érzem kinőttük. Szóval, mi is eladunk és keresünk is egyben. :P

Évi!
Nagyon édes Dóri! Mindig tervezem, hogy meglátogatunk, de valahogy nem jön össze....! Azért, ha arra járunk, hívak!

Ildi!
Olyan gyönyörűűűűűűűűű Natika!!!!
Szerdán vagy csütörtökön, mi is beneveznénk a dumapartiba.

Cory!
Gratula, kitartás! 13 éve az első rutin pálya oktatásomon mi már egyből a forgalomba mentünk! Igaz, még soha nem vezettem előtte. Nagy élmény volt...... :wink: :wink:
A szépséges Lizának, kicsit megkésve, Boldog Születésnapot!!!

Jó éjt, Era

KépKép

KépKép
lingelera

Tünde!
Nagyon jók a képek, és a csajok tündériek!!!!!

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt,

Boldog szülinapot Martinnak :), Tomdinak :), Laurának :).

Tünde, Bettus egyre jobban hasonlít Dorinára. :) Jó lesz már találkozni veletek, Ildinél amúgy is mindig fergeteges a hangulat. :wink:

Era, hajrá kistesó, nem ám rágörcsölni!!! :)

Vali, értem én a lényeget, én is nézegettem mostanában a lakásárakat, elképesztő....azért remélem hamar megtaláljátok a megfelelőt, mert választék van bőven. :)

Annácska, én is tavaszt vittem a lakásba, tulipánt vettem, 6 szál színes tulipánt, imádom. :) Mi tegnap a játszón egy szál bodyban és vékony puleszben nyomtuk, sapka sem volt rajta, annyira meleg volt. Nagyon jó érzés volt. :) És a kertben lehet érezni a fű illatát. Ez már tuti a tavasz.

Én meg rájöttem, hogy kéne venni Benyónak egy kinti cipőt, mert tegnap a bundás, bélelt magasszárúban nyomta a huszoniksz fokban. :shock: Ma asszem teszek is az ügy érdekében. :)

Benyóka meggyógyult, már alig jön váladék fel, néha köhhent csak, a nózija is alig folyik, hála.

Mi holnap kihúzunk Ausztriába egy bevásárolókörútra, tavaszi és nyári ruhafeltöltés, remélem kapunk jó cuccokat. Benyó anyuéknál lesz, és a kedvencét kapja ebédre, túrós tésztát, joghurttal. Amúgy is a túrós joghurtból bármennyit le tud küldeni. :wink:

Meli, én is láttam már ezt a fejvédőt, de azért én nem szeretném, ha ebben bóklászna a gyerek, azé má mégis, érted. Bár kétségkívül hasznos lehet.... :roll:

Boscó, ránotta, májkrém, brrrrrrr, főleg utóbbi. Bele se gondolok, hogy mi lehet a mákrémben.... :roll:

Páá
Vendég

Kedves Laura, Tomdi és Martin,
nagyon boldog első szülinapot Nektek! Puszi anyuknak is!!
Kép
angi79

Laura, Tomdi és Martin!

Nagyon boldog első szülinapot Nektek!

[img]nagyon%20boldog%20első%20szülinapot%20Nektek![/img]
Vendég

Laura, Tomdi és Martin!

Nagyon boldog első szülinapot Nektek!

Kép
Vendég

Nagyon boldog szülinapot a mai 3 szülinapos csöppnek:
Laura, Tomdi, Martin!
Isten éltessen benneteket!!!!
Kép

Tünde, igen, a Pókember direkt lett "megalázva", azt mondtuk Olivérnek, szúrja oda a gyertyát, ahova akarja.Erre kiszúrta aszemét, meg a kukcsiját :shock: :lol: :lol: :lol:

na, majd jövök még
vas

Sziasztok

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, végig pityeregtem mindegyiket de még fogok is szerintem, nagyon aranyosak vagytok :)
Anita
neked kölön köszi, már el is mentettem :)

Majd később jövök és írok is. meg teszek képet, ha párocskámnak lesz végre ideje áttenni az én gépemre :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Laura, Tomdi, MArtin: boldog szülinapot!!

Tünde: Dorina szobatiszta, ha már szól, hogy pelust kér a kakiláshoz. Mert attól szobatiszta valaki, hogy képes visszatartani, és csak akkor elengedni, mikor már "szabad", ez meg megvan nála :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

azért megpróbálok írni, Olivér még alszik, ki tudja meddig.
Natus már itt bizniszel körülöttem, de ő elvan(majd egy peluscsere aktuális neki)
Cory, grat. a forgalomba vezetéshez!
Lefulladás meg még előfordul, nyugi :wink:
Engem először a pénteki csúcsforgalomba vittek ki a HUngária körútra a Stadiontól(hát azt hittem beszarok), aztán végig a Lágymányosin Budára.Frankó volt.
És az oktatóm mindig aludt mellettem.(jó, nem az első alkalommal azért :roll: )

Angi, annyira nem csípi Natus a babát, most minden este berakom mellé, hogy szokja egy kicsit.
Inkább más játékokla játszik, a baba nem nagyon jön be neki még. :roll:
Legnagyobb bánatomra :wink:

Eszti, Meli, azért ne gondoljatok 8 számmal kisebb lötyögésre!
Ezek csak azért lötyögnek, mert nekem vannak korszakaim (pl. most sokáig voltam 65kg), na ezek lötyögnek, mint állat.
Mikro terhes lettem 60 voltam, aztokat felpróbálgattam, azok jók rám.
Aztán volt egy idő mikor még a 65-nél is több voltam, az szintén lötyög.
Voltam a bizonyos 80 kilós korszakban is, na, azokat mind átalakítattam azok jók voltak kb.60-62 kilósan.
Na, jól eszmecseréltem egymagam. :roll:

Amik nem jók, meg el kéne adnom őket. :roll:

Évi, nagyon frankók a szülinapi képek, Dóri nagyon helyes, és ügyik vagytok a hízlalással :D

Boscó, rántotta :evil: , nagyon gáz. Én is előre fosok, mert ha megyünk Prágában 1,5 napot anyósékal lesz az egész gyerekcsapat.
Azok tuit megetetik valamivel,amivel nem kéne.
Pedig óriási betűkkel felcímkézek mindnet, meg használati utasítást is írok Natus etetéséhez.
DE így is kíváncsi leszek. :shock:

Anna, a torta innen való egy cukiból(Sulyán cukrászda), van Veresen is.
Még a télen látta meg OLivér ezt a tortát, azóta be volt érte sózva, hát megkapta a lelkem, hadd örüljön.
Szegény nem is kapott mást.
Na,jó, úgyis kap egy kisbicajt valamikor, az lesz aszülinapi aji. :D
Vali, oroszkrém ízű volt.
Látom nagyon be vagytok indulva nagyobb kecóért.
Sok sikert!!! :D

Tünde, nagyon jók a képek.Én még hóban is voltatok???
De jó!!
Miylne kis egyformák pelusban, ahogy játszanak!!! :D

Era, ti is költözni akartok?
Mekkora a házatok?
Téged is szívesen látlak. :D

Eszti, jó soppolást holnapra.
De jó neked!Imások Au.-ban soppolni!!!! :D :D

Szóval, akkor jövő hétre várható:Eszti, Era, Anna, Tünde.(Valamelyik nap)

Én szerintem már tényleg meggyógyultam.
Tegnap mi is 3-kor elmentünk a suliba, aztán fél 6 után értünk csak haza, sétálgattunk...stb.

Nektek is megmutatom, milyen cuki kis telefont hoz ma nekem apuci.
Kép
Ugye tökéletesen Ildikós? :wink: :wink: :wink: :D
Már úgy várom :D :D

na, puszicska

vas

Tényleg nagyon cuki is telcsit kapsz apától. Nevednapjára?
A terhes ruháim rajtam is lötyik. Pedig még a gatyókat szülés után is hordtam. Ez már jó!!! :lol:

Tünde!
A pellusos képeken a két csajszid tényleg olyan mint 2 tojás. :D Csak az egyik kicsi, a másik pici. :D :D :D
Azért érzem stresszelve magam, mert irigy vagyok.
Ildi (ezt most ne olvasd) kifejezetten igigylésre méltó ahogy kinéz 3 gyerek után. (na jó olvashatod) És Angi amilyen lapos hasban. :roll: Nekem meg ott maradt meg rengeteg. :cry: :cry: :cry:

Márminálunk:
Azt hittem jó éjszakánk lesz. Erre miután elaludt fél óra mulva már nyüszitett. Ez így ment fél óránként egész 1 óráig. Utána óránként ébredt. Majd reggel 7kor végleg kipattant a szeme.

Angi!
A te lányod is egyszer hajlandó aludni napközben. De legalább alszik éjszaka?
Vendég

figyuka, Meli, ha megmutatnám a hasam, dobnál egy hátast!!!
Kép
vas

(kb 20 cm2-i agyonrepedt bőr lóg rajt,
pl. ha oldalt fekszek, hol egyik irányba lóg, hol a másikba :roll: :lol:
guszti :wink: )
vas

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól estek!

Laura már durmol is, hagyja anyukáját tortát sütni :)

Este nagy családi buli lesz, sajnos csak anyukám nem tud rajta részt venni, mert külföldön van (bár jó dolga van, nyaral Barcelonában :) ) Úgyhogy vele lesz egy pót buli vasárnap délelőtt és utána irány 3 hét Németország!

Majd küldök képeket a buliról!

KépKép
KépKép
scullyx

Laura, Martin, Tomdi!
Isten éltessen születésnapotok alkalmából!

Kép

Bori

Kép
borkadorka

Laurának, Martinnak és Tomdinak nagyon boldog első szülinapot!
Kép

Tünde: Nekem is szemet szúrt, hogy a két csajszi mennyire hasonlít már egymásra :shock: Tök jó, hogy így túl tudtátok tenni magatokat a bosszúságon, és végülis jól éreztétek magatokat :D Nekem sajna nem menne ilyen könnnyen :roll:

Lidke: Muszáj volt levágni, nagyon a szemébe lógott, a csat meg még folyton kicsúszik belőle :( Én is nagyon sajnálom, most tényleg nagyon furi így az arca, de majd csak megnő megint :)

Meli: Csodálom, hogy még élsz ennyi nem alvás után :shock:
Mikor Aliznak apa lefekvéskor mondta, hogy aludj jól kislányom, aludd át az éjszakát, olyankor tuti ezerszer fent volt :( Azóta sosem engedem neki, hogy így köszönjön el tőle. Tudom, hülye babona, de mégis ... :roll: :oops:

Era: Szupi, hogy nem csüggedtél el nagyon, remélem hamarosan jössz a tuti hírekkel :wink:

Eszti: Jó shoppingolást nektek!

Ildi: El sem hiszem, hogy voltál 80 kilós :shock: Bizonyíték? :wink:
Szerintem inkább Barbis ez a telcsi, nem? :wink:

Bartika: Merre vagy???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde!
Tényleg hogy hasonlítanak a lányok!

Ildi!
Ez a has dolog :twisted: :twisted: Az enyém is hasonló, mint a tiéd, csak én nem zebrásodtam :lol: :lol:

Meli!
Alvás terén együttérzek, nálunk 14 hónapja megy így :( Megoldást szerintem csak a külön szoba eredményez majd.

Cory!
Én is a jövő hétre gondoltam. :)

Mi holnap elutazunk öcsémékhez, majd péntekre szintén bécsi bevásárlókörutat tervezünk. A lányokat anyósékhoz visszük, éjszakára is ott maradnak. Nagyon izgulok, mert az első nélkülünk töltött éjszakájuk lesz. :?

Játszóterezés: Nem tudom, hogy a többi ikres miként oldja meg, hogy míg az egyik gyerek a hinta elé fut, a másik épp a mászókáról esik le?! Vagy csak az én gyerekeim ilyen vakmerőek? Eszter még alig jár, de minden gond nélkül felmászik a meredek létrán, a csúszdáról nem is beszélve. Luca kicsit elővigyázatosabb, viszont ő rögtön kereket old. Pedig nem vagyok egy túlaggódós anya, de tegnap többször is megállt a lélegzetem :shock:

Bori

Kép
borkadorka

Köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok :)

LAURÁNAK ÉS TOMDINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Martinom elaludt, ma nem bírta 11-ig hogy fennt legyen. na nem baj. Tegnap megint nagyot sétáltunk és este is csak 1x ébredt fel.

Vali
milyen volt a tegnapi kényesztetés, bizti nagyon jól esett ugye?
Levágtad a lányod "sexi" haját, apa nem volt mérges? És Liza nem is bilifejű nagyon szép feje van és tündéri arca :)

Évi
nagyon jók a képek, lánykád meg nagyon csini és te is :)

Annácska
Gratula Petinek, hogy tud csőrös pohárból inni, Martinnak még minden a nyakába csorog, de szerintem a kiszsivány élvezi is mert direkt csinálja hogy kiengedi a szájából.Képeket kérünk a virágokról!! :)

Anita
Mi van veletek miért nem írsz egy picit többett???Hogy van Boti?

Lidke
Bizony, így van.
Jó autó vásárlást, és utána jó kirándulást :)

Tünde
nagyon jók a képek, szuper helyen voltatok, az a játszó nagyon tetszik a lányok biztos élvezték.
Martin szeme javul de inkább azt vettem észre hogy az erős fény nem bírja, mert a lakásban nem annyira könnyedzik, ha kimegyünk inkább ott kezdi :roll: lehet, hogy allergia, még várok egy pár napot hátha tényleg a naptól van, az erős fénytől,. Mert a szeme fehérje nem piros, nem duzadt. és ha nem múlik akkor doki néni megnézi..

Eszti
Jó hogy Bence már jól van :) nektek meg jó vásárlást, :)

Ildi
58 kg vagy az a magasságodhoz tökéletes sőőőt :) Én 158cm vagyok és 57kg, és van rajtam 3-4 kg felesleg.
A telcsi nagyon cuki. rám is rámférne egy új, mert gyerekem már tönkretette a mostanit. :)

Meli
Átérzem a helyzetet ilyet Martin is sokat csinált, ki tudja miért? Sajnállak probálj pihenni napközben :).

Scullyx
Jó bulizást, estére :) :)

Nem sokára teszek képeket is ígérem. Csak még kicsinyítek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

A képek. A torta nagyon fini volt igaz Martin csak a belsejét ette, az ilyen joghurtos, turós, gyümis volt.
Az ajándékok a lepedő alatt voltak, Martin alig akarta észre venni, jött ment mellette de nem tűnt fel neki hogy valami van a nappali közepén, aztán egyszer csak kivillant valami kék, .....na innen már gondolhatjátok... :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Laura és Martin Egészséget, Boldogságot Kívánok Szülinapotok Alkalmából!

Köszönjük a köszöntéseket! Zsu, én már tegnap elkezdtem bőgni, remélem a bulin nem fogok:) Nagyon klasszak a képek, ajándék manó se fukarkodott, szupik az ajándékok.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kedves Laura, Martin, Tomdi!

Nagyon boldog Első születésnapot kívánunk nektek!

Kép

Kép
nancsika

Hello Csajok!
Vagyok-vagyok, de amióta eltüntem már 2x is szállt el A4-esnyi üzim, most haragban vagyok a nettel... :evil:
Aztán a fenének volt ideje újra bepötyögni. Ahhoz meg lusta vagyok, hogy külön mentegessem az írásomat.
AMióta egyet alszik Pötyi, megyünk délelőtt is, meg délután is, estére már rongy vagyok. De itthon nem bírok vele... :shock:

Esélytelen vagyok mindenkinek reagálni... Ez a bajom a fórummal. Ha nem tudok minden nap jönni, már hót bénának érzem, hogy csak magunkról dumáljak és ne reagáljak mindenkinek. :( :roll:

Szóval, csak fejből, ami eszembe jut...
Tünde! Jó, hogy tettél fel képeket Sonnen miacsodáról. Már régóta szemezek vele, csak nem tudtam Pötyike élvezné-e már a csúzdákat, meg miegymást. Anyagilag nem volt húzós? Vagy megéri?

Ildi! Örülök, hogy meggyógyultál. Dögös az új telcsid! Nagyon nőcis! :lol: Esetleg meg tudod írni mikor fogadod a népet? Melyik napszakban lenne a buli? Gödöllő bazi messze van. Valaki tud minket vinni? Nekünk a délután lenne jobb, mert délre haza kéne érni. :( Vagy vigyek utazóágyat? Nem tudom Pötyi elaludna e idegenben... :roll: :lol:

Pötyi délben alszik el, most ezzel is éppen szenvedünk, még nem állt át és felébred másfél óra múlva, de ez sajna nem elég neki, ahhoz, hogy estig eszénél legyen... így próbálkozom a visszaaltatással. Kevés sikerrel. :?
Valaki írhatna valami megnyugtatót, változhat ez? Úgy értem nyúlhat hosszabbra később? Legalább két óra alvás kéne neki. Egyszer-kétszer sikerült már, onnan tudom, hogy akkor ébredt vidáman.

Annácska! A drukkodat tedd át kérlek 3 múlvára, jó? Első hónap vicces lett volna, ha összejön, ugyanis 3 napig a víz sem maradt meg bennem etől a nyavalyás vírustól... Na mindegy, majd Erával egyszerre pocakosodunk!!! :lol:

Zsu! Huzigáld meg Martin fülét, jó? Írtó klassz ajcsikat kapott! Ekkora a lakás, hogy elfér ekkora játék? :) Örülök, hogy ízlett a sós rúdi!!! :lol:

Mi is túlvagyunk első homokozáson... meg kostoláson... másnak is eszi a gyereke? Mondjátok könyörgöm, hogy el fog múlni, mert most fél percenként kell kitörölnöm a száját!!! :roll:
Ja és más hogy csinálja a ruha kérdést? Vettünk egy gyönyörű Falcon cipőt... tán nem abba fogom homokoztatni??? Vagy erre való a cipő? És másnak van játszós rucija?
Bori, el sem tudom képzelni az ikrekkel a játszóteret. Nekem néha még az én egy gyerekem is sok (sokkkkk).

Scullyx! Apa hazajött már idegenből????

Era! Pötyike reggelire joghurtot kap, vagy túrót. De már adtam neki jó minőségű (remélem az) sonkát kenyérrel. Vagy banánt. Ő sokat nem kap délelőtt enni, mert elég korán vagyok kénytelen ebédeltetni, amióta délben már kinyúl és bealszik... én is mindig gondban vagyok, hogy mit adjak neki, főleg amióta válogat. :roll: Mindig örülök, ha megírja valaki mit ad a kölöknek enni. :)

Jaj, mit is akartam még. Megvan!
Melitta! Mi lett az úszógumi projekttel??? Kaptatok? Vagy már el is utaztatok?

Mi ma megyünk haza 4 napra Debrecenbe. Már annyira várom, hogy a gyerkőcöt kiengedhessem a kertbe, oszt hadd menjen.
És Apával is több időnk lesz egymásra, mert sajnos nem elég, ha csak beszélünk róla, hgy jó lenne kistesó!!! :lol: :lol:

Na léptem, ne hari, ha nem reagáltam mindenkinek, egyszerűen úgy szét vagyok szórva, mint a gyerekem játékai a nappaliban...
:oops:
Puszi és jó hétvégét mindenkinek!!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Pár kép rólunk is...

Az én bátor és erős fiam! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

ÓÓÓÓ micsoda kezdés!
No megpróbálok viszaolvasni csak apának közben dolgozni kellene a gépen...

...én meg teljesen hulla vagyok... annyira megfáztam... vagy nem is tudom mi van velem... fáj a torkom a fejem meg olyan mintha telenyomták volna patexel... :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tomdi, Martin, Laura: Boldog első születésnapot nektek!
Isten éltessen benneteket nagyon sokáig! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?