A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!!!

Nagyon örülök, hogy mindenkinek bejött a bébizene!
Feltölteném a többi kettőt is..de kéretik bizalmasan kezelni..azt lehet, hogy csak privibe fogom..mert most jutott eszembe, hogy ez elvileg jogtalan..szal..a végén még lekapcsolnak, hogy terjesztem..aztán jöhettek látogatni a dutyiba..bableves és társai :roll:

Ma vettem egy aranyos kismamás felsőt..majd lesz fotó is.
Jól vagyunk, holnap dokibácsihoz megyünk.
Találkoztam egy ismerőssel akinek Brunónak hívják a ma 1 éves kisfiát, baszki lesamuztam :lol: most már csak Samu babám jár az agyamba.. :lol:

Mindenkit ölelek! Tánci-tánci

Az első dal a kedvencem: tili-tili-tá, tili-tili-túú...pápá..mámmá..lálálálá
torolve_20131003125716

Molkata: Köszi, ma egész jól! :D Voltam a házidokinál, táppénzre irattam magam. Olyan tuskó volt a nő! :?
Sajna az én kedvenc háziorvosom nyugdijba ment. Helyettes van hónapok óta. Az meg bunkó! :? :? :?

De ma megtudtam hogy annyian szeretik a doktornőmet hogy visszajön! :D :D :D
Vendég

Igen, az a szám nagyon cukker... nekem is az egyik kedvencem!

Gurgi, írok püt

Kép
zsuzsi**

Most látom, elszámoltam magam!
Pont a szülinapomon volt a 100adik hátralévő napja Andrisomnak! :D :D :D
Vendég

mrrrrrrr még 4 perc!!!!

már nagyon kíváncsivá tettetek!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

azt a jóóó.................

na helpmíplíz!!!!!!!!!!

lejött és valami oknál fogva az acdsee progit társította hozzá, ami ugye képnézegetősszerkesztős

szóval mivel nyissam meg?

lynia-

még valami: tömörített???

lynia-

hahaaaa nyert ügyem van!
kicsomiztam és most minden szupi!

lynia-

kééész, gurgi!!!! mehet az akció

lynia-

köfike

de jól elüzengetek itt magamban :roll:

lynia-

Jelentem nekem is sikerült!!
Naggyon kíváncsi vagyok...

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Emi!

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok, szerintem hanyagoljuk ezt a babazenés dolgot itt, mert tényleg baj lehet belőle...

Kép
zsuzsi**

Asszem enyim gyerik botfülű, vagy adok neki egy kis guns 'n' roses-t..Engem kifejezetten idegesít ez a muzsika :?

KépKép

KépKép
szivvi

oksa, téma részemről lezárva...

újabb: vasalással hogy álltok? én nem tudok már a vdeszka mellett állni, szóvaél ma akcióztam!

mókás volt, szegeket vertem a deszka aljába, hogy lejjebb tudjam állítani, akkor ülve is kényelmes, na persze a szegek icipicik voltak, szóval kb. 1 percig tartott a varázsa!!!!!! :oops:
aztán párom összeszedte a romokat, de ráveszem, csinálja meg, mert hetek óta nem vasalok, csak ha tényleg nagyon szükséges :oops:

lynia-

jajj, szivvi, te vagy az én emberem!
belehalgattam és elsőre nekem sem jön be! majd azért még próbálom rávenni magam, hogy háááthaaa, ha neki tetszik, akkor elviselem, de ahogy perpill érzem, neki zene nélkül megvan a napi progija: reggel rugi, 14-16 felé rugi és este rugi, szóval most épp nyomja az edzést!

lynia-

Nekem mindig kaja után aktívkodik :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi
Nincs harag, ugye?

KépKép

KépKép
szivvi

na megyek, mert apuka mindjárt hazaér edzésről ( hozzá kell tennem, hogy már tervezgeti viszi magával aprónépet is és tanítja!, ja ping-pongról van szó)
igyekszem holnaop benézni, erőt veszek magamon, ez a mai is jól esett!

jó éjt!

lynia-

Szia Emi, jó éjt!

KépKép

KépKép
szivvi

Valaki van még itt?

KépKép

KépKép
szivvi

hát öszinte leszek csak eddig nem mertem bevallani de nekem se jön be a babazene.de hát nem is nekünk kell hogy tetszen.
holnap lesz fotó a babakocsiról,szétszedtük és még szárad 1-2 darabja.

Bridzsi

Kép
esztora

képzeljétek júli 28.-ra meghívásunk van egy lagziba! :roll:
háát nem ígértem semmit...

Bridzsi

Kép
esztora

Zsuzsi: gratu a mocorgásérzéshez!

Kata: köszi, megjött :lol: Máté tátott szájjal halgatja :lol: pocibabámat nem annyira izgatja még :lol:

Emi: szia! :lol: gyere gyakrabban mert hiányzol!

Annee: azthiszem én is elfelejtettem :oops: Isten éltessen sokáig! Kép

Esztora: várjuk a képet. Nagyon kivi vagyok a szuperjárgányra.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Csajok elmegyek smarnit gyártani! Csak tudnám mitől hízok..

KépKép

KépKép
szivvi

Kép

Sziasztok Drágáim!
Reggel elmegyünk wellnessbe. Mindenki vigyázzon magára, meg a bébire és töltsétek kellemesen a hosszzúú hétvégét!
Puszi

KépKép

KépKép
szivvi

Jovi, frissítettem a táblánkat, köszi az infót. Én letöltöttem a Margit honlapjáról az aláírásgyűjtő ívet, és aláírattam a kollégáimmal. Hétfőn beviszem a kórházba. Remélem, tudtam segíteni.

Nekem nem sikerül az immáron titkos akciónk. :( :?
Mármint a letöltés sem...

kétfiús anyuka
babdorka

Köszönjük az újabb gratulációkat Ádám fotóhoz! Nagyon elfogult anyuka vagyok már most :D

Jovi! Grat a fiúhoz, de Te nem lányt akartál? :?

Zsuzsi, az én tanácsom.
Járj utána a Jánsonak, harcolj ki egy szülőszoba bejárást, mihamarabb. Csak akkor fordulj el tőle, ha ismered. Én csak hallomásból ismerem, és csak a sebészet túltelítettségét, az nem tetszik. DE személyes tapasztalatom nincsen a nőgyogyóról. Én sem mennék oda, de mivel nem megalapozott a döntés, ezért nem is indokolt. Járj utána, hogy nyugodt szívvel, ismert dologról mondj le, vagy esetleg változtasd meg a véleményedet!
Viszont: valaki úgy fogalamzott egyszer, hogy sosem késő orvost váltani, ha bizonytalanságot okoz a helyzet! A bizonytalanság van a legrosszabb hatással a szülésre!!! Járj utána, tudd, hogy mit csinálsz!
És grat a mozgáshoz. Jegyezd meg a dátumot, és a hetek számát, mert a védőbanyák némelyikének heppje ezzel piszkálni a kismamákat.

Lynia! Én is tervezek játszószőnyeget varrni!!! Majd egyeztessünk.
Óvatosan a festéssel, nehogy meghúzd a hasizmodat! És az ülve vasalást nekem többen mesélték már. Vigyázz magadra, nem jó az álldogálás. Apa szereljen. A fiúknak ez olyan kötelesség, mint a lányoknak a vasalás. (bár, én nem vasalok…)
Jó neked, hogy Apa ping-pongozni vinné a Kölköt. Párom próbálni jár igen sűrűn, meg koncertre :?
Mocorgást kívülről szerintem jóval a belső után lehet érezni. Nekem talán 6 hét is volt, de én a 14. héttől érzem a pukkanásokat, majd a 18-tól a rugdosást (kettő között súrlódás), és kb. a 21-22. héten lehetett kívülről érezni. Az is beerősödik egy idő után. Mostanra megremeg a hasam...

Babazene nekem sem tetszik, de én nem mertem elrontani a lányok örömét! :oops: DE: ízlésben nincs vita!
Vendég

Húúúú, de halad ez a kis borsószem királyfi a vonalzó vége felé.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Ma suliban voltam...és képzeljétek, elaludtam, és 4 részletben egy egész órát aludtam :shock: . Tök ciki, körben ültünk, tehát mindenki látta... A többiek csak annyit mondtak, hogy látszott közben néha a hasamon, hogy mozog a baba :oops: .
Próbáltam koncentrálni, hogy ne aludjak, de épp ebéd után voltam, és mindig azon kaptam magam, hogy már megint szunyálok...

Bori, köszi az infót.
Eddig sem akartam epidurált, most egyel több ok, miért ne.
Ádám nagyon aranyos!Az ott a lába a keze alatt? Mintha a térdét felhúzta volna.

Manó, gratulálok! A szép kocsikhoz is :wink: !

Jovi, a mi magzatvízellenőrző betétünk egy rakás sz**. Emivel azt hittem 38 hetesen, hogy folyik, beraktam, mutatta is a színe, hogy magzatvíz, de nem az volt. Csak szimpla piss.... :oops: .Tiéd milyen fajta?

Zsuzsi!
Nem akarlak elkeseríteni, de nehéz lesz dokit váltani, ha szeretnéd, tedd minél előbb. Emlékszel, mit szenvedtem? Az egyik jelölt pont a Szt. Imre volt. Bár szerintem te előnyben vagy, mivel körzetben laksz.

Mi az a smarni?

KépKépKépKépKép
uxi

Fú, Bori, te már az "anyadögönyöző" mozgásszakaszban tartasz!
Hagy még Ádám aludni?
Emivel 26. héten nyaralni voltunk, és sosem tesztett neki a lefekvés, amelyik oldalamra fordultam, rögötön ott termett és kaparni kezdte, forogtam este az ágyban, mint a grillcsirke.

KépKépKépKépKép
uxi

Hali!

Nektek nincs mostanában hányingeretek? Nekem szinte naponta van, pedig az első 3 hónapban nem nagyon volt jellemző. Jah, és a mellem alatt gyűrődik a bőröm-hasam-nemtommim, egyszerűen teljesen ki kell húznom magam, h levegőt kapjak.

Amúgy minden rendben, ma is voltam tornán, jó volt. Pocak és én is hízunk:))

Ma felhívtam egy új nődokit (a régim ajánlotta, aki sajnos nem fog Debrecenben szüleszteni, ezért kell új doki), holnap keresem fel. Kíváncsi vok, milyen lesz.

Helló!

Ná, remélem szimpatikus lesz az új dokid!

Manó: Gratula az eredményekhez, nagyon ügyi vagy!

Rózsának gratula a félidőhöz!!! Miért ne lenne nagy hír? Nem gyorsasági versenyben vagyunk :lol: Nagyon édik a képek, amiket felraktál, ügyi vagy!!

Bori: Ádám nagyon aranyos! Olyan jól lehet látni a kis pofiját :)

Jovika: nagyon jól hír, hogy megkaptad a LEVELET, s nincs semmi baj! Gondolom mostmár "kicsit" nyugodtabb vagy :D

Zsuzsi gratula a mozgáshoz!!!

Tegnap serényen dolgoztam, s ma is ez vár rám...
Legyetek jót, egyetek sok finomságot :P
Vendég

Sziasztok! :)

Szarvasbori: Nem javitod a vonalzód? Elvileg Te most 26+4-nél tartasz. :)
Nem zavar, ne értsd félre, csak most látom hogy a vonalzó 25+6-nál jár, és tudom hogy a táblázatban 4 nappal beelőzöl. :)

Brigi: Köszönöm!:)

Jah, többen kérdeztétek hogy mit csinálok itt hajnalban?! :lol:
Apa ilyenkor megy dolgozni, mindig felébredek. Megszoktam, és nem is vagyok fáradt. 8)
Vendég

Jó reggelt!
Már én is itt viribülök..Izgatott vagyok az utazás miatt, nem tudtan aludni!
Smarni=császármorzsa, nyammiii!

Lányok mégegyszer, jók legyetek!
puszó

KépKép

KépKép
szivvi

Adjon Isten szép jó reggelt. A későn kelőknek meg szép napocskát.

Nálunk különösebb újság nincs, hacsak azt nem veszem, hogy már harmadik napja hasogató kobakérzésre ébredek. Há nem egy kánaáni állapot. Tegnap reggel odapakolásztam apát nyakmaszírra, de csak addig volt jó, míg folyt az akció. Miután levette a kezét, folytatódott a maszi előtti hasogatás. Pedig szóltam fel az emeletre, hogy ez nem favágásról kéne szóljon, hogy hasogassanak. De nincs kivel tárgyalni. Ráadásul ma ua van. Hát ezt kihagynám. Irodában csajok szerint holnap mehetek a vágóhídra, háha a vágandó marhák közt akad jó fej is, oszt cserélhetnénk. Na, holnap meglássuk.

Ma reggel itthon, állítólag a déli harangszó elhúzásáig valamikor meg kéne érkezzenek a motyógép doktorok. Ez eddig jó, csak sajna én abban hiszek, hogy ma csak konstatálni fognak. Uhhó mosást nem a közeljövőben tarthatok. Virtuálisan nem vállal el egy akciót helyettem valaki majd monnyuk a jövő hét elején/közepén?

Na húztam, összébbrázni a fürdőszobát, s egyút-val-vel valami kaja dolognak is utánanézni, háha lesz belőle ebédke.

Bori - asszem elfelejtettem elméletbeli kéz és lábtörést kívánni a nagy akcinyóhoz: hitel, lakáseladás és társai. Egy egész kalappal hozzá. Na meg, hogy hamma-hamma essetek túl ezen, mett minél később, annál macerásabb. Mi építkezni kezdtünk anno mikor Edó 2,5 hónapos volt, ráadásul pont a régi házunk mellett. A poén, hogy zőccségessel is még foglalkoztam, embereknek napi 3x kaját adtam (na meg akkor no motyogatógép, s olykor volt 13 munkás is dógzani), szoptatás, gyerekfelügyelet, szal nem ismételendő.

Kép
kissmanó

Szivvi - nem maradt az estéről egy kis nyammi? Messengeren pikk-pakk átjönne.....

Kép
kissmanó

Ja, s jó pakolászást, ottan jó időt, használjátok ki ezt a lehetőséget, pihenjetek nagyokat. Azért a fürdőrucit ne hagyd otthon, hátha mégis a helyszínen másképp döntessz.

Nekem Adrikával a szülés előtt kb 2 héttel történt eset, hogy mentünk a román tengerparton 3 napja frissen nyílt aquaparkba. Persze nem csúszdázni akartam, hanem pl. kölökmedencében Edóval pancsizni, max a nagy folyóban lubickálni.
Valaki meg hozzámatatott a csomagomhoz a parkolóban, fürdőrucim felsőrésze kiesett s a csomagtartóban maradt. Há sík ideg lettem, ha kimegyek ismét egy belépő, aminek eget verő volt az összege. De szerencsére volt egyetlen butik, s kaptam is egy új rucit, amit hiéna mozdulatokkal rántottam magamra.

Kép
kissmanó

anó
Ezt ugye nem is gondoltad teljesen komolyan?! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Manó
bocsi, még csipás a szemem

KépKép

KépKép
szivvi

Ja, az lemaradt: fürdőruci ára kisebb volt mint egy újabb belépőé, szal azért jó befektetés vala.

Kép
kissmanó

Viszem én a rucit, de ki fog ürülni gyorsan a szálloda, ha én ott nekivetkezek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Napsütéses szép reggelt! :lol:

Szivvi: jó utat és nagyon jó szórakozást meg pihenést!

Ági: drukkolok, hogy szimpi legyen az új doki!

Mary: csak módjával azzal a takarítással :wink:

Az én babám nem muzikális viszont imádja a csokit. Arra mindig beindul :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

S métt lenne az baj? Max több hely jut nektek.
Aztán lesznek akik amúgy sem futamodnak meg annyicskától.

Kép
kissmanó

Jó reggelt Lányok!

Hát, az este egyszerüüen bedöltem az ágyba és ott maradtam :oops: Még a Született feleségeket se láttam (itt keddenként van), de szombaton ismétlik :D

Brigi! Örülök. Hány ment át?

Szilvi! Ma te is korán keltél! :D Jó wellnesezést! Aztán gondolj ránk!

Manó! Elvitted a gyerekeket az óviba? Anno, az én hugom nagyon verekedöös volt. Egyszer úgy jött haza, h kicsit le volt szakítva a füle (a cimpájánál). Másnap anyám ment reklamálni, de kiderült, h a kisfiú, akivel az eset történt, még egy hétig kimaradt az orrtörése miatt. :roll: Késööbb a suliban hasonló problémák voltak. :lol:

Mary! Jó takarítást!

Àgi! Ez a has dolog nálam is van. A mellem alatt kezdöödik a hasam :D

Nekem Picurka mozgása elég hamar kezdöödött és apa már a 18. héten érezte kívülrööl is. :D Mostmár egyre eröösebb és "elmondja" mi nem tetszik neki. Az alvási poziciókkal szokott gond lenni, de keresek olyat, ami neki is tetszik. :P

Rózsa! Hol vagy?
molkata

Sziasztok!

Szivvi jó utat nektek érezzétek jól magatok!

csoda történt ma reggel vissza aludtam!
mehetek megint tp papirért mert 1 hét elmaradás van és most pótol dokibácsi.
utána kozmetikus, fodrász.délután jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: jó szépülést :lol: Én már idejét sem tudom mikor voltam utoljára fodrásznál :roll: :cry:

Kata: 1-3, 4-5 :wink: köszi :lol:

brigi73

Kissmanó, annyira bírom a stílusodat! :D

KépKépKépKépKép
uxi

Esztora! Jó szépítkezést!!

Brigi! Próbálkozok a többivel!
molkata

JÓ REGGELT LÁNYOK.
Ma asszem elaludtam. :lol: .Apa szabin van , oszt 7-kor keltem, azóta családot megreggeliztettem, most végigolvastalak benneteket.
Sok sikert a lakásvételhez és érezzétek igazán ottonnak azt kívánom, aki ilyen előtt áll.

Molkata, bocsi, hűtlenül az ágy nem rúgott ma ki.
Bár tegnap sokáig tévéztem, nosztalgia-vészhelyzet bámulás....

Délután jelentkeztem, mert ma megyek barátnőzni, szegény munkatársam utánam 2 héttel lett kismami és a férjével tegnap váltak el, szóval megyek vígasztalni, jó párna a 2 csontos vállam :lol: .

Kérdeztem apát, hogy nagy hassal, bálnaként is szeretni fog-e, erre azt mondta a drága, hogy prsze, hisz ő okozta és kimondottan jól áll.
tegnap fürdés után a pocim csúcsos alakot öltött :roll: , mára megint kerek, ki érti ezt?
Van itt kismami?
Beszélgessünk...

Kép
Kép
christine

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?