Köszönöm a kedves szavakat, bár nemigen vagyok nyugodt.
Persze, tömöm a fejem, de csak arra jutok vele, hogy iszonyú hányingerem van...de azért tömöm, nyugi!
Doo, akkor a Hetényiről beszéltél, ha jól sejtem, megvan a hire a sok magzatvizzel. MOst egy kolleganőm (hozzá jár) megdumálta vele, hogy ő is nézzen meg, mert szerinte ilyenkor lehet adni valami infúziót, hogy táplálják a lepényt, meg mittudomén.
Persze, kérdeznék én, csak amikor már a 2. kérdésedre sem válaszolnak...a harmadik messze bent aragad, és az előbbiekre sem tudtál meg semmit. Egyedül az asszisztensnő mondta, hogy na, te se fogod 40 hétig hordani a babád, de erre magamtól is rájöttem.
Az meg oké, hogy a 32 hetes magzat életképes, igenám, de mi lesz belőle egy. Kettő, az enyém kb 29 hetesnek felel meg...na, tessék. Szóval nem vagyok valami nyugodt. És állandóan csak boszankodom, hogy mért, mért mért...nem dohányoztam, sose, nem drogoztam, se pia, semmi, mért van ez??!! Lányok,, annyira életundorom van, annyira elegm, hogy midnen percben bőgnék. HIába mondja a férjem, hogy árt a babábak, hagyjam abba, ezt nem lehet csak augy abbahagyni. Ma már mondtam neki, szedje szét a kiságyat, vigye fel a padlásra, látni sem bírom. A hasam is mintha napról napra inkább kisebb lenne, nem nagyobb, nem feszül úgy, mint hetekkel ezelőtt, mikor még nőtt.
A dokim meg szarik rám, maradjunk annyiban, és egyáltalán nem érzem biztonságban magam. Olyan mint egy halálraítéltnek, akinek meg vannak számlálva a napjai, csak azt nem tudja mikor állít be a hóhér a zárka ajtajába.
Bringa, ha jól emlékszem te írtad...mi lett azzal a babával?? Ne haragudj, nem tépegetni akarom a sebeket, de fel akarok készülni amire lehet...
Na jó, lécelek, és ne haragudjatok, hogy behozom ide a rossz hangulatot, vegyétek úgy, hoyg a statisztikai valószínűsége igy kisebb, hogy nálatok is baj lesz, mert én már elvittem!
De télleg, alig valakivel tudom megosztani. Anyámnak mondtam, meg ugye nyilván a féjem, de aztán nuku. És csak mardossa a szívemet, amikor mindenki kérdezi, hogy mi van a babával, jól vagytok? Igyanez volt decemberben, legszívesebben üvöltöttem volna, hogy nem, nem vagyunk rendben, és még valaki megkérdezi, megölöm!
Na mindegy, télleg elhúzok.
Puszi mindenkinek!
Gyps