Sziasztok Lányok

,
Én is csak bekukk, mert mi is festünk. Igaz bátyámnak köszönhetően már 11-re készen voltunk a gyerekszobával, nagyon szép színe lett (orange tropics a fantázia neve), de aztán családi ebéd volt, úgyhogy most kezdek csak pakolászni.
Áfi, remélem Ti is hamar végeztek, bár a konyha mindig neccesebb, mint egy szoba, inkabb a ki-be pakolás a húzos nekünk is.
Boniko, én is egyetértek athiz-zal, bár jó lenne tudni a 23.napi hődet, azért az nagyon hiányzik

Egyébként meg szerintem kiderül hamarosan, hogy hányadik cn-en vagy, mert a mi saccunk alapán kb. a 14cn van ma. Menneka drukkok

a 37,2 mindenesetre nagyon tuti

.
Snufi, jó olvasni, hogy jobban vagy, jól elkapott a gépszíj

vigyázz magadra.
Szilbee, veled mizu, eltüntek a barnák? Minden ok?
Gaby, sajnálom, hogy apa nem tette még le a cigit, de azt hiszem így hagynod kell, hogy ő maga kőkeményen határzza el a dolgot. A környezete hiába akarja, neki kell.....Férfiaknál ez nehezebben megy, bármilyen lemondás, nemcsak a cigi

. Gratulálok az 5-öshöz én is, ügyi vagy
Szezsókám, tényleg érdekes a hőd, de még nagyon a ciklus elején vagy, most kell, hogy zuhanórepüljön és lehet, hogy a gyogyóktól is nem amit szedsz?
Zöldi, veled mi újság? Elmúlt a petefészek szurka? Viszed a kiscocikat sétára ma? Gyönyörű idő van

.
Csajok gyorsan futok is tovább, megyek pakolászni, holnap jönnek a képek a berendezett babaszobáról, rucikról mindenről.....
Puszi
Melcsi