Hali!
Hétvége: mi itthon vagyunk és lomolunk (ill. a párom és az apukája) a pincében és egy szobában, ugyanis jövő héten jönnek szobát festeni.
Cukor: nekem az van írva a beutalóra, h terheléses cukorvizsgálat 24-28. hét között.
Slambuc: tipikus hortobágyi tésztaétel, azért hívják öhömnek is, mert kicsit nehéz lenyelni és vmi ilyesmi hangot adunk ki. Errefelé megy a vita, h kell-e bele pirospaprika és kolbász. Mivel az én nagyapám gulyás volt a Hortobágyon, a nagybátyám pedig juhász, és ők nem tesznek bele egyiket sem, ezért sztem a slambus fehér, tészta színű és finom

Nagyon jó szabadtéri program bográcsban slambucot főzni.
Új doki: beszéltünk vele, elég fiatal, kb 35 éves. Az előző dokim már dolgozott vele. Megnézte minden eddigi leletemet, kérdezte, h jól vagyok-e. Azt mondta, h mivel csigolyanyitottságom van (S I-es csigolya 1 mm-re nyitott, 12 éves koromban mondták), ezért el kell menni vmi ideggyógyászati szakrendelésre, és ott majd megmondják, h kaphatok-e gerincbe érzéstelenítőt. Ezt eddig senki nem mondta, pedig benne van a kiskönyvemben.

Egy kicsit azért parázom, mert hogy fogják megállapítani, h most mi a helyzet. 20 éve röntgeneztek, de most azt nem díjaznám. Amúgy a 28. héten kell menni az új dokihoz, addig meg kell csináltatnom a terheléses cukorvizsgálatot. Beszélgetünnk kb. 10-15 percet, és nem kért egy forintot sem. Azt mondta, h vszínűleg június 30. után már fizetnünk kell a kórháznak is.

Nem kérdeztem, nála mennyi egy szülés, de én dokinak max. 50 000 Ft-ot gondolok, pláne, ha a kórháznak is fizetni kell.