Ha Gergõt rá tudom venni,hogy kinyissa a száját,akkor a nyelvével kezd el hülyéskedni,így nem látom a belsõ fogacskáit.Tegnap azért sikerült kitapintanom:a bal felsõ örlõ és a jobb alsó örlõ gõzerõvel bújik kifelé.A bal felsõnek az egyik fehér és éles kis hegyecskéje már át is törte az ínyét. A Nesqikhez én nem adok cukrot,így is megissza.Reggelente kb 1dl-t.Sajna többet nem tudok belediktálni,de azért nem izgat annyira,mert egyébként meg mindenféle tejterméket szívesen és gyakran fogyaszt.Ami még bevált tejivás gyanánt,az a csokis gabonapehely uzsonnára - nagyon szereti,és a kiskanalat amivel etetem,igyekszem jól telimeríteni tejjel.
A fizikai erõ tényleg hihetetlen egy ekkora kis "törpeembertõl"
Két hete Gergõ nagyon beteg volt
(gégegyulladás,középfül gyulladás),sem enni,sem inni nem volt hajlandó napokig,a gyógyszert is csak erõszakkal tudtuk beadni neki.Na az volt ám a fizikai megpróbáltatás (no és persze lelki)!!!Egyedül gyakorlatilag képtelen voltam lefogni. Az ágykérdésben hasonló a dilemmám,mint neked.Mi van,ha felébred,kimászik,kiesik,stb....Pedig az ismeretségi körünkben már több hasonló korú gyerkõcöt átszoktattak a rácsos ágyból gyerekágyba,és nincs belõle gond.Mindenesetre én még várok vele,ráadásul Gergõ imádja is az ágyát.
Egyébként az ideális ágyat már megtaláltuk - egy ismerõsünk kisfiának van olyan:Fotelágy szerû,de kanapé formájú,tele nagy és puha párnákkal,amikkel alvás közben akár körbe is lehet barikádozni a kicsit,hogy ne guruljon le,de ha mégis,akkor sem esik nagyot,mivel kinyitva olyan az ágy,mint egy szivacs.Nagyon tetszik!
krisztinke

Most meg alszik mint, akit fejbevertek. Ilyen nagyon ritkán van nálunk, sõt ennyire éles visítás még talán nem is volt.
Mondtuk is neki, hogy vigyázzon nehogy kibeszélje féltett titkát, mert akkor mindent megtudunk róla. Olyan jó pofa amikor motyog az orra alatt álmában.

Szóval ez szerintem nagyon egyéni.