A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat!
KépKépKépKépKép
Így van, csak bízzunk a sikerben majdcsak lesz valahogy...

Csutka
Csutka

Bocsi Nikie, félrenéztem a nevet...
Csutka
Csutka

Cat!
Sajnálom! Kép De bízzunk a következõben! Kép

Csutka!
Akkor együtt õszülük! Kép

Jók a viccek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Mostanában kicsit visszaesett itt a forgalom, nem?

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Gitta!
Igazad van, olyan a topic, mint a veresegyházi asszonykórus fogazata..... ritka.(Bár adott esetben ez csak jót jelenthet!)

Amúgy helyzet? Hol tartasz most?
Csutka
Csutka

Csutka!
Kép
Most járok a 29. napon, de ne kezdj még el drukkolni, mostanában a 35.-en szokott megjönni.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Hõdet méred? Ha igen, hogy alakul? Kb. egyszerre tudjuk meg az eredményt, még nekem is van 1 hetem!
Csutka
Csutka

Lányok!
Nem is mondtam még! Karácsonykor meggyûrûzött a párom! Kép Kép Kép Olyan aranyos volt, eldugta a fán, úgy kellett megkeresnem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Csutka!
Nem mérem, 1-e óta beteg vagyok, hörgõgyulladásom volt-van, ezért nem is stresszelem magam a méréssel, úgysem lesz jó a hõm. De lehet, hogy kíváncsiságból reggel megmérem, majd még alszom rá egyet! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép
Tényleg visszaesett a forgalom itt, szerintem sokunkat stresszel a net.
Gratula a nagy eseményhez, de Te már nem vagy férjnél?

Így fejlõdik a világ(hihi):
Kép

Nikie
nikie

Gitta!
Gratulálok az eljegyzésedhez, sok boldogságot!
Valahogy ez a hõmérõzés nem fekszik nekem sem, pedig ha belegondolok nem is olyan hülyeség, ha az ember legalább egy kicsit tudni akarja mi zajlik belül. Bár való igaz, hogy nagyon oda kell figyelni mikor, hogy, meg milyen egézségi állapotban mér az ember. Ha van egy kis baci, már csalóka a dolog, és az ember olyanba lovalja bele magát amibe más körülmények között nem tenné.
Bár ki tudja mi a jó?

Csutka
Csutka

Sziasztok! Végre mehetek haza!
Csutka
Csutka

Hihi, szerintem ez már kóros, amilyen kedvem vanKép (biztos lesz fejreesés, de nem akarnám kivárniKép)

Most beszéltem az Avivás nõvel, a Tóth Líviával, jófejnek tûnt a telcsiben. A Mom parkban lesz pénteken 15.30-19.00 között(jóga oktatás) és nála olcsóbb a könyv(1500 Ft)!
Az infó, akit érdekel ITT
van.

Már nem tudom hol olvastam, de õ is mondta, hogy a savanyúságot, ecetes ételelet, kerülni kell! Ha 7,4 alatt van a vér ph-ja(savas), az nem jó, de miért? Erazmusz doktornõ kérlek segíts ebben, hogy pontosan miért? Állítólag a petefészekkel van összefüggésben..
Köszönjük

Nikie
nikie

Nikie Kép
a MOMban hol lesz??? pont ráérek akkor, és nem is messze leszek a centertõl... lehet, hogy beugranék. A könyvet mindenképpen meg szeretném venni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

én imádom a savanyúságokat... rengeteget meg tudok enni belõlük!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép Elõreláthatólag én is ráérek, menjünk együtt. Úgyis nekem is ez a legfontosabb projekt, nem más.
A fejenállás is jó, mert vér megy a fejbe, agyba, és jobban fog mûködni. Már minden reggel-este csinálomKép

Nikie
nikie

Nikie Kép
Akkor negyed négyre visszajövök Pestre, mert a szüleimnél leszek holnaptól, dolgozom egy kicsit a cégnél. És akkor találkozhatnánk a MOM Parkban mondjuk 15.15kor.
Ebben az idõpontban már lesz is foglalkozás?? 4.000 Ft, ha jól olvastam Kép jelezz vissza, hogy neked jó-e.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én is imádom a savanyúságokat, szinte mindennap ettem belõle.., nem is hizlal, tökéletes lenne, de mostanában már nem eszem, sajnos
Persze ez is csak apróság, a fõ, hogy amúgy rendben legyen az ember lánya, és párjaKép

nikie
nikie

Cat
Sajnálom, hogy negatív lett a teszt eredménye. Azért kérlek ne add fel.
Pénteken megvolt az embriótranszfer. 3 szépséget kaptam vissza. Nem volt valami vastag a nyálkahártyám, 9 mm. Sokat pihengetek, mert feszül a hasam alja. Sajnos ma egy kicsit el kezdett görcsölgetni, ezért nagyon elkeseredtem. Napi 3-szor 2 Utrogestan hüvelykapszulát kell használnom, mást nem írt fel.Én szedek Folsavat és Kálcium+Magnézium tablettát. Mit tudok még tenni???
Rita
Nagyon szurkolok Neked.
Lujza
lujza

Jaj, LujzaKép
Annyira izgulok érted! Bárcsak mindhárom megmaradna!!!!!!
Tökre kirázott a hideg...
Pihenj sokat, ugye, nem jársz be dolgozni oda a világ végére????

CatKép
Sajnálom, hogy nem jött összeKép
De tudod, új ciklus, új remények!
A köv. inszemig meg még spontán is sikerülhet!

Puszi
Krissi
krissi

Ja, elfelejtettem!
GittaKép
Gratula a gyûrûhöz!!! Esküvõ nyáron?

Krissi
krissi

KrissiKép,NikieKép,GittaKép, LujzaKép,CsutkaKép

Köszönöm az együttérzést, de az elsõ sokkból már felocsúdtam, és elõre nézek. Kérem a következõt, mint Bubó dokiKép

GittaKép
Gratulálok az eljegyzésedhez, és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Pocakos menyasszony leszel ?

NikieKép
Elkeseredtem a savanyúságtól, mert imádom. Minden délelõtt kovászos ubit, meg savanyúkáposztát majszolok. És édesség helyett is a savanyút kívánom.
Remélem a vidámságodat megkoronázza ebben a ciklusban egy zebra teszt!!!!

LujzaKép
Szerintem már ne szedj mást, innentõl nem Rajtad múlik. Annyira drukkolok Neked, hogy a huncutkák bent maradjanak. Ne izgulj a görcs miatt, szerintem ez természetes ha így megbolygatják az ember altestét. A nyálkahártyád sem rossz, mert nekem most a 25. napon volt 10mm és el voltam kettyenve miatta, és azt mondta a doki, hogy ezzel simán teherbe esnek, és látott Õ már 18mm-es nyh-t és mégis negatív lett a terhességi teszt.

KrissiKép
Mi van Veled mostanában ? Remélem jól megvagy a bõrödbenKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi Cat, megvagyok. Most éppen az influenzával küzdök. Azért se járok gyakran ide, mert már a mániám lett ez az egész. Meghát nincs is oly sok minden írni valóm, mert nem sok minden történik nálunk baba ügyben. Prütyök, mensi, prütyök, mensi... csak a szokásos. De amint lesz csíkom, azért az hír! Mindenképpen elmondom! De lehet, hogy akkor már senki nem lesz itt...

Ne haragudjatok, hogy nem írom a Holdat. A sajátomét se nézem.

Jók legyetek!

Krissi
krissi

LÁnyok honnan tudom hogy mikor lehet baba? melyik az a pár nap? Hõmérõzni már nincs idõm, nem akarok hónapokig méregetni ....
Egyáltalán mikortól kell számolni a napokat a ciklus végétõl?

Segítsetek, nagyon szeretnénk bébit és jött össze :-((((((

Katesz
Névtelen

Katesz Kép
a baba nem lesz az egyik napról a másikra... ez egy hosszabb folyamat, és ennek a topiknak a "lakói" ezt nagyon jól tudják, sajnos Kép
A hõmérõzéshez nem kellenek hónapok, már az elsõ mért hónapban is alkalmazni lehet a módszert, de többhónapos idõszak alatt ismeri ki az ember igazán a szervezetét. Szerintem csüccsenj le és gondolkozz el azon, hogy tényleg ilyen hipp-hopp akarod-e ezt a babót. A baba fogantatása elõtt vannak vizsgálatok, amelyeket érdemes elvégeztetni, annak érdekében, hogy minél nagyobb legyen az esély arra, hogy a kis pocaklakód egészségesen fejlõdjön, egészségesen szülessen meg. Ha már hosszabb ideje próbálkoztok, és mégsem fogant meg, akkor még inkább indokoltak lennének ezek a vizsgálatok.
A ciklus elsõ napja a menstruációd elsõ napja, és a termékeny napok a 13-17 nap környékén vannak, de ez egyénenként nagyon-nagyon eltérõ, van akinek a 10. napon, van akinek a 20.napon vannak a termékeny napjai. Ezeket a napokat hõmérõzéssel elég pontosan meg lehet határozni, az ovulációs tesztekrõl viszont már elég eltérõ a topikosok véleménye, van akinél mûködik, van akinél nem.
Szerintem gondold ezek végig, és, ha van még kérdésed írj nyugodtan, akár magánba is.

remélem segítettem

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Köszi, igen a fogigátló utáni ciklusban kezdik a stimulálást. Csak most az a kérdés 1 vagy 2 hónapig lesz fogigátló.

Ritának ma de. van a transzfer, tegnap üzent, csak 1et kap vissza. Drukkolunk elég legyen! Edelweiss-nak is igy sikerült.

Lujza! Sokat pihenj, nagyon szoritok neked!

Nikie! Ilyen az én formám, utálom a savanykás izt, igy nem eszek ecetes, mustáros, majonézes dolgokat, mégsem estem még teherbe. Pedig 33 éve kerülöm ezeket Kép
Azért engem is érdekelne a magyarázat miért nem ajánlják ezeket.

Karmen
karmen

Sziasztok
Tegnap voltam a dokinál, hát túl sokkal nem okosított ki. Azt mondta hogy még semmi biztosat vagy bizonytalant nem tud mondani. Megultrahangozott, mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem (kérdezte is hogy nem járok e sokat pisilni), 21 mm-es a nyálkahártyám (azt mondta hogy ez terhességre utal) és hogy lát egy 2-3 mm-es kis valamit. De hát van pozitív tesztem és ez a lényeg nem akkor már ugye van babóca csak még picike? Pedig úgy szerettem volna ha biztosat mond.
Cinci

Kép
cinci

Cat! Sajnálom. Kép De az nagyon jó, hogy ilyen pozitivan állsz a dologhoz! Kép
Lujza! Pihenj sokat! És ne stresszeld magad! Légy vidám! A babák azt szeretik. Kép
Ritának is nagy-nagy drukk ! Kép
Gitta! Sok boldogságot! Kép

Andi
andi28

GittaKépSok-sok boldogságot,és mielõbbi gyermekáldást kívánokKép
CatKépSajnálom,de a pozitív hozzáállásod biztosan hamarosan meghozza az eredményét!
CinciKépNe aggódj,ilyen pici terhességnél még nem nagyon láthatna többet.A 7-8.hét után már egyértelmû lesz.Addig pedig ne stresszeld magad.A megnagyobbodott méh,a petezsák,és a + teszt éppen elég bizonyságKép
KrissiKépGyere mielõbb egy + hírrelKép

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!

KarmenKép
Nálatok minden rendben van, amúgy? Miért mentek lombikra? Valamelyik petevezetõd el van záródva, vagy azért mert nem sikerült sokáig?
Lányok, az aviva tornával az elzáródást is fel lehet oldani, szerintem mindenképpen meg kellene próbálnunk!Kép

Orsi Kép Szerintem tökéletesen válaszoltál Katesznek!

Nikie
nikie

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm a sok gratulációt! Esküvõrõl még nem volt szó, ahogy a párocskám ismerem, még 1-2-3 évig biztosan nem lesz! Kép Már ez is egy óriási dolog, hogy ezt kaptam tõle karácsonyra, mivel mindig azt hangoztatta, hogy õ sohasem fog megnõsülni! Kép Kép

Csutka!
Sajnos, én nem szolgálhatok majd örömhírrel, de te bizakodj tovább. Engem is utolért a barna rém, pedig soha azelött nem volt ilyenem. Így már biztos, hogy nincs baba. Kép

Most miért kezd el szórakozni a szervezetem, mikor már azt hiszem, hogy lassan, de kezd helyrejönni??????????? Ez nem ér!!! Sürget az idõ!!! Egyre több minden jön elõ... ...csak a babóca nem. Kicsit elkeseredtem, de majd legközelebb biztosan sikerül! Kép Ha februárban sem jön össze, akkor tényleg fogom már kérni a dokimtól, hogy írjon fel clostyt. Szomorú, de bíztató arra gondolnom, hogy tavaly február 14.-én fogant meg az elõzõ babó. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Kép

Na, eleget keseregtem már... Legyünk vidámabbak! Kép

Akkor a régen várt tablicskuk:

Kép
Kép

Már milyen rég volt ennyi babás a táblázatban! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cinci!
Sok-sok gratula a babóhoz! Ne aggódj, kicsit késöbb már biztosan látni fogod, sõt, a 7. héten már a szívét is fogod látni, sõt hallani dobogni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cinci!
Jut eszembe, ha nem hüvelyi uh-t csináltak, akkor látni ilyen keveset, bár néha hüvelyivel is nehéz fiatalon meglátni!

Üdv:
Gitta
gitta

Nikie! Nekem endo miatt elzárodott a bal oldal, a jobb csak nehezen átjárható. Ennek ellenére inszem lett volna javasolt, de a férjem eredménye olyan rossz volt, hogy miatt járunk most lombikra. Ezért vagyok mérges hogy a férjemet csak 1,5 évre nézettük meg. A dokim mondhatta volna hogy érdemes lenne megnézetni öt is mielött próbálkozunk. Ezek után viszont én legalább másoknak ezt tanácsolom, de hát mi is csak legyintettünk hogy ugyan miért lenne vele gond.
Csakhát igy másfél év hiába telt el Kép

De most már sinen vagyunk, reméljük.

Cinci! Gratulálok, biztos minden rendben lesz.

Karmen
karmen

KarmenKép
Orsinál, és Bubinál is úgy volt, hogy nem volt jó a spermaszám, és a doki azt mondta, hogy védekezni kell, amíg nem lesz rendesen kikezelve a gyulladás. És utána már jöhet a babuKép Pl. Bubi inszemeken volt, és a doki szerint még hashártyagyulladása is lehetett vola, szóval nem mindegy. Nálatok volt kezelés? Ha igen, és mostmár minden rendben, akkor OK.

Nikie
nikie

Gitta!

Legyszi tegyel be engem is a babas tablazatba, mert en is toletek indultam. Kép

Koszi

Kakukkfu, 5c, Bp, 26 ev

Emma, jan.3, 3470gr, 52cm
kakukkfu

Nikie! A férjemnek mütétre kellett mennie (mint Edelweiss férjének ha ismerted itt öt) csak sajna semmit nem javított ez az eredményen. Gyulladása nincs, nem attól volt, operálni kellett, igy nem kellett védekezni legalább. Ezért maradt a lombik, mert nem valoszinü jobb eredménye lesz.

Karmen
karmen

Helló Lányok!

Ma is emelkedett a hõm, kezdem elbízni magam!Kép

Cinci!Kép

Gratulálok, kellemes "együttélést"!
Csak nyugi, ne idegeskedj, elõbb utóbb úgyis megmutatja magát! Csak türelem!

Gitta! Kép

Nagyon sajnálom, de tudod: Nem szabad elkeseredni, mert ki akarna szomorú anyukát magának? Akkor inkább nem is jön!
Szép is az a Valentin nap! Ha most nem sikerül, akörül lesz nekem is a köv. próba.

Csutka
Csutka

Lányok,

kérdeznék. Mivel szerencsésen "feltornáztam" a ciklusom napjainakszámát 40-re, és a hormonvizsgálat is elégtlen tüszõérést állapított meg clostit szedtem. Arra vagyok kíváncsi, hogy közületek, aki átesett ilyenfajta kezelésen, mit tapasztalt a ciklus hosszát illetõen? Rövidül, marad ugyanolyan hosszú?

KöszönömKép

Kinga
kinga_

Sziasztok Kép

Sok gratula azoknak, akik az új évre többen lettek!!!
Velem nem tudom, mi lesz, vagy megint anov. ciklusom van, vagy valami baci bezavart a hõmérésbe. Majd meglátjuk.

Tinka
tinka

sziasztok!

Új vagyok a babaneten.
Nikie: mi az az aviva torna? Nagyon érdekelne.
A lombikos, teherbeesésés, stb. témmakl kapcsolatban sok infot olvashattok a www.kaali.org oldalon. A cikkeket a gyõri Kaali fõorvosa írja.
Mindenkinek kitartást és mielõbbi áldott állapotot kívánok!
szilvasgomboc

Sziasztok! Kép

Jó lenne tudni, hogy hogyan kell alakulni a hõnek tüszõrepesztõ injekció után.
Most én is kaptam, most elõször érzem igazán a szurkálást amirõl annyit írtatok. (Jobban mondva már annyira feszülnek a petefészkeim, hogy járni is alig tudok.) A Serophene-tõl 3 tüszõm van, 14. napi (tegnapi) UH-n a jobb oldalon egy 28 mm-es, bal oldalon meg egy 24-es és egy 21-es. Így tegnap megkaptam a Profasi-t, és a fájdalom a petefészkeimben ma reggelre lett. Ez így normális?
A tüszõk állapota nagyon bíztató, de tudom nem minden. Azért remélem a természet rásegít, megadja azt a szükséges plusszt, amit úgy érzem az orvostudomány nem tud.
A dokim most mindent megtett szerintem amit pillanatnyilag lehetett, így már csak a felsõbb hatalmak jóindulata hiányzik. Kép

Leone

KépKép
leone

KingaKép
Szerintem ha csak Clostyt szedsz még nem lesz jó a progeszteron szinted, csak javítja, kevés. A ciklust beállítása szükséges, ha rendszertelen.
Ajánlom még a cickafark teát is, amirõl olvashatsz az efeletti topicban.

TündeKép
Az Aviva módszer állítólag:
Nõknek: testi gyakorlatok a menzesz és a fogamzás szabályozására, elõsegítésére. Olyan mozdulatsorok elsajátítása, amelyek rendezik a havi ciklust a nõ akarata szerint.
Férfiaknak: a gyakorlatok a prosztata problémákat csökkentik. Egyben a potenciális gondokat is megszûntetik.
Olvashatsz az efeletti topicban is errõl.

(mi itt még nem próbáltuk, de ártani biztos nem árt)

Nikie
nikie

Kedves Lányok!
Egy néhány nevet én is mondok, akik innen indultak, itt szenvedtek és örültek a meginduló babának! Nem lenne jó õket is beírni, ha már másokat beírtok visszamenõleg?
Melinda Németország szült 2002.11.05. 3960 Miklós
Lella Líbia szült 2002 nyarán kislányt
Krisztinka Budapest sz. 2002. õsz
Kata 007. Miskolc sz. 2002.
Ancsi - õt nem tudom, hogy megszült-e?
És még sokan mások. Ha valakinek van ideje kezdettõl visszanézni a régi írásokat, táblázatokat, sokat megtalálna.

Nikie!
A savanyúság megtilásáról az a véleményem,hogy ugyanolyan kuruzslás a megtiltása, mint ahogy kuruzslásnak tartom a Candida elleni gyógykezelésben azokat a diétákat, amiktól az amúgy is sovány hölgyek 5-10 kilót fogynak, a végén már csak hálni jár beléjük a lélek, minden energiájuk elfogy, de a viszketés megmarad. Ez csak egy divat a sok buta divat közül! - A vér pH-ját a szervezet enzim rendszere állítja be, és nem az elfogyasztott savanyúság határozza meg! Nagyon szûk határok között állítja be az egészséges szervezet: 7,35 - 7,45 közé. Ha ezen kívül mérhetõ a vér pH-ja, az valamilyen betegség következménye. Valóban nem jó, mert az anyagcsere folyamatok zavartalan mûködéséhez ilyen pH-ra van szükség. Ha a savanyú bomlástermékek valamilyen betegség miatt felszaporodnak a vérben, akkor savanyodik a vér (csökken a pH). Ha 6,8 alá csökken a vér pH-ja, akkor bekövetkezik a halál.
Erazmusz (erazmusz)

Elfelejtettem aláírni.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kedves Mindenki!

Rendszeres olvasótok vagyok, de hozzá talán csak egyszer szóltam a beszélgetéshez. A Mi történetünk is hasolnó a Tiétekéhez, csak nálunk a férjem részérõl vannak/voltak problémák :-( Mi a termékenységfigyelõ mikroszkópot "használtuk" és legnagyobb boldogságunkra egy aprócska babzsákkal szaporodott a családunk. Nagyon köszönöm Nektek, h amikor magam alatt voltam erõt adtatok, avval h nem vagyok egyedül, és most én szeretném elmondani MINDENKINEK, h az erõ és kitartás meghozza gyümölcsét és akkor az elmúlt idõszak elröppen, mint egy rossz gondolat. Üdvözlettel
Susie
susie

Aztán van Beszti, Pucur, õk is 2002.-ben szültek.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kedves mindenki! Mint említettem 16 (!) évig hittem azt, hogy nem lesz gyerekem. Azután szerencsére lett, és errõl szeretnék írni azoknak akik szintén sokat várnak/vártak a babára.

Azt hiszem, az nem is kérdés, hogy mindenkinek lesz gyereke, csak az a következõ "probléma", hogy ezt el is kell tudni hinni. Én a szülés után enyhe depibe estem, és meg vagyok róla gyõzõve, hogy azért, mert lélekben nem voltam felkészülve az anyaságra. Én még terhesen se mertem elhinni, hogy gyerekem lesz, a szülõágyon az öröm mellett (helyett) hatalmas meglepetést éreztem. Három hónapos volt a kisfiam, mikor már tényleg elhittem, hogy Õ az enyém.

Ezt azért írtam le, hogy mindenki, aki nehezen esik teherbe, próbáljon az anyaságra valahogy felkészülni, és ne csak álmélkodjon, mint én tettem kilenc hónapig.

H. Erzsi
Névtelen

Sziasztok!

Ma már 37,2 a hõm, rengeteget pisilek, és kicsit feszít a hasam is. Ami más, hogy a cicim nem fáj, pedig egy héttel a mensi elõtt már szokot! Már csak 5 nap van keddig...

Leone!

A szuri után ugyanezt éreztem én is, az a rossz, hogy ilyenkor még a prütyök sem az igazo, mikor minden mozdulat fáj!

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Valaki írta,hogy a Spermabankba érdemes menni "matyi"vizsgálatra.Le tudnátok írni a telefonszámot,ahol idõpontot lehet kérni,valamint azt,hogy mennyibe kerül a vizsgálat?Elõre is köszönöm!
CsutkaKépNagyon bíztatóak a jelek,szorítok,hogy egy kisbaba okozza õket+++++++++++

krisztinke
krisztinke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?