A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Coca: szép a kép! Már úgyis hiányoltam, a művészkedésed :lol:
Régebben voltak epés-hányós éjszakáim (bocs), ezek már évek óta nincsenek...Most meg úgy 1 hete fáj a jobb oldalam, főleg a bordáim alatt. Néha kisugárzik a hátamba, de nem jellemző. Olyan, mintha egy darab kő lenne ott, az sem mindegy, hogy milyen poziícióban alszom, mert érzem a nyomást, meg ha lehajolok, akkor is. Enni nem tudok rendesen, mindig úgy érzem, mintha tele lenne a gyomrom, főleg este gáz, akkor pár falattól olyan leszek, mint a lufi. Lehet, hogy kövem van, bár ez most annyira nem hiányzott...

Tonti: annyira nem vagyok rosszul szerencsére, csak elég kellemetlen, meg a tudat, hogy valami komolyabb baj van. Igen, minden el van méretezve :evil: utálom, hogy ami csípőben meg combban jó, annak eláll a dereka...lehet, hogy velem van a gond :lol:

Hétfőn asszem benézek a házidokihoz is...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso jobbulást!!!!!
Vendég

Boni! Mi mennyi?

Szezsó! EWgy hasi UH nem ártana. De ott tényleg a májad, meg az epehólyagod van. Nálunk az egész család köves, kinek epe, kinek vese. de egy gyulladás sem kellemes. Tényleg menj el dokohoz.

Tonti! Veszel egy kreatív-hobby boltban 90 Ft.-ért egy elfűrészelt nyírfatörzset, és forrasztópákával beleégeted a mintát. Ez kb másfél óra volt.

Kép
zölddisznó

zöldi a kép? :lol:
Vendég

Mé, teccccik?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Gaby, nagyon jó a görbéd, nagyon szépen kúszik felfelé, szorítok. :wink:

Boniko, a 37,1 is teljesen jó még, ne izgulj. Jó a kis fülesed, nekem ő a kedvencem a Micimackóból. :)

Kata, izgulsz már? Már csak egy hét. :D

Csikken még akartam írni, hogy a dokim februárig 6eft-ot kért és kettőt pluszban az UH-ra, most már 6 és 3 az UH, így ha olyan hónapban megyek amikor UH is van 9ef-ot fizetek. Nem olcsó. :(

Szilbee, milyen volt a ZOO? Nálunk nagyon hideg és szeles lett a délután, remélem a ti programotokat nem húzta keresztbe az időjárás. 8)

Áfi, kell a férfiaknak a kikapcsolódás. Az én uram is elmegy nagyon ritkán, én is úgy vagyok vele mint Te, hadd menjen, szerintem jobb ez így. :)

Robcsi, ez nagyon rossz hír, jajj de sajnálom :cry: . Én is drukkolok nekik, hogy ne történjen semmi rossz a baboval. :cry:

Szirom, nem semmi ez a képsorozat. A kis örök-mozgó. Köszi a figyelmeztetést. :wink:

Bettike, nem semmi ez a görbe, lehet, hogy még csak most lesz pé? :shock:

Szezsóka, mi jót főztél ma? Jobbulást neked. :)

Tonti, kellett aztán a szállás Győrben? Nem irtál vissza a privire :( , örülök, hogy minden ok veletek. :wink:

Sonjus, Purc, Babancs, Szerika, Ancsa, Monyó hol vagytok? :shock:

Később még lehet, hogy benézek, pussz mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

abszolut nem, azért kérdeztem :wink:

zöldi hát persze, hogy tetszik, nagyon ügyi vagy bnned is egy őstehetség veszett el. KOrábbi műveidnek is nagy tisztelője vagyok!
Vendég

melcsi, köszike a biztatást!

füles a király
Vendég

Kata: Piliscsabán.

Áfi: mikor kezdődik a banzáj?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

És hozzánk befér 1 vagy 2 ember, Budapestről.

snufi

tényleg Áfi ,mikor?
Vendég

Tudna nekem Valamelyikőtök segíteni? Olyan számítógépet jól használó segítségét kérném, aki jártas Word szövegszerkesztésben. Köszi.

snufi

Ó, Füles! Nem mersz megbántani, mert tudod, hogy erősebb vagyok, ugye?

Kép
zölddisznó

nem félek, majd hivom a ludakat. Tudod! Sok lúd...... :lol:
Vendég

Snufi mi gond?
Vendég

húúú, úgy olvastam, hogy lukadat... :oops: :oops: :oops:

Kép
zölddisznó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Snufi, Boni,
nem tudok pontosat. Korán nyilván nem lehet mert messziről is jönnek, ne kelljen már hajnalban indulni. De későn se lehet, mert a délelőttös műszak alatt kell menni. (Akkor van benn a férjem főnöke, mert eredetileg délelőttös lenne, csak szabit vesz ki, és sok kulcshoz pl csak a művezető fér hozzá) Gondolom 11-re mindenki le tud érni... vagy nem?
Vendég

szerintem mi igen, én mindennnap a tikokkal kelek, :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor viszont javaslom utána menjünk be valami gyorskajára Paksra mert mire a bográcsban a kaja megfő (meg tűzgyújtás meg stb.) addigra a banda éhenhal ebéd nélkül. Tudok 2 jó helyet, az egyik pizzázó, a másikban meg akkora hamburgert adnak mint a fejem, és mindkét helyen van egyéb étek is. Utána huss le hozzánk, a bográcskajának én vegyespörköltet javaslok krumplisan, kenyérrel tunkolva. (A paprikáskrumpli mégiscsak snassz, a halészlével meg megőszülünk, és ki pucol halat? :shock: de ha van egyéb ötlet nyitott vagyok!!! ) miközben rotyog a babátlanok elboroznak, elröhögünk, dumálunk, tojást kunyizunk Bonikától, csokis kekszet Szezsotól, és a kislányom is kész programkavalkád. Aki akar szalonnát is süthet.
Álmodozzak még? :D
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, de csak nagyon ritkán tudok jönni, sok a munka.

Zöldi, hát ez valami fantasztikus szerintem, de komolyan. Nekem nagyon tetszik.

melcsi, szép a gyerekszoba, jó lett a fal színe nagyon.

Áfi, nálatok is szép lett a konyha :wink:

Robcsi, nagyon sajnálom a tesódékat, remélem csak béna volt a doki. Nálunk is percekig kereste a doki a szivhangot, már én is frászban voltam, de kiderült, hogy csak mocorog a drága és nem tudja befogni...

Szirom, totálisan megértelek, én is nagyon de nagyon rosszul voltam. Most már jobb. Kitartás.

Szezso, én is azt mondom menj el Uh-ra, sogórnőm is epeköves, persze nem menne el kivetetni :( Most már iszonyatos görcsei vannak... Ne juss el idáig. :(

Tonti, jó hogy megérkeztél, és segítettek ennek örülök.

Nálunk semmi különös, fáj néha a pocim, valószínűleg a növéstől van, már nagyon nagy, mi lesz itt még :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi ez jól hangzik és nekem még a paprikás krumli is bejönne,úgyis régen ettem. AZért nemcsak tojglit viszek, hanem sütök is valamit :wink:
ja és azt még nem tudom, hogy kell e ágy, vagy a földön aludjak é :lol:
Vendég

snufi megoldódott?
Vendég

Snufi mi kéne wordben, nem vagyok word szakértő csak egy hülye informatikus :lol: hátha megy, nem ígérem 100%-ra...

Purc

Kép

Kép
purc

purc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Huuuh Áfi ez olyan jól hangzik, mindjárt veszem a jegyet, de komolyan, és ahogy Tonti említette a Túró rudit készen vagyok áááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhh :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Igaz, beszéljük meg az ágykérdést is.
Nálunk akad fekvőhely 4, ebből egy foglalt Szezsonak mert vonattal meg messziről jön, ne cipeljen még hálózsákot is. Tehát van 3 főnek szabad fekhely, de a banda egy része a szomszéd faluba motelba megy. A fenmaradó fekhelyekre lehet igényt bejelenteni, de hihetetlen mennyiségű padlófelület van, polifoammal, felfújható matraccal, hálózsákkal bárhány ember elalhat.
Vendég

Helló Purci!
Örülök, hogy jól vagy már. Nem ér annyit dolgozni! Növeszd a pocakodat!!!
örülök, hogy tetszik :lol:

Kép
zölddisznó

Rangidős aludhat ágyban?

Kép
zölddisznó

Mi szívesen alszunk ágyban... :oops: :oops: :oops:

snufi

Zöldi az nem, de kismama igen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

már el is kelt a 3 ágy,hihi :lol:

Purc, Szezso csinálja épp, remélem sikerül neki! Ha mégsem, jelentkezem nálad!!! :wink:

snufi

Coca, én is ezt mondom, nem ééééééér :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi, privibne én is lefoglaltam ágyat :oops:
Vendég

akkor majd összehúzzuk magunkat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Snufi, ok, szólj, ha kell és küldöm az msn cimet....

Purc

Kép

Kép
purc

Hát Coca kismama, neki jár az ágy! Meg Szezso+Bonika :arrow: az 3 ágy, és akkor 1 marad Snufinak még... elkeltek az ágyak!!!
Vendég

Snufi, majd a férjeink a lábunknál hevernek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zöldi, nem vagy jó kereskedő. mennyi? :lol: :lol:

ráérsz gondolkodni, mert most megyek filmet nézni :lol:
Vendég

Hát nem Boni!

Kép
zölddisznó

Boni: ez tecc!!!

Áfi: :lol:

snufi

zöldi :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nem sír Boni! Majd Babavárás alatt csinálok Neked is!

Kép
zölddisznó

Áfi
apával megbeszéltem, megyünk a talira, és érdekli őt az erőmű, engem annyira nem, de elkísérem :wink: Hány gyerkőc lesz, ki akarjuk élni magunkat :wink: :lol: Na jó, nekünk jó lesz a föld is :) De lehet mi is nézünk szállást, majd még meglátjuk.

3 ember popsiját tudjuk fuvarozni Áfihoz :P

Coca
tényleg klassz amit csináltál, ügyi vagy. Apának mondtam is, hogy ő is csináljon majd, mert ő is kreatiív és szépen rajzol :wink: Én óvodás szinten rajzolok :lol:

Purc
azért ne dolgozz túl sokat, pihenj is néha :wink:

Tontica
szuper, pont akkor vagy itthon, amikor tali van :D

Snufi
Bocsika :oops: Nem tudtam, hogy Piliscsabán laksz :oops: :wink:

Boniko
aranyos a füles :wink:

Kép
gaby25

Akkor aki tuti jön:
Katicáék
Szilcsi
Bonikáék
Snufiék
Babaimiék
Coca
Szezso
Gabyék
(hurrá!!! 13 emberke!!!)

Nem tudja még:
Sonjus
Sziromkáék

Erőműves csapat:
Szilcsi
Katicáék
Babaimiék
Bonikáék
Snufiék
Szezso
Gabyék

Akiknek ágy jutott:
Szezso
Bonika
Coca
Snufi
többiek vagy hálózsák vagy szomszéd falu motel majd aki már biztosra tudja melyik az szóljon
Vendég

Áfi! Azért jó, hogy ilyen elfoglaltsággal kötjük le agyad szabad kapacitását, nem? :wink:

Azt nem mondtam, hogy én csak akkor tudok ott aludni, ha a macsekok nem lesznek benn a szobában :cry:

Kép
zölddisznó

A macsekok akkoris a konyhában alszanak ha nincs vendégünk! Ugyanis törvénytelen dögök és hancúroznak meg futkosnak éjjel. Mindig ki vannak csukva... de aki allergiás annak ez kevés vígasz, az óhatatlanul széthagyott szőrszálakat nem viszik magukkal... viszont van kálciumom :D
Vendég

A kálcium kevés. :cry: Max. zimmer ferizek én is!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

újra itt vagyok. pár napig otthon voltunk a szüleimnél, de ma este visszaértünk szegedre.

melcsi: nagyon szép a babaszoba, tetszik. még kérünk képet!

csikken: vigyázz magadra és a babóra! erősödik a csík. szép a babaszoba...

snufi: örülök, hogy jobban vagy. sajnálom a pirit.

athiz: ügyi voltál a vérvételnél! várom az eredményt!

szirmi: kitartást a rókákhoz! jót nevettem az erőműves álmodon :D

kispiskota: nagyon szépek a képek :D :D :D

szezso: érdekes ez a hőemelkedés :roll:

klarissza: szerintem próbálj újra elbeszélgetni a férjuraddal!
fogtatok halat?

boni: szép a görbéd. drukk++++ nagyon ügyi vagy, szépek lettek a tojások!

gaby: grat a szakdogához :D

lili: nem csodálom, hogy félted nagyon a férjedet, annyi örűlt ember van.

babszika: hajrá apára! :wink:

szilcsi: sajnálom, hogy ennyire nem sikerülnek a dolgaid :(

áfi: szép lett a konyha. holnap írok privit az adatokkal.

coca: kiscoca és anyukája hogy van? ezt a képet te csináltad? ügyi vagy!

robcsi: sajnálom a tesódékat. drukkolok nekik. ti hogy vagytok?

bettike: kocsi :( bogrács nyami! kutya édi nagyon! görbéd elég furi! :roll:

tonti: örülök, hogy itthon vagy :D

kata: már csak egy hét :D

purci: gyere gyakrabban! jó pocinövekedést! :D

rólam: kb. két órámba került, mire végigolvastam a termést, amit összeírtatok szerda óta :D visszajöttünk, bár ma voltak kétségeim, hisz a kocsit a szél majd elvitte az autópályán. de a férjem hősiesen dacolt az elemekkel. :D

megyek aludni, jó éjt!

katica
katica30

áfi: megírtam a privit. jó éjt!

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?