A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100g, 53cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290g, 52cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050g, 53cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550g, 53cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760g, 52cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400g, 54cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800g, 55cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420g, 53cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035g, 49cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510g, 56cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Kép Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
</pre>
leszter

Pirus,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot és örömöt.

Zsurló,
A munkával én is hasonlóan vagyok. Már nem sok kedvem van hozzá, nem is viszem túlzásba. De azért amit kell megcsinálom. Szerencsére (le is kopogom) úgy néz ki, hogy még hétfõn bejövök és azután otthonról dolgozhatok. Az mégis más és csak egyszer jövök be legfeljebb egy héten.

Maci_2
29+1
Maci_2

Pirus,
Gratula, sok boldogságotKép

És nem viccelõdni a monogrammon, jó?Kép
Manócs
Manócska

Ezt talaltam a babapont-on:

[url=http://www.babapont.hu/pages/tanad/gyogyszerek.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/pages/tanad/gyogyszerek.html[/url]
Névtelen

Pirus Kép
sok boldogságot, jó egészséget és egyáltalában is sok minden szépet és jót Nektek Zsomborral! Kép

Lányok Kép
köszi a gratulákat! Pénteken félévzáró ihajcsuhaj! Kép

Zsurlo Kép
ne irigyelj a szorgalmam miatt, a velemkorúak még emlékeznek, mennyire utáltam már dolgozni a végén, hogy ki voltam akadva, hogy még nincs utódom (a mai napig nincs!!!), és mennyire elegem volt belöle. Tanulni, az más, mert senki nem stresszel közben. És legalább nem unom magam szénné itthon Kép De már ennek is vége, úgyhogy jövö héttöl ki kell találjak mindenfélét magamnak! Bár nem tart sokáig a semmittevés, talán inkább ki kellene használni Kép

Cinci Kép
nekem a 7-8. héten volt barnásozás (mi több, elmúlt és utána visszajött), nem lett semmi baj, de ez nem általános. Én Gittát is megértem, öneki más a tapasztalata - próbálj meg egy kicsit az érzéseidre hagyatkozni. Én annak idején ezt tettem, ezért döntöttem úgy, hogy nem kérek progipótlást. De nem állithatom, hogy nem lehet szükséged rá.

Momo Kép
tengermélyen irigyellek a gyors szülésért!!! Anyu velem 24 órát vajúdott (még az öskorban, mikor még oldalra fordulni sem engedték a vajúdókat!!! Kép), 15 évvel késöbb a húgommal már "csak" 12-t, igaz, ekkor sem járkálhatott, mert be volt infúziózva. Mi ketten pedig tökegyformák vagyunk alkatra, úgyhogy nekem is kinéz jó pár óra, én bevállalom a málnalevelet, ha a 16 óra helyett csak 12, már az is valami ... Kép

Zsuzsi Kép
mizujs?

Én is olyan éhes vagyok, hát ki érti ezt?! Még egy ilyen bélpoklost, mint én ... Kép Megyek, sütök egy kis krumplit gyorssegélyként (nehogy éhen vesszek vacsoráig Kép)
Azért néha belegondolok, hogy miket irok itt nektek zaba ügyben, hát, képzelem, miket gondoltok Kép De én nem-terhesen is ilyen daráló voltam, és mindehhez 48 kiló, én nem tudom, hová teszem ezt a sok finomságot, már rég vizilónak kellene lennem, ehhez képest az a plusz 17 kiló nem is sok ... Kép Ja, és mindennek a tetejébe a párom is ilyen zabás, és még jól is föz Kép

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Jelentem megvagyok, minden tokeletes(nek tunik) elso ranezesre!
Mehszajam nagyjabol okes, szerintem mercevel merve 2111 lehetek, picit rovidebb, es szuk egy centire lehet kinyilva...szerintem meg annyire sem, mert elegge megereztem a vizsgalatot! A szuleszno meg 4-en is akar jonni, de szerintem akkor mar inkabb csak szules utani latogatasra!
Egyebkent jo fej a no! O is otthon szulte a masodikat, az elsot meg egy olyan dokinal, aki hajlando volt levezetni faros szulest, mert az elso babaja igy szuletett!
Beszelgettunk a babanak adando (vagy nem adando) vitaminokrol, oltasokrol is, elonyokrol, hatranyokrol. Erdekes tema!

Cinci,
Remelem tenyleg csak a hormonjaid zaklatnak egy picit! Mestruacio, vagy peteeres idopontjaval is osszefugghet a dolog, de nem art ovatosnak lenni! Pihenj sokat!

Pirusnak gratulalok Zsombihoz, es orulok, hogy ilyen jol alakulnak a dolgok!

Timieknel is egyre jobb a helyzet, Bence is kezd belejonni a szopiba!

Maci2,
Ezektol az "atlagosnal tobb, kevesebb" dolgoktol szoktam hulyet kapni. Ne legyen mar mindenki atlagos!!! Erre van a szoras, de meg az is csak egy "atlag"!

Manocska,
Ha nem is a kupleraj kozepen szulok, csak ido kerdese, es megint az lesz! Nalunk a rend nem szokott sokaig tartani!

Na jo, akkor holnap este elkezdek malnalevel teat inni, remelem, meg nem keso! Anyut meg csakazertis megvarom!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Kangi,
Gratulalok a felevhez!
Es irigyellek, hog ennyit ehetsz! En csak ha kajara nezek, hizom, es raadasul a combomra, nehogy ma´ takargatni lehessen!
Most viszont mar szerencsere nem tudok annyit enni, ulni is csak nehezen! Ugyhogy ma csak megfoztem a gombalevest, turoscsuszat, meg a maglyarakast! Na jo, bevallom, a maglyarakast megkostolgattam!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

sziasztok mamik!

Babaruha mosás:
Nekünk elsõ babánk Dani, de a kis ruhácskáit csak kimosom és megszáradnak, nem vasalgatom õket, ahogyan a textilpelusokat sem, egyrészt utálok vasalni, másrészt pedig szerintem felesleges is. Van, amikor több ruhácskája összegyûlik akkor külön mosom õket, de volt, hogy már a mieinkkel is együtt mostam ki. H aölelgetjük õket, akkor is a ruhánkhoz érnek nem, akkor meg a mosásnál sem kell különpaolni mindent. De ezt nekem ismondták, hogy a második gyerekkel már nem leszünk ennyire elõvigyázatosak. A túlzott sterilizálásban pedig van valami, kell egy kis kosz abba a gyerekbe.
Ha veszek új cuccot, azt elõször mindig kimosom (Persil Gel + Silan Sensitive), de ezt a mi új ruháinkkal is így csinálom, fene tudja ki fogdosta össze.

Gombóc
Szívbõl gartulálok, és nagyon sok, boldog együtt töltött éveket kívánok nektek! Ésss soksoksoksok tejcsit és kitartás, türelmet, szeretõ és megértõ férjet az elsõ hónapokban, de fõleg az elsõ hetekben!

Pelenka
Én Libero Newbornt használtam, ami még így is bazi nagy volt rá és kb. 3 hetesen kezdtük a mini méretet, aztán rá 2 hétre pedig már a midit. A kórházban Libero Minit adtak, de szegénykére hatalmas volt, alig látszot ki belõle a gyerek.Én a Babylove és a Libero-t szeretem, nekünk a Pampers nem jött be, mindig átázott és a hátán jött ki a kaki. a Babylove a DM pelusa és tisztára olyan, mint a Libero. Egyik rokonunk Bécs mellett lakik és ott a legtöbb anyukás mami ezt használja, így mikor meglátogatott minket Dani szüleétse után, beállított 2 nagy csomag Babylove pelussal Kép

Myssnia
Nekem is van ilyen felülrõl fényképezett pocakképen, illetve minden hétrõl 1-1 fotó, azbból készített a férjem egy animot, hogí így nõtt a pocim. Ezeket mind felírtuk egy DVD-re. szép a kis kuckója a picurodnak, biztosan szeretni fogja majd nagyon!

Manócska
Szerintem nyugodtan furulyázhatsz neki, feltéve, ha tényleg tudsz szépen és szépeket játszani.
Én fuvolázom és fuvoláztam daninak még a pocakban, apu pedig gitározni szokott neki, pocakban és most is és nagyon szereti. A fuvolát szerintem nem csak a hangja miatt szereti, hanem mert szép fényes és a billentyûket szeretné megkaparintani, amit persze nem engedek, mert hát nem volt egy olcsó mulatság. 1x fülhallgatót tettünk a pocimra és ajol a fülhallgató volt ott mindig dudorodott a pocim Kép. Most is, ha tetszik neki valami jó zene, akkor énekelget cérnavékony hangon. Én mindenfélét hallgattam vele, nem kimondottan komolyzenét, uis zenei ált-ban sikerült megutáltatni velünk, uis állandóan azt nyomatták és elemzés elemzé elemzés. Az én fiam Rollingon és Dire Straits-en nõtt a pociban Kép

Kataa
Akkor én viszem a pálmát mert én 3 óra alatt minden érzéstelenítés nélkül szültem Danit, a doki szerint rakétaként berobbant a világba. Kép

Kangi
Az Oktogonnál is szokott lenni valami gyógynövényes boltban + a Duna Plaza aljában is egy idõs néninél málbalevél tea.

most pusz mindenkinek a pocira, megyek fürdetni a kis vizipókunkat

gumicukor és Dani (31 hetes)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Pirus!
Gratutalok a babohoz! Kép

Kangi
Neked a csucsszuper vizsgadhoz!

Gumicukor
TE is fuvolista vagy?

Mi meg 1ben halistennek! Ma mar nem gorcsoltem annyira.

Norkini
36+4
norkini

Norka Kép
köszi a gratulát! Örülök, hogy minden rendben van!
Hajnalban én is enyhén jósoltam, de csak egyet. Van még idöm, remélem ...

Gumicukor Kép
köszi a tippet. Közben Anyu megint telefonált, már megvette a cuccost a Vörösmarty utcában, úgyhogy hét végén kezdem apránként inni, aztán meg a 38. hét után napi két nagyobb csészével. Szuper, hogy ilyen gyorsan szültél!!!

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Sziasztok!
Cinci, Zsurlo, Gitta
Nekem hál' istennek nem volt részem ilyen barnás dologban, de az én dokim azt mondta, hogy ha bármi ilyesmit észlelek rögtön hívjam telefonon. Mikor megemlítettem, hogy hallottam olyanról, hogy az esendõ vérzés idején szokott ilyen lenni és az normális, erre azt mondta, hogy az is baj, és nem természetes dolog. Azt hogy kell-e kezelni, vagy sem, azt nem tudom, de ha pihensz, akkor csak jobb lehet. Esetleg kérdezz meg még egy orvost.
Most jól megnyugtattunk.

Pirus
Gratulálok, és sok-sok boldogságot!

Kangi
Ugye megmondtam, hogy simán 5-öst kapsz. Gratulálok!
Én nemterhesen alig ettem (44), most meg... Kép

Zsuszi
Máglyarakás, imádoooom. Bár most fogadtam meg, hogy nagyon kevés cukrot eszem, mert a hétfõi UH-án kicsit több az "átlagosnál" (Kép) a magzatvíz. Mivel lehet ez akár cukrosság jele, inkább visszafogtam magam. Meghát nem is egészséges, amit tegnap mûveltem: egy csomag Haribo, 2 jó nagy habos ishler (felénk nem lekvár van benne, hanem tojáshab, mint a Rákóczi túrósban Kép), és még amire nem emlékszem.

Akkor szépen alakul a te méhszájad is. Málnalevelet alig merek inni, mert jó lenne még a kórházban is maradna idõ a tágulásra, nehogy útközben szüljek. Kép Ezt a parát már belémittaták.

Gumicukor
Én is csináltam több ilyen fotót, csak nem digitálissal, így sajna utólag elõhíva láttam, hogy nem sikerültek. Kép
Az animot nagyon szívesen megnézném, ha lehet, és fent van valahol a neten is.

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Kangi
Én és "jósólgattam" hajnalban, szintúgy enyén. Kép A derekam meg megadta magát. Kicsit sokat ácsorogtam ma, és azóta úgy maradt. Kép

Zsuzsi
Írtad, hogy neked is feszít. Ez van már nekem is napok óta.
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
ha cukros lennél, már kiderült volna. Ne parázz, és csak annyira egyél kevesebb cukrot, amennyire nem paráztat be a lemondás maga. Na ezt jól megaszontam, de biztosan érted Kép

Az én vizem, mint tudjuk, az "átlagosnál" kevesebb Kép De Gumimaci mocorkál, most már csak azon drukkolok, hogy forduljon meg, mire eljön az ideje. Pénteken UH, akkor kiderül, hogy hogyan fekszik, és ha még nem tökéletes, akkor csinálom majd a gyakorlatokat. Meg azért addig is.

Hanem most OFF leszek: valaki szóljon már a kereskedelmi adóknak, hogy magasról köpök a valóságshow-ikra. A szereplök minden bizonnyal rendes, aranyos emberek, de mostanra tele van a hócipöm azzal, hogy a csapból is ök folynak. És hiába tát mindenki szájat, hogy nem kötelezö nézni, a beharangozott filmek, egyéb müsorok a legritkább esetben kezdödnek pontosan, nem szólva arról, hogy a reklámszünetben is élöben kukkantgatunk a házakba, holott élöben kb annyi érdekfeszitö esemény történik, mint egy sziklasirban hajnal 3-kor KépKépKép GRRRRRR!!!
Na bocs, föleg attól, akit esetleg érdekelnek fentebb szapult müsorok, de nekem most már tényleg elegem lett!

Pussz
Kangi, a médiagyalázó
36+5
kangi

Zsuzsi Kép
küldj lécci máglyarakást! Kép
Köszi
Kangi
kangi

Kangi Kép
OFF: Nekem azt hiszem jobban elegem van a popó-cici-kuki központú valóságshowból, mert én szoktam a flashes részeket frissíteni a site-on, és végig néznem kell, hogy ki-kit választ, és ki nyer stb... De aki még dolgozik a site-on, azok is kb. utálják már.
Egyébként eddig nekem sem volt gond a cukrommal, csak hát mindenre gondol ilyenkor az ember. Meg amit magamhozvettem nap, mint nap cukrot, az tényleg nem kevés. Kép De így, a végefelé már nem izgulok, baba már kifejlett...

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Hat igen, Myssnia, lassan itt a vege! Es en tobbet mar valoszinuleg nem is leszek babas!
Lehet, hogy ezert nem is siettetem annyira a szulest!
Kajalassal meg az a gondom, hogy egyszerre nem tudok normalisan megenni egy tanyer kajat, de a nasizas az megy egesz nap. Mindig csak par falatka! De ha osszeadom!
Nem hiszem, hogy a cukrod miatt lenne tobb magzatvized! Es kulonben is, tudod milyenek ezek a meresek! Hagy ne peldalozzak! A cukor meg ha jol tudom a 36. het utan mar nem romlik! Szoval nyugodtan egyel! Akar maglyarakast is! Kép Most meg lelkiismeretfurdalas nelkul eheted, par het mulva mar mas lesz a helyzet (eleg ha az ember lanya lepillant a plotyi hasara! Most meg olyan jo kis feszes Kép)!!!

Malnalevel teat szerintem napi 2-3*1 decit ihatsz, nem hiszem, hogy emiatt nem ernel be a korhazba! Hidd el, lesz idod, bar szerintem biztos gyorsan fogsz szulni amugy is! Nekem anno a foorvos azt mondta, hogy amikor ugy erzem, hogy most rogton megszulok, ugy faj, meg biztos van 2-3 oram! Kép

A DM-es pelenka tenyleg jo, en most kezdtem el Gyurinal azt hasznalni, amikor legutobb otthon voltunk. Persze, itt a Babaneten hallottam rola en is! Csakhogy itt nincs DM, es eleg keves fajta pelust lehet kapni. A szupermarketekben a sajat markaju pelusok csak midi merettol indulnak, addig meg van a Pampers, meg a Fixies, es a gagyi Cosies! Huggiest nem lattam, pedig imadom! Ha lattok akciosan vegyetek, nagyon fincsi puha, es a derekresze tok jo szeles!

Sutok egy kis kakaos- meg dioscsigat! Gyuri segitett morzsolni az elesztot!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Myssnia Kép
részvétem ... ha ezt tudom, dehogy panaszkodom! Lám, minden csak viszonyitás kérdése Kép Nekem legalább nem kötelezö néznem Kép

Zsuzsi Kép
ha már máglyarakást nem küldesz, legalább egy kis kakaós csigát ... naaaa... lécciii.... Kép

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Kangi, Zsuzsi
Egyetértek, a kakaóscsiga ide is jöhet... Kép
Nem is tudtam, hogy a 36. héttõl már nem romlik a cukor. Gyorsan nézek valami nasit. Kép

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Gyurival bedagaszottuk a tesztat, tokre tetszett neki! Aztan bevitte a radiatorra! Ha kesz lesz kuldom csopostan!

Myssnia,
Inkabb valami hazi edesseg, mint cukraszdai! Hiaba vagyok edesszaju, a cukraszdai dolgokat mar tulzasnak tartom! Meg a bolti elore csomagolt sutik sem izlenek! Csak a hazi!
Ha jon Anyu remelem sut majd nekem sajtos rudat!

Lanyok, a Voros Oroszlanos talira vigyetek valami nasit, mert ott nincs is nagy valasztek kajabol, es ami van azt is aranyarban merik! Szerintem senki nem fogja kifogasolni, ha valami keksz- vagy peksutifelevel allit be a kismamacsapat! Kép

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Zsuzsi Kép
köszi a tippet!

Fúú, úgy megnyugodtam! A barátnöm, aki most szült a Bajcsyban, beszélt egy másik anyukával, aki szintén Dr.Polgárnál szülte már a 2.babáját, és nagyon dicsérte, hogy milyen jó szakmailag, meg hogy nagyon határozott. Tudom, hogy többeknek nem szimpatikus a "már úgyse tágul tovább, császározzuk meg!" hozzáállás, de engem megnyugtat, hogy nem fog hagyni feleslegesen szenvedni. Ennek az anyukának az elsö szülése 25 órás volt, igy most, hogy 9 óra vajúdás után sem tágult 2 ujjnyinál nagyobbra, még 3 adag oxitocin után sem, megcsászározta. Szóval engem megnyugtatott - épp ideje, mert lassan indul a szüléspara ...

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Lányok!
Kezdek írigykedni, hogy taliztok. Kép Ha esetleg lennének fotók, az szerintem nektek is szuper lenne.

Nekem kezd önálló életet élni a pocakom. Amikor megyek, olyan, minhta külön mozogna. Eddig kicsit hosszúkás volt az alakja, most igazi gömb alakja van már. Kép

Zsuzsi
Én is jobban szeretem házi sütit. Szeretek is sütni, de mostanában kétszer meggondolom, mert a végén csak megfájdul a derekam. (Egyébként simán nekiállok én is sütni-fözni este 9-10 órakor)Sõt a cukrászt nem is szeretem, de ha igazán töményre vágyom akkor Rákóczi túrós, és az habos Ishler ami bejön. Most viszont háztartási kekszel kellett beérnem. Ami furcsa, mert az elsõ 3-4 hónapban szinte minden reggel kihánytam az ágyban elfogyasztott 2-3 szem kekszet. Azt hittem sosem tudom már megenni.
Na ez nem hiszem, hogy bárki számára érdekes lett volna. Kép

Cinci
Remélem már jobban vagy.

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Kangi
Na ez jó hír, hogy + visszajelzést kaptál a dokidról. KépEgyébként ez olyan furcsa, mert kismamák olyan szélsõségesen tudnak nyilatkozni a dokikról. Akinél én genetikai UH-n voltam, sokaknak nem szimpi, mert nem az a nyájas, de valamiért nekem olyan megnyugtató volt vele találkozni, és megmutatott mindent a monitoron. Õ csinálta az AFP-t is, és akkor is segítõkész volt, annak ellenére, hogy nem "csöpögött" közben.

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
ez a doki se az a habossüti (ha már ott tartunk Kép), de én szakmailag nagyon bizom benne, föleg ezek után. Segitökész, meg magyaráz, meg mindenféle kérdésemre válaszolt még eddig. Hát igen, azért a stiluson is sok múlik. Föleg egy ilyen intimnek mondható kapcsolatban. Majd meglátjuk, hamarosan lesz módom referálni róla ... Kép

Süti téma: nekem a túrós sütik a kedvenceim! Meg a túrókrém! Meg a Túró Rudi! Meg a túrós palacsinta!!!
Lehet, hogy titkon egy body-buildert hordok baba gyanánt? Ök falják a túrót, nem? Kép

Miszike Kép
neked meg nem is irtam, hogy tökre örültem, hogy tegnap már jobb kedved volt. Remélem, jól sikerült a mai talid, plusz a nap is sütött! És holnapután kollektiv pocaktali! Kép

Na jöhetne már a kispapa, mert unatkozom egyedül, nincs kibe belekötni Kép Csak vicceltem ám!!!

Pussz
Kangi
36+5
kangi

Ekkora már én is unatkozom. Megcsináltam néhány grafikát, elküldtem, fürödtem és most bámulok és várom a kakaóscsigát. Kép A kádból alig bírtam kikászálódni, a hátam meg nyilalgat. Lehet, nekem ott is jóslók vannak. Kép
A túróspalacsintát én is imádom, a Rudit viszont sosem szerettem (nem megvetni érte Kép).

myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Nem akarlak ijesztgetni, de van, aki a haton, derekon vajudik! Ejnye, nem szeretjuk a Turo Rudit?
Kakaoscsigakat most tettem be a sutobe, meg egy picit kelesztem, aztan hajra! Megvarod? Ha nem egetem oda, es normalisan nez ki, teszek fel rola majd kepet neked! Kép
Milyen grafikakat gyartasz?

Kangi,
En a tiramisut is sima nemet turobol gyartom! Az nem olyan darabos, mint a magyar (ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb, sot!!! De tiramisunak pont jo!), es szerintem igy is fini! Raadasul sovany turobol nem is olyan hizlalo! Gyuri miatt viszont jo kavesnak es rumosnak kell lennie, csak akkor eszi meg! Kis gyagyas!

Ne unatkozzatok mar olyan latvanyosan, Lanyok! Gondoljatok inkabb vegig, mi az, ami hianyozna, ha ket evig nem lenne ra idotok! Kép

Zsuzsi
39+2 (39+5-nel tovabb meg sosem birtam!)
zsuzsi74

Halihó Kismamekok!

Pirus, nagy gratula a picifiúhoz!KépKép

Kangi, mintha én irtam volna... de szerencsére nekünk jan. elsejétõl van viasatunk is, igy 7-8ig, mikor háttérként megy a tv, El Bundyt nézzükKépKép. az viszont gáz, hogy a normálisabb filmek kb. 1/2 12 körül kezdõdnek (mint pl. ma az elnök emberei), dehát van videónk is ám, rec gombbalKép.

Kicsit adtam a diéta szájára, sütöttem "majdnem igazi" farsangi fánkot (nem lett csikos), nagyon finom lettKép Danónak is izlettKép

Cinci, nekem azért fura, hogy meg se nézett a dokid... De nekem sincsenek jó tapasztalataim ilyen téren 2 vetéléssel a hátam mögöttKép. Remélem, Veletek minden rendben lesz, pihenj sokat!!

Na megyek zuhanyozni, hátha attól elálmososdok...
Pusszantás!
Zsófi
30+6
Csucsuka

elálmososdok=elálmosodok
Csucsuka

Myssnia,
Mielott elaludnal a gep elott...igaz, itt meg egy kicsit nyers, de azota is alakul!

Kangi,
Van dios es kakaos is!

Jujj, de off ez a mai este!

Kép

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Zsuzsi
Kicsit elálmosodtam, így nem hiszem, hogy megvárom, de nagyon szívesen megnézem, ha lesz róla fotó. Reggelire amúgy is kitûnõ a kakaóscsiga. Kép Viszont érzem, hogy jó illata van. Kép
Grafikák? Bannert, és pop-up-ot csináltam a Matávnak. Elég gáz lett mert megcsináltam flashes ( [url=http://www.pollar.hu/Movie2.html" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/Movie2.html[/url] )verzióba, klafán animált, de kiderült, hogy nem tudják kirakni, mert dinamikus menüt használnak. Ezért csináltam egy bénább gifet, amit ki is raktak...

Jó éjszakát mindenkinek!
myssnia
37+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsiiii
Nyaaaaammmm-nyammm!!!! Kép Kép Kép De 11kor mar csak nem allok neki sutni! Marad a jegkrem....Kép

Norka
norkini

Szupeeer jóóóó néz ki, nyam-nyam! Kép Kép Kép
Írigylem a családodat, hogy ilyen finomat eszik.
Az elõbb pont azon gondolkoztam, hogy az elmúlt 5 üzim totál OFF! Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Lanyok, hat holnap 10h korul szoritsatok, mert akkor nez meg a dokim az ultrahangon, hogy mi is van azzal a mehlepennyel. Most azert en is izgulok kisse, de azert nem lesz baj az alvassal. Csak szeretnem tovabbra is szabadon riszalni a nagy kerek pocimat, korhazban fetrenges vagy szobafogsag helyett...

Pirus,
gratula es sok boldogsagot Nektek!

Cinci,
normalis-e vagy sem, szurkolok, hogy Te is azok kozt legy, akiknel nem okozott karos kovetkezmenyt ez a tunet! Pihenj nagyokat!
Es szerintem, ha nem teljesen bizol meg a dokidban, nyugodtan elmehetsz egyszer egy masikhoz is, mar csak azert is, hogy legyen osszehasonlitasi alapod. Meg elegge az elejen vagy, ilyenkor erdemes szetnezni, kerdezoskodni.

Kangi,
szuper vagy, gratula az otoshoz, es a felevhez!
Amugy meg egesz delutan a bordo kertesszel foglalkoztam, mikozben Kispapa ott aludt mellettem :-) (felhajtottam az aljat, es atvarrtam a gombjait) Huncut, aki rosszra gondol ;-)) Igaz, ki beszelt itt rosszrol ;-)

Manocska,
gratula a szep monogrammodhoz, latod, en nemnevet ;-|

Zsuzsi,
aaaah ez orvtamadas igy este 11kor ez a kakaoscsigas kep :-))) teljesen beindul a nyalelvalasztasom :-)
Nagy drukk Neked, es azert legyen nehany bekes, nyugis perced az esemenyek forgatagaban!

Mostanaban drasztikus novekedesnek indult a pocim. Ugye, ennek egyenes es termeszetes kovetkezmenye, hogy tobbszor erzem feszesnek, kulonosen, ha kicsit faradtabb vagyok, pl. allastol? "Kemenyedesnek" nem neveznem, nem gorcsos vagy osszehuzodo,csak ugy erzem, hogy hol lehet a mehem. Ha kenyelembe helyezem magam, percek alatt el is lazul. Idoszeru ez igy kozeptajt?

Minden szepet s jot, megyek Kispapahoz, szegeny napok ota le van amortizalva, osszeszedett valami bacit es teljesen elment a hangja tole :-( Orom az uromben, hogy legalabb engem megkimelt a korsag ezidaig.

Minden szepet s jot!

Kaska
19+3
kaska

Norka,
En is 9 tajban kezdtem!

Myssnia,
Azert ide, vagy oda valosagshow undor, gondolom, dagad a melled a buszkesegtol(par het mulva mar a tejtol is), amikor latod a munkadat a nagykozonseg elott! Most legalabb tudom kit kell szidni a hulye internetes reklamok miatt! Kép
Bar, egyszer kaptam egy nagggyyyon jot, a BKV buzditott jegy- es berletvasarlasra!

Kangi,
Ezek a valosagshowk engem is bosszantanak! Azota, hogy leteznek, tenyleg szinte mar csak a Duna TV-t, es az MTV adasait lehet nezni! Nekem ugy tunik, mint valami behulyites! Zullesztik a nepet! Ez a szinvonal, a peldakep sok gyerek, fiatal, es sajnos felnott szamara is, hogy Sziszi, meg Peter, meg a tobbiek mit produkalnak a villaban, hogyan mossak egymas hatat, stb.! Na, most jol megaszondtuk!

Megyek meglocsolom a csigakat vanilias tejjel, mielott odaegnek!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Maci2!

Sajna a kekszes tea nem diétás,és tényleg igazi keksz darabok vannak benne.(egyébbként nekem is magas a cukrom,és eddig nagyon betartottam a diétát de mostanra kezd elfogyni a türelmem-még csokit is eszegetek).

Cinci!
Nekem az elején mindig "megjövõs érzésem volt,majdnem egészen a 4.hónapig is.Bár vérzés az nem volt hál Istennek,de a doki Utrogestánt irt fel,napi 4szem,2x2 ,és a mai napig is szedeti velem.Itt állitólag sokkal kevesebb a vetélés amióta ezt használják.Ja és a kupra azt mondja nem jó ,jobb szájon át szedni.
Remélem jól vagy és minden rendben van.Drukkolok Neked!
Pihenj sokat az segít!

Zsuzsi!
Ez a süti eszméletlenül jól néz ki!Ez kész merénylet!!!:-)))

Mariann
23
Névtelen

Kép

Elkeszult a nagy mu!
Es bocs a sok off-ert!

Jo eccakat minden kis- es nagypocakos kismaminak!

Zsuzsi
39+2
zsuzsi74

Kangi,
én is nagyon szeretem a túrót! A családom már kicsit furcsán is szokott nézni, amikor szinte minden bevásárláskor a kosárba kerül 1/2 kg... A pótmamám meg mindig 2 óriásrudival vár, amikor vasárnaponként meglátogatjuk Kép Nyami-nyami.
A napocskának eszméletlenül örültem, meg is sétáltattam magunkat a Margit szigeten, nagyon jó volt.

Myssnia,
a kádból való kikászálódás dolgában nagyon együtt tudok veled érezni! Nekem is mindenhol fáj akkor.
Ügyi vagy, hogy ilyen szép grafikákat tudsz csinálni! Magadtól tanultad meg, vagy valami sulit végeztél?

Zsuzsi,
nem nagyon valósítható meg sajnos, hogy azt csináljam, ami 2 évig hiányozni fog. Az utolsó pár hónap nekem valami olyasmi, mint a nyugdíjas évek lesznek: hiába volna idõm mindenre, olyan az energiaszintem, mint egy ólmozott csigának! Örülök, ha kikászálódok az ágyból és ellátom magunkat. Csodállak is, hogy van erõd 2 rosszcsont gyerkõc meg egy elfoglalt férj mellett ilyen fejedelmi menüket készíteni!

Pusz
Miszike
38+4
miszike

Kangi,
ja, a mai talim sehogy sem sikerült, mert nem tudott végül eljönni a barátom. De a süti nem veszett kárba, amit neki sütöttem, sajnos az egészet megettem... Tudom, tudom, még meg fogok ezért a sok édességért szenvedni... Kép

Bizonyos kerületekben jár x év ottlakás után valamilyen szülési támogatás. Pl. a 9. ker-ben 5 év ittlakás után 20 e Ft. A 11-ben is van ilyen, a többiben nem tudom, de érdemes utánakérdezni az önkormányzatoknál! Én ma voltam, hivatalosan még a 2. ker-ben lakom, ott sajnos SEMMIT nem adnak... Remélem valakinek közületek bejön a dolog.

Miszike
miszike

Na, mi van Kismamak, mindenki alszik meg?

Zsuzsi
39+3
zsuzsi74

Huhh de sokat írtatok megint...

Kangi,
gratula a vizsgához! Kép
Amúgy én nem a Lágymányosi Patikát mondtam, hanem azt a Rossmann melletti kis Herbáriát a Bartók B. úton, de mindegy is, szuper, hogy anyukád végül vett neked. Mikor kezded el inni? Ja látom, írtad már Kép

Andy! Kép
Tortát szívesen, remélem ízlett Kép, és jobbulást neked!!!

Cinci,
nekem is volt ilyen barnásozás a 8-9. héten, és bár én nem görcsöltem, nekem felírt a dokinõm Utrogestant, kúp formában, és teljesen elmúlt, azóta minden okés. Egyébként nem tudom, az Utrogestan tabletta formája milyen, de a kúpot NEM SZABAD a 12. hétnél tovább alkalmazni, ez biztos, rá is van írva a papírjára. Mindenesetre tényleg inkább mutasd meg magad egy másik dokinak, mint hogy valami baj legyen. Én anno annyira beaggódtam, hogy rémülten rohantam a kórházba, szerencsére pont ott volt a dokim.

Itt fûzném hozzá, hogy semmi baj nincs a nõi nõgyógyászokkal, példa rá az én doktornõm, akivel maximálisan meg vagyok elégedve, sokkal jobban odafigyel rám, mint eddig bármelyik férfi-nõgyógyász. Ez nem attól függ, hogy valaki férfi vagy nõ, hanem hogy milyen ember.
Nyúlandi mesélt múltkor az õ doktornõjérõl, aki szintén nagyon rendes, jó fej, a Péterfyben rendel, az a Boros doktornõ, aki a Kismamába is szokott írni.

Gági, neked is üdv a pocakosok közt, gyere gyakran!

Maci 2,
ugyan nem engem kérdeztél Kép, de: a newborn pelus nem ugyanaz, mint a mini, hanem kisebb. Rá van mindegyikre írva, hogy hány kilós babákra jó kb., amit én vettem, abból a newborn 2-5 kilóig, a mini 3-6 kilóig jó, szóval van átfedés.

Leszter,
akkor te ma már 30!!! Gratula!!!

Manócska,
persze, hogy nem nevetünk a monogrammodon (na, csak egy kicsit), de szuper, hogy jó lett!!! KépKépKép

Pirus,
gratula Zsombihoz!!! Kép

Evés: én nem vagyok állandóan éhes, viszont állandóan enni akarok, ami azért különbség. Egyszerûen bármit csinálok, állandóan ott van a gondolataimban, hogy közben azért mit is lehetne kajolni... most épp joghurtozok, de pl. hétvégére csináltam málnás túrótortát, csak hogy fájdítsam itt a túrókedvelõk szívét, és nagggyon finom lett. Kép

Az off-valóságshow témában hasonló a véleményem, mint az elõttem szólóké. Pont tegnap bosszankodtam én is a páromnak. Viszont tegnap délután voltunk moziban (bizzzony...), a Bazi nagy görög lagzit néztük meg, és az viszont tetszett KépKépKép.

Zsuzsi,
jó hogy írtad ezt a babylove-ot, én melltartóbetétbõl vettem olyat, akkor biztos az is jó lesz. Kép Mindenféle van ebben a márkában, lehet, hogy a pelust is kipróbáljuk majd akkor.
Egyébként botrányos, hogy ilyen képeket raksz be KépKépKép, nekünk meg csorog a nyálunk...

Kaska,
nálam most 9:58, úgyhogy szorítok neked, hogy minden rendben legyen az UH-n!!!

Na, befejeztem a regényemet, pussz mindenkinek!
Franyo
36
franyo

Halihó,

hogy egyes kismamik milyen éjjeli baglyok! én örülök, ha 10-ig nem alszom el!

Zsuzsi,
na, ez aztán a kakaóscsiga, mire végig olvastam a tegnap esti termést, annyira beindult a nyálelválasztásom, hogy most muszáj leszek nassolniKépKép

Kaska,
drukk, aztán írdd meg, mi volt az UH-n!

Hé, Gumicukor,
igenis szépen furulyázok,jó?KépKépKép
na nehogy már a minimanónak baja legyen a furulyázási stílusommal!KépKépKép

Maci_2,
akkor, ha holnap te is jössz, és nem felejted el, a ruhát légyszi hozdd el! ha elfelejted, az se bajKép

Pusz:
Manócska
18+1
manócska

Kismamik Kép
Ha nincs Cora újságotok nézzétek meg a www.cora.hu oldalt. Ott van minden infó a baba-mama hetekrõl.

Ányez
28+3
Anyez

Sziasztok!

Nagy gratula Pirusnak!

Kangi, ügyi vagy!

Tegnap úgy begörcsölt a pocim, hogy nem tudtam segítség nélkül még a székrõl sem fölkelni. Ebédre köménymagleves volt a menüben, nem lehet, hogy attól? Állítólag bizonyos fûszereket csak mértékkel szabad fogyasztani, a kömény nem tartozik ezek közé?

Elvileg május 12-én fogok szûlni, május 3-ra meg vagyunk hívva egy lagziba (ha még egyben vagyok). Pár hónapja olvastam valahol a neten (most sehol nem találom), szóval egy kismamaboltról, ahol kismama alkalmi ruhát lehet kölcsönözni. Nem mehetek kantárosnadrágba, egy szép kismamaruha pedig nagyon sokba kerülne. Nem tudtok errõl a boltról valamit?

Beus 25+2
beus74

Sziasztok!
Csak bekukkantok, mert ugye, én inkább este vagyok. Kép

Anyez Kép
A coru.hu-t én is néztem, babarészt egész jól megcsinálták.

Miszike Kép
Már te is finishes vagy. De jó. Ki is te védõnõd? Mert a múltkor nem volt ott az enyém, aki egy tündér, és helyettesítette egy nagyon nem szimpi nõ.
Grafikát tanultam is, meg nem is. Lassan 3 éve dolgozom, azóta meg a gyakorlatban tanulok.

Cinci
Mi van veled? Mi újság? Izgulunk érted.

Tegnap este amikor lefeküdtem annyira fájt (szorító-szúró) a mellkasom alatt vagy a méh teteje, hogy azt hittem megörülök. Egyszer már volt ilyen, a huszonx-edik hét környékén, néhányan lehet, hogy emlékeztek. Nem tudom miért, de nem hiszem, hogy a méhösszehúzódás lett volna, inkább valami oxigén, vagy gyomor, vagy mi. Percenként jött, majd egyre ritkábban. Mára már okés. Kép Hajnalban megint jósólgattam, de nagyon enyhén. Kép

Zsuszi
Most én írom, hogy ugyanolyan IKEA-s takarom van. Kép
Teljesen elcsábított a kakaóscsiga. Reggel azzal ébredtem, hogy kakaóst reggeliznék, de itthon meg nincs. Aztán jöttem rá, hogy tegnap óta csorgatom a nyálam... Kép
Most nekem is süthetnékem támadt.
Eleinte örült a fejem, ha viszontláttam valami munkám, de most már természetesnek tûnik, így nem tûnik nagy dolognak.

myssnia
37+6 (holnap nagy napKép)
myssnia
Budapest XI. kerület

Beus
Szerintem simán lehet a köménymagtól, attól én is mindig...

myssnia
37+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok lanyok!

Tegnap voltunk este a Coraban, es vegre megvettuk az elso babascuccokat!Kép Na nem kell nagy dolgokra gondolni, vettunk par csomag eldobhato pelenkat, es cseh tetra pelenkat, meg ugyanilyen anyagbol kifogot. De akkor is, mar ez is olyan jo erzes!Kép

Es koszi mindenkinek az otleteket, megvettuk az egyeves kislanynak az ajandekot: vegul 100 db-os szines fa epitokockat vettunk, mindenfele alaku van benne (boltiv, haromszog...). Nekem is volt valami nagyon hasonlo jatekom, biztos ismeritek.

Ez most nagyon OFF, elore is bocsi: tegnap delutan szuleselokesziton voltunk, ahol egy dietetikus tartotta az eloadast, es elmondta, hogy a borjuhus milyen nagyon egeszseges. Ezen felbuzdulva, amint meglattam a Coraban, mar hajitottam is a kosarba (kb. 80 deka comb). A szakacskonyvemben meg borjucombbol csak a porkolt receptje van, es valami mast szeretnek belole. Ja, es 2 db kb. ketujjnyi vastag szelet, szoval szeletbe nem nagyon tudom vagni. Van otletetek?Kép

Na majd ha lesz idom, visszaolvsok, es valaszolgatok mindenkinek, de most folytatom a fozocskezest. Ha van kerdesetek a Coras akcios cuccokkal kapcsoltban, nem kell visszafogni magatokat!Kép

Puszi:

Leszter
30!!! Juhejjj!Kép Ez mar tenyleg harmassal kezdodik!Kép
leszter

LeszterKép
Tudom ezzel nem vagy elõrébb, de hátha találsz itt valamit:
[url=http://konyha.lap.hu" TARGET="_top]http://konyha.lap.hu[/url]
myssnia
Budapest XI. kerület

Szép napot!
Jöttem volna hamarabb, de a kispapi ráült a gépre Kép

Zsuzsi Kép
kakaós csigát köszi! Nyami-nyami!

Kaska Kép
én csak most olvastam, hogy drukkolni kell, úgyhogy csak utólag remélem, hogy minden rendben van Kép

Franyó Kép
de egy lütyö vagyok Kép Na mindegy, most már van teácskám.

Miszike Kép
mondd el szépen, mit sütöttél tegnapra! Kép Egyébként meg egészségedre, hogy mindet megetted!

Myssnia Kép
én ma nem jósoltam. De a Maci nagyon ugrál Kép biztosan örül a napsütésnek!

Leszter Kép
kispapa szerint pácold be a két szeletet és süsd meg steak-nek. Fini puha lesz, nyami!!!

Még azt is mondta, hogy elég sok almával almáspitét is készithetsz belöle. De ezért a kijelentésért megróttam KépKépKép

Megyek, mert apósomat ma visszük haza a kórházból, utána meg benézek a munkahelyemre.

Pussz
Kangi
36+6
kangi

Sziasztok!

Leszter! Látom randid van 4 szelet borjúhússal, ezért ideírok neked pár választékot, ha netán megtetszik valamelyik, akkor beszkennelem a receptet és felrakom a topikba:-))

1.Milanói borjúkotlett
2.Borjúpecsenye narancsmártásban
3. Borjúsült zucchinivel
4."Ugorj a számba" borjúfalatkák /ez a neve:-))/
5.Borjúbatyu bormártásban
6.Magyaros borjúérmék

Ha úgy gondolod, hogy valamelyik szimpatikusan hangzik, akkor leirom!

sziasztok
mazsi
mazsi

KépKépKépKépKépKépKép
Kangi-almáspite
KépKépKépKépKépKépKép
myssnia
Budapest XI. kerület

én meg tök éhes vagyok, és csak szendvicsem vanKép
valaki küldjön valami finit, ha már ennyien írtok kajáról!

Manócska, aki nemsokára éhen halKép
18+1
Manócska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?