A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelT!a gyönyörű görbém úgy döntött változtat a dolgokon, tovább csökent. :cry:

Zöldi :lol:
Áfi én is allergiás vagyok a cicaszőrre, de betáraztam kálciummal :wink:

Gaby köszi .drukkolok,hogy Neked fenntmaradjon a hőd+++

KAtica jó,hogy újra itt. görbém meggondolta magát
:wink: Kép
Vendég

jó reggelt
hőjelentés
Kép

Boniko
míg piri nem jön, addig még bármi lehet :wink:

Áfi
hova is megyünk pontosan Paks mellé? :P és el tudod mégegyszer küldeni a szállások honlapját?

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Gaby,
persze, rögtön írok privit a címemmel, telszámommal, a legtöbben már meg is kapták, és megpróbálom előkeríteni a linkeket is.
Bonika,
ígérem alaposan porszívózok rád gondolva! De a kálcium is segít. :)
Vendég

gaby köszi a biztatást :wink:

áfi tudom,hogy egy tündér vagy :lol:
Vendég

Jó reggelt!

tegnap lehoztuk szüleimet szegedre, hogy meglátogassák terhes sógornőmet. ők meg ilyen korán kelők, már el is mentek a tesómékhoz pocak nézőbe. de sajnos nekem is fel kellett kelnem, hogy kiengedjem őket a lakásból.
lehet, hogy még visszamegyek aludni.

boni: ez a görbe még jó, magas a hőd. amig nincs mensi, addig én nagyon drukkolok++++

gaby: szép a hőd :wink:

áfi: köszi a privit, majd megírom, hogy mire jutottunk.

katica
katica30

ADATOKAT KÉREK!!!
Szilcsi,
születési hely, idő, anyukád neve
Babaimi,
születési hely, idő, tied is és férjedé is

Katicáék és Szezso adatai hiánytalanok, dícséret nekik! :)

Akiktől semmit nem kaptam:
Bonikáék
Snufiék
Gabyék
kérek: név, születési hely, idő, anyukátok neve, lakcím, személyi ig. szám
Vendég

Sziasztok!

Boni, csak ismételni tudom magam amíg nem jön meg addig van remény!!!++++++++++++++++++

Gaby, hőd szépen fent van, mikor mész inszemre?

Ma megyek vásárolni párommal, neki még nincs az eskire cipője!
Ma sem mértem hőt,néha be-be szúr a fészkem! :lol:

Kép
kata05

[quote="boniko"]s írta:bonikonufi én is szoktam mesefigurákat festeni gyerekszobába.Kiváncsi vagyok a képekre :lol:

teszt azért 22-én, mert biztosra megyek :wink:

Plafonra, mit ajánlasz? Mert nekünk fűrészporos tapétánk van, amire nem lehet mintát festeni, de úgy gondoltuk a plafonnal megpróbálkoznánk. :roll: (bár a kézügyességünk... :oops: )

kispiskóta

piskóta:
Kép

mennyezetreszerintem felhőket csináljatok, az egxszerű, és esrteleg lehet rá repülőket, lifit, sárkányrepülőt festeni. a festes.lap.hu n találsz egy csomó képet
Vendég

Jó reggelt!

Boniko: ezt Te csináltad?! Naggggyon jó!!! Ezennel megkérlek, hogyha aktuális lesz, hogy a mi gyerekszobánkba pingálj is valami szépet! :lol: Amíg nem jön meg, addig van remény, különben is csak fél tizedet "zuhant" a hőd...

Katica: de jó, hogy benéztél! Már nagyon rég voltál, és nem semmi teljesítmény, hogy 2 órát töltöttél olvasással!!

Áfi: én imádom a cicákat, és nem is vagyok allergiás, szerencsére :lol:
barátkozó típusúak a cicusok?

Képzeljétek, mi meg ma reggelre mindketten belázasodtunk!!! :shock: Apának 38,3 volt, mikor felkeltünk, ez azért gáz, mert ő minden 100 évben 1x lázas. Nekem "csak" 38 volt...
Egyikünk sem érez semmit, csak fáradtságot, mert hajnali 5 óta nem aludtunk... :shock: Meg kicsit köhögünk, de nem vészes....
Szerintetek lehet ez influenza?? Remélem nem, mert nekem holnap UH, meg az ismerősömet kísérem terheléses vércukor viszgálatra...

SzezsoKép
KépKép
szezso

ezt speciel nem én, ezt a festés.lap.hu n találtam piskótának :lol:
Vendég

boni: nagyon tetszik a kép, majd jöhetsz hozzánk is festeni, ha aktuális lesz nálunk. szerintem majdnem mindenkihez mehetsz festeni
:D :D :D

szezso: szerda reggel voltam utoljára, és hát sokat írtatok, meg közben válaszoltam is. neked és a férjuradnak gyógyulást! remélem gyorsan elmúlik a baj.

kata: tesztelni mikor fogsz? jó vásárlást!

katica
katica30

Bonika,
hamár itt vagy priviben kérek: név, születési hely, idő, anyukátok neve, lakcím, személyi ig. szám
Szezso,
a nőstény úgy felugrik az öledbe tizenkettedszer is mint a fene :) A kandúr inkább magának való, de ha megfogod őt is lehet simizni, nem vad csak magától nem töri magát, gondolja ha akarod majd te odamész :D
Vendég

amit én csinátam egy szállóda gyermekmegörzőjébeKép
Vendég

Katica, jövő szombaton, az esküvőm napján! :lol: Tök izgi!!!!!

Szezso, gyógyulgassatok!!

Piskóta, én lámpát ajánlok a plafonra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Kata, köszi a tippet, majdnem elfelejtettem!!! :lol: :lol: :lol: De a keresztfiadnak nem lesz, mit néznie csak a lámpát! :roll:

Faliórája már van, hétvégén szereztük. :lol:

Boniko, köszi, nem válalsz festést? Ha nem... :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Jó reggelt!

Akkor én is felteszem az ígért játszóházas falfestéseket!

Kép

Kép

(mi amatőrök vagyunk :oops: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hihetetlenül jó Snufi!!!
(És adj adatokat légyszíves!)

És Bonika is meseszépen fest! Én még rajzolni se igen tudok a lányomnak :P (Köszi Bonika az adatokat, természetesen az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezelem :wink: )
Vendég

Köszi Áfi!!!!! Privi ment.

snufi

Snufi, ez is nagyon-nagyon tetszik.

Hogy csináljátok? Előre megrajzoljátok valamilyen sablon után?

kispiskóta

Jó reggelt ébredezők!

Boni! Nekem a kálcium nem elég :cry:
Hááát, görbe... Vazze, de jó ez a szobafestésed!

Gaby! Jóóóó a hőd.

Katica! Ma úgysem tudsz mást csinálni, mint aludni....bár ott még lehet, hogy jó idő van.

Kata! Akkor ma is elvertek egy kisebb fajta vagyont!

Piskóta! ...akkor most kitöröltem amit írtam, mert Boni válaszolt rá.

Szezsó! Malária. Holnapra elmúlik!

Áfi! Húha, bocsolódik a macskahelyzet...még ugrál is, jajajjjj!

Kép
zölddisznó

Snufi, nagyon jóóóóóó! Kedvet kaptam én is!

Kép
zölddisznó

Kispiskóta, nem volt sablon. Sima rajz alapján ceruzával felrajzoltuk a falra (a cerkát lehet radirozni ugyebár), és utána festettük színre.

snufi

Köszi Cocám! :wink:

snufi

Snufi,
köszi az adatokat!
Coca,
hallgatnak a SICC parancsra... :wink: többen túlélték már a nálunk tett látogatásokat :D A férjem egyik barátja is macskaszőr allergiás, hát nem mondom hogy nem piros picit a szeme, de Calcimusc-ot szoktam vele itatni, és semmi baja... te majd nem simogatod őket.
Vendég

piskóta persze,hogy vállalok. szezsónak is, mindnenkinek :lol:

Snufi Ügyik vagytok!
Vendég

csajok, nagyon jók ezek a festések, tecc :D Apának mutattam, és kérdeztem tud -e majd ilyet a gyerekszobába :P és tud :D :wink:
igaz első izben majd csak gyereksarok lesz :P ha végre odajutunk :wink:

Kép
gaby25

Gaby,
jó hogy jössz!
Nézd meg kérlek ezen az oldalon a 9:35-ös hozzászólásomat! Köszi!
Vendég

Áfi
8:35 :wink: már elküldtem az adatokat :P

Kép
gaby25

Áfi! Nálam ez durvább ám! Szabad téren nincs nagy gond, de lakásban... Nem csak tüsszögök, patakokban folyik az orrom, és bedagad a szemem, hanem nem kapok levegőt. Szabályosan fulladok. :cry: Ha jó idő lesz, sátorral megoldjuk, vagy hazahúzunk lefekvél előtt, ha tud jönni apuci.

Kép
zölddisznó

Gaby,
köszi! Közben megkaptam! Nézd meg kérlek hogy a személyi ig. számodban tényleg 5 számjegy van? Keveslem, szerintem egy hiányzik. És még a lánykori nevedre is igényt tartok :D
Vendég

Coca,
többen mennek motelba! Ha ennyire vészes nem tudod megoldani? Nem szeretném hogy korán hazamenj :(
Vendég

kispiskóta én is úgy csinálom, ahogy Snufiék
ícsajok, aki jön Áfihoz az 1 db tojglira leadhatja a rendelését(esteleg kettőre) ha tényleg úgy gondolja, hogy kellene neki. :lol:

A hőmhöz még annyit: már fájogat a hasam mensiszerűen :cry: majd a köv.hónapban talán. :lol:
Snufi nem vagtok amatőrök, angyon jó lett. egyébként szerinte,ha valakinek van türelme, az meg tudja csinálni.
LÁnyok, akkor festésre fel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Coca: malária? Most megnyugodtam, azt hittem influenza! :lol:

Kata: köszi, már gyógyulófélben vagyunk :shock:

Áfi: akkor ezek nekem való macskák lesznek :lol: Úgysem lesz elég gyerek mindenkinek, én bevállalom a macsekokat nyaggatásra :lol:

Boniko: szavadon foglak! :lol: Bár közben eszembe jutott, hogy anno a lányszobám frissen festett falára Apa szuper Garfieldokat pingált...Majd ha hazamegyek a szüleimhez legközelebb, lefotózom :lol:

Snufi: nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen szépeket festettetek! Apa is ezt a módszert használta a Garfieldoknál :arrow: először ceruza, majd tempera :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bonika,
én a tojásos képről a felső sor jobb szélsőt és a középső sor bal szélsőt kérem! Köszönöm!!!
A türelem tekintetében vitáznék, ehhez kőkeményen kell kézügyesség, akinek pedig nincs (lásd én) soha nem fog ilyen remekeket alkotni...
Vendég

Áfi: a Megint megjöttben azt írta valaki, hogy ha már van 1 gyerek, akkor a teljes lombikköltséget ki kell fizetni, ha valaki tesót akar :shock: ez nem igaz, ugye?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi 1db margarétás, 1db ibolyás felvéve :lol:

szezso csak a apárod nehogy megtudja, hoyg elfelejtetted tehetségét! :wink:
Vendég

Szezso,
ez butaság!
Vagyis ha az első gyerek spontán (de legalábbis nem lombikos) akkor biztosan nem kell fizetni a gyógyszereken felül! Ha valaki második lombikbabát akar azzal nem tudom mi a helyzet, de tőlünk a kutya nem kérdezte hogy hány gyerek van otthon, pedig letagadni se tudtam volna márcsak a császárheg miatt sem. Szerintem az számít hányadik lombik, nem az hogy hányadik gyerek, bár most úgy összemaszatoltak mindent, hogy ember legyen a talpán aki biztosat tud!
Vendég

...aki keresztszemezik, az más elveteműltségekre is képes!!! :lol:

Kép
zölddisznó

Második lombik is lehet. Ha akarsz, jelenleg még 5 is lehet. ...és mindegyik 3-as ikrek,, és lesz 15 gyereked..... :lol: ...de elvben nem tiltja semmi.

Kép
zölddisznó

zöldi a keresztszemezés=bandzsítás? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zöldi a keresztszemezés=bandzsítás? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

öö a hülye poáénjaimal terelem el a figyelmem a hasfájásról :oops:
Vendég

Boni! Te csak fessél!

Kép
zölddisznó

Bonika
jöhet ide is 1-2 tojgli :)

Áfi
egyetértek, hogy kell a kézügyesség nem elég a törelem. Az én óvodás szinten levő rajztudásommal napokig csinálhatnám türelmesen, akkor sem lenne tuti :lol:

Kép
gaby25

zöldi neked alsó sorból akét szélső tetszik, ugye?

GAby?
Vendég

Boniko
én bízom az ízlésedben :wink:

Kép
gaby25

Igenigen

Kép
zölddisznó

gaby köszi de ha meggondolodmagad, még jövő hét péntekig jelezd :wink:

Zöldi tudtam! :lol:
Vendég