A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Tünetek? Elvonásiak vannak: jégermaister, forró fürdő, bicikli, apa. :lol:

Kép
zölddisznó

zöldikém ezek is jó k, de én a amásikfajtára gondoltam, amit hiányoltál :wink:
Vendég

Enyhén has, cici, javuló pattanásmentesebb arcbőr.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Zöldi: Érdekes, nekem meg tiszta ragya volt a fejem, rögtön az elejétől kb a 12. hétig! :lol:
Nekem sörelvonási tüneteim vannak, úgy innék egy jéghideg Heinekkent, hogy az kész........
Apa Ausztriából hozott töksört, abból ittam egy kis pohárral (még a múlt héten), hát nem szokta a cigány a szántást :lol: , jól elvoltam tőle, nem kellett altatni! :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

zöldi akkor jó, hogy végre a cicid is érzed :wink:

ceni ez aranyos " nem szokta a cigány a szántást " :lol:
Vendég

Sétatime!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Snufi, Boni ügyesek vagytok, nagyon jók a falak.

Kata, akkor már tetőfokára hág az izgalom :wink: :?:

gaby, nagyon szép a görbéd, megy felfele ahogy kell neki.

Coca, jó sétát.

Katica, nekem nem lett volna türelmem 2 órát olvasni a topicot :lol:

Mi megyünk apával autóversenyre, remélem nem lesz hideg.

Pusz

Purc

Kép

Kép
purc

Szeles de enyhe, kellemes menet ezennel befejezve. Belesve szememmel keresem merre leledztek? Henye lehet. Rendben. Nem telhetetlenkedem. Megyek, eszem.

Kép
zölddisznó

epret kepeltem... mest jettem be.
(epret kapáltam... most jöttem be) :D
Vendég

Epredet egyelted? Hehe...Nekem kedvem nem lenne...

Helyzetjelentek:
Testem melege lement, de kedvesem helyzete nem ez :( Teste melege nem ment semerre, se fel, se le... :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Remek! Egeszseggedre!
Reggel ettem, mert felengedett este betett jeges eprem. Ej, de tetszett nyelvemnek!
Megyek, leveretem retkes testem, mert fekve hempergem egy keveset.

Kép
zölddisznó

...kedvesed testedet melengesse! Kettesben melege menjen le!

Kép
zölddisznó

Jézusom, pihent agyúak :lol: :lol:

Nem bírok csatlakozni, munka közben ugrottam csak be. Még jó sok van. A határidő: reggel. De most lett volna rá időm, csak tegnap fetrengtem, a halálomon voltam, kizárólag a túlélésre játszottam. Ma egy kicsit jobb azért.
A fiúkat elküldtem fagyiért, kinyitott a faluban a cuki :wink:

A festmények szépek ám nagyon!

Sör: boáá, az uramat is mindig odébb küldöm vele :oops: Pedig terhességen kívül én is sörös vagyok ám :wink: Enikő! Szerintem egy kis pohárral megihatsz. Ha nem szedsz már gyógyszereket... Jobban vagy?

Áfi! Végülis ha megadom az uram adatait, és végül mégse menne, az kisebb baj, mintha menne, de nincsenek leadva az adatok, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Párom motorversenyen volt egész nap, ezért én sem maradtam itthon, hanem hazamentem a szüleimhez. Most értem haza.

Boni, hányadik oldalon találom a tojásokat?

Csatlakozik Valaki hozzánk 31-én? Szezso jön velünk, így még befér 2 ember!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi azt nme tom hányedik oldal. de péntek reggel tettem fel asszem

szirom, remélem jobban vagy.
Vendég

Szirmi,
megkérdeztem a Zuram, küldd át a férjed adatait, és ha mégsem jön majd azt mondjuk beteg lett! :wink:
Vendég

engem es elere eme nemberek egyvelege.nevetek fetrengve :lol:
Vendég

szezsó, még mindig btegek vagytok?
Vendég

Boniko: én már tuti meggyógyultam, Apa sem lázas már, csak megviselte kicsit, hogy egész nap az volt...
Nem tom, ez milyen betegség volt :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

zöldi retkes tested leveretted e,

áfi epred keresed?

szezso kedvesed melengeted?

Snufi kedvencedet keresed?

Szirom jegeset nyeled?

mer nem lellek emerre benneteket Elmehetek?
Vendég

szezso ez remek.VEled cseveghetek :wink:
Vendég

emélem nem estek vissza.
Vendég

befejeztem, nem lelek fejemben semerre e-s remekeket :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

én is remélem, hogy már nem esek vissza, mert holnap sok dolgom lesz az egészségügyben :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sok szerencsét holnapora.

NEkem úgy néz ki holnap új ciklus fog kezdődni, már fájogat a hasam, egyre erősebben. :cry:
Vendég

Boni, sajnálom :( az örök optimisták azt mondanák, hogy csak akkor tuti, hogy nem sikerült, ha vér is folyik...de néha még akkor sem :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

az csak önámítás lenne és csak arra jó, hogy mégjobban kitoljam az eddig is elnyújtott ciklusomat . asszem a hőmet sem fogom mérni egy darabig, mert augusztus óta mindig csak arra figyeltem éppen hogy álla hő. ez van. VIzsgálatok terén meg marad a várakozás.

Sebaj, ez nem az Én hónapom volt :lol:
Vendég

Teljesen elvesztem :cry: ezért egyet tehetek!
Teszek nektek remekeket:
Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike kivennéd a táblából a 22 i tesztet? KÖszönöm :lol:
Vendég

Ja! Ami megragadt!

Robcsi! Nem halászlé volt a bográcsban, hanem sima gulyás!

Nagyon szépek a fali rajzfilm részletek! És is akarok kézügyességet! Türelmem az van!

Zöldi! És már nem is fogsz dolgozni menni?

Purc, Robcsi, Szezso! Holnap várom az UH-s beszámolókat, képeket!

Szirom! Grat a 7. héthez! :lol:

Tontica! Üdv itthon!! Mennyi túrórudi fogyott eddig??

Boniko! Miért is kell várni a vizsgálatokkal?

Kép
bettike
Eger

mert budapesten nincs bejelentett lakcímem. az állandó me messze van, nem tudunk mindketten szabit kivenni
Vendég

mindenkinek szép álmokat kívánok!
Vendég

Jó estét! Elszállt, amit írtam:-(
Nemrég értünk haza, nem bírom visszaolvasni, annyit írtatok szerda du.óta...
Bettike, légyszi, javítsd a táblád: 16-án meglátogatott Barna Rozi váltója, Pirike, így ma 3.cn..
Holnap kérek időpontot átjárhatóságira.Holnap este írok többet, addig MINDENKIT puszilok!

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó! Mondtam,hogy váltóláz volt!

Bettike! Coca 28-án megy UH-ra. Addig semmi kedve dolgozni! Apa nem enged, hál'istennek.És a házidokim se.

Helló Babim! Ez jóóóóó! Hajrá HSG!

Jó éjt az alvóknak.

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Na megjöttem a "nagy utazásból", és csak jöttem, gondoltam beköszönök! :)

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Eliza

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

1.cn en vagyok. Köszönöm szépen a drukkokat mindenkitől, sajnos most sem sikerült.
Vendég

Jó reggelt! Boniko! Nagyon sajnálom.. :( pedig biztos voltam benne, hogy neked sikerült..nem baj..majd legközelebb..így a Jézuska fogja hozni!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm, aranyos vagy. én is sajnálom,hoygneked sem jött össze. kellenek áprilisra is a pozitív tesztesek:o)))foglaljuk le az első 2 helyet :wink:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt, bár nekem annyira nem jó! :( Nagyon fáj a pocakom meg minden baj elért éjszaka, úgyhogy megyek a dokihoz! :(

Bettike, légyszi az eseménytáblába írd be nekem, hogy 03.29 doki,03.23 UH, 04.02, szülésfelkészítő! Csak hogy tele legyen velem a tábla! :)

Kép
elizabeth25

Ja és még van egy védőnőim is, ahova menni kell :twisted: :evil: , 03.22.én! :( Eseménydús hét! :(

Kép
elizabeth25

jó reggelt
mai görbusz
Kép

Liza
jó hogy benéztél :) biztos nincs semmi gond, hogy fáj a pocid? nem szabad fájnia? :oops:

Boniko
fene vigye pirit :twisted:

Coca
pihengess helyettünk is :wink:

nem megy nekem e csevej :oops:

Kép
gaby25

Bonika,
nézd a jobbik oldalát, borozhatsz a talin! Mi "túl korán" bebabásodottak meg irigykedve nézzük az egyre szélesebb vigyort az arcotokon :D
Liza,
jobbulást! Mi történt?
Vendég

GABy küldtem privit , ja és ++++++++++++++++++++++++++

Eliza jobbulást!

Áfi igazad van, dinom dánom... :lol:

Kata +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek aki ma dokihoz megy kitartás!
Vendég

JA és kinevezem Athizt és MElcsit Tiszteletbeli Görbefigyelőmnek :wink:
Vendég

Jo reggelt,

nem otthonrol irok es nem magyar billentyuzet van, bocsanat,...

Boni, sajnalom mensit, deigy Pakson bulizhatunk. Tojcik kozul a csikos (alul) es a tulipanos tecc'.

Olyan faradtnak erzem magam,.... legszivesebben visszafekudnek, de mar nem otthon vok, es 'melozok'.

Pusssssssssssz.

snufi

Szilva, Szilcsi, Monyo, Ancsa, Lili, Panni??????

snufi

Jó reggelt!

boni: tetszik a kép nagyon. ügyi vagy! sajnálom pirit. drukk a következő hónapra! én is kérek tojást. nekem mindegyik tetszik, így rád bízom.

kata: akkor duplán izgalmas lesz az esküvőd napja :D

snufi: a te faliképeid is nagyon tetszenek. :D

szezso: hogy vagy? elmult a malária? drukk mára+++

purc: milyen autóversenyt néztetek? drukk+++

robcsi: hogy vagytok? drukk+++

szirmi: kész lettél a melőval?

baba: sajnálom. :( hajrá hsg!

coca: pihenj otthon helyettem is!

liza: örülök, hogy újra itt vagy. milyen volt az utazás? menj el dokihoz! remélem semmi baj.

gaby: jó a görbéd :wink:

áfi: sikerült lefoglalnom a szállást, és van parkoló is. így én, a férjem és szilcsi a szirmi által ajánlott faddi panzióban alszunk.

rólam: tegnap voltam a sógornőmnél, most jár kb. a hatodik hónapban. szép pocija van. megmutatta, hogy milyen rucikat vásárolt már a babáknak. nagyon édik voltak. nagyon örülök, hogy náluk jön majd a baba, de ezért szörnyű, hogy nálunk meg nem. ott voltak a szüleim is, kérdezték tölünk, hogy mikor jön már nálunk is az unokájuk. tudjátok, szeretem az ilyen kérdéseket. no meg, hogy mondjam el, hogy másfél év alatt sem jött össze :cry:
szerintetek elalszok ma a suliban, aztán az egyetemen, ahogy bő három órát aludtam az éjszaka???

katica
katica30

Katica, miert csak 3 orat aludtal? Hodet nem mered?

snufi

Sziasztok Lánykák,
hát nem semmi a termés megint amit vissza kell olvasnom :D Igazatok lett, túl jutottam a lelki nehézségeimen ismét és bár az idő elég pocsék, már jobban érzem magam :D Én csak bekukkantós topicnéző vagyok, és szerencsére sokan vagytok, így csak azt tudom írni, hogy örülök amiért rengeteg pozitív energiád van Boni és nem vagy kiborulós...mint én újabban :cry: Sebaj, a következő ciklus a miénk lesz :lol: Gaby görbije kafa :D Szépeket kreáltatok, csak így tovább :D Ez a dicséret azért ér duplát, mert én grafikus vagyok :lol: Remélem Ceniko jobban van már, bár úgy látom nem írt most. Zöldi malackája jó erősen kapaszkodik látom :D Eliza pocakjára pedig küldök egy fájdalomcsillapító simogatást és mindenkinek sok pozitív energiáat akinek szüksége van rá! :lol:
Szorítok a bulitok hétvégéjére, hogy szép napsütéses idő legyen! :D
T

:D
tapedli

snufi: tegnap este későn feküdtem, és aztán rosszul aludtam, ma meg ötkor kellett kelnem. hőmet mérem, majd otthonról dobok egy görbét.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?