Vadvirág,
megnézetm képeiteket, tényleg "kinyíltatok". Nagyon jók. Bár én elég Fagyos vagyok, így rajtunk még pulcsi van, de ma egész délelőtt " lődörögtünk", s szívtuk magunkba a D-vitamint.
Szép a pocid, a méreteket nézve, a végére, nem lesz semmi...
Gyöngyi,
ügyesek a csajok bili ügyben. Gratula. Lehet, hogy hamarosan lekerülhet a pelus.
Nálunk egyszer Zsófi " barna macinak" látta Zsombor alkotását, azóta így is hívják!
Volt olyan, hogy nem azt mondták, hogy anya kakilni kell, hanem, hogy jön a barna maci!!!
Vikóka,
nálam is van ilyen szabad délelőtt vagy délután. Csak én szerencsére családon belül meg tudom oldani. De, amióta ezt megoldom / megoldjuk , azóta sokkal jobban érzem magam. Egyszerűen szükségem van erre.
Bár előbb lett volna erre eszem....
Ditke,
jó utat Nektek!
Érdekes amiket írtál, s főleg az a része, hogy hogyan lehet ezt hozzátok kivitelezni.Nincs mese, a mai világban ki kell játszani a lehetőségeket!
Baba!
Gratula Annának! Ügyes a kiscsaj!
Zsófi a barna bőrűbb nálatok, ugye? Amennyiben ilyen szép tavasz lesz, nemsokára nagyon tuti színe lesz!
Nálunk:
A múlt héten ami tudott elromlott... Átéltünk egy dugulást.... Szóval nem a legjobb napokat tudjuk magunk mögött, de végül is minden megoldódott.
További gyönyörű napsütéses napot:

Boróka és Zsófi.
Igy játszottak: Réka, Zsófi, Zsombor és a háttérben Borka babakocsizik