de a többi fentről, egy kézzel nyitható, nem? persze, van cipzáras is, de nem arra gondoltam, hanem a pántról lekapcsolhatóra, ami mégsem ablakos, nekem az szimpibb. de a házhozszállítás megdrágítja ezt a megoldást is, plusz a mérettáblákban nemtom mennyire lehet bízni. Te vettél már tőlük?
lehet h ma de. elmegyek körülnézni melltartó-ügyileg.
Ági,
érdekes ez a 2100-as méhszáj, mert nekem is uennyi volt kb uilyen idősen és a dokim még kismama tornára is engedett, azt mondta h ettől nem kell megijedni. sőt most a szülésznőm is azt mondta h ez gyakorlatilag zárt méhszájat jelent. mondjuk nekem eleve az 2-es soha nem volt 3-as az elején... de ezt is csak a fórumról tudtam meg h annak kellene lennie. aztán persze hallottam nőgyógyitól is. számomra néha jobb a boldog tudatlanság
Ági, Gyps,
sztem ebben a felesleges ijesztgetésben lehet vmi, mert ennek a főmukinak pont az a híre a kórházban h semmit sem bíz a véletlenre. ha bmi gáz lehetne, azt ő szeretné jó előre felszámolni - ezért fekteti be a kismamákat közvetlenül a terminus betöltése után, ezért cserélte fel a tej-zsömlés cukor terhelést 75 g-os glükózoldatra, ezért nem fordult elő az ő regnálása alatt a kismama kérésére végzett császár, stb. nem úgy értem h rosszat akarna, csak egyszerűen nem gondol bele h a szavai milyen hatást válthatnak ki egy várandós anyukából.

[/URL]