A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!
snufi: http://www.dkpanzio.hu/ panzióban foglaltam szobát .

szirmi: drukkhegyek holnapra++++

bettike: te mindig a késői pére hajtasz? :D

szilcsi: szoba lefoglalva, lesz külön szobád. de egyágyas, így ha uradat mégis hozod, akkor át kell cserélni egy két ágyasra. szólj, és felhívom a panziót. (ugyanis mindkét szoba az én nevemen van) a süti és a cuccod persze, hogy befér a kocsiba.

áfi: akkor elég fél 11-re odaérni? későbbi indulás alvásidőt jelent :D

szezso: örülök, hogy elmúlt a gyors betegség. drukk mára+++

baba: nagyon drukkolunk a hsgre, és akkor nem is fog fájni és minden oké lesz :wink:

macspacs: üdv újra. mennek neked is a drukkhegyek. te is magadat szurod, mint cocánk tette?

liza: hát igen, ma hidegfront van. vigyázz magadra és a babóra!

gaby: gyanús vagy! :wink:

robcsi: hát nem semmi ez a sorbanállás. :twisted:

katica
katica30

Sziasztok,

Boniko :( sajnálom hogy megjött. Nagyon tutik a rajzok. Én is gondolkodtam rajta, hogy csináltatok Roli szobájába.

Eliza, remélem már jobban vagytok babócával.

Gaby, jó kis görbéd van. :)

Szirmi, :) sikerült ám megtalálnom, hogy vagy! Szóval nem a legfényesebben...

Nekem még mindig elég kevéske tünetem van. néha cici szúrkál, de ennyi :( De már a 41. napon vagyok. Juhéj,

Bettike jövö héten hétfőn megyek uh-ra, beírnál?

Robcsi , sorbanállás :( De jó, hogy lesz ma UH-d!!!

Talizóknak meg olyan jóóó, remélem majd lesz később is valami hasonló.

Puszi mindenkinek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

Katica: koszi, jol nez ki, tecc!!! De ez hol van? Hany km-re Afiektol?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Csikken, nem sokkal :(

Katica, igen, sajnos :cry:

Kép
elizabeth25

snufi: faddon van. a szomszéd település. kb. 10 km. bár áfi pontosabban tudja, hogy hány km. felhívtam őket telefonon, és gyorsan le tudtam foglalni a szobákat.

katica
katica30

Sajnos nincsenek túl jó híreim.
Múlt héten véreztem, bent voltunk a kórházban, de nem volt semmi gond. Egy kiadós bakonyi túra után kicsit elfáradt a méhszájam. Az nst rendben volt, szülés jelei sem mutatkoztak.
Ma voltam uh-n. Hát eléggé kicsi a baba..a súlybecslés szerint 1142 g. Ez így a 31. héten kb. 28 terhességi hétnek felel meg.
A dokim úgy döntött, hogy be kell feküdnöm a kórházba. Legalább egy hét megfigyelés, hogy fejlődik-e a bébi. Ha nem, akkor azt mondom, inkább kapják ki belőlem.
A vérnyomásom sem jó, előbb mértem 152/105 volt..úgy hogy lapátolom a vérnyomás-csökkentőt.
Szóval kockáztatni nem merek, utolsó vágyálmom volt a kórház, de hát ez van. :(

Kép
babancs

Babancs!
Hú, szegénykém, nem irigyellek. Gondolod, összefügg a kirándulással?
És a dokid mit mond a koraszülesztésre? Nem veszélyes?

Kép
zölddisznó

[quote="babancs"]H írta:babancsa nem, akkor azt mondom, inkább kapják ki belőlem.
:(
?????

Katica, lefoglaltam én is!!!!!

Szezso, Te Afinal alszol?

Eliza: sok szeretettel atadom az agyamat!

snufi

Babancs, szegénykém! Nem akarlak elkeseríteni, nekem a 30 héten 1300 gramm volt a babóm, az másfél hete volt, de NO PARA, mert a barátnőmnek is úgy volt ahogy neked, és most már babázik és minden rendben volt!
A vérnyomáscsökkentővel kapcsolatban pedig, én is szedek, pedig nekem csak 140/65 meg ennél kevesebb szokott lenni, de szóltam a dokinak, hogy ez van, és írt, igaz nem kell sokat szednem belőlle, de nekem megnyugtató, hogy inkább szedek!
NAGYON SZORÍTOK ÉRTETEK!!!!!
Mikor kell a kórházba menned? :(

Snufi, tényleg nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :) :) :)

ÁFI AKKOR MOST MÁR VAN ÁGYIKÓM, HA TE IS JÓNAK LÁTOD! :)

Kép
elizabeth25

Amúgy én pénteken megyek uh-ra a héten, kivácsi vagyok, hogy mekkorra már a babó! :)

Kép
elizabeth25

Babancs: Kisértetiesen hasonlóakat írtál le mint ami velem volt a Violával.... :shock: És én még hetekig húztam, úgyhogy ne aggódj! Ha a szívhagja jó a babának, egy kis keringés javítóval tuningolva(Doxium) lehet rajta segíteni!!És mindenkinek jobb lenne ha maradna még bent egy kicsikét!!!!!
Nekem 170/120,180/130...stb volt a vérnyomásom napi 4x2 szem Dopegyt (vérnyomáscsökkentő) mellett!!!!!!!! És a 36-37. hétig kihúztuk! Viola 2300 grammal és 46 cm-el születet!
Kérlek ne add fel, és ne keseredj el!!!! Majd szúrni fogják az ujjadat 2 naponta, nézik a vérkémiát, ha romlik a májfunkció értéked, akkor viszont rögtön kérjed hogy indítsák be a szülést!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De addig amíg ő ott bent jól van, és nem "mérgezitek" egymást (ezta vérkémiából látjátok majd) addig mindenképp maradjon!!!!!
Nagyon nagyon nagyon nagyon drukkolok és együttérzek!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Elküldöd privibe a telefonszámodat??? Hogy tudjak érdeklődni!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi!
Melyik házban laktok? Ha a 6-osról lekenyarodunk a fő utcátokba, akkor merre meddig, és hol kell lefordulni?
Az egyik műholdas programon látszik minden ház! Még az is, hogy a fotózáskor állt-e autó a ház előtt, vagy az udvarban. A focipályán az öltöző előtt egy sárga autó áll, hihi, és látszanak a jegenyefák árnyékai.

Kép
zölddisznó

Liza, tök jó, hogy te is jössz! :lol: Legalább megcsodáljuk és mintát veszünk a pocidról! :D

Katica, ezer köszönet, uram az erőműbe tuti nem jön, azt mondta, nem érdekli, de amúgy lehet, hogy jönne, még nem tudja, gondolkodik rajta. :roll: Mondtam neki, hogy döntse el gyorsan a szállás miatt, de ahogy ismerem, a nagy határozatlanságnak az lesz a vége, hogy nem jön. Inkább kihasználja, hogy nem vagyok otthon és elmegy haverozni. :wink:

Babancs, na ne már! Szorítok, hogy minden rendben legyen! +++++
Majd írj, hogy mit mondott a doki! Remélem, nem kell befeküdnöd!

Kép
szilcsi

Holnap reggel fexem be. A dolognak amúgy nincs köze a kiránduláshoz. Sokkal inkább a magas vérnyomás okozta.

Kép
babancs

csajok, nem kiröhögni, de pár órája szarakszik a gyomrom :? lementem enni, de nem múlt el igazán :? babó miatt tuti nem lehet, ahhoz még korai :roll: :shock: sok féle tünetet produkáltam már eddig :lol: , de hányingerest nem igazán. Olyan jó lenne, ha nem kéne hsg-re menni :P :wink: de azért nem bizakodom ebben túlzottan :oops:

Kép
gaby25

Babancs
nyugi, biztos minden rendben lesz, pihizel a kórházban, és szépen hazaengednek. :wink:

Kép
gaby25

Babbancs :( Remélem fejlődik majd a bébike és minden rendben lesz.

Nekem Roli a 24-héten volt ennyi, de születési súlyát min. 5 kilóra mondták. Szerencsére végül nem úgy lett...

Drukkolok nektek!
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi, hát nagyon szeretnék menni, de attól függ csak hogy hogy leszek...

DE mindjárt dobok ide fel egy "gyonyoru" pocis képet :(, ami két hete készült! Pont jó szarul voltam! :(

Kép
elizabeth25

Kép

Jó mi? :twisted:

Kép
elizabeth25

Gaby, mennek a drukkok!

Babbancs, gondolunk Rad, remelem minden rendben lesz!!!!

Zöldi, ha megtalalod Afiek hazat, megmutizod? Egesz orszagra le van bontva??? Mert Piliscsaba is erdekelne persze!! :wink:

snufi

Persze Snufi!
Mindjárt meg is nézem, de szerintem az nem lesz olyan részletes, mert a nagyvárosokra és a stratégiai pontokra gyúrtak a ravaszak.

Kép
zölddisznó

...jól sejtettem. Bp környékén a Szentendre-Budakeszi vonaltól nyugatra már nem olyan részletes.

Kép
zölddisznó

:( Koszi.

snufi

Babancs, bocsi, szóval mindenképpen be kell feküdnöd. :( Akkor azért szorítok, hogy mihamarabb kiengedjenek és ne kelljen beindítani a szülést! Még egy pár hétig kihúzhatná odabent a tökmag.

Szezso, akkor most nem is fogod fogni a kezem????? :twisted: Irgumburgum, megharagszom! :lol:

Kép
szilcsi

katica, az Uram versenyzett, ez egy szlalom verseny csak. Sajna itt nincs rally. Otthon rallyzott, én meg navigátorkodtam, de az már nem menne :lol: Jól éreztük magunkat, csak leégett az arcom, úgyhogy ma tök jól nézek ki :shock:

Boni, sajnálom :(

Robcsi, hát ez kész... Nem is lehet rá mit írni. Nekem az a furi, hogy vettek tőlem már 2-szer vért, de egyszer sem kellett éhgyomorral mennem :shock: A nődokis rendelésen délután, ahogy voltam levették,és kész.

Babancs, nagyon sajnálom. Lehet jobb a kórház, ahol tudnak rátok vigyázni. Remélem minden rendben lesz (((((((Babancs))))))))

Én ma 2-re megyek itteni idő szerint UH-ra Vörös fejjel, király lesz... Otthon most nem tudom mennyi lesz az idő, mert volt óraátállítás már nálunk, és most teljesen be vagyok keveredve, hogy otthon még nem volt mennyi az időeltolódás. de azt hiszem most kevesebb lett, és akkor 7 óra lesz otthon az idő. Szóval későn leszek ez a lényeg. De majd jövök a hírekkel.

Pussz.

Purc

Kép

Kép
purc

Várunk Purcimessenger!

Kép
zölddisznó

Gyorsan, gyorsan :D

Megvolt az uh ééééééééééééééééééééésssssssssssss: KISLÁNY!

Minden ok, szép és okos :D

Majd teszek fel képet is.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: hip-hip-hurra!!!!! Varjuk a sztarfotot!!! :wink:

snufi

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, de kicsit elfoglalt voltam mostanság.
Lezajlott Szilikém szülinapi "bulija", nagyon tetszett neki a torta meg az ajik is.
Sajna tegnap fürdetés után, amikor Szilit felemeltem az ágyra, megfájdult a pocakom, és azóta is fájdogál. Azért remélem, nem lesz semmi baj belőle.
Ma voltunk a Heim Pálban Szillel az urológián, ugyanis heresérve meg némi fütyeszgondja van születésétől, és úgy fest, hogy sajna a sérvét meg kell műteni. Ápr. 5-én megyünk be a kórházba, de szerencsére (ha minden klappol) másnap már ki is jöhetünk. Azért hót ideg vagyok.
Most kellene a 3 éves oltást is megkapnia, de picit így elhalasztjuk.
Én meg 21-től már táppénzre vonultam, mert megszűnik a gyes.
Szóval mindenféle program várható mostanság nálunk, és nem feltétlenül kellemesek sajnos.

A cukorterheléses leletemet csak 3-tól lehet átvenni, remélem, hogy azzal legalább nem lesz semmi gáz.

Babancs, olvastam, mi történt, sajnálom nagyon! Ettől én is nagyon tartok, hogy a bébim nem nagyon akar nőni, mert a legutóbb ugye nálunk is kisebbet mértek, mint lenni kéne, igaz, kb. egy héttel. Na de akkor is. Reméljük a legjobbakat!

Mindenki nagyon vigyázzon magára, akár kismami, akár majd csak az lesz a közeljövőben! Puszi a hasatokra!
Vendég

Robicsi
Hatalmas GRATULA kis cunishoz :D irigy-irigy :P

Kép
gaby25

Zöldi! Én szeretném tudni a műholdas programot! Jó???

Robcsi! Hurrá!!!!!!! Akkor még egy lány! Gratu!

Athiz! Vigyázz magadra! Szilinek drukk a műtéthez!

Babancs! Kitartást!!!!!!!!!! Ezt már guggolva is ki kell bírnod!

Snufi! Azóta hogy vagy ezzel a Bromo izével! Már megszokod?

Kép
bettike
Eger

Bettike
jó késői péd volt most :shock: de a lényeg, hogy volt :wink:

Kép
gaby25

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHH Robcsi, de jóóóóóóóóóóóóó
Gratula :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Babancs, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi probléma, és még egy kicsit maradjon a baba!

Athiz, fiadnak drukk a műtéthez! Mi az hogy megszűnik a Gyes?? :shock:

Purc, várunk a hírekkel! A hétvégén nekem is sikerült összeszedni egy kis színt! meg is ijedtem, mert mindenhol lebarnultam, de az egyik helyen az arcomon, bedagadt meg vörös volt! Gondolhatod így eski előtt hogy parázhattam de elmúlt!!!

Robcsi!!!!!!!!!!! HHHHHHHHHhatalmas ölelés a lány miatt!!!!!!!!!!!!!

Utazó lányoknak JÓ szervezést! Én is - én is!!!!!!!! :cry: Majd legközelebb!

Velem semmi különös, már csak holnap dolgozom, azt irány pihenni meg készülödni!!!! :lol:

Kép
kata05

Bettike, Bromo izerol: ma pont nem okozott tuneteket, de ez az 1. nap,... szoval pont jokor kerdezted. Remelem mar megszoktam, es innentol kezdve meg sem fogom erezni!!! )mert az eddigi napokon nagyon gazos volt, az osszes mellekhatast produkaltam,... :roll: Ö

snufi

Bettike, Kata, köszönjük.

Kata, csak azért szűnik meg a gyesem, mert Szili betölti a 3. életévét, onnantól pedig már nem jár semmi, csak legfeljebb kutyakaki. :lol: Hú, neked már csak 5 nap! Azta, de jó!

Robcsi, nagyon örülök nektek, és gratu!
Vendég

Bettike! Sajna a Te lakhelyed is kaki felbontású!http://earth.google.com/

Robcsi! Éljen Rékahugi! Kép

Kép
zölddisznó

Köszi-köszi, bevallom nagyon örülök neki, hogy lány, azt hiszem egy kis pöcsös hírét meg kellett volna emésztenem :wink:

Elindult kis családunk közös uh-ra, aztán Réka sikeresen bealudt odafelé menet a kocsiban, úgyhogy egyedül mentem be, de készült videófelvétel.

Igazából a fénykép amit kaptam nem valami jó, azért majd lefényképezem és felteszem, de a videón még a lábujjait is nagyon jól látni.

Pont mondani akartam a dokinak, hogy ha esetleg látná mi van a lábacskái között ossza meg velem is, mire megszólal: Kislány lesz! Legszívesebben a nyakába ugrottam volna :D

Kép
Kép
robcsi03

Katica,
célozzuk meg a 10es gyülekezőt ha lehet, mert mire bemegyünk, felvesszük a belépőket, sisakokat, simán ott van fél 11, és időre ki kell jönnünk, tehát magunkkal tolunk ki ha később kezdjük, mert a befejezés időpontja az fix.
Snufi,
a faddi motel tőlünk 8-10 km
Babancska,
komolyan ne haragudj, de tényleg most kellett neked a Bakonyba túrázni? Ráértél volna szülés után kenguruval... Persze nagyon nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj sem veled, sem a babával!!! Ha hazajöttetek adj hírt magadról!
Coca,
a főutca az a Rákóczi Ferenc. Mi a Rákóczi Györgyben lakunk... neked nem küldtem címet? Mindjárt pótolom!
Liza,
persze hogy alhatsz ha Snufival ki tudtok egyezni...
Purci,
várunk a hírekkel!!! :) KÉPET KÉPET KÉPET!
Robcsi,
gratula a kislányodhoz!!! :)
Vendég

Gaby! Nem biztos, hogy volt, de már ki kellett találnom valamit, hogy ki tudjam számolni mikor lesz kb. mensi!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
nem látom hol a nunci :lol: mikor mész 4d-re?

Kép
gaby25

Sziasztok lányok!

MIndenkinek köszönöm az együttérzést.

BABAncs nagyon vigyázz magatokra!++++++++++
Vendég

Athiz, vigyázzatok magatokra. Drukk Szilinek....

Áfi, itt nem tudom elképzelni, hogy ne lenne kép. Mindig szólok, hogy kérek, és adnak is :wink:

Fadd jó hely, csak ajánlani tudom, rengeteg triatlon versenyen voltunk ott, és akkorákat buliztunk, mint a ház.... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

ja és robcsi gratula a kislányodhoz :lol:
Vendég

Robcsi, gyönyörű

Purc

Kép

Kép
purc

athiz jobbulás pici fiadnak
Vendég

athiz jobbulás pici fiadnak
Vendég

Purc! Én is voltam triatlon versenyen Faddon, mint műkedvelő a futottak még kategóriában, amikor a Kropkó az első felnőtt versenyét nyerte. Mindig azt terveztem, hogy majd senior kategóriában milyen jó lesz indulni, mert ott csak 4-5 amatőr versenyző van...már bőven indulhatnék, de már elpuhultam.

Kép
zölddisznó

Boni :cry: !

Fáj a pé fészkem! :cry:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?