Sziasztok Mindenkinek!
Lányok! Nagyon köszi,hogy így mellettem álltatok(virtuálisan is akár),nem is tudjátok elképzelni milyen sokat jelent!
Iszonyú jó beszélni róla legalább itt,mert Balázs előtt nem nagyon akarok,félek nem értené meg úgy,ahogyan Ti.De szerintem ez érthető is,tudja mi mindenen mentünk keresztül azalatt az idő alatt,míg Ferihez tartoztam.Tudja soxor akartunk válni,de a sors mindig valamivel közbeszólt,többnyire valamilyen tragédia formájában.

,ami után általános öszetartás jött.Ti is nők vagytok értitek miről beszélek.De Balázs csak annyit ért,hogy a katasztrófák miatt nem tudtunk elválni sokáig,és most attól fél bennem újra élednek azok a bizonyos terézanyus ösztönök.
Viszont az nagyon jó volt,hogy egész nap együtt voltunk és jól ki tudtuk beszélni magunkat egymásnak,de látom,érzem azon ahogy szorít,hogy baromira fél:elveszíthet.
És tudjátok amitől én félek az Feri családja,mindig mindenért engem okoltak,gondolom most is ezt teszik.Rettegek attól,hogy valahol egy komplett family engem hibáztat a felnőtt fiúk elcseszett életéért.Áh,belegondolni is rossz!
Mindenesetre Nektek nagyon köszi mindent,tényleg!
Niki,Neked arany a szíved,az 100!
Alexámmal még hátra van a nagy meccs,kemény kos még nem sírta ki magát!Úgy megölelném,de nem akarja,gondolom dolgozik benne a sok,sok érzés....
Gabi!egy cipőben járunk,én komolyan ettől rettegtem mindig,csak ne legyen olyan,hogy a nagy a kicsi miatt hátrányba szorul,nélkülözni kényszerül.És ez most mind1,hogy apuka vagy nagy testvér,az érzés kutya.Nem tudom,hogy valaha meg fogom-e tudni oldani az ilyen dillemákat....Pénz,pénz.pénz,rohadt pénz!
Bogyra!Szívem szakadt meg,ahogyan Gergőt írtad!
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy biztosan haragszik magára,hogy haragszik anyura,babára,Zsoltira(remélem jól emléxem),és ez lehet a legrosszabb Nekik.
Még egyszer nagyon köszi lányok mindent,bocsi ha túl hosszú voltam!