Csütörtök óta most értem ide...
Még egyszer valaki kérdezte, hogy mekkorák a csajok, merthogy aggódom a méreteik miatt. Dorina: 9200 g, 78 cm, Livi: 8100 g, 74 cm. A Dorka szerintem még okés súlyban, de a Livi olyan kis pöttöm. Viszont tök jó, mert már nem csak a méretei miatt aggódom. A Livi menés közben a belső lábélén megy. Úgyértem nem csak a lábfejét fordítja befelé, mert azt már tudom, hogy az normális így egyensúlyoz. Hanem a belső lábélén megy, ami viszont szerintem nem normális. A Rolnad is mondta, hogy tornáztatni kéne. Most ezzel kapcsolatban két kéresem lenne vagy a Barbihoz vagy az Izához. Megkérdeznétek nekem, hogy ilyenkor mit kell csinálni? Úgyértem pontosan hogyan kell tornáztatni meg ilyenek? Nem tudom, hogy Barbi vagy Iza találkozik/beszél-e előbb a Lillával vagy az Annával, de komolyan aggaszt ez. A mi ortopéd gyerekdokinhoz nem sok a bizalmam, begyöpösödött vén szatyor aki mégcsak rá sem mosolygott soha a gyerekekre a csípőszűréseken. A házi gyerekdokinkat meg nem szívesen zavarnám ezzel, annyi dolga van mindig, ti meg hátha tudtok segíteni.
Márti, a képek és a bicajok tuti jók!!! Bevallom nekem Szoni cangája jobban tetszik ilyen tündéreset még nem is láttam. Oké, annyira nem is néztem de nagyon ari.
Edit, akkor mentek pihenni kicsit? De jó! És mikor? Vagy ez még csak terv szinten van?
Iza, annyira jó hogy irogatsz!!! Mi nagyon megszerettünk titeket (habár a Dénessel mi még nem találkoztunk, de ami késik...) és jó hogy itt vagy köztünk. Annyi pozitívum van benned, ami hidd el átsugárzik hozzánk is. Szóval ha időd engedi, gyere, gyere, gyere...
Andi, mennyiért vettetek esernyőre csukhatós kocsit? És tud valamit? Mert abban is láttam olyat ami dönthető, kicsit, ill. nagyon, de nem tudom hogy milyet kéne venni, praktikus-e ha drágább, de dönthető.
Edith, Kriszta valóban nagyon hasonlít anyósodra. De ne feledd, olyan emberke lesz amilyenné te neveled.
Húú, nem is tudom mit akartam még írni. Gondolom ezen már nem is csodálkoztok.
Ja Barbi! Nem küldenéd erre azt az ügynököt?
Mi minden nap csavarogtunk. Vettünk háti horozót és annyira jó, hogy van. Nem is tétlenkedtünk, minden nap mászkáltunk, gyúrunk a nyári kirándulásokra. Már csak azt kéne kitalálni, hogy a cuccokat ki hozza velünk, merthogy ha ketten vagyunk nincs több szabad hát a hátizsákoknak.

Dorina így hamizott egy kis zsömit, de a naptól hunyorgott
Itt éppen Livi hamizott
Dorka így aludt a háti hordóban... Gödöllőn
Livi meg így