Sziasztok Csajok!
Csak nagyjából olvastalak el Benneteket, így nem is tudok nagyon reagálni...
Snufi: én Áfiéknál szándékoztam aludni...ez így gáz, mert akkor hazafelé megint miattam kell különutat tenni...Meg miattam nem értek oda az erőműbe sem...
Szóval, a mai napom katasztrófa volt. Az UH-nál kezdem. Nem találta a doki a bal petefészkemet

(Hüvelyi UH volt) Meg is kérdezte, hogy van-e nekem olyan egyáltalán? Tiszta ideg lettem, és még most is sokkolva vagyok. Mindegy 10 percig kereste szó szerint erőteljesen, mire valahogy megtalálta. Aki volt hüvelyi UH-n, az tudja, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Na, ez FÁJT!!! Így, nagy betűkkel. Kicsit olyan volt, mint az átjárhatósági. És most is fáj a hasam. Persze megint későn voltam UH-n, már megvolt a tüszőrepedés. Az ösztrogén ellenére, amit szedek, a méhnyálkahártya csak 7 mm volt

Ki vagyok akadva, mert ez már a 4.hónap, és egy szerencsétlen tüszőrepesztést nem sikerült összehozni!
Na, UH után visszamentem a dokihoz az SZTK-ba (ő mondta, hogy oda menjek, mert ott rendel)a leletemmel. Erre jó fél óra várakozás után, jön egy asszisztens, hogy a doktor úr nem jön. Lesz talán helyettesítés, de min. 30 perc múlva...Eljöttem, és elmentem később a dokimhoz a magánrendelőjébe. Fel voltam dúlva minden miatt, ami történt.. Mondtam neki, hogy inszemet szeretnék, mert így nem megyünk semmire...Szerintem berágott rám...Azt mondta, ő csak lapar után csinál inszemet (máshol is így van?), és arra várólista van...Mondom, akkor szeretnék felkerülni...Magától nem említette volna, hogy jó lenne egy időpont, hogy ne kelljen hónapokat várni...Na, mindegy kaptam beutalót, az SZTK-ban kell feliratkoznom...Meg kaptam egy csomó receptet. Elindultam haza, aztán útközben vettem észre, hogy valaki teljesen más nevére adta a recepteket és a beutalót. Vissza. Kaptam újakat, meg egy megjegyzést, hogy mindez azért volt, mert receptírás közben beszélegettünk

Megjegyzem, míg benn voltam nála, 3x vette fel a telefonját...
Otthagyni nem tudom, mert lehet, hogy létszámleépítés lesz a kórházban, és addig nem akarok váltani, míg ki nem derül, ki marad és ki megy.
Bocs a litániáért, de most nagyon el vagyok keseredve, nem tudom, mi lesz, hogyan tovább...Kikészít ez az egész...
Puszi