A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Büntiből a sok kutya offért, kaptok feketehumor offot!!!!! :twisted:

- Sajnálom, most már élete végéig le kell mondania a szexről. - mondja az orvos.
- De, hogy csináljam?
- Ugyan már! Csak kibírja valahogy azt az egy hetet!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ez nem ééérrrttt! Ennyire úúútálod a kutyákat? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Dehogy utálom a kutyákat, csak nem rajongok értük annyira mint Ti! Ellenben az offokat nagyon utálom... :twisted:
Vendég

Éppen semmi témánk nem volt ma...Ma minden bébi jól viselkedik anya pocijában, nincsen éppen senkin para,.. :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Egyetértek szivvi-vel.
Amúgy mindegyik ollan édi, télleg.Bocsi, egyébként asszem én indítottam el a lavinát :shock: :roll: :shock:

Kép
Kép
christine

Ááá hagyd csak, Bori fedőneve "Terror Bori", saját bevallása alapján :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

magamra vállalom,beteg kutyám inditotta a lavinát! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Bori!
Nemtom, az én dokim már a legelején felhívta a figyelmemet, hogy ne vedeljek..ehhezképest napi 3 liter ásványvízet simán megittam..
Én is mindenhol azt olvasom, hogy 1.5-2 liter folyadékot kell inni..
Egyébként a dokim asszisztensnője sem ért egyet ezzel a kevés folyadékkal. :wink:
Főleg én aki vedelek! Van olyan, hogy be kell mennem egy kis boltba fél literes itókáért mert szomjan halnék különben..
torolve_20131003125716

Nagyon édik a kutyik! Én is imádom őket :lol:

Bori: ne dühöngj :wink: had éljék ki magukat a lányok :lol:

A srácok még mindig lázasak, mikor éppen hat a lázcsillapító és éppen nincs láz egy picit, akkor ördögök egyébbként megy a nyügi,sírás :cry: Remélem hamar túl lesznek már rajta mert kezdek besokalni :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bocsi, lányok, de megvédem Terror Borit, tényleg sok volt ma az off. Kép
Én is többet vedelek, mióta pocaklakóm van. Általában 2-2,5 liter lemegy naponta.

kétfiús anyuka
babdorka

Így nehezebb megtalálni azokat a hasznos infókat, mint pl. amit szivvi küldött a köldökzsinór nyakratekeredésről! Az nagyon jó cikk!

kétfiús anyuka
babdorka

Bocsi, Bori és Dorka, de nekem meg mindig az jut olyankor eszembe, hogy azért jónéhányan otthon vannak egész nap a négy fal között, gyerekkel vagy anélkül, de felnőttként egyedül, vagy nem otthon, de hülye kollegák között, és nekik valószínű sokat jelenthet, hogy tudnak beszélgetni kedves ismerősökkel, mert azt hiszem, azért most már annak mondhatjuk magunkat, hiszen egy csomó mindent tudunk egymásról. Persze lehet, hogy jobb lenne erre külön chatet indítani, dehát ez van.

Gurgula, már levetted a honlapotokról a fájlt, amiről nem beszélünk? Mert page not found. Át tudnád esetleg küldeni az e-mail-címemre, mert még nem tudtam letölteni. Akár a cégesre, akár az otthonira, ha azt megadtam. Előre is köszi, és bocsi, hogy csak most szólok, de most végre otthon vagyok, nyugis körülmények között.

Kép
nenoke

Dorka: Köszi a frissítést!

Kép
zsuzsi**

Tényleg jó cikk a köldökzsinórról szóló szöveg.
Én is úgy születtem, h a köldölzsinór a nyakamra tekeredett, anyukát ezért császározták. Szerintem semmi maradandó gondot nem okozott :wink: Szerintem. :oops:

Sztem is kell néha az off.... :D Olyan jól esik. :lol:

Nenoke! Egyetértek, mi már barátnék vagyunk itt, nem? :wink:
Képzeljétek, mennyit bírnánk pletyózni, ha élööszóban menne....
:lol:

Brigi! Sajnálom a srácokat...
molkata

De szerintem is barátnék vagyunk! És annyit lesem mindig az utcán, metrón buszon a kismamákat, hogy hátha felismerek valakit. Tök vicces lenne. Szia, Te nem Jovika vagy? Én Nenőke vagyok. Csak sajnos sokakkal esélyünk sincs találkozni (Németország, Japán, Debrecen stb.), sokakat meg nem tudom képhez kötni, mert kis huncut titkolózósok. :wink:

FELHÍVÁS!!! Újabb felhívás a csöndben lapulóknak és csak olvasóknak, hogy nyugtassatok meg, hogy jól vagytok, csak nem értek rá. Mandarkától Blurig sokan vagytok némák! HAHÓ!!!

Kép
nenoke

Nenoke és akinek még ígértem a cuccost, amiről nem beszélünk, küldeni fogom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Sziasztok!Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt sok idöm.Mindig valami dolgom akat.De olvasni olvastalak titteket.Mi jól vagyunk babóca sokat mozog.Ja meg van neve Benjamin Alexender. :lol: :lol: :lol: Mindekinek kellemes napot kívánok! Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ezt a kocsit rendeltük meg!!!

hemej

off

Terrorbori fenntartja nézetét, miszerint ez egy fórum, és nem chat!
Sztem itt sokkal inkább babás dolgokról kellene beszélgetni. Én is szoktam otthon unatkozni, de sztem ez nem a chatelés helye.
Félre ne értsétek, senkit nem szeretnék megbántani!!! Ha vmi bajom lesz, majd lekopok én! Amikor "idekerültem" csak fórumozás volt, megszerettem itt lenni. Most meg oldalakat böngészek át néha, hogy megtaláljam a babavárással kapcsolatos infokat, kérdéseket. És próbáljatok meg egyetlen napot kihagyni!!!!
Talán kéne nyitni valahol egy külön chatet, és akkor nem olvasnánk nap mint nap, hogy ki nem tudta követni a fórumot!
És eszembe sem jut ám ezen dühöngeni, inkább a felkészületlen, hitelügyintézőnek gúnyolt egyedeken....

Van egy becenevem is: szigorúlány... Nem szigorú, csak az átlagnál szókimondóbb!

on
Vendég

Csajok nyissunk egy off topicot? Lehet itt a várandóson, hogy ne kelljen sokat kalebolálni? Én benne vagyok, mert én tényleg csak itt tudok beszélgetni!!

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke
Amikor mi Pesten csavargunk, én is mindig sasolok...Mondjuk a tali témát jól ejtettük, nem? Lassan megszervezhetnénk!

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej - s honnan rendeltétek?
Bár nem vagyok benne bíztos, hogy akarok kocsit venni, de azért ne vágjam el magam előtt még a lehetőséget is teljesen.....

Apjuk német honlapokon gumiabroncsokat böngész, lehet kimegyünk németbe is, ezért Kata, te se kímélj a német oldalakkal. Bár németül vak kukkot sem tok, ha kép tecc, akkor apa fordít.

Kép
kissmanó

igaz, hogy blur után jövök a sorban, de azért magamra vettem a felhívást.. :D
igazság az, hogy én sem érek rá chatelni és mire végig bogarászom a hozzászólásokat, már elfelejtem mihez kellene hozzászólnom :lol: ...meg el is megy az idő vele...
kata: én inkább hemej babakocsiját javasolnám, hamár ebbe a típusba estél bele, ugyanis ennek fújható a kereke, ami higgyétek el, ha nem plázában laktok( :lol: :D :D ) sokkal ideálisabb és használhatóbb... elég sok babakocsit elnyűttem kétgyerek alatt(a kelleténél többet :D :oops: :lol: ) barátok szerint babakocsi mániában szenvedek... :D :D
ja... és ha már nem fújható a kerék, leglább tömör gumi legyen, vagy gumi futófelületes, NE műanyag! nagyon kemény és rendkívül kopik.. persze használattól függ. :D
ruhák ügyében említenék egy kis apróságot, ha vki hordta és szerette a nagyon csípő nadrágokat, próbálja meg felvenni. én még mindig tudom hordani, sőt vettem is most egyet, igaz egy számmal nagyobb, de tök kényelmes, nem nyom, nem szorít. hosszú(lehet streccs is) felsőkkel hordom. néha has bandázzsal :lol: előző két babával épp elég terhesgatyát hordtam és most nagyon jól esik "ugyanúgy" öltözni. nekem. 8)
jah.. afp-mmel minden ok, genetikai uh is tökéletes, úgyhogy megúsztam(bár már úgysem csináltatnám meg) az amniót.

és azért hozzászólok a mai témához is :lol: :lol: :lol:
nekünk egy westie és egy szálkástacskó csajunk van :D

még valami: a körzeti kórházas témával kapcs.ban.
amit fizetned kell, azt nem az orvos, de mégcsak nem is a kórház kapja meg! ugyanis az oep annyival kevesebbet ad a kórháznak. ezt az összeget levonja a támogatásból, magyarul az államnak fizetsz... :evil: :evil:
és még az sem tiszta, hogy az összeg "csak" a szülést tartalmazza vagy az utána lévő több napos ellátást is... vagy az plusz összeg? :evil:
szóval kell kerítenem vkit, akihez befogok jelentkezni pár hónapra, amíg meg nem szülök :twisted:

ja és még a fürdető vödör: senkit sem akarok lebeszélni róla, már régebben is írtam, hogy mi is kaptunk egyet. egyszer megpróbáltam belepaszírozni a gyereket, kb 4hónaposan, alig fért el, össze volt nyomorítva, elég meredek volt a fala ahhoz, hogy a fejét ne tudja tartani és állandóan előre billentse és egyátalán nem fértem hozzá! mosdatni nem lehet, csak ül és ázik benne... :roll: :D szóval én a teregetéshez és felfordítva ülőkének használtam.. amíg meg nem adta magát és el nem tört... :lol:

na most aztán annyit írtam, hogy megint nem jövök hetekig :oops: :P :P :P

KépKépKép
mütyürke

Hi-hi. Rózsa sora a táblában rózsaszín, s Balázskája van.....
Dorka, nehogy rossz néven vedd.
Ez csak bemelegítő a kutyatémához.
Nekünk van 3, 4 kellene legyen, de 1 kicsi elkószált, még nem ismerte a járást, s világgáment. Pedig még névnapot is kaptunk neki a világhálón, ráadásul a csajok is díjjazták, hisz rajzfilmes neve volt nékije. Vahúr vala, sajna nem lett képileg megörökítve, hamarabb meglépett.

Kép
kissmanó

jah és még vmi eszembe jutott... én naívan azt hittem, hogy bár császárral szülök 3xra is, azért meg várjuk, hogy beinduljon a szülés. de nem. a dokim mondta, hogy a 3.nál, ami ugye tutti garantált hogy lékelnek.. nem várják meg a szülés beindulást, sőt a 38.hét után programozottan kiemelik a gyereket :roll:
úgy tűnik ezáltal előrébb kerülök a sorban.. :lol: :lol:

jah. és a mi sorunk is sárga marad végig, mert nem szeretnénk tudni az újgyerek nemét...mint ahogy az előzőket sem akartuk :wink:

meg van már a mi babakocsink is... ha valakit érdekel :wink: , íme:
http://cgi.ebay.de/QUINNY-BUZZ-KINDERWA ... dZViewItem

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke! Kösz az infót. Akkor ezt is figyelembe veszem.
De jó, hogy itt vagy!!! :D :D :D :D

Manó! Nézelöödj itt: www.ebay.de
molkata

Kössz a tippet.
Ellenben ha valahol valaki olyan babakocsira bukkan, ami már sport verzió, összecsukható (szállítható legyen csomagtartóban), dönthető háttámlája van, relatív könnyű, akkor szóljon. Ilyenben vagyunk érdekeltek, hisz eléggé vándor életmódot folytatunk, nagy a menőkénk, amiről nem igazán mondanánk le. De pl. az olyan kocsi nem tecc nekem, amelyik háta nem dönthető, mert ha kölök (hiába már nagyocska, megül a popóján....) álmos, akkor ne én póckoljam ki a kocsit hátrafele döntve, s vigyázzak, hogy nővérei fel ne borítsák, meg ne is seggenalvásra ítéljem a kölket, hanem tudja a kocsi ezt a funkciót alapból. Relatív kicsi súly pedig azért kellene, hogy elbírjak apjuk nélkül is az autóba ki-bepakolászással.
Szal ha ilyet láttok neten, rám gondolni, küldeni az elérhetőséget.

Kép
kissmanó

manó: ha megnézed az én linkemet 2vel feljebb, akkor ilyesmire találsz.. :D :lol:
ez annyival plusz, hogy a vázon cserélhető a mózes, az autóshordozó és a sport ülés.

KépKépKép
mütyürke

Na jó. Akkor egy síma mezei kisegeret is homályosítsatok fel, hogy pl. a fent nevezett oldalról hogyan lehet esetleg rendelni, ha nem laksz No-ban? Mett az én német tudásom az még a másodszülötteménél is kisebb. Sajna.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nagyon édik a kutyusok!!! Nekünk két tacskónk van, akik ha a Gergőm elhasal az udvaron, akkor megpróbálják felsegíteni...... :lol: :lol: :lol:

Babakocsi
Nekünk egy Bergon van (azt hiszem), nagyon beleszerettem, Gergőmmel napi 4km bizti sétáltunk, ha nem többet, szóval nagyon jó volt, jókat aludt benne, és télesíthető, ami szuper volt, mivel októberi a törpém, szóval imádtam, de most bajban vagyok, sajnos el kell adnom és két személyeset kell vennem, de nem tudom eldönteni, hogy egymás melletti, vagy egymás előtti legyen, persze olyan amit egymással szembe is lehet fordítani...

Majd még meglátjuk....

Kép
Kép
times

Kismanó mi innen rendeltük www.baby-walz.de

hemej

[quote="szarvasbori"]E írta:szarvasborinikő, elsőre szarul hangzik, de azért felteszem a kérdést: Nem akarsz petős tanárhoz járni? A legjobbak, ha fejlesztésről van szó. (Igaz a korai fejlesztőről is nagyon jókat hallottam). Nagynéném, és uncsitesóm petős, a legendák szerint kb. csodákat tudnak művelni. (nem a kelj fel és járj típusúak, hanem a "mindenki lemondott róla, végül önállóan élni tudó sérült ember lett belőle" fajta) Persze ők az igazán sérült gyerekeket tanulják meg fejleszteni, de a módszerek tökéletesek a részképességzavarosoknál is.
Ha még akarsz vmi fejlesztést, vagy tanácsadást, beszéljünk priviben, összehozlak a nagynénémmel.

Szia Bori!!
Mi Szegeden lakunk, úgyogy nem igazán megoldható, hogy én hetente többször felugorjak Pestre a csajommal!
Viszont először Pesten az Ilka utcai koraiba nézték meg a csajomat, ott irányítottak Szegedre! Sztem nagyon jók ám itt is :wink: Nomeg aztán a nővérem gyógypedagógus, aki bár ritkán látja a Violát (Pesten lakik, igazgatóhelyetettes egy kisegítő suliban :wink: ) de mindig kritikus szemekkel vizslatja meg a csajt, és ő is megállapította hogy határozottan szuperjó ütemű a fejlődése! Tudod ha ritkán látják szembetűnőbb, de még én is látom, hogy mennyire fejlődik, aki minden nap együtt vagyok a csajommal :) Úgyhogy jó lesz ez :wink: Érzem!
De nagyon nagyon nagyon köszi hogy felajánlottad a segítséged édes vagy :wink: Puszika érte!!!!!!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

off
Még egy szó az offról. Valszeg a régiek ezért nem jelentkeznek, mert ekkora mennyiséget képtelenség végigböngészni, főleg, ha nem tudsz minden percben itt lenni és frissítgetni.
Lenne egy javaslatom: ha offolunk, akkor valahogyan különböztessük meg a szöveget az ontól, akár dőlt betű, akár kisebb betűméret, mindegy valahogy, csak aki olvassa, tudja, hogy ez off.
Ja, kissmanó, dehogy sértődtem meg, anno Rózsa kérte így a sorát.

kétfiús anyuka
babdorka

Szerintem minden maradjon a régi.Èn sem tudok mindig irni de olvaslak titeket.Olyan jó sok tapasztalatot lehet gyüjteni. :lol:

hemej

Most belekontár: elképzelés szintjén jó az a dőlt betűs javaslat, de van egy bibi: bezony ám sokan el fogjuk felejteni. Köztük én is. Elismerésem aki be meri vállalni, hogy ő majd oszt nem.
De ha többség úgy dönt, akkor tróba cseresznye. Max vagy megszokjuk úgy, vagy a másik véglet: offolunk tovább ahogy eddig.
Bár tuti nem személy(ek) elleni támadás lenne az sem, s persze, hogy van igazság abban amik a fejünkhöz vágódnak a sok offért.
De mikor oly jó leírni, meg aztán a nem offból lesz az off és fordítva.
Ne dugultam.

Kép
kissmanó

megoldjuk az offot! :D én a kisbetűt választom, az tetszik.

Enikő! Ha látja gyógypedagógus időnként, akkor nem ajánlgatok semmit, az elég! Örülök, hogy ilyen kritikusan tudtok hozzáállni a kiscsajhoz. A legnehezebb, kívülről talán még néha szívtelennek is tűnsz, azonban a gyereknek ezzel teszed a legnagyobb jót! Most még MINDENT be lehet hozni, mert sokkal közelebb van a kritikus időhöz.
Erős vagy! Respect! :wink:
Vendég

manó, az ebay-ről csak akkor tudsz rendelni, ha regisztrálva vagy ott. de még akkor sem biztos, mert sokan nem szállítanak a keleti blokkba(főleg a privát eladók, hiába vagyunk mi is, már ti is :wink: EU tagok)! esetleg még az megoldás lehet, ha nem privát eladótól néztél ki vmit, hanem üzletből(akár webes, akár más..) azt a saját weboldalán v. elérhetőségén megkeresve, letárgyalhatod a vásárlást. :roll:

times: szerintem azt döntsd el, hogy mi a prioritás... sokat jártok áruházakba, bevásárlóközpontokba... eljárnál abc-be vásárolni...
mert akkor az egymás melletti kilőve! én a nem bolygósítható 3kerekűmmel szívtam sokat.. na azzal forgolódni... dráma.
megjegyzem az egymás mögötti ikerkocsival sem lesz könnyű dolgod, praktikus ha bolygósítható az első kereke.. (túl hosszú lesz :? ) dehát mit csináljon az ember ha 2gyereke születik egyszerre.. azért az öröm nagyobb, mint a közlekedős üröm.. :wink: :D

KépKépKép
mütyürke

Hali!

Betegeknek jobbulást!!!

Emi25: www.babadiszkont.hu, foto is van a cuccokhoz. Brendonnál olcsóbb, az ő lapjukon is van foto, így már otthon felkészülhetsz, mert persze mindenhol a "BNW"-s babakocsi kategóriát javasolják 200ezerétr... már voltam itt érdeklődésiből (Lehel u.1. a Lehel térnél), kicsit zsúfolt, de eddig úgy néz ki onnan lesz babakocsi (opel-sose kop el- katagória).

Azt tudom, hogy a magas vérnyomás gáz, de mi van az alacsonnyal? 90/50 az átlagom. Örüljek, vagy vénás kávézzak egész nap?

Off-téma: spec én sem rajongok az állatokért, de ha Bors nagyobb lesz, bizonyára kutyáért fog pislogni rám kiskutya szemekkel. Én meg leszek a frankó anyu, aki vesz neki... szóval beszéljetek amiről akartok, ha valamit nem veszek észre -mint nem állandó résztvevő-, majd max. leírjátok megegyszer a véleményetek.
(ismerősöm kisujját egy nyuszi harapta le kétéves korában, jómagam meg viaskodtam egy masztiffal...szóval igaziból félek az állatoktól... :oops: )
Pussz! ckat
ckat

jó ez a közlekedős üröm.
Amúgy hétfőre No-ban leszünk, hi-hi, megérzés volt, hogy ott is szétnézhetek, bár amennyi idővel rendelkezni fogunk, háááááááá
.
Off ellenzők: az előző betűméret megfelelt?
Tényleg elmentem, pakolom magam holnapra.
Jószakit, aki meg reggel olvas annak szép napot, ne ilyen dörömbölőset amilyen itt kintről behangzik. Folyik a tekézés odafönn.

Kép
kissmanó

Csajok, jól el vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

Az a babakocsi nagyon jó, amit hemej rakott be, nagyon hasonlít a Bergonhoz. nekünk valószínű olyanunk lesz, hétvégén voltunk megnézni!!!

Tegnap voltam turizni, hát olyan édes rucikat találtam.
Gurgula, a Nyírpalota uton a busz megállótól vissza, kapualjban nyílt, ajánlom ha szeretsz turizni

kispiskóta

Manó!Valóban regisztrálni kell, de azt könnyen megteheted. A többiben pedig kellene egy segítség, az elején, mert ha egyáltalán nem értesz semmit, nem biztos, hogy menni fog. Èn úgy látom, hogy azért a legtöbb helyrööl már küldenek Magyarországra is, csak akkor drágább a postaköltség.
Te hétföön No-ban leszel, én meg már Mo-on.

Nekem megfelel a döltbetüüs off-ozás.
molkata

Jó reggelt!

Jók vagytok ezzel,az offal!! Kérdés már csak az, hogy kinek mi számít offnak... Mert ha leír ide valamit,azt azért teszi, hogy megossza velünk. Mindegy

Ma csináljuk a terhelés cukrot! Iszonyat! 75gr-ot kaptam és alig akart feloldódni a pohárban! 1,5 citrom és még úsztak a szemcsék az alján. És még a vénnyanyákkal is küzdenem kellett a vérvételen! :cry:

Szentimrések! Mi volt tegnap? :oops:
Vendég

Szépjóreggelt!

Egyetértek Orsival: mi számit offnak?
Marcim ma 39.5fokos lázzal ébredt :cry: Elegem van! :oops:Azt hiszem ma meglátogatjuk a rendelőt

Nem vagyok képes eljutni a dokimhoz :roll: 2hete volt a genetikai uh, akkor mondta, hogy jövő héten vár, de nem tudtam menni, most meg mivel a srácok betegek nem tudok menni. Szerintetek nagyon gáz? :roll: Talán a jövő héten már el tudok menni. Meg ez a vércukorvizsgálat is eléggé érdekes lesz. Az, hogy levegyék éhgyomorra meg utánna 2órával hát el kéne itthonról indulnom 1/2 5-5kor :roll: Na ja, de ki van akkor a srácokkal? Férj éjszaka dolgozik, tehát kilőve. Anyósnak meg 3-kor kéne elindulnia, hogy ideérjen, feltéve, ha lenne olyan korán busz :roll: Érdekes lesz minden esetre :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, anyós nem tud ottaludni éjszaka? Vagy azt nagyon nem szeretnéd? Küldjük a pozitív energiákat Marcinak!!!! :lol:

Kép
nenoke

Nagyon visszakarjönni ez a cukor izé! Mit csináljak? :cry:
Vendég

Nenoke: köszi!
Lehet, hogy az lesz, hogy itt alszik, bár nem rajongok érte :roll: Még azért megpróbálok beszélni a dokimmal hátha belemegy a tej+zsömi verzióba :lol: Akkor elég lenne 8-ra beérni, és megúsznám 1vérvétellel :lol:

brigi73

Orsi: mivel már levették a vért, engedd el, ne kínozzon tovább :wink:

brigi73

Még megyek vissza! :cry: Fél óra múlva kb,már mehetek és verekedhetek a vénekkel,hogy ugyan ne tartsanak már föl! Megharapom mindet, ha le nem hányom előbb...
Vendég

Orsi, ott nem veszik előre hivatalból a kismamákat? Tavaly a Női KLinikán még a kismamák között is előre vették a cukorterheléseseket, gondolom, hasonló okokból... :wink:

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?