A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szilbee: megvagy :D

szilcsi: most is írok :D :D :D szoktam írni, csak nem olvasod. :D
ma is ott szomszédolok nem messze tőled... múltkor benéztem hozzád, és csak a főnöködet találtam :D

katica
katica30

én most megyek ebédelni mindjárt, apát várom :P
na majd vadászok én is az iwiwen, én csináltam ám babanet csoportot :wink:

Kép
gaby25

KÖSZI A DRUKKOKAT!
Légyszi nekem is küldjétek el pü-ben az iwiwes elérhetőségeiteket, szeretnék mindenkit bejelölni! Nagyon kíváncvsi vagyok Rátok! :wink: :lol: :lol: :lol:
Gaby, Mi lesz a menü? Talán apa?? :wink: :lol: :lol:

Kép
macspacs

na de macspacs :oops: apa este kerül a menüre :lol:

Kép
gaby25

Aki engem akar iwiw-en jelölni a mail címemet megtalálja a hsz-omnál! :)

Gaby-t én is megleltem! :P
szilbee

Macspacs! Megvagy! :lol: Hű de szép fekete hajad van! :lol:

Gaby! Én is csináltam babanetes csoportot! Nekem már 18-an vannak! Neked?

Kép
bettike
Eger

Nekem 21! :P
szilbee

Engem bárki levadászhat :wink:
Vendég

Bettike Azé vigyorgok, mert éppen FÉRJHEZ MENTEM! :wink:
Vendég

En nemtom hanyan vagytok nalam az iwiwen, mert nem csinaltam csoportot, es lehet van valaki, akit meg nem jeloltem be,.... :oops:
Email cimem alapjan varom a jeloleseket. :wink:

Bettike, na mit ettel???

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilbee! Most már nekem is 20! Vajon ki lehet az az 1! :roll:

Boniko! De fogadjunk, hogy azóta is így vigyorogsz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni: mielott megimerted ferjedet, mi volt a beceneved? Puni??? :oops: :lol: :oops:

snufi

Snufi! Azt hittem, hogy csak kamu, hogy az a te tetkód! De tényleg a tiéd?

Ja! Egyébként aranygaluskát! :lol:

Kép
bettike
Eger

Helló!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!
Azért most az igazi, mert hétvégén megtartottuk neki, de ma van igazából a napja (márc.21)

Hát ilyen mocsok időben nem nagyon tudtunk messzire menni, meg semmi különös, csak itt a környéken sétáltunk, úgy, hogy Szili fogta a kis nyakba akaszthatós dobját, amit hétvégén kapott szülinapjára a mamától, felvette, és majdnem végigdobolta az utat. :lol: Gondolom örültek a lakók! :twisted: Azért nem annyira hangos szerencsére. Meg remélem, hogy valamit még hoz neki az apja estére. Meglátjuk.
Vendég

Bettike!
Nekem nem csak ebből a fórumból vannak babanetes ismerőseim! ;)

Most már 22, ha Snufi visszaigazol! :wink: :)

No menek csicsikálni, mert a törpe sem alszik örökké!!

További szép napot!
szilbee

Ja és hogy fájdítsam a sziveteket!

Itt (Szolnokon) SÜT A NAP!!!! :P 8)

Na léptem!
szilbee

Bettike, Afieknal megmutatom, ok?? :wink:

snufi

Snufi :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: ezt mindenki észreveszi
Vendég

Athiz! Megvagy!

Hát Snufi! Sajna ott nem találkozunk! De a keleti országrészes talinál majd megmutizod! :lol: Egyébként elhiszem!

Szilbee! Ja így már értem! Egyébként pont most értelek majdnem utól, mert Ahtizzal már 21!
Otthon meg majd jól megszámolom, hogy hányan is vagyunk és ki hányzik még, mert sokkal jobb úgy írni mindenkinek, hogy egy arc is kitődik hozzá!

Kép
bettike
Eger

19 .... :roll:

snufi

22 ... :)

snufi

lányok: nekem is megírhatnátok, hogy kinek mi az iwiwes elérhetősége, mert bár sokakét tudom, de nem mindenkiét. köszi. :D

katica
katica30

Coca lusta írni, de mindenkit szeretne jelölni, vagy szeretné, ha jelölnék!

E-mail címen elértek!

Tudtátok, hogy már berakták a helyesírási szótárba így: ímél...vicces

Kép
zölddisznó

Hahó!

No, jelölgettem én is :wink: Szilbee, Katica (remélem, te vagy :lol: ), Boni, Áfi, meg még valakit, de most nyűglődik az iwiw.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! nem tudtam, nekem 2000-es akadémiai szótárom van. Abba még e-mail. Köll venni újat. Azt tudom, hogy a vincseszter az már így van benne.

Bimit jelöltem még, de mér nincs kép? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: én vagyok :D visszajelöltelek :D

coca: sírok az e-mail szó drasztikusan rosszul írásán, bár engem nagyon zavar a winchester, byte, és egy rakás számítástechnikai szó magyarosítása is. :cry:

katica
katica30

lépek órára, este majd leszek. további szép napot!

katica
katica30

amint átléptem lakásunk küszöbét, mindennkinek visszaigazolok.illetve mindenkit levadászok, aki még nem vadászott le engem adatok hiányában :lol: :lol:

Athiz! mondanám, hogy hoz el hozzám a fiad és kifestem az arcát szülinapjára
Vendég

Boni, hát sajna nem vagyunk túl mobilok. :)
De lehet, hogy beépítjük majd a tetőterünket, és ott lesz később a babalakosztály. :lol: És tapétázás helyett milyen jó lenne, ha szép festmények lennének rajta. Te mit szólsz?
Vendég

Boni! Azért kíváncsi leszek az arcfestésre, hogy Miksa hagyja-e majd :wink: Az oviban nem engedte farsangkor.
Van, amire nemet mond a kölyök, és akkor sziklaszilárd.

Katica! A bájt az már valahogy nem zavarja a szememet, de most elkezdtük a site szót szájtnak írni, háát, engem zavar.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No ennyit a délutáni szundiról! :( :? A törpe felébredt, így megyünk sétálni!
szilbee

sziasztok,

Szirmi, gratula az uh képhez!!!

Purc, örülök, az eredménynek. Remélem mostmár minden rendben lesz.

Gaby, tuti a hőd.

iwiwes nevem Csányiné Varga Krisztina
sőt a fiamnak is van: Csányi Roland

Puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szilbe, Athiz, Szirom, Boni, Macspacs, küldötök nekem priviben e-mailcímet vagy nevet, hogy én is jelölhessek? Meg még aki nem ismer, bárki jöhet! :D Legalább a talira felkészülünk! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, nekem láthatod az email címemet a tickerek alatt. :wink:
Vendég

Szilva! Írj nekem zulu nyelven most! :lol: Persze fordítással :lol:

Kép
bettike
Eger

Csikken! Megvagy!

Kép
bettike
Eger

Én is elkezdtem vadászgatni, csak vacakol az iwiw.

Cocának: Komáromban borús az ég és hideg van! :cry: Ja, enyhe szél fúj.

Kép
Kép
robcsi03

MÉG ÉLEK! :D

Lehetetlenség visszaolvasni :oops: Remélem, hogy mindenki jól van és a legjobbak szerint halad.

Legyek önző? Oké :D Hétfőn voltam UH-n, 15. napon. Előtte az ünnep miatt nem fogadtak sehol sem. Nyálkahártya 11 mm vastag, ami a doki szerint jó. De minden el fog dőlni a jövőhét hétfői vérvizsgálaton. Abból le tudja szűrni, hogy volt-e peteérésem vagy sem. Gondolom a progi és a prolaktin szintből. De hát ő tudja, ő a doki.

Bettike: jelöltelek iwiw-en. Többieket nem találom: szirom, szilcsi, katica stb...

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szirom, egy napon születtünk! :D

Szilva, küldtem privit. :wink:

Athiz, köszi, már megtaláltalak, csak picit szőke vagyok. :lol:

Azon gondolkoztatok már, hogy a talin hogyan fogjuk egymást szólítani??? Én annyira megszoktam a nickeket, hogy fura lesz majd "Snufizni" meg a többi, főleg azoknál a nickeknél, amelyek nem hasonlítanak az eredeti névre. (az enyém tök könnyű...) :lol:

Mindenkit jelöltem! :lol:

Kép
szilcsi

Jaj, tudom, ezt akartam ebéd előtt írni.

Gaby, ha kell még ember az óccsó teszthez, én beszállok, amennyiben Áfiéknál megkapom és ott ki is fizethetem! Ugyanis én a tali napján leszek a 14. dpo-n... :D

Kép
szilcsi

Szilcsi: nekem is eszembe jutott mar, de mondjuk nekem tenyleg ez a becenevem, nem csak itt hasznalom. Es a ferjemnek is. :lol:

snufi

Nekem is ez a becenevem, sz nélkül. :lol:
Akkor majd Snufizunk! :lol:

Szezso, merre jársz? Kiheverted már a tegnapit???

Veramamival mi lehet???????????????????

Kép
szilcsi

De jóóó, találkozótok lesz? :D Erről az infóról is lemaradtam.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok

AZt sem tudom, hogy köszönjem meg... Köszönöm szépen tényleg a sok drukkot.
Még nem nyugodtunk meg 100%-ban, de már könnyebb kicsit a teher.

Gaby, szerintem ez egy nagyon jó görbe mennek a ++++++++++++

Zsebi mennek a drukkok a holnapi dokihoz. A magztavízvétel nem volt vészes, bár azóta hallottam rémtörténeteket otthonról. Itt USA-ban nagyon figyelnek arra, hogy mindennel tisztában legyél. Aranyosak voltak. 1 nővérke csak velem foglalkozott, egy UH-s használta a gépet, és egy doki bökött. Mindent láttam a monitoron. A baba lábánál hatoltak be, és igazán nem fájt, kicsit csak, mint egy nagyobb szuri. A kellemetlen akkor volt már, mikor a 3. ampulla magzatvizet szívták fel, mert már feszült a hasam. Büszke vagyok a poronytunkra, mert meg sem moccant, szerintem halálra volt ő is rémülve. Hát azt még el kell mondanom, hogy mindenki engem kérdezgetett nem vagyok-e rosszul. Én nem voltam. Kimentünk a fénybe, és az Uram olyan fal fehér volt, majdnem elájult. Úgyhogy utána ápoltam szegénykémet. Mi lesz szülés közben te jó ééééééég! :lol:

Athiz, Szilárdnak Boldog SZületésnapot!

Aki gondolja engem is jelölhet iwiw-en :wink:

Pusssz

Purc

Kép

Kép
purc

Athiz írta valamelyik nap, hogy írt Veramaminak, de nem válaszolt neki (legalábbis addig). Azért jó lenne, ha jelentkezne.

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi
boniko veszi majf meg a teszteket :) Áfinál lehet osztozkodni :wink:
azt olvastam, hogy szezso kiverted már a tegnapit? :shock: :oops: :lol:

Kép
gaby25

Na de Gaby!!!!! :oops:

snufi

gaby: hogy mindig csak ezen jár az eszed :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Gaby, a te lelkeden szárad, ha a zh-saim egyest kapnak! Itt írnak szerencsétlenek nálam a könyvtárban, én meg hangosan röhögök... :D

Robcsi, köszi az infót Veramamiról, tényleg jöhetne már. Remélem, nincs baj...

Hát ma jó sokat nevettem itt rajtatok. Köszi! :lol:

Purc, nem semmi ez a vizsgálat, nagyon brutálisan hangzik, még elképzelni is rossz. Ügyes vagy!!!! :D

Kép
szilcsi

purc: szegény párod :? Ezek a férfiak nem bírják az ilyen helyzeteket. Az én férjem már a tű látványától is rosszul van.

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?