Hello Lányok!
Na, végre hazaestem, még beiktattunk egy bevásárlást is, de azt sürgősen be kellett fejezni, mert Apa elunta magát és mindent megvétózott, amit venni akartam
Purc: igencsak örülök Nektek, hogy semmi baj!!! Most már tessék pihenni, meg nyugodtan hátradőlni, gondolom kiidegeskedtétek magatokat pár hónapra előre...
Babancs: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a babával!!!!
Szirom: gratulálok a babód első szívdobbanásához! Hétfőn, amikor voltam a kórházban, ott is egy kismaminál szívhangot néztek, jó hangos volt, dobogott az egész folyosó! Megható élmény volt, hát még ha az ember a saját babáját hallja!
Gaby: nagggyon szép a görbe!!! Akkor a talira már lehet, hogy 2 az 1-ben leszel
Boniko és Babaimi: na, miért nem jelöltetek be? LÉcci, lécccccci!
Meg mindenki, aki eddig nem tette! Ott az emilcímem! Direkt!
Szilcsi: a tali napján 13. DPO-n leszek!!! Asszem én szombat reggel elnyomok egy tesztet, és ha negatív, akkor az Utrogestant már nem is kell elvinnem magammal...
Bettike: kár, hogy Te nem jössz a talira...úgy sem tudnád megoldani, hogy felvonatozol Pestre, és eljössz valakivel kocsival? Elég őrült dolog, de én ezt fogom tenni...
Snufi: én is tudok példát a Gynevac-cal kapcsolatban a beadás utáni sikerre! Nekem holnap adják be a negyediket! Remélem legkésőbb júniusra már babás leszek!
Hú, ki is fáradtam...iszonyat sokat kellett végigolvasnom...
Puszi a többieknek is!