Sziasztok Lányok,
Purc, de örülök nektek

, tegnap olvastam, hogy mi van, nagyon sokat gondoltam rátok ma, jó volt olvasni most az új híreket. Jó, hogy minden rendben.
Szerika, én is kértem Babancs számát, de szerintem már nem olvasta, így nem tudom, pedig én is küldtem volna neki sms-t néha, csak hogy tudjuk hogy van(nak). Remélem minden ok velük.
Tényleg jó nagy babód lesz. Nekem csak a 4D-n becsültek súlyt, ott 25 hetes voltam és 870g volt a babó.
Robcsi, képzeld voltam ma Komáromban az újonan nyílt Kenguru Gold-ban, kicsit csalódtam, én nagyobbnak gondoltam.....
Málna, én sem értem a ferty-t, nekem egyértelmű, hogy 17.napon volt péd és még nem is láttam ilyet, hogy ilyen hőkre nem teszi be a pé-t.
Athiz, Boldog Születésnapot Szilinek

.
Csajok bocsi, ma sincs erőm írni mindenkinek, délelőtt doloztam pár órát utána csavarogtam, megvettem mindent ami a kórházba kell nekem és a babónak is minden gyógyszertári dolgot.
Babó egész nap mozgott ez egy picit lefárasztot...Már 7kor keltett és egész nap szinte végig mozgott. Remélem minden rendben és a túl sok mozgás sem káros, mert már én lefáradtam abban, hogy a hasamat rugdalja, nem tudom, ő hogy bírja......
Mindenkinek puszi, holnap estefelé jövök csak, mert megyünk Bécsbe babakocsit venni

.
Melcsi