A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

ZsuzsiKép
Itt, Gödöllõn is havazik ezerrel. Pedig már úgy unom a kocsitakarítást! A garázs a mélyben, ilyen idõben nem lehet beállni. A gyerekek viszont élvezik!

Lányok, hol vagytok? Még mindig taliztok?

Nálunk a csaták az Anna és a Zsófi körül dúlnak. Mind a kettõ tetszik mindenkinek, viszotn mind a kettõ viszonylag gyakori név mostanában. De konzervatív a család, fõleg a kispapi meg a gyerekek.

Urszila
urszila

Szeretnenk mar valamit hallani a talirol! Gyertek mar haza!!!
A pocakom jol van, koszoni szepen, csak faradt vagyok! Nincs is kedvem szulni! Ha meg igen, akkor ne fajjon! Nyafogjak meg?! Inkabb nem!
Dani meg mindig tok lazas, hebe-hoba jokat okadik (meg az a szerencse, hogy megbizhato a gyerek es kier a WC-re!)! A kicsi meg egyben szerencsere, de baromi eleven volt ma (tul sok a felnott korulotte), megint osszefirkalta a tapetat, raadasul jol lathato helyen!

Anyukam meg csak takarit, mint a gep, hiaba mondom, hogy alig ket napja mar megcsinaltam, megsem hajlando leulni velem, es megnezni a babaruhakat! Kép

Lehet, hogy most elmegyek pihizni!

Zsuzsi
39+4
zsuzsi74

Sziasztok!
Én is itt izgulok, de mára már biztos jó kibeszélgettétek magatokat a talin, így nem írtok már. Kép

Babajaga
Lehet venni hozzá Quinny Dreami mózeskosarat, de a MAxi-Cosi Dreami is szintén jó hozzá.

Zsuzsi
Pihenj végre, mert kell az energia késõbb is.

Jó éjszakát!
myssnia
38
myssnia
Budapest XI. kerület

Itt is esik a hó ezerrel...
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Mi meg csak most ertunk haza a tali utan, bejartuk a fel varost... Total kipurcantam. Aztan persze jo alaposan bevacsiztunk, ahogy kell, igy 10 ora korul.Kép
Na mindjart visszaolvasok, kivancsi vagyok, a tobbiek miket irtak a talirol.Kép
Puszi:

Leszter
30+1
leszter

Leszter,
Meg senki nem irt semmit! Tessek beszamolni, milyen volt!!!

Zsuzsi
39+4- elso adag malnalevel teamat kortyolgatom!
zsuzsi74

Hahó!
Most értem haza a taliról, a teaház után még beültünk a Burger King-be, és ott locsogtunk fél tizig Kép
Szerintem tök jó volt, én nagyon élveztem, és hát mindenféle szóba került, de persze még két napot is elücsörögtünk volna, ilyenkor téma akad böven Kép
Végig maradtak: Miszike (és kispapája), Márti, Kaska, Momo, Zsófi meg a Kangi Kép
9 körül a kispapák nagy része aggódva telefonált, hogy hol a bánatban vagyunk Kép
Szerintem jó egy ilyen tali, legközelebb ugyan vlsz nélkülem zajlik majd, de mindenkinek melegen ajánlom!

Zsuzsi Kép
szerdán megyek kineziológus-természetgyógyászhoz. Ugye még utána sem késö homeopátiázni, ha esetleg nem tud segiteni? Kérem szépen a dokinéni telefonszámát, és elöre is köszi.

Babajaga Kép
kislány néz ki, de a 20. hét óta nem mutatta magát.
(de a kisfiút is elhozzuk Kép)

Myssnia Kép
nekem is enyhe görcseim voltak hajnalban, szerintem ezek jóslófájások. Az NST viszont nem mutatott egy árva fájást sem!!!

Megyek aludni, mert a nagy locsi jól kifárasztott Kép

Pussz
Kangi
37+0
kangi

Sziasztok!

Jeeee, Kangi, fel 10-ig maradtatok? De jooo!KépKép Mikor mentetek at a Burgerbe? Ugy sajnalom, hogy en olyan hamar leleptem (6 korul), foleg most, hogy megtudtam, hogy milyen sokaig nyomtatok meg... Pedig tenyleg olyan jo volt beszelgetni! De nekem annyira melegem volt, szakadt rolam a viz, meg a kispapam aki odajott mar nem is nagyon fert el, azt meg nem akartam, hogy szegeny egyedul varjon ram, amig en traccsolok.
Ja, akik nem voltatok ott, most lehet, hogy nem ertitek, mirol irtam. De kepzeljetek el, egy tok jo helyet kaptunk a teazoban, ami egy pici kis szoba volt, a foldon ultunk egy alacsony kis asztalka korul.Kép Nagyon hangulatos volt, a vilagitas is, csak baromira nem volt levego, meg hely sem 10-12 embernek... Szoval en ezert nem maradtam sajna tovabb... Amugy nagypocisok, minden elismeresem a tietek, hogy birtatok a foldon ucsorgest!Kép
Snoopy benezett meg kesobb, miutan en eljottem?

Urszila,
En tamogatnam a delelotti tali otletet is. Egy keresem van: legyenek szekek!Kép

Norka,
Nemtom, lehet, hogy mar irtad, csak lemaradtam, de mi az a C5? Akkor mar csak 2 nap fekves, kitartas!Kép
Nalatok mar jo nagy ho lehet, itt meg csak nem tul reg kezdte, de ugy nez ki, szepen megmarad.Kép

Gumicukor,
Nagyon szep volt a tortenetetek.Kép

Myssnia,
Orulok, hogy minden rendben talaltatott.Kép

Angi,
Drukk a vizumhoz!Kép

Zsuzsi,
Drukkk, hogy most mar tenyleg induljon be Miki!Kép Vegul is most mar minden klappol, nem?Kép Na jo, majd inkabb holnap, mert ma mar keso van, es anyucijanak elobb meg pihizni kell.
Daninak tovabbra is jobbulast!

Babajaga,
En nem UH-n voltam, csak szimplan dokibacsinal, de koszi, azert lehet orulni, hogy minden rendben volt.Kép
Ha a parodnak nem kell a kakaoscsiga, en szivesen bevallalom!Kép

Na jo ejt, Zsuzsi aztan halljunk Rolad, akarmi is tortenjen (DRUKK!)!
Puszi:

Leszter
30+1
leszter

TALI KÉPEK!!!!

[url=http://kep.tar.hu/kismamatali3/index.phtml?aid=27549814" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamatali3/index.phtml?aid=27549814[/url]
Utolsó erõmbõl felraktam a képeket, csak ahhoz már nincs erõm, hogy kommentárt is írjak hozzá, majd holnap. Ahol nincs kis kép, ott is mûködik a link. A babó nagyon mocorog, a pocak meg nagggyon keményedik...

Pusz
Miszike
miszike

Babajaga!

Ti hol vagytok az usába? Mi a fõvárosba (New York). A férjem reklámszinész (a sunday New York Times reklámba láthattad) és emiatt jöttünk ide. Te jól vagy itt? Én fizikai munkás vagyok és nagyon jól érzem magam, sokkal jobban mind othol.

Írjál minél elöbb. Mi hazamegyünk Tiborommal pár hétre de utána megint leszek. Jártok színházba? Mi nem, mert én nem szeretem bár Tíbor igen. Nyelv hogyan megy neked. Nekem a mindennapi életbe elég jól de pl. a tévét nem nagyom értem, meg beszélni se nagyon szeretek?

Na pusszancs:
Bródvéjmutter
Névtelen

Zsuzsi,
Csak beneztem, mi van veletek. Remelem Dani javulgat, Gyuri pedig most megussza, rolad mar ne is beszeljunk. Te pedig ma ejszaka pihizd ki magad es holnap Miki mano siman a mama szenvedtetese nelkul (na jo kisebb azert engedelyezett neki) kibujhat.

Kangi, Leszter,
Nagyon jo lehetett a tali. Tenyleg jo sokaig elcsevegtetek, bar ha ennyi kismami osszjon ez varhato voltKép

Leszter,
Koszike, jol fog jonni.

Miszike,
nagyon jok a kepekKép, sok mindenkit be lehet azonositani a profil alapjan, de azert ha lehet kernenk egy kis kommentart.

Ja, meseltek itt sokszor az almaitokrol, en olyan regen almodtam marKép, mert miota a fiam megszuletett meg nem sok ejszaka telt el felebredes nelkul(rem felszinesen alszik), talan az utolso 2-3 honap, most meg a szokasos kismami pisitura es utanna nem alszom vissza cimu musor van soron. Vagyis ha alszom, akkor viszont mint akit agyonutottek es az almaim elmaradnak.

Odahaza lassan fel hat lesz, ugyhogy a korankelok, bar remelem hetvegen mindenki tud lustizniKép, lassan ebrednek. En is azert kukorekolok, mert mindig pentek este fozom meg a hetvegi kajcsit, igy idot tudok sporolni.

Angi
angela2

Sziasztok!

Nagyon jó lehetett a tali!!! Csucsuka, téged egybõl megismertelek!

Csütörtökön két órán keresztül rendszeres fájásaim voltak, végül beültem egy nagy kád vízbe, és lazulgattam, elmúltak. Kissé kínos lett volna másodszor szülõként tévesen bemenni a kórházba! Kép Kép

A nyári tali akkor áll? De jó!!!

Most akkor melyik topikba vagyunk hivatalosak szülés után?

Nyúlandinak gratula! Kép

Zsuzsi!
Hol vagy? Csak nem? Kép

Puszi mindenkinek: Judó
36+6
judó

Angi Kép
jó reggelt, nem tudom, hol vannak a többiek, de én most jutottam el oda, hogy irjak Kép

Tali tényleg nagyon vidám volt, és külön köszönet Leszternek a foglalásért.

Leszter Kép
negyed 7 után mentünk át a Burgerbe. Én is sajnálom, hogy olyan korán elmentetek, de tényleg nagyon meleg volt!
A délelötti talival cska az a gond, hogy a dolgozó pocisok nem tudnak eljönni, pedig az jó Kép

Ma éjjel a bal oldalamon aludtam, hogy legalább a jobbos fekvésén változtasson a baba, akkor legalább elmozdul, és hátha könnyebben rávehetö, hogy megforduljon. Hát, ilyen pocsék éjszakám rég volt! Egész éjjel bal oldalon ... annyira fáj most a hátam úgy a lapockám alatt egy tenyérnyivel ... Kép és egyébként is nyügös vagyok, és harapok. Persze ettöl még csak rosszabbul érzem magam, de talán elmúlik, ha kicsit kisüt a nap Kép

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Miszike Kép
milyen egy higagyú vagyok, hogy az elöbb elfelejtettem, köszi szépen a képeket!!!

Zsuzsi Kép
jelentkezz! Mi lesz a homeopátiás dokinénivel, ha te szülsz?!! KépKépKép (remélem, hogy igy is van, és könnyen és hamar babázol Kép)

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Sziasztok!
Szules helyett egy baromi jot aludtam az ejszaka! Nem csoda, olyan faradt voltam mar, egesz este itt nyugoskodtem! Most megint tok jol erzem magam, szulesnek, fajasnak semmi nyoma! Volt mar vagy fel kilenc, mire kikaszalodtam az agybol, a csalad mar ugyan 7 ota fent volt, es megis tudtam meg pihenni!

Mindjart megnezem a talis kepeket is!

Kangi,
Dr. Jonas Eszter, 228-24-46 a telcsiszama, Kelenvolgy es Rozsavolgy hataran, a Temesvari u. 40-ben rendel! Valoszinuleg a Pulsatilla C200-as potencial egyszeri (5 golyo) bevetelet fogja javasolni, legalabbis en csak ezt a szert olvastam, hogy "babaforgato" hatasu lenne!

Egyebkent ha megszulnek sem hiszem, hogy kibirom, hogy legalabb neha ne vanszorogjak el a gepig, es ne kukkantsak be hozzatok!

Anyukamat es ferjemet elkuldtem egy kicsit nezelodni bevasarlokozpontba, Anyunak is jusson mar valami szorakozas, par nap mulva mar nehezebb lesz! Ha meg egyedul vagyok a gyerekekkel, megmagyarazhatatlan modon angyali modon viselkednek, mig ha tobben vagyunk, Gyuri olyan rossz, mint az ordog, Dani meg hisztis es akaratos!

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Halihó Kismamekok!

Kangi, süt a napKép

Miszike, Te egy hõs vagyKép, én tegnap hazajöttem, és eldõltemKép a képek nagyon jók lettek, bár a párodnak többet kellett volna gyakorolnia, hisz õ fogja használni a szerkentyûtKépKép. Keménykedéssel hogy állsz? És mégegy, a képek felrakásához kell jelszó? Végül 3-at csináltam csak, túl sokat járt a szám inkábbKép.

Urszila, mondjuk nálunk nem dúlnak névcsaták, a lányzó Anna Zsófia leszKép. Azért mert gyakori, nekünk már régesrég tettszenekKép.

Zsuzsi, hogy állsz? Drukkolok ezerrelKép, hisz csak anyukádra vártálKép...

Na megyek, mert a fiúk elmentek úszni, nekem meg még ezeregy dolgom...

Pusszantás!
Zsófi
31+2
Csucsuka

Megneztem a kepeket! Irigykedem!
Irjatok majd kommentet, hogy ki-kicsoda!!! Jo sokat kajaltatok a Burgerben!Kép

Kangi,
A dokineni haza egy sarokhaz, nem tudom mi van itt a naptaramban, talaltam egy masik cimet is, de szerintem ugyanaz: Hasadek u. 30. (???) es Temesvari u.40. (???)! En is pont akkor voltam nala, amikor szakadt a ho! Kép

Felhoztuk a kadallvanyt a pincebol, elfoglalja az egesz furdoszobat! Furdetesre nincs epkezlab megoldasunk, mar varom, hogy be lehessen rakni a tobbiek melle a nagykadba Mikit is! Vagy Teklat, mert (Franyo!!!) most meg en almodtam azt, hogy kislany! Kép Ja, es a ferjem szerint hason aludtam, vagy legalabbis majdnem!

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Csucsuka,
Tipunak ket lanykaja szuletett, az egyik Anna, a masik Sofia! Kép

Zsuzsi
39+5
Zsuzsi

Mi van, Lanyok, most pihizitek ki a talit?

Meg egy arva kemenyedesem sincs reggel ota!

Eletemben eloszor sutozacskoban sutok (egy kis csirkecombot)! Kivancsi vagyok milyen lesz?!

Eszembe jutott meg valami (csak mert gyumikenyeret sutok aszalt gyumikkel)! A korhazban szules utan egy napon belul kell nagy dolgot produkalni a WC-n! Ha nem megy, hashajtot adnak! Meg lehet uszni a dolgot egy kis aszalt szilvaval, sargabarackkal, vagy kinek mi jon be a cel erdekeben! Ezt mar vigyetek magatokkal, vagy hozassatok be!

Az egesz csalad haptakban all, es minden sohajtasomra, mozdulatomra lesik, hogy mi van, szulok?! Viccesek!

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Zsuzsi Kép
ha ilyen lelkes a család, használd ki!!!

Nagyon köszönöm a dokinéni elérhetöségét. Hétfön felhivom, és a szerdai eseményektöl függöen megbeszélek vele valamit. Meg próbálkozom a kétóránkénti negyedóra négykézlábazással (a kispapa elöször azt hitte, áttértem a mohamedán hitre, de elmagyaráztam, hogy most módszeresen babaát forgatok).

Zsófi Kép
hálistennek, hogy kisütött! Kicsit a kedvem is jobb, de nagyon hosszan vannak ezek a jóslófájásnak hitt enyhe görcsök. Most akkor vajon mi van? A hasam mindehhez nem igazán keményedik. Lehet, hogy a méhszáj nyilik? Vagy Gumimaci utálja a négykézlábazást? De ha egyszer muszáj ...

Leszter Kép
mi újság borjúfronton? Minden rendben???

Többi talizó! Hogy aludtatok a nagy locsifecsi után?

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Kangi,
Az atveres ezekben a gyakorlatokban csak az, hogy elvileg ehgyomorra kene csinalni! De ket orankent?
En meg fejen is alltam a cel erdekeben, igaz csak 30 hetes voltam! Kép
A gorcsokre meg egy fel pohar bor, vagy nehany szem konyakosmeggy lecsuszhat, hatha elmulik! Valoszinuleg nem "hatekony" fajasok, csak arra jok, hogy idegesitsenek, es nem tagitjak a mehszajat! Ha meg igen, mar akkor sincs nagy gaz, legalabb kevesebb lesz hatra!
Pihengess!

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Szia Zsuzsi!

Ezek szerint nem jött be a fronthatás!Még egybe vagytok.

A sütõzacskós módszer szerintem nagyon jó!Nem lehet elrontani!Biztos finom lesz a kis népes családodnak.Azért nem lehet könnyû két ördögfiókával" egy szülést otthon végig csinálni.? Bár szerintem nagyon meglesznek illetõdve és olyanok lesznek mint az angyalok.Ki fog segétkezni az Anyukádon kívül?

Drukkolok!!!!

Mariann
23,5
Névtelen

Zsuzsi Kép
én mindenesetre csinálgatom szerdáig, aztán a term.gyogyi majd mond valamit Kép
Nem idegesitenek a görcsök, bár a doki mondta, hogy azért még hizlaljam egy kicsit, ha lehet, most saccolta (tapintásra) olyan 2,5kg-osnak. Az azért már nem vészesen törpe Kép
Úgyhogy mivel mindjárt elkészül a töltött csirkecombi, hizlalni fogom a Macit Kép

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Mariann,
Szuleszno kiseri a szulest, nagy gyakorlattal, es hatalmas meggyozodessel! Remelem sikerulni fog! Ahogy mindenki egyre jobban fel van spannolva, en is egyre jobban szorongok, pedig nem kene!
Nezem az embereket az utcan, es olyan hulyesegekre gondolok, hogy ezeket itt mind megszulte valahogy az anyja, csak meg tudom mar en is szulni a babamat! Meg hogy a szuletesnapunk az tulajdonkeppen nekunk alig jelent valamit, legfeljebb egy tortat es ajandekot, az edesanyank teljesen masra emlekszik, amikor az a nap jut az eszebe!

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Sziasztok!

ZsuzsiKép
Én is a legkíváncsibb arra voltam, hogy egybe vagy-e még a tegnap este után! De látom, hogy Miki jól érzi magát odabenn!

ZsófiKép
Ezt az egyezés. Én is arra gondoltam, hogy huszárvágással oldjuk meg a dolgot, és legyek Anna Zsófia vagy fordítva.

Irigy a taliért! Azért gondoltam egy kb február végi talira, mert akkor már többen otthon lesznek! Én végig szeretnék dolgozni, de 3-ig bármikor szabad vagyok! Ezért jó egy egyetemi állás, munka van, munkaidõ meg rugalmas.

Ma a fiam iskolájának az alapítványi báljába megyünk. Erre persze kirózsállott az én állam is, pont 3 patti díszeleg rajta! Szerencsére a héten dobott meg valaki egy egészen jó és elegáns kismama blúzzal, fekete szoknyával pont jó lesz. (felpróbáltam a sztreccs estélyi ruhámat is, a lányom értette a tréfát, de a fiam teljesen elszörnyedt, hogy Nehogy már Anyuu!)
Megyek pihizni egy órácskát!

Urszila
28+5
urszila

Zsuzsi!

Ezek szerint már szültél otthon?
Biztos nem lesz semmi gond,ne izgulj,és különben is Te már rutinos vagy!!!:-)))
Igen ezen már én is filóztam amikor az én szülinapomat ünnepeltük,hogy az anyukám hogyan élheti meg ezt a napot évrõl évre.Gondolom az örömre emlékszik,és nem a nagy fájdalomra ahogy telnek az évek és halványodnak az emlékek.
Hamarossan én is megtudom majd ezt az érzést de addig még sokat kell nõnie a kis Marcinak a pocakban.

A Férjed is végig veled lesz?

Mariann
23,5
Névtelen

Sziasztok!

_______Kép_____KépKépKépKépKép___Kép_____Kép____
_______Kép____Kép______Kép__KépKépKépKép_Kép____

Miszike,
igenis nagyon stramm vagy, kulonosen, hogy meg volt erod a kepekkel foglalkozni! Megneztuk oket a kispapammal, es mind a kettonknek nagyon tetszettek (neki kulonosen az, amelyiken "karozom a to:ko:t" :-))

Leszter,
nagyon koszi a szervezest! Kar, hogy ilyen rovid ideig maradtatok! Pedig utana nemsokara mentunk a Burgerbe, ahol jobban elfertetek volna... na mindegy, majd legkozelebb!

Szoval en benne vagyok a kovetkezoben is!

Amugy lanyok, kozben kitalaltam, hogy ha mar tavasz lesz es jo ido, lehetne nalunk egy kertiparti! Voltak mar itt nagyobb tarsasagok, sokan elferunk. Mivel itt a lakas, babasok is johetnek batran! Lehetne husit grillezni, esetleg tarsasjatekozni, meg persze dumcsizni, amennyit birunk!
Na, mit szoltok hozza? :-)))

Gyonyoru, ahogy szakad a ho! En kb. delben birtam felkelni, aztan vegigzavartam magamon egy generalszervizt, jolesett. Mindjart nekiallok hortobagyi palacsintat gyartani, addig dumaltam rola, hogy megkivantam. Ugyhogy igenyeket keretik bejelenteni :-)

Zsuzsi,
folyamatosan megy a DRUKK :-) Nagyon jo, hogy sikerult kialudnod magad, kell az energia!
En imadok sutozacskoval sutni, isteni finom omlos lesz a hus, es nem kell utana sikalni a sutot :-)

Norka,
ugyes vagy es turelmes, biztosan meglesz a jutalma! Hajra!

Myssnia,
gratula a jo eredmenyekhez!

Hajra Kangi,
biztos meg tudod tanitani bukfencezni a babat!
Es EGYALTALAN nem vagytok torpek! Legfeljebb csinosak es filigranok :-))

Minden jot es vigyazzatok magatokra, kesobb meg bekukkantok!

Kaska
19+6
kaska

Kaska Kép
nekem küldjél hortobágyit, léccilécci!!!
Köszi a drukkot a fejreállitáshoz, nekem már telement a fejem vérrel, fél nap a szönyegen gubbasztok Kép
Én a kertipartiban benne vagyok, mert én nagy mászkálós voltam mindig, remélem, baba is az lesz, illetve, hogy nekem is lesz kedvem menni ...

Mi a töltött csirkecombot római tálban sütöttük, az is nagyon praktikus, és nagyon fincsi lesz benne a kaja!

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Tettem fel egy új képet a profilomba. Leveleket "A bánatos luftballon" jeligére a kiadóba.

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Gombóc, Nyúlandi!
Gratula a babócákhoz.Kép
Sok boldogságot, egészséget és sok tejcit jól szopó babákkal.

Zsuzsi,
én is drukkolok!!!!!KépKépKép

Pusssza,
Timici+Bence(10napos)
timici

SZiasztok!

Én nagyon jól éreztem magam a talin, olyan jó volt ennyi mindenkivel megismerkedni! Kép

Miszike! Mi van veletek? Igazán nagy hõs vagy, hogy még éjjel feltetted a képeket! Kép

Kaska, Kangi! Én is, én is! Kérek hortobágyit és sült csirkecombot is! KépKép Cserébe küldök majd a holnapiebédbõl (a mai nem sikerült túl jól Kép), azt viszont nem tudom, mi lesz, merrt meglepibõl kapom! Kép És a kerti party nagyon jó!!!! És már annyira szeretnék végre társasozni Kép - bár bébikkel az nem egyszerû! Nem lehetne még pocisan????? (is) KépKépKép

Leszter! Tényleg nagy kár, hogy nem tudtatok tovább maradni, mert igazán jó csevegõcsapattá alakultunk - na, a teázó sem volt rossz! KépKépKép Sõt, viszem oda kispapát is és olyan teát fogok inni, mint Miszike (milyen is volt?), ami teli van gyümi8kkel! Kép És pácolt borjúhusit is kéééérek! Kép

ZSuzsi! Fel vagy készülve a holnapi szülésre? Mert én nagyon drukkolok ám neked, hogy holnap jöjjön a babó! Kép

Angi! Nem ijedek meg - Ármin már így is minden héten felszakítja a száját ezzel-azzal Kép, a napokban négykézlábról esett akkorát - de hogy hogyan? - hogy felrepedt! Egyébként is roppant mászékony, bármire fel-le, ugrál, nulla veszélyérzettel - és teli szájjal vigyorog hopzzá! SZóval, Matyi szerint az öccse is Emese lesz, ha esetleg fiatok születik? Kép Ja, és még a Vilmához annyit, hogy Vilkának szeretném becézni, igazán evbbe szerettem bele! Kép

Megyünk moziba, úgyhogy nem locsogok most többet! Kép Még csak annyit, hogy a tali miatt nem kevesebb, hanem több kedvem lett a locsi-fecsihez! KépKépKép

Márti
21+4
márti

Raktam fel képet a profilomba Bencérõl, ez 1 naposan készült róla.

A szülés utánról képek itt:
[url=http://foto.fotexnet.hu/my_pic/22925" TARGET="_top]http://foto.fotexnet.hu/my_pic/22925[/url]

Timici
timici

Márti Kép

LOAD READY
GO TO READY

Megvan? Kép

Pussz
Kangi
37+1
kangi

Ezt a szenyát! KépKépKép
Namégeccer:

GO "töltött csirkecomb" READY
Go "töltött csirkecomb" TO "MÁRTI" READY

Most már tuti átmegy!!! Kép

Kangi
kangi

Timici Kép
Bence igazi édes kisfiú! Gratulálok! Kép
Kangi
kangi

Hát Márti Kép
nemtommivan velem, persze, hogy "LOAD" az elsö parancs! KépKépKép

Azért már lehetne tavasz Kép
Kangi
kangi

Kangi!
Megjött! Kép Gondolom, korábban azért nem, mert még sületlen volt és így önjáró???!!! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok!

Talis képek szuperek, bár nem mindenkit tudtam beazonosítani. Kangit, Lesztert gyorsan felismertem. Kép
Segítsetek, ki kicsoda! Kép

Kaska
Én benne vagyok a partyban. Kép Már tuti jó idõ lesz.

Kangi
Hihetelen milyen nagy pocid lett a legutóbbi kép óta. Pocakméret alapján szép szál gyermek lesz, ne aggódj. KépBezzeg neked nem látszik semmi az arcodon, nekem kissé felpuffadt. Kép

Zsuzsi
Már megint sütsz, nem akarsz még szülni? Kép
Szerintem még holnap is elsütögetsz... Lényeg, hogy már minden megvan, és Mikin múlik az egész, hogy mikor gondolja, hogy itt az ideje.

Timici
Gratula Bencéhez, nagyon bébi. Kép
Örülök, hogy jelentkeztél.

Én meg egész éjszaka görcsöltem, de most már erõsebben. És természetesen folyamatosan, szünet nélkül. Napközben meg elmúlik.

myssnia
38+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Odaírtam mindegyik kép alá, hogy ki látható rajta, remélem mindegyik stimmel Kép. Na nem mintha nem tudnám, hogy ki kicsoda, hanem nagyon sokszor írtam le a neveket, remélem nem zavarodtam bele! Kép Illetékesek, javítsatok ki, ha kell!

Csucsuka, Leszter,
megírom emilben a jelszót, hogy más (külsõs) ne tudjon belekontárkodni, jó? És akkor ti is felrakhatjátok!

A pocim már jobban van, bár a babó erõsen "kötõtûzött" egész nap. (Aki nem volt a talin: tegnap voltam dokinál, aki elég alaposan megvizsgálta, hogy hogy állunk méhszájilag, és nagyon megviselt a dolog, szörnyen keményedett és szinte görcsölt a hasam utána. Hiába feküdtem le pihizni a tali elõtt... De megérte elmenni!!!! Kép)

Megyek visszaolvasni, majd még éjszaka jelentkezem Kép.

Pusz
Miszike
38+6
miszike

Myssnia,
Reszvetem az ejszakak miatt! Gyurival nalam ket honappal szules elott kezdodott! Nem nagy fajdalom, csak baromi idegesito, hogy na akkor most mi van?!

Timi,
Bence gyonyoru falatka baba! Az utolso kep a kedvencem!

Marti,
Ha holnap nem ernek ra, akkor elore is boldog szulinapot! A fonokomnek mar irtam egy sms-t, hogy sorry, de ma mar ugy nez ki nem tisztelem meg a szulinapjat azzal, hogy en is ma szulok! Neked meg van eselyed!

Amugy gozom nincs mikor szulok! Nalam eddig mindig nagyon hirtelen indult! De ha holnap reggel ebredes utan fel oraval nem indul meg, akkor jusztis elmegyek a bolhapiacra! De mar csak gardedammal! Kép

Sutottunk meg sajtos rudat is, mert a huto kiramolasa utan a maradekokbol epp osszejott! Kép

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Timici!

Bence gyönyörüségesen szép kisbaba! Nehéz bevallani más anyukának, de ez vanKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Nyulandi,
gratula es sok boldogsagot Nektek! :-)))

Timici,
Bencus NAGGYON husi! :-)))

Kangi, Marti,
megy a hortobagyi palcsi!
Mi mar leteszteltuk, ehetos, csak fagyi nelkul egyedul erezte magat a pociban:-) Es kaptam bevasarlaskor alkoholmentes sort, mert rendes kislany vagyok es olyan reg ittam mar... Szoval dozsolok ma este! ;-)

Marti,
tarsasozasra en barmikor kaphato vagyok, de mivel csak kb. 2 het van koztunk, szerintem Te meg a kertipartin is pocis leszel. Ugy majus elejere tervezem, amikor mar nem dolgozom, de meg birom szusszal.
Tenyleg, tapasztaltabb mama-kismamak: en tiszta hulye vagyok, ha be akarok vinni mondjuk scrabble-t vagy kartyat a korhazba, arra az esetre, ha elhuzodna a vajudas?

Minden jokat!
Kaska
kaska

Kaska,
Erre csak azt tudom mondani, hogy Kép Kép Kép !!!!
Ha elhuzodna a vajudas, akkor meg kitalalnak neked papirtoltogetest, esetleg kapsz megegy beontest, borotvalast, papirtoltogetest es ha nagyon elhuzodna, ugyis meg akarnak majd csaszarozni, vagy kengyelbe tenni a labadat, es lehet, hogy addigra mar nem lesz kedved kartyazni! De jot mulattunk a ferjemmel a kartyazo vajudo otleten! Kép Bocs, nem kinevetlek, csak olyan vicces elkepzelni!

Hortobagyi palacsinta ide is johet egy par darab, ha meg van belole!

Nagyon csendben voltatok ma, Lanyok!

Szegeny Miki baba, lehet, hogy utolso orait tolti boldog, gondtalan magzati eletebol...

Zsuzsi
39+5
zsuzsi74

Sziasztok!

Bocsi mindenkitõl, aki ott volt a talin és hiányolt esetleg. Sajnos olyan késõre nyúlt a "délelõtt", hogy mire sikerült volna elindulnom, addigra mire odaértem volna, indulhattam volna vissza az esti vacsi, fürdetés, lefekvés miatt. Bocsi, bocsi, bocsi. Meg ugye, ha nem ez a nap lett volna megbeszélve vendégségileg már 3 hete. Mondjuk a barátaink strapabíróak, de Kedvesem is annyit dolgozik mostanában, ráadásul activityzni sem lehet hármasban, így mindenképpen el kellett volna indulnom hamarvást. Remélem hamarosan sikerül összehozni egy újabb talit. Még a május elejei elõtt (akkor nem biztos, hogy éppen talirajáróképes leszek Kép).
Azon pedig ott leszek!

Kaska!
Az is számít, hogy mi nektek az elhúzódó, illetve, hogy hány ember lesz ott a kórházban, aki szóval tartson. Szerintem a scrabble fájdalomcsillapítás nélkül elég gázos játék. Persze ha arra gondolsz, hogy a kispapa jáccik a bábákkal... Kép
Inkább arra gondolj, hogy amíg játszani tudsz ilyen észjátékot, addig semmi keresnivalód kórházban...
De mindenképpen kis téfogatút választanék.

Snoopy
snoopy

Térfogatút

Snoopy
snoopy

Marti,
Matyi alapbol elveti a kisfiu lehetosegetKépSzerinte csak is lanytestvere lehet. Mi a fiunevben 90%-ban mar megegyeztunk, lehet, hogy tudatalatt fiura keszulunk?

Ma megsutottem a kakaoscsigat, Matyi nekem is segitett elesztot morzsolni, tejet tolteni..., majd a sutobe tetel utan alig birta kivarni, igy ajanlottuk neki, hogy enekeljen. Rakezdett a csiga-biga gyere ki c. dalra a suto elott, hat csucs volt, ahogy vagy fel oraig allt ott es enekelt.

Zsuzsi,
Azert ez Murphy, ha nem szulhetsz allandoan kibujna a mano, ha meg lehet meggondolja magatKép
Azert drukk, hogy minel hamarabb tullegyel raja, igy kevesebb idod van parazni.

Kangi,
Nekem szemely szerint tetszik a kepKép A torna mutatvanyokert nem irigyellek, de cel szentesiti az eszkozt.

Kaska,
Az otlet frenetikusKép Bar ahogy a tobbiek mar leirtak talanak neked elfoglatsagot ures perceid kitoltesere, ha meg nem az 1-2 perces fajdalmak kozott orulsz majd a levegonek is.

Myssnia,
Ez tuti idegesito lehet, tudsz legalabb egy kicsit csicsilni napkozben?

Timici,
Bence nagon szep, hogy alltok a szopival, rendbe jott minden?

Na jo ejszakat es minden finisesnek drukk!

Angi
22+1
angela2

Sziasztok,

jelentem a kakaóscsigát én is megsütöttem és még Mihály,a kutya is megette (pedig higgyétek el rendkívül finnyás).

Kaska,
a társasjáték jó vicc, hátha a kiskölök egy csapdlecsacsival kezdi az életét!!

Mi van lányok, a talin lenyeltétek a szavakat is, olyan csend volt ma! A képek viszont szuperek!!Ja és én is imádom a kerti partit.

Brodvéjmutter,
mi nem a fõvárosban vagyunk ugyan, de azt is njujorknak hívgyák, ha érted...
Én a nyelvet értem, de valahogy inkább kínaiul van kedvem általában válaszolni.Próbáld ki, azt is tuti megértik Kép
Mi az, hogy fizikai munkás vagy, eufémia??
Pocakosodsz is vagy inkább csak polyácáskodsz???

Na poká,

a kicsit kukacoskodó babajaga
21+3
Névtelen

Sorry, pojácáskodsz

ja, és Zsuzsinak drukk
Névtelen

Sziasztok!

Drukk mindenkinek.

Babagaja!

Milyen alufólia? És nem polyjácáskodok: ács vagyok, tudom ez nagyon furán hangzik, de így alakult. Az elsõ szerelmem annak tanult és utánamentem az iskolába, aztán tkp megszerettem. aszonsors. Na ennyit mára, rézletesebben ha megint komputer közelbe kerülök.

puszancs,
Bródvéj
Névtelen

Kangi,
én is szörnyen alszom mostanában, úgyhogy nagyon egyet tudok érezni! Viszont a tali után reggel 8-ig aludtam!!! Ez nálam azért szokatlan, mert a hajnali éhség mindig 4-kor kelt.
Aranyos lehettél négykézlábazás közben Kép. Nagyon drukkolok, hogy megforduljon a babó!

Csucsuka,
igaz, hogy a talin a párom csak néhány képet készített, de itthon behozta az elmaradást Kép. Mivel kölcsön gép, úgy van vele, hogy fényképezik, amíg lehet, vagyis mindenhova követett és kattingatott Kép.
Nem baj, hogy te csak 3 képet készítettél, remélem, hogy sikerül felrakni a tárhelyre. Én is csak tegnap este próbálkoztam elõször, de ha nem megy valami, akkor szólj, hátha meg tudjuk együtt oldani!

Kaska,
a kerti parti nagyon jó ötlet, én szívesen elmennék, feltéve ha a pici megengedi...
Én még ugyan nem szültem, de a Mávban a szülésznõ azt mondta, hogy a kezdeti szakaszban igenis jó szolgálatot tesz a kártya vagy a TV, ami leköti a vajúdót a fájások között. Azért jó, mert nem a következõ fájásra koncentrál, eltereli a gondolatait és tud pihenni. Hogy ebbõl mi igaz, azt nem tudom, de majd kipróbálom!

Márti,
elég gyorsan kellett dönteni a teaválasztásban (lényegében ahogy megérkeztem), de úgy emlékszem, hogy erdei gyümi lehetett. Szerintem konkrétan úgy kérd, hogy "azt a teát, amiben egész málna és szeder van".

Myssnia,
tiszta jó, szinte ugyanazokat a tüneteket produkáljuk Kép. Nekem is éjszaka rosszabb a pocim, néha alig hagy elaludni, és az én arcom is inkább hasonlít egy kalácsra... Kép

Zsuzsi,
furcsa ez a kettõs érzés így szülés elõtt nem? Várnád is a pici érkezését, meg marasztalnád is, hiszen olyan jó, ahogy mocorog a hasadban... Neked fõleg nehéz lehet, ha nem szeretnétek több babót. Szerintem élvezd ki, ami épp történik, a család meg hadd türelmetlenkedjen magában... Kép.

Pusz
Miszike
39
miszike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?