Lilaliba, Betty! Pusz!
Melcsi! Tapasztelt barátnőim szerint lassan felejtsd el a hosszú alvást és a mocorgásmentes éjszekákat!

Kérünk képet bébikocsiról, ha már ma sikerül beszerezni! Babaméretről: ...én időre születtem...4,60-nak.
Áfi! Azért előnye is van, ha megvan már mindenetek. ...bár rózsaszín cukkokban furi lesz a kis kukis!
Gaby! Gyűlölöm az ilyen teszteket! Fúúúúújjjjj! A hőd viszont még mindig kircsi.
Kata! Az már egy kívánatos tudati állapot, ha az ember lánya elfelejt hőt mérni! A takarnyáért viszont nem irigyellek. Nana, összeérés? Még 2 nap! Brrrrrr
Zsú! Mindjárt Te is 100 alá mész! Húúúúú!
Nekem 18 iwiw-es spanom van. Aki még nen vett fel, és ma sem teszi, ....aaaaaazzzzz.....őőőőőőőő......nem a bajátom!
Boni! Tényleg "hányozom"? Jó vóna már, legalább émelyegni, de egy jó kis hányozás is beleférne a programomba.
Katica! Megint a tűzfal?
Szezsó! Hol cserélik a TAJ-t? Nakem is kéne. Milyen gyógyszerek befolyásolják a Te görbédet?
Bettike! Ez tényleg EKG, agy-két szívzörej is láátszik benne.
Piri menj Bettikéhez! Most!
Áfi! Na látod, tudtam én előre, hogy nem vehetném fel a kedvenc tűsarkúmat az erőműben...megéreztem, ezért nem megyek be.
Snufi! Hát az nem lesz ócsó.
Babszika! Szúrka - főleg, ha két oldali - szerintem nem jelent rosszat, no para! Görbéd a lánchegységek tipikus sziluettjére hasonlít.
Bettike! Megjövésre aviva torna szuper! Negyed órás gyakorlattal meg lehet jöveszteni. + forró fürdő, rövidital, szex, egyéb kemény hasizmozás. Persze tömbösítve.Jaaaaaajjjjj, Boni! Nem ér megelőzni terápiás ajánlatokkal!
Szirmi! Úgy értettem, hogy a beavatkozástól parázol. Tű, meg ilyenek. A Tesóm azt ajánlja, amit Ti is választottatok. Asszem. Ma megkérdezem, jó? Este szóljál rám!
Szilcsi! De jó, hogy eszembe juttattad, hogy én meg a legöregebb leszek!