A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

boni: :D :D :D

klarissza: a régi vezetéknevem alapján én is b-vel kezdődök, így rólam álmodtál? :D ez az elköltözés most komoly? :roll: nem tudtok leülni megbeszélni a dolgokat? :roll:

coca: jók a képek :lol:

áfi: nagyon édesek a cicák, meg a kutyus is. hú, mekkorát fogok velük játszani! :wink:

snufi: szegénykém, ez a gyógyszer. csak nem múlnak a mellékhatások?

szilcsi: láttam a sötétedést, akkor jöttem hazafelé.

lányok:
a süti/ bor szavazásban én a sütire szavazok :D én nem iszik egyáltalán alkoholt, de sütit eszek :D

szezso: kellemes kollégás vacsizást!

katica
katica30

BRUHAHAHAHAHAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gonooooooosz!

Kép
zölddisznó

Babancsnak megy a szorítás ezerrel, kitartás Szilvi, és mennek a drukkok, hogy gyarapodjon minél többet a pici baba!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Enikő majd írd meg neki, hogy az egész topic értük izgul és feltétlenül értesítsen bennünket, ha van valami és hogy hogy vannak!!!!!
Amúgy gratula a pöcsöshöz, szupi lesz két lány után. És ez már biztos, hogy fiú???Párod mit szól hozzá??? Örül mi? :lol:

Eliza, köszi kérdésedet mi jól vagyunk. :D
szerika

zöldi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:valamint :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Most beszéltem Babancs-csal!!!!
Holnap műtik, annyira gatya a méhlepény, hogy jobb lesz már a babának kint mint bent!
Drukkoljunk Neki!!!! Ha küldi az smst írok!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni nagyon sokat gondolok BABANCSRA, ÉS SZERINTEM MINDENKI EGY EMBERKÉT DRUKKOL nEKI.
Vendég

Már fehérek az ujjaim, úgy szorítok Babancsnak meg a picinek Kép ceniko hogy érted, hogy gatya a méhlepény? és az mitől van? emiatt nem fejlődött a babó? :roll: :(

Kép
gaby25

BABANCSnak megy a rengeteg szorítás!!!! Szegénykém... remélem minden rendben lesz velük. Ez a sok drukk táncsak hatni fog, sőt hatnia is kell!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szerika

Gaby: El van öregedve a lepény! Nem megfelően látja el a babát oxigénnel és tápanyagokkal! Rossz a keringés, ami már sajnos nem visszafordítható folyamat!!! :cry:

SzErika: Igen nagyon örült, elsírta magát :lol: :oops: de mondtam neki, hogy ezek után ne nagyon élje bele magát, mert lehet hogy útközbe mégiscsak leesik az a kuki :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hú, Babancsnak nagyon szorítok holnapra! De biztosan minden rendben lesz, csak nagyon pici lehet még az a babuci sajna. Azért már az is jó, hogy idáig kihúzta ezzel a méhlepénnyel.

Lányok, ha nem haragszotok, rakok fel pár képet Szili szülinapjáról, meg egyet a hatalmas belemről. :D

Kép Kép Kép Kép

A tortás képeken anyukám és Kitti, a tesóm lánya is rajta van.

Pusz
Vendég

Athiz Jó buli lehetett. Az Thomas a gőzmozdony? :lol:
Vendég

Babancs, nagyon szorítok! Minden rendben lesz!

Ceni, úgy jártál, mint hugi! :lol:

Viszont Athiz, szükségem lesz a tesztekre!

Boni, köv hónapban jó lesz a + teszted nekem! :wink:

Kép
kata05

KAta nem mondod? ezt nem hiszm el :twisted: na majd együtt. most koncentrálj életed egyik legszebb napjára. Tűkön ülsz, mi?

én is gondolkodtam azon, hogy ezt a gólyát léptetgetem ebben hónapban. ez egy jel :wink:
Vendég

ja! Athiz KAtával felezünk? :lol:
Vendég

Boni, most már csak arra fogok concetrálni :wink: !

Legyen neked is gólyád! :lol:

Amúgy most következik nálam a dokihoz menés!

Kép
kata05

Nekem is. Nme olvastad? megyek a Dr Lázár Erikához. :wink:
Vendég

KAta Gólyánk van :mrgreen:
Vendég

boniko
azon gondolkodám, ha keddre netán tényleg + tesztet adsz nékem? mit csinálok a maradék 9-el? :shock: :wink: Áfinál szétosztanám örömömben :P :lol: no azért nem élem bele magam, mert végén még pofára esek :? mint tudjuk, nem sok esélye van :(

Kép
gaby25

Sziasztok,

Babancsnak nagyon szorítok, remélem sikeres lesz és babika is jól lesz. sok sok sok drukkkkkkk

Cenikő, gratula a kukishoz. Két lány mellé már illett :) :) :)

Athiz, jó nagy a pocid, jó kis buli volt. Torta is jó és Szili is drága.

Kata :( de esküvő :D :D

Nekem semmi terhes jelem nincs! Komolyan úgy idegesít. Coca, mondj valami bíztatót :)

Egyébként a tesztem ( már a 4! ) pozitív lett ma és egyből megjelent a csík erősebben mint a kontroll. Úgye az nem létezik, hogy nem vagyok terhes de a tesztem pozitív?
Egyetlen egy dologtól van kisebb hányingerem a KV amit direkt (beteges, mi? ) főzök reggel hogy ez a kis terhességi élményem meglegyen.

Na egy utcsó tesztfotó:
Kép

pusz mindenkinek! Csikken

KépKép
Kép
csikken

Klarissza! Remélem, hogy meg tudjátok beszélni és nem lesz költözés!4

B:lehet babaimado is, de Apa rögtön szavazott, hogyitt róla lesz szó, mert a vez.neve B-vel kezdődik..mondjuk annyira felhízlaltam már, hogy van esélye egy pociversenyre:-) (pfújj..én kis gonosz) :D

Gaby! Én is említettem, h. talán jó lenne ócccóóó teszt, de van itthon kettő. Úgy döntöttem, legyen + a teszted és elosztjuk a maradék teszteket:-) :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Boniko, nem Thomas volt, azt is rendelhettem volna, de ezt akarta Szilkó. Pedig A Thomas a kedvence. :shock:

Kata, alig hiszem el! Sajnálom, de most nagyon klassz és izgalmas napokban lesz részed! De jó neked!

Tesztet szívesen odaadom, amikor ki tud jönni érte valaki, de nektek kell megbeszélnetek, hogy akkor megosztoztok, vagy nem. Akinek megígértem először, azé az elsőbbség.
Vendég

Klarissza! Remélem, hogy meg tudjátok beszélni és nem lesz költözés!4

B:lehet babaimado is, de Apa rögtön szavazott, hogyitt róla lesz szó, mert a vez.neve B-vel kezdődik..mondjuk annyira felhízlaltam már, hogy van esélye egy pociversenyre:-) (pfújj..én kis gonosz) :D

Gaby! Én is említettem, h. talán jó lenne ócccóóó teszt, de van itthon kettő. Úgy döntöttem, legyen + a teszted és elosztjuk a maradék teszteket:-) :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Csikken, ne hülyéskedj már!!! Kizárt, hogy ilyen egyértelmű teszttel ne lennél babás! Hidd már el, és most már fejezd be a tesztelgetést légyszi. Semmi értelme! Ott van a picike, és nemsokára UH-on és másképpen is meg fogsz róla győződni.
Addig meg kitartást, és légyszi gyárts egy szép tickert! :wink: Puszillak

És most bocsi, de Szili mindenképpen írni akart nektek :lol: :
ihikhkhkhkkhjkhkhkhknkkhhkihkhkhkkhi7tzioluluééhé jjjvjj :twisted:
Vendég

Csikken, ez igencsak pozitív :)

Kép
elizabeth25

Babancs! Én is nagyon szorítok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Csikken, nyugodj már meg és légyszi iwiwen igazolj már vissza:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Csikken,
ekkora poént!!! Hogy reggel direkt azért főzöl KVt hogy terhességi élményed legyen :D :D :D Jót vihogtam... és azt hittem csak én teszteltem 4x :D Sőt ha apáét is beleszámoljuk (mert ugye kellett a biztos negatív kontrollnak :lol: ) akkor még mindig egyel le vagy maradva :D Szerintem vicces, de egészen megnyugodhatsz, biztosan babás vagy :)

Lányok,
nekem is van itthon egy tesztem, és mivel nem kell már, így annak adom ajándékba aki a helyszínen elhasználja (és pozitívat tesztel véle) :)
Vendég

CSikken annyira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért nme hiszel?

Athiz mond meg szilinek, hogy mi is szeretjük, és máskor is írhat :wink:

HA már a B betűröl van szó lehet B mint bonika is :lol:

szóval elmegyek kuruzslónak és árulom milliókért a pozitív teszteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAby huss negatív gondolatok.
Vendég

ja4 és Athiz Annyira a gőzmozdonyra koncentráltam, hogy a pocidat meg sem dicsértem :wink: és szerintem meg tudunk egyezni KAtával :D
Vendég

Drágáim, aranyosak vagytok. De két vetélés után komolyan parázok!

És tuti hétfőn is csak petezsák lesz. Na majd meglátjuk.

Visszajelöltem mindenkit. :) :)

Cs.

Mentem fürödni.

KépKép
Kép
csikken

csikken +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LÁnyok elköszönök, mert vidékre utazom anyukámékhoz.

VAsárnap jövök.pusszantás mindenkinek!
Vendég

Áfi, amikor megjött az amerikából rendelt 200 Ft-os tesztem akkor teszteltem vele a 7.8. DPOn is. Aztán a 10-en egy nagyon nagyon halványat(órákkal később) Szóval ebben a ciklusban 5 pisibedugós csíkot 3 cseppentőset és 1 lepisilőset használtam el. :) :) :)
De ebből kettőn semmi se volt. JOGOSAN!!!

Cs.

Szóval Áfi, ÉN VAGYOK A MEGSZÁLLOTTABB :):):)

KépKép
Kép
csikken

Csikken!
Érthető az aggodalmad, de most csak arra koncentrálj, hogy odabent van a babád és hogy jól van!!! Csak pozitív dolgokra gondolj és akkor veletek is marad!!! :) 8) Minden rendben lesz!! :)
szilbee

Tudod mit! Dobj egy vonalzót a babáról! Lehet akkor már jobban elhiszed, hogy odabent van :) , ha már a dokihoz olyan soká tudsz csak menni! :?
szilbee

Jó reggelt!

...a fejfájás az terhestünet? 3 napja fájogat, de most elég rendesen!
Én nem teszteltem azóta! Máshonnan kapom a jeleket :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

nagyon szomorú vagyok, hogy olvastam a hireket, Babancs, nagyon-nagyon szorítok holnap érted és a Babónak.

Cenikő, rendi vagy, hogy írtál neki sms-t én is kértem a számát, de szerintem már nem olvasta :( . Én Győrtől kb. 20 km-re lakom, kérlek írd meg neki, ha bármiben tudok segíteni szóljon.
Gratulálok a kisfiúhoz, jól el fogják kényeztetni a lányok :wink:

Lányok mindenkinek köszönöm a babamérethez a hozzászólásokat. Az én babám csak "6 nappal" nagyobb a méreténél, csak teljesen megzavartak ezek a babamérettel kapcsolatos dolgok. Én is úgy gondolom, hogy a szülés időpontját a pé-től számolják és a szülési időpontja valahol a saccolt nap körül kell legyen, a súly meg függ amitől függ.
Eliza egy kicsit a Te eseted is megzavart, hogy utánam voltál 1,5 héttel szülés ügyileg, most meg megelőztél egy héttel :D . Csak cikáznak a gondolataim, sokat gondolok a szülésre.....

Szeri, pont tegnap vettem meg minden gyógyszertári dolgot, meg magamnak óriás Tena Lady betétet, mert nagyon ajánlották a már szült anyukák. Hétvégén összekészítem a csomagomat, a babóét majd később, mert meg akarom kérdezni a védőnőt és a dokit, hogy miket vigyek be neki a kórházba.

Ma kimentünk Bécsbe babakocsit nézni, aztán megálltunk Győrben és megvettük ott, mert sokkal szebbek voltak :shock: . Még nem fényképeztem le, de megtaláltam a neten, ilyen lesz, csak narancssárga-bézs színben (nászajándékként kaptuk - igaz tavaly áprilisban volt az esküvőnk, de most lett aktuális az ajándék :wink: ):

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_251717

Remélem meg tudjátok nyitni.

Megyek pihengetni, puszi Mindenkinek. Holnap jövök. Lassan letelnek a bevásárló napok aztán már tényleg tudok írni mindenkinek külön.

Melcsi

Kép
melcsi6

Közben megtaláltam narancssárgában, de ez a szín nem olyan, mint életben. Az életben a narancssárga kicsit barnásabb, fiúsabb, mint a képen. Itt olyan pirosnak tűnik...... :shock:

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_429158

Nagyon tetszik egyébként, délután még mászkáltam vele a lakásban, anyukámnál helyeztük el, ő külön kérte, hogy majd csak holnap vihesse le a garázsba, mert még nézegeti picit :D

Könyvajánló:Albert Györgyi új könyvét olvasom pár napja, hangosan, mert anyukámnak is, már csak egy pár oldal van hátra, de ajánlom mindenkinek. Az első könyve is nagyon érdekes volt, ez más jellegű, de a kőkemény élet van benne.....

Kép
melcsi6

Szép. Tetszik!

Én is Győrtől 18 km-re laktam ifjonc koromban, egy faluban (most már város) Babanccsal. Megírod nekem priviben, hogy Te hol?

Kép
zölddisznó

Halihó!!!

Szezso: 2 x 1 (2,5 mg-os) Bromot szedek..... :roll:

Csikken: ez a kv-s storyd: :lol: :lol: :lol: :lol: Kész vok , jót röhögtem, köszi.

Athiz, szép poci.

Kata: mi ez a ticker? Ugye rosszul látom? :oops:

Pussz.

Holnap, holnapután suli, vasárnap délelőtt játszóház takarítás, délután nyílt nap, hétfőn NYITÁS!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilbee: iwiw: más topic is befigyel, vagy ez a sok csak ebből a topicból jött össze? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Mielőtt elmegyek aludni búcsúzom 2 napra, főiskolán leszek holnap holnapután (Katica, nem, nem tanultam, de apa csinált meg nekem esélyes feladatokat, azokat viszem puskában a gazdasági matek ZHmra :oops: ). Szóval ha leszek is csak este, és hulla fáradtan, így biztos nem fogom visszaolvasni azt a 3-4 oldalt amit összeírkáltok, ám akit elkapok épp MSNen attól mindenképp érdeklődöm a fontosabb hírekről. :wink:
Jók legyetek!!! :D
Vendég

Ügyi legyél Áfi!
Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Athiz, meg fogunk egyezni Bonival!! De csak eski után tudok érte menni, ugye nem baj?

Boni, olyan terhességi nekem is kell majd, de én 10-est szeretnék, másnak nem kell?

Snufi, sajna jól látod, ez az én pontos ciklusom! Nem baj most el megyek dokihoz, és kikönyörgök belőle egy gyereket! :lol: Már a fedő dumám is meg van,mert hát az igazat nam mondhatom!! :oops:

Coca, a fejfájás az időtől is lehet, de huginak is többet fáj mióta babás!

Melcsi, naggyon jól néz ki a babakocsi, nem csodálom, hogy anyukád még nézegetni szeretné!

Ma én vagyok az első! El is küldöm gyorsan! :lol:

Kép
kata05

jó reggelt
melegszem :P Kép

Csikken
érthető, hogy aghgódsz, de ezúttal minen ok lesz :wink:
hát én most öntöttem ki a kávémat, mert nem kívántam :shock: nincs itthon tejcsi hozzá :?

Athiz
szép nagy pocika :P

Áfi
nagy kalappal a zh-hoz Kép bibibi nekem puska nélkül sikerült :P

Kata
már csókolóznak a galambok :lol: fránya piri, pedig mondtam neki, hogy mit szánunk nászajándékba :twisted:

Kép
gaby25

Gaby, ari vagy! Nem baj most nem bánkodom, nincs időm! Minden mensinél kéne egy esküvő! :lol: Viszont a te hőd király!

Kép
kata05

Sziasztok!

Na én tegnap tornáztam, vettem forrófürdőt, ittam egy vodka-naracsot, aztán beájultam! :lol:
Bezzeg piri sehol! :twisted:

Kata! Holnap! :lol: :lol: Irigyellek! :lol: Jó lesz neked nagyon! :lol:

Áfi! Ügyi légy!++++++++++++

Zöldi! Fejmasszázs!

Csikken! Kávéfőzés! Ez jó! De most már tuti babás vagy és fejlődik is szépen, ha már egyből megjelent és erősebb is a csík!

Gaby! Lenyúltad a melegfrontokat! Szép hő!

Snufi! Készülnék, készülnék!
Kérünk képeket jó sokat a nyitásról, meg mindenről!

Boniko! Te kis cseles! Bejelölted apát is! :lol: Hív a géphez, hogy ki lehet ez a csaj, ismerem-e! Jé mondom hát ő babanetes! Kérdezi, hogy akkor miért engem jelölt! Mondtam neki, hogy azért, mert a férjem vagy! :lol: Erre ő! Ja akkor visszajelölöm! :lol:

Robcsi! Azért nincs tickerem, mert most nincs mit számolnom és visszaszámolnom! :(

Athiz! Várom Szili következő beszámolóját! :lol:
Egyébként kérdezdd már meg, hogy üzen-e nekünk valamit és azt írd már meg jó?

Sőt! Szirom! Miksa nem üzen nekünk valamit?

Mfpan???? Sonjus????
bettike
Eger

Sziasztokcsajszik! JAta Örülsz, mi, hogy megelőztél? azért mert ma nem mentem dolgozni, viszont még az uramnak dolga van így picit kiélhetem babanetes függőségem :lol: mit szólsz a gólyámhoz? :wink:

A 10 es tesztet leszavazták, mert túlérzékeny, de 25 ösből kaphatsz :wink:

egyébként ovus teszt is van 50 db os kiszerelésben kb6000 ft ért.aranyos kis bolt, Tündéri a hölgy, aki ott van. MEgmosolyogta, amikor mondtam neki, hogy pozitív HCg tesztekért jöttem :lol:

MElcsi én is ilyen babakocsit fodok venni.

GAby ++++++++++++++++++ NEhogy elégj :wink:
Vendég

BEttike, az e-mail cím miatt :lol: :lol: őt hozta be, és mivel még név és képzavarban vagyok, rákattintottam,
Jó fej a férjed, cserébe te is bejelölheted az enyémet :lol: :lol:

BEzzeg babanetesek közül nekem nagyon kevés ismerősöm van. engem senki senem akar brühühühühü.
Vendég

Jó reggelt!
megint nem müködött otthonról reggel a net, és úgy tűnik, tényleg a szolgáltató hibája (tegnap is kaptunk utólag levelet, hogy reggel szereltek vmit.) csak akkor miért fizetünk olyan sokat érte? :evil:

babancs: drukkolok nagyon++++

athiz: szépek a képek, tetszik a torta nagyon :D szép a pocid.

kata: sajnálom nagyon :cry: pedig olyan szép ajándék lett volna.

csikken: ne aggódj! biztosan terhes vagy!

coca: fejfájás simán lehet az időtől, nekem is már napok óta fájdogál. ma is esik az eső :evil:

melcsi: tetszik a babakocsi :D

áfi: drukk a zhhoz+++ tudsz már integrálni? :D

gaby: drukk+++ szép, szép az a görbe.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?