A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Mi mikor kerülünk sorra? :)

Kriszti! Én írjak bővebben??? :D:D:D A múltkor szerintem elég alaposan kiöntöttem a lelkem. :D:D:D Vagy mire vagy kíváncsi? :)

Andi!
Igen, megtaláltam. Tiszta lüke vagyok, a legkézenfekvőbb helyen nem kerestem. :D Csak sajna nem tudom betenni aláírásba. pedig azt szerettem volna. :)

meri

Na, csajok, akkor nekiállnék a honlap újraindításának. :D
Amit kérek a memeri@freemail.hu címre:

- rövid bemutatkozás (pl. korod, mivel foglalkozol, van-e már gyereked, mióta próbálkoztok, mi történt idáig, van-e valami spéci praktikád stb.);
- vonalzók (gyerek, ciklus, baba);
- előző görbék (ha van)

Kb. ennyi. De ha valami még eszetekbe jut, sikítsatok!

meri

Rögtön eszembe is jutott még valami: bármi info a naptárhoz (pl. gyerek szülinapja, vizygálatok, tesztnapok, bármi). :9 Köszi. :)

meri

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
nagyon teccik az új arculatod :lol: :lol: :lol: :lol:

andi,
egy angyal vagy,nagyon szépen köszönök mindent :wink:
Vendég

GIgi, örülök neki! :) Bár én még nem vagyok elégedett. :)

meri

Meri!

Most olvastam végig,amikor kiöntöötted a szived a Többieknek,Én nem rég jöttem át ide is ,jóval utánna :!: Az az ma :!:
Megsértődtél :cry: :cry: :!:
Vendég

Éééééén???? :D:D:D Én nem szoktam megsértődni! :D:D:D Vagy legalábbis nagyon súlyos dolognak kell történnie! :D:D:D Inkább te ne haragudj, én voltam figyelmetlen az utóbbi néhány napban, és nem fogtam föl, hogy te ma érkeztél! :D Bocsi! :D:D:D

meri

Na most van készen az új Meri-arculat. :D

Apropó: képeket is küldhettek a honlapra. Nem feltétlenül fotókra gondolok, bármi, ami valamiért hozzátok tartozik. :D

Köszike. :)

meri

Na jó éjszakát mindenkinek!
Apa vár. :oops:

meri

na végszóra, ma utolsónak:

TETSZIK AZ ÚJ MERI STYL. örülök, hogy segíthettem

Gigi: nincs mit, holnap jelentkezem.

jó éjszakát mindenkinek.

pusszantás:

Kép Kép Kép Kép
vedresandi

Jó reggelt kivánok Mindenkinek!

Felébredtem,itt vagyok!
Reméllem Felétek jobb idő van,nálunk megint esik az eső,lőttek a jó kedvemnek!
Már most nagyon nyügös vagyok!

Meri!Bocs,ha azt vesszük én is figyelmetlen voltam az előzményeket elolvashattam volna Mindenkiről mielőtt csatlakoztam hozzátok :!:
Reméllem többet nem hordul elő :lol: :!:
Vendég

hahó,
nekem sincs jó kedvem :( rossz éjszakánk volt,b megfázott,alig aludtunk :roll: és amúgy is.......... :twisted: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vendég

Szia Gigi!

Nálatok is ilyen idő van :cry: :!:
Engem nagyon letud hangolni,én aránylag jól aludtam,csak az a baj,hogy korán kelő,későn fekvő vagyok ez miatt rövid az éjszaka az alvásra,de mégjó,hogy itthon vagyok és lazithatok,mig a gyerekek nem jönnek haza,mert ha haza jönnek vége a nyugalomnak :lol: :!:
Meri és a többiek szerinted már nem irnak ide :?:
Akkor már csak Merinek a freemail cimre lehet irni :?:
Vendég

kriszti,
ja itt is kaka az idő :roll:
dehogynem írnak,miből gondolod hogy nem :shock: ?anna paramami most de majd jobb lesz,little el van tűnve de majd felbukkan újra,meri meg napközben dolgozik így csak este tud jönni.a többiek meg nem törzsgyökeres tagok,csak néha felbukkannak.........

ma megyek műkörmöshöz és nincs kedvem kimenni ebbe a sz@r időbe :evil:

na és akkor most jön paramamigigi :lol: :lol: :lol: :lol: most újból elzáródtak a petevezetékeim :roll:
Vendég

ááááááááááááááááá,szóval azt akartam írni hogy vándor pl csak egyszer írt meg vannak lányok akik átnéznek...........szóval félreérthető voltam..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gigi!

Nekem is bekellene menni a városközpontba,pl. postára,de ilyen "kaka" időben :lol: :!:
Gyógynövényesbe is kellene menni teáért,de még pizsibe vagyok :lol: :!:
Neked mikor "nem" kéne megjönni :?:
Nekem ápr. első hetében "nem " kellene :!:
No para,minden rendbe jön,én mondom,mikor folyton parázok :cry: :!:
Vendég

kriszti,
hát amikor én akarom akkor fog megjönni most :lol: :lol: :lol: :lol: de kb egy hét múlva :roll: én most szedem a duphastont is a closty mellé úgyhogy amíg azt szedem tuti nem jön meg :wink: kb jövö szerda könyékén hagyom abba :roll:
Vendég

Gigi!

Ha nekem most nem jön össze a baba egy jó darabig,talán ha jó értettem a dokimtól nekem i s a clostyt irja fel,de nem biztos bizok én a babában :!:
Még is mire számithatok ,ha szednem kellene :?:
Vendég

kriszti,
semmire,kb a ciklus 2 és 5.napja között kell elkezdened szedni,ez dokifüggő és a ciklus közepén uh.ennyi semmi bajod nem lesz tőle,nincs nagyon mellékhatása :wink:
Vendég

Gigi :!:

Most nagyon magam alatt vagyok,most hivott vissza a dokim,bemondtam neki a béta-hcg eredményem,amire azt mondta,"nem vagyok terhes" a prolaktinom az jó 250,4 :cry: :cry: :cry: :cry:
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek :?: Miért kell szedni a clostyt :?:
Nem vagyok szembesülve ezzel a témával,reméllem nem is kell :!:
Annyit észre veszek azért dokinélkül is magamon,mivel ha rövid is a ciklusom és 2-3 napokat vérzek van Pé-m,éppen most a napokban,a hőm is jó.36,9 37,1-körül ingadozik.
Azért apával folyamatosan rajta vagyunk az ügyön,biztos ami biztos :lol: :!:
Bizok benne azért,hogy áprilisban nem jön meg,ezét percenként főzőm a teát :!:
KITARTÁS MINDENKINEK :!:
Vendég

kriszti,
én meg most csináltam egy - tesztet :cry: :cry: :cry:
tudod
"minden ami véget ér,utat enged valami újnak"

a closty egy peteérést elősegítő és serkentő gyógyszer, a tüszőt turbózza fel.
Vendég

Gigi :!:

Van igazad :!:
Én nem tudom mi van velünk :?:
Mániákus tesztelő vagyok én is,a párom haragszik is érte :!:
Azt mondja,mit kell azt nézni mindig, :!:
Különben nem értem van két gyerekem,elég hamar össze jött ,ez a harmadik "kéreti" magát :!:
Az orvosom szerint félév,még nem nagy idő,de nekem igen :!:
Május 15-én töltöm a 39-et,azt a babát kiis kell hordani,40 elmullok,ha megszülöm :?:
Miért nem akartam én hamarabb,a második után egyáltalán nem akartam,most jött rám a babázás :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok Jányok!!!!

Beértem az irodába:)

Gigi: küldetés teljesítve :lol: :lol: :lol:
vedresandi

andi,
holnap meghálálom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: addig rágyúrok :wink:

kriszti,
az semit nem jelent hogy van már gyereked,nekem is és terhes is voltam 2X is és mégsem jön most :cry: és a fél év valóban csak lelkileg sok idő :roll:
Vendég

Gigi:

Szerintem se vészes az a fél év, tényleg csak lelkileg sok.

Amikor levették a spirálomat, megkérdezrem a dokim, mennyi idő sikertelenség után jöjjek és verjem az asztalát.Azt mondta 1 év.
vedresandi

Lelkileg rossz érzés :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Minden hónapban azzal szembesülni,hogy már megint nem jött össze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Komolyan,már gondolkodtam rajta elinditok egy új topicot :lol:
Talán 2008-ban már terhesek leszünk és szülni is fogunk :lol: :lol: :lol: :!:
Na jó csak vicceltem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó itt lenni,aranyosak és kedvesek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztem! Úgy néz ki, hogy sikerült végre felállnom a vetélést követően. Bár még néha-néha meginog a lábam, de már egyre ritkábban. Kicsit meglepődtem, mert erősebbnek tartottam mindig magam, és nem gondoltam, hogy egy ilyen esemény ennyire padlóra küld majd. Mindenbe belefogtam, össze-vissza kapkodtam, hogy magamhoz térjek, pedig csak egy nyugodt nap kellett, hogy átgondoljam az életemet. Na ez tegnap megtörtént. Bencét a párom reggel levitte anyuéknak, és csak este hozták haza, ő meg elment dolgozni. Nagyon jót tett ez a "szabadnap", és még a nap is sütött!

Kriszti! Üdvözöllek közöttünk! :lol:

Hú Meri! Alig ismertem Rád az új arculat miatt! Nagyot váltottál!!!!

Gigi! Vettél már 50 db-os HCG One Step tesztet? Ezt neked találták ki!

Anna! Ne parázz!!!! Minden rendben lesz!

Andi! Akkor holnap tesztelsz? Mennek a woodoo-k!!!!

Ki is van még? Ridi, Vándor ti merre vagytok?

Mentem pakolászni, mert tegnap semmire sem voltam hajlandó és most szalad egy kicsit a ház. Ki kell használnom, amíg Bence alszik, mert ha felkell semmit se enged elpakolni! :twisted:

Egyébként mi már csak max a mai napon "lövünk élesbe"! Ha nem jön így össze, akkor ugrott ez a hónapunk! Egyébként pont tegnap volt 3 éve, hogy a Bencét összehoztuk. :lol:
Vendég

SZIA ILDI!!!!

De jó hogy rendben vagy....ennek nagyon örülök.
Persze lassan megy, de mindenkinek idő kell mindenhez.Kinek több, illetve kevesebb.

Igen, elvben holnap kéne tesztelni, ha nem jön meg 7végén, de ma reggel első vizeletből negatív lett, mert nem bírtam ki.

A
Kép
mai hőm 37,2.Gondolom ennél már nem megy feljebb,mert az már LÁZ :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem egyébként nem hiszem, hogy ma lenne az utolsó napotok.Előfordulnak kóbor "koboldok" akik összetalálkozhatnak egymással :lol: :lol: :lol: Túlórázzatok kicsit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sose lehet tudni.
vedresandi

Andi! Ari vagy, de azért a mai az utolsó nap, mert nem szeretnék egy későbbi pé-ből terhes lenni, mert akkor nagyon kevés az esélyem, hogy még karácsony előtt megszüljek, és amint már írtam, én nem szeretném a karácsonyt kórházban tölteni.
Ha nem jön most előbb az a fránya pé, akkor a sors így akarta, és akkor a jövőhónapban ezerrel ráhajtunk a témára!

Negatív lett a teszt? Pedig a hőd az tök jó. Egyébként hol mértél ennyit, szájban vagy hüvelyben? Lehet, hogy még korai volt a tesz! :wink:
Vendég

Sziasztok! Én is itt agyok! Csak reggel eluldtunk, aztán reggeli, takarítás egy kis főzés, na meg visszaolvasás.

Little! De jó, hogy jobban vagy!!!
Mostmár újult erővel kezdhettek neki a babaprojekthez!!!
:lol: :lol:

Kép

Meri! Tök jó az új style! :wink: Jó ötlet a honlap. A régi bemutatkozás megvan még? Vagy újat kell írni?

Gigi! Te most terhességi tezstet vettél? Kicsit nem vagyok képben. Bocsi :oops: !

Andi! Mennek a drukkok ezerrel!!!+++++++++ Lehet, hogy hamar tezsteltél???!!!

Én most így állok:

Kép

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég

Csajszik!!!
Szerintem is hamar teszteltem.Ha most nem jön meg, még egy hét szerinte, és akkor
Kép
vedresandi

Sziasztok!
Ma már nekem sincs olyan jó kedvem. Ezt a pocsék időt! :evil:

Gigi!
Szegény beteg B. :( Szegény Gigi. :( Ja, és szegény elzáródott petevezetékek. :( Na jó, B-t igazán sajnálom. :D

Te Kriszti, honnan szedted, hogy most akkor már senki nem fog ideírni??? :D:D:D Egyébként attól, hogy a ciklus közepén még nem mutat semmit az a hcg-izé, attól még lehetsz terhes. :) Én ezt a méricskélést nem teljesen értem...

Érdekes ez a várakozás dolog. A legtöbb doki azt mondja, hogy persze elég egy év után vizsgálódni. Amiben van is valami, de mondjuk 30 fölött az ember már azért talán türelmetlenebb. :D Én dokinénim fél év után emberi szempontok alapján már vizsgál ezt-azt. :)

Ildi! De örülök, hogy újra köztünk van. :D Muszáj időt adni magunknak időnként, hogy feldolgozzuk az elmúlt időszakokat. Hiába gondoljuk sokszor, hogy erősek vagyunk, muszáj néha feltöltődnünk. :)

Andi!
Sajnálom a negatív tesztedet! :( (Jó, Gigi, a tiédet is, de az máááás. :D:D:D)

Krisz!
Jó kis görbe: volt pé.-d! :D Szeretnék nulláról indítani, úgyhogy írj új bemutatkozást, úgyis annyi minden történt velünk időközben. :)

Honlap: elfelejtettem mondani, hogy a vonalzóknak a html kódjait kérem. :)

meri

SZia ÚJ MERI!!!

Én adok Neked mindent a honlaphoz, de milyen cím alatt lesz megtaláható????

Amit még akartam Neked:
http://www.glitteryourway.com/

Ja, és a tesztem: sztem még korai vót. a hőm meg megy fel ezerrel.ma már 37,2 vót.

Kép

Kép
vedresandi

Köszönöm MERI a biztatást!
Reméllem jól vagy :?: :!:
Vendég

KépKépKépKép

meri

Dajó!

MEri ez melyik??????
vedresandi

Andi!
Ha régóta vannak tüneteid, szerintem a tesztnek már mutatnia kéne. De ne nekem legyen igazam! Drukkolok még!!! :) A honlap címe: www.babanet.mlap.hu
Most csak némi infó van fent. :)

Kriszti!
Nincs mit. :) Ez nem biztatás: így gondolom. Ez olyan, mintha tesztelnék a 14. napon, és az negatív lenne...

meri

Nagyon jó látom :lol: :lol: :!:
Bár csak én is igy éreznék :cry: :!:
Vendég

Meri!

MEgnéztem a címet...naon jó!!!!
vedresandi

Andi, ha kíváncsi vagy, pár percre visszaállítom majdnem eredeti formájába. Mert így azért igen kevés látszik belőle.

meri

jó, ha nem gond, szívesen megnézem :)
vedresandi

Andi, akkor van 10 perced! :D:D:D Na jó, szólj, ha kinézelődted magad. :D

meri

MERI!!!!!

EZ NAGYON ÉDES!!!!!!
Nekem tetszik!
vedresandi

Jelentem kinézelődtem magam:)
vedresandi

Örülök neki, Andi! :) Írtam neked. :)

meri

Mögkaptam...válaszoltam.
Elérsz MSN-en is.
vedresandi

Jelentem nem mosogattam! Elaludtam, úgyhogy nem csináltam semmit! :lol:

Meri! Ez az új arculat sokkal vidámabb mint ami eddig volt. Ez jelent valamit????

Gigi! Mi van ezzel a petevezetővel??????? Egyébként amikor Bence megfázik én Baby Luuf balzsammal szoktam este és reggel bekenni, és tök gyorsan átmegy rajta!

Kriszti! Ezeket a számokat én se nagyon értem! De azt tudom, hogy a hcg-t minden női szervezet máshogy termeli! Mondjuk azt nem látom, hogy hanyadik napon tartasz most, de nem elképzelhető, hogy terhes vagy, csak még nem lehet a hcg-t kimutatni!!??

Andi! Egyébként mensire utaló jeleid nincsenek?
Vendég

Ildi!

Nincsenek, hogy a fene enné meg.
Néha fájogat a hasam, többféle variációban, úgyhogy nem tudom.Illetve szokot 1vagy 2 nappal barnácska 1-2 pöttyel bejelentkezni, hogy hahó, jönni fogok, de még az sem volt. nagyon fáj a derekam, de egész nap ülök egy szar irodaszéken, elfárad a hátam.

Genetikai selejt vagyok :lol:
vedresandi

Szia Ildi!

A 12-ik napon tartok.
Vendég

Kriszti!

Akkor ott tartasz aholn én! De akkor szerintem korai lenne hcg-t kimutatni nem?????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?