Jó reggelt!
Athiz: jók a képek! De mekkora pocid van

(Az ugye Te vagy?)
Csikken: most már nyugi!!!

Egyértelműen terhes vagy! Az undorodás a kávétól az egyik legtutibb jel! Állítólag....
Kata: először nem is akartam hinni a szememnek, hogy 2.cn

gondoltam szólok is, hogy rossz a tickered...Sajnálom! Lehet, hogy az esküvő miatti hercehurca, izgalom miatt esélyesebb lesz a következő hónap!!
Katica: Te tényleg antialkoholista vagy? Mondjuk én sem vagyok egy nagy piás, mert nekem rögtön megárt

szerintem nálam már nyelés közben felszívódik az alkohol
Coca: az lett volna az igazi, ha a chilis vacsora ezekután még ki is jött volna belőled
Gaby: megint feljebb ugrott a hőd! Tök jó
Melcsi: nagyon szép a babakocsitok, jó strapabírónak néz ki!
Snufi: reggel szerintem fel kellene turbóznod a vérnyomásodat, meg kicsit több kávét, capuccinot inni napközben is...a második Bromot ugye lefekvés előtt veszed be? (akkor nem viseli meg annyira az embert...)
Áfi: szorítok a ZH-ra! Durva a cikk...Nem is értem, hogy a szülészeten mi az a műtét, ami halasztható?!
Macspacs: gratulálok a tüszőkhöz!!! Szuper a nyálkahártyád is!
Boniko: te egy tesztdíler vagy....ez legális?
Rólam: ma is szabin vagyok, hurrá!!!!! Tegnap jól sikerült a vacsi, bár nem jó helyre foglalták le az asztalt (dohányzóba), de sikerült átpakolni minket nemdohányzóba...ez a vége, ha én is résztveszek az asztalfoglalásban...múltkor teljesen egyedül csináltam, na, nem is volt asztalunk...
LÁnyok, ha lesz felesleges teszt, akkor én is beszállok!