A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó! Nagyon szívesen festenék bárkinek bármit a pólókra. De pont azért ajánlottam ezt a technikát, mert nehéz elrontani. Fogsz egy sablont (pl. letöltesz a netről), raksz rá egy átlátszó mappát, körberajzolod, kiszínezed, megvárod, hogy megszáradjon, és felvasalod. Vagy, nagyobbacska gyerekekkel megcsináltatod, ők még nincsenek befrusztrálva a sok rajzórától...

Enikő! Kuki? Hű, de fura lehet!

Times! Tényleg nagyon figyeljetek Gergőre. Legyenek neki ceremóniái stb. Uff, a piszológus :D
Vendég

Times: ezen az elkötősdin már én is agyaltam. Én úgy tudom, ha már van 3gyereked simán megcsinálják!Szerintem a dokidat kérdezd meg.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

times: én úgy hallottam, hogy gyerekszámhoz ÉS korhoz van kötve.. legalábbis volt egy 4gyerekes ismerősőm, és ki volt akadva, hogy nem engedélyezték neki, mert nem múlt el Xéves... hiába volt már 4gyereke, ráadásul nála még vmi egészségügyi indok is volt.. :roll: (nem szedhetett fogamzásgátlót, spirál mellett eset teherbe...stb)

KépKépKép
mütyürke

Times, és a papánál ezt nem lehet megoldani? Nem tudom, itt Magyarországon hogy megy, unokatesóm Amerikában él, és ott az volt a természetes, hoyg őt köttették el, nem a feleségét. És az vissza is csinálható.

Kép
nenoke

Azt nekem is több anyuka mondta, hogy nagyon bejött, ha az új gyerek valami igazán vonzó ajándékeot hozott a nagyobbnak. Pénz, pénz, de sokat lendít a kezdeti nehézségeken!

Elköttetés nekem furi. Valahogy az motoszkál bennem, hogy mi van, ha meggondolod magad. Kicsit olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint a tetoválással: most így gondolom, de ki tudja, mennyire fogok megváltozni 10 év alatt.... (félreértés ne essék: ÉN nem szeretném, de teljesen elfogadom, ha valaki ilyen biztos magában!!!)
Vendég

Csajok! Segíccség. Dologidő van, nincs időm visszakeresni.
Ezért kérlek szépen, hogy annak a bp-i csajszinak adjátok meg még eccer a webes elérhetőségét, mett kedden szeretnék nála vásárolni. Ha jól emléxem ott tel szám és emilcím is vót, meg még 1x szeretném majd a 7végen átrágni, hogy mik is a tecc cuccok azon az oldalon.
Köszíííííííííí

Kép
kissmanó

Blöffből rámentem a 149-es oldalra, s há nem épp azon vót.
Tehát az előző kérésem stornó.

Kép
kissmanó

Kis Picurkám már vagy 5 perce csuklik...
molkata

Az milyen, amikor csuklik?

Kép
nenoke

Kisebbek a mozgások a rúgásoknál és egyenletesek. De már abbahagyta, most focizik a majdnem gyomrom magasságában... :D
molkata

nenoke: pont ugyan olyan, mint amikor te csuklasz, csak vki más csinálja helyetted.. és csak a hasadban érzed :D :D :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

Bori: Tudom mire gondolsz. Én is ezen rágódom, de azt hiszem akármilyen nehéz is muszáj lesz meglépnem nekem is! 4gyerekből 3véletlen :roll: Spirált nem bírja a szervezetem, kidobja, a fogogátló hosszú távon gondokat okoz, gumi apa részéről kilőve, tehát muszáj valami és olyan ami biztos! Ha rajtam múlna nem bánnám, ha egy egész focicsapatnyi gyerek lenne itt, dehát fel is kell őket nevelni, nem csak úgy szülni a nagyvilágba :lol: Ha a nyakamba szakadna a lottó5-ös nem tenném mag, de így :cry:

Az enyém babó még mindig elég lent mocorog. Vajon miért?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Köszike a tanácsokat!

Sajnos ez a legnagyobb gondom, hogy nem vagyok bizti magamban, vagyis nem tudom, igazándiból mióta az ember lánya agyalhat e témán, hogy hány gyerkőcöt szeretne majd, én mindig is kettőre vágytam, úgy gondoltam, hogy egy gyerek nem gyerek, kell neki a tesó, aztán ketten, vagyis szülőkkel együtt négyen szuperül elleszünk, lakásunk is 3 szobás, hogy külön legyen mindegyik lurkónak, nekem viszont most egy kicsit soknak tűnik a három, hogy lehet annyit szeretni, játszani, nevelni... Azt hiszem nekem most vannak ezek a para napok, bocsi nézzétek el nekem, remélem hamar elmúlik majd.

Ajándék a nagytesónak, igen nálunk is lesz!!!

Kép
Kép
times

Kismmanó, nincs képünk, de majd készítek, ha megjön a férjem.
Chicco márkájú, a sima hordozóhoz képest sokkal nehezebb, leginkább annak jó, aki állandóra beköti a kocsiba. (mi kb. kéthavonta egyszer használjuk, mivel nincs kocsink).

Esztora, jó neked, én rühellem a szoptatós párnát :shock: . Aludni sosem tudtam vele, ráadásul zizegnek benne a golyók, szoptatni sem volt kényelmes. Haza is küldtem anyukámékhoz, otthon lapít az ágyneműtartóban. Szóval azon kevés dolgok egyike, ami kidobott pénz volt. (a másik a habtapi).
Alvásra "műpasit" használtam, most is azt fogok majd, ha már kell: ez csak egy sima vékony paplan, felcsavarva, mint a palacsinta, kissé laposabbra hagyva.

Times, Fiat multipla? :wink:
Egy 3 gyerekes (4éves a legnagyob, 14 hónapos a legkisebb) ismerős családnak az van, náluk elfér hátul a 3 kisülés.

Elköttetést régebben 35 éves korhoz ÉS 3 gyerekhez kötötték, talán most változott, nincs feltétele, 18 éves kor fölött bárki bármikor... azt hiszem, kb egy éve volt is valami botrány ebből.

KépKépKépKépKép
uxi

Mütyürke: Ezeket a szuperjó tricikliket Ti áruljátok???
Ez mennyibe kerül?
http://www.radioflyer.hu/trikes/trikes_53.html

Köszi :)
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

uxi: a multipla a kedvenc autóm :D :D :D pont azért, ahogy kinéz! :lol: :lol:
megjegyzem nekem ffocusom van és abban sem fér el hátul 3ülés.. :? :roll:
a férjem vw sharannal jár(7személyes), az kényelmes.. abban elférünk mindannyian :P

úúúú...kérdés: fáj még vkinek a bordája(melle)alatt?? folyamatosan olyan érzés, mintha nagyon durván megütöttem volna... :( lehet, hogy a rekeszizmaim nyomodnak a bordáimnak, mert már nincs hely? nekem mér teljesen mell alól dudorodik a hasam és tök kemény a felső rész... :roll:

KépKépKép
mütyürke

cenikő: igen mi :lol: :lol: azaz mi vagyunk a kelet-eu képviselet :)
igazából forgalmazókon keresztül áruljuk, de természetesen kedves ismerősöknek privát is adunk el.. :D:D

írok priviben árakat...

KépKépKép
mütyürke

mütyürke: nekem nem fáj mell alatt, pedig nekem is ott kezdődik a domborulat.

brigi: engem még mindig rugdos néha lent a gyerek, pedig már 27 hetesek vagyunk.

times: ez a lesz-e elég szeretet kérdés sztem olyasmi lehet, mint nekünk elsőbabásoknak van. nagyon furcsa látni a nőket, hogy hogy odavannak a gyerekükért.... vajon én is így fogom szeretni? és ha nem lesz szimpi? stb. sztem ez kisebb-nagyobb mértékben mindenkinél van, és neked most azért erősödött meg, mert az egyszerre érkező két kölök ugyanolyan ismeretlen, mint nekem az egy.
de szerencsére a természet megoldja helyettünk, és lila fátyolt borít agyunkra, amin a 3-4. hónap utántól 70 évig képtelenség átlátni.... 8)

annyira megszoktam a hasam, hogy néha kezdem kicsinek látni, vagy mintha eltűnt volna... ilyenkor persze jól megijedek, hogy hovatűnt Tökfej. de aztán jön egy rúgás lentre, és megint azt várom, hogy nyugi legyen...
Vendég

Ez a szeretet kérdés érdekes.

Nekem mindig úgy mesélték, ahogy megszülöm majd, egyből szeretni fogom, stb.
Hát, nem úgy lett. Kellett hozzá egy kis idő. Persze az eszemmel tudtam, hogy ő a gyerekem és szeretem, de sokszor mérges voltam rá, főleg éjjel, mikor nem hagyott aludni, meg amikor fájt a szopi, akkor nem igazán éreztem szeretetet, legszívesebben visszadugtam volna oda, ahonnan jött... :oops:

Nem is tudom, mikor jött meg az "anyatigris" érzés, de kellett úgy 2-3 hét. Talán addigra kicsit jobban megismerkedtünk.
Hiába éreztem, hogy "ismerem"már mint magzatot, de mint babát újra meg kellett ismerni és szeretni.

Most én is ezen izgulok, milyen lesz a másodikkal.

KépKépKépKépKép
uxi

Mütyürke annyira jók ezek a triciklik!(őszinte leszek 2 dolgot nem veszünk és fogadunk el majd:műanyagmotor,bébikomp)
már elmélkedtem rajt lehet-e még ezeket az igazi kisgyerek járgányokat (ami anno nekünk is volt)kapni.

nekem mondta 4d-n a doki hogy mélyen fekszik Lurkónk de ebből semmi gondja nincs.lehet Brigi nálad is ez van.
szerdai uh-n már igencsak a köldököm felé nézegette dokibácsi.

Szivvi,Rózsa merre vagytok???

Bridzsi

Kép
esztora

Csá Csajszikáim!

Túl vagyok a vizsgámon, jól drukkoltatok, 4 tantárgyból összesítve 3-ast kaptam!!! juhhíííí

És az egész vizsgabizottság nagyon rendes volt, hogy kismami vagyok. Előrevettek, vizet hoztak, stb. Szóval ez tök jó volt. Hazafelé meg egy nő átadta a helyét a villamoson. Szupi érzés volt.
Kovács Pötty kitűnően érzi magát....annyit rugdos, és olyan jóóóó :D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Enikő! Gratula a kukishoz! Te mész 4D-s ultrahangra? Hallottál vmit a klinikai 4D-s.ről itt Szegeden?

Mütyürke! Nekem is szokott fájni a bordám, mindig olyan érzésem van mintha izomlázam volna, vagy beütöttem volna vhová, de egy pár nap alatt elmúlik.

Bigi! Nekem is lent rúgdos általában, néha egy kicsit feljebb jön, azután visszamegy. :lol:

Kissmanó! A béres magneB6-t (250mg-os) 870 Ft-ért vettem tegnap (30 szemes)

Tegnap voltam védőnéninél, meghallgattuk a szívét. Rajtam gyakorolt egy csaj aki májusban vizsgázik, de nem találta a szívhangot, majd a védőnőm megmutatta neki, hogy hol van, szegény kiscsaj meg csak irult-pirult, eléggé zavarban volt sajnáltam egy kicsit.

Kép Kép
emi_25

esztora: örülök, hogy tetszik, minket is az motivált anno, hogy a kismotor és taxi társainak legyen igényes alternatívája... meghát a mi gyerekeink is inkább ilyeneken nőjenek fel... :)
versenyezni persze nem lehet velük, mert az árfekvés nyilván nem ugyan az, viszont időtálló darabokról van szó :wink: ...és ami még klassz, hogy 6hótól-1,5éves korosztálynak az úgynevezett kompon kívül nem nagyon látni helyváltoztatásra alkalmas járművet. ebben a márkában ilyeneket is találsz :P

emi25: csak nálam ez nem napok, hanem órák kérdése... fáj, elmúlik, fáj, elmúlik.. és ez igy megy egy hete már...

jahhh... és ma én is felfedzetem a kötözött sonka boka effektust mikor levettem a zoknim... :(
és hol van még a jó idő, nyár... hogy fogok kinézni? :roll: remélem azért a vietnami papucsba belefog férni a lábam... :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Zsuzsi
Gratula!!!!

Kép
Kép
times

Mütyürke én beleszerettem 1-2 modellbe annyira jók.bocsánat de hiába probálom nem megy a kisbetű.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Írd be, és mikor készen vagy vele, akkor jelöld ki a kisbetűsnek szánt részt, majd amikor kék, gördítsd le a kicsi betűméretet. Elé-mögé ki kell hogy írja, hogy "size".

Ma megbízható forrásnál rákérdeztem, hogy mennyibe került a Telki magánban szülni: 600e ft, teljes (és minőségi!) ellátással. Terhesgondozás 12e alkalmanként. Simán volt hely, nem kellett várakozni, reménykedni.
(csak egyszer beszélgettünk róla, gondoltam megkérdezem azt, akinek a tesója 6 hónapja ott szült!)
Vendég

Üdv!

Lányok, nektek nem jöttek ki visszerek? Nekem a térdem oldalán és hátulján egyre több ven :cry:

A gyakorló kismamák használtak ún. szoptatós széket? Milyen?

Sziasztok!

Ná, én még nem vettem észre magamon. A visszér, miben különbözik a simától?

Ma nem leszek, mert tesóm férjhez megy, ma lesz a polgárijuk!!!!

Azért majd az ünnepelős ruciban dobok egy képet, mert Pocakmanó megint nőtt!

Mindenkinek Kellemes Hétvégét kívánunk!!!

Zsú és Marci

kispiskóta

Sziasztok!

Köszi Bori.kiprobálom.

rekordott döntöttem 1/4 9-ig aludtam,éljen a sz.párna!

Mütyürke :leendő apuka is teljesen oda van a járgányokért.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt mindenkinek!

Ez off lesz...

Most olvastam a hírt, hogy tegnap elhunyt Kaszás Attila! Nyugodjék békében! :cry:

Fényév távolság

Lehet számtalan hely, ami szebb és jobb a mi földünknél.
Lehet létezik Ő is, aki többre képes az embernél.
Egyszer ismeretlen távolba vágyom. Máskor megriaszt egy álom,
hogy a csend, hogy a hang, hogy a fény, hogy a tűz
már nem vigyáz egy csepnyi földre, s el kell mennünk mindörökre.

refr.:Fényévtávolság. Csak hallgatom. Csak bámulom.
Zengő fényország. Hogy láss csodát egy életen át.
Nézem tisztaságát, mégsem értem.
Hallom hangjait, de el nem érem.
Ott a tenger, itt az én hajóm.

Hát itt ez a hely, amit sokszor boldogan elhagynék.
És itt ez az élet, amit sokszor nem nagyon értünk még
Néha könnyebb lenne elmenekülni, tiszta fénybe merülni,
de a jel, ami szól, de a hang, ami hív,
még nem mond semmit meddik élek, s lesz- e út, hogy vissza térjek.

refr.:Fényévtávolság. Csak hallgatom. Csak bámulom.
Zengő fényország. Hogy láss csodát egy életen át.
Nézem tisztaságát, mégsem értem.
Hallom hangjait, de el nem érem.
Ott a tenger, itt az én hajóm.

Nekem itt van dolgom. Nekem itt vannak álmaim.

(A Padlás)

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Zsuzsi: Én is olvastam. :cry: A Padlásban láttam Őt én is, nem egyszer. Rádi szerepében nagyon nagyot alakitott!

Nyugodjék Békében! :cry: :cry:
Vendég

"Édes barátaim, olyan ez éppen,
mint az az ember ottan a mesében.
Az élet egyszer csak őrája gondolt,
mi meg mesélni kezdtünk róla: "Hol volt...",
majd rázuhant a mázsás, szörnyü mennybolt,
s mi ezt meséljük róla sírva: "Nem volt... "
Úgy fekszik ő, ki küzdve tört a jobbra,
mint önmagának dermedt-néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt a világon egyszer."

/Kosztolányi: Halotti beszéd
Vendég

Valahol a fényeken túl, ami szép volt s elmúlt újra vár. Valahol az árnyakon túl újra befogad egy távoli táj. Ahol Ő, aki elment már kézen fog majd újra. Oda érsz hol eleven a múlt, mikor elindulsz a végtelen útra. S az elveszett játékok életre kellnek és körbe kigyúlnak a fények. Ó, régen várnak ránk az örökre szépek. Nincs még rá szó, milyen az a múlt bolygó.

Valahol az alkonyon túl, hova annyi fénylő csillag hullt, valahol az álmon is túl már a harag is a múltba simult. És távol a vonzástól még nyilik másik távlat. Az a hely mit nem hagy el a fény, soha nem üzen a földi világnak. S az elégett mécsesek újra kigyúlnak és össze simulnak az évek. Ó, ott ébrednek Ők, az Örökre szépek. Új ország vár, vissza sosem enged már.

Ott van a múltunk egy távoli tájon s az elveszett éveket el lehet érni újra. Nem süllyed el semmi ha nem felejtik el, ott élnek az emlékek még valahol.

Hol az elégett mécsesek újra kigyulnak és megállnak végre az évek. A fényeken. Ott ébrednek Ők, az örökre szépek. Új bolygó vár, egy földön túli világ. Másik békés táj.

Dés-Presser-Sztevanovity: A Padlás (Örökre szépek)
Vendég

esztora: írj nyugodtan priviben, ha érdekel vmi... hamarosan feltöltjük a 2007-es újdonságokkal is.. :)

bori: telkivel kapcsolatban csak annyit, hogy szuper valóban, nekem is szült ott 4-5éve ismerősöm... DE azt tudnia kel mindenkinek (erről tájékoztatnak is), ha bármi komplikáció lép fel, nincsenek felkészülve életmentő ill. intenzív ellátásra... sem rád, sem a babára nézve.. tehát azonnal mentőbe pakolnak és visznek a legközelebbi kórházba... :? :roll: na most, hogy az a nap mely szakában történik, milyen a forgalom..., mennyi idő alatt ér át... hát, nem tudom. ezen a ponton számomra egyenértékű az otthonszüléssel, azért meg nem fizetsz 600eft-t.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

jah... és hát kaszás attila.... :cry: :cry: :cry:
azt hiszem tavaly született gyereke... :( :(

KépKépKép
mütyürke

Hahó! Látom elvagytok egyfele. Most gondoljatok szebbekre.

Kérdés: hallott már valaki a "varázslatos iskolabusz"-ról? Pozitív válasz esetében kérnék róla valami beszámolót.
Nálunk a kisebb csemete néha teljesen rajzfilmfüggő, a bünti is néha már ennek a megvonásában nyílvánul meg. Persze azért ha ő ezért esdekel, akkor beleegyezés van (ha nem lehet mással kiváltani alku formátumban), de mérték is van szabva. Eleinte tök hiszti folyt a mérték miatt, de belátta, hogy a szigor ellen nem tud tenni.
Most inkább valami hasznosabbat pakolnék nekik, ezért is a fenti kérdés.
Meg apjuk már kitalálta, hogy német rajzfilmeket teszünk, akkor legalább tanul is valamit a törpe. Igaz, nővére a Noddy kalandjait már néha cseh nyelven kéri, na ebbe valahogy nem igazán egyeztem bele (vagy rosszul tettem? - véleményt kérek).

Nem tom mi lóg a levegőben, de tök álmos vagyok. Tegnapi uszoda után kisebb lányommal egyetemben csak úgy zuhantunk az ágyiba. Pár éjszakai kitérő után, reggel 1/2 9-ig nyomtam az alvást, aztán de. még 2 órát rátettem. Akkor is a telefon költött fel.

Ja, valaki asszem megjegyezte, hogy izomgörcs Ca hiány miatt áll fenn. Na ezt 2 terhesség mellett én is így tudtam. DE az ember holtig tanul, hisz a második meg a mostani pocakosságom alatt a Ca szintem normális értéket mutat (Mg nem tom nézik-e, na ezt minnyá menyek s lefülelem a mostani leleten), míg görcsök az izmaimban tuti vannak. S a Mg hiányról pedig pint azt olvastam, hogy olyan tüneteket produkál mint ami nékem jelenleg van.

Gyerekszáj (megfejtés későbbiekben) : "Anya, ez a bingó leesett az esernyőről". Tippeket ide fogadunk a kiadóba.

Kép
kissmanó

sziasztok csajok!

bocs a betolakodásért,de igértem,hogy adok hírt magamról!
köszönjük ,jól vagyunk.pénteken voltunk uh-on.53mm-esek vagyunk,tarkóredönk:1,8mm és ficánkolunk!én imádom.holnap leállítják a gyógyszerezést.már nagyon vártam ezt a 12. hetet.az orvosom szerint,már nem lesz gond!annyira boldogok vagyunk!eddig nagyon nem is mondtuk senkinek,de most már nem titok és ez is nagyon jó érzés!mindenkinek mondani,hogy itt van és ,hogy túl vagyunk azon a bizonyos kritikus idöszakon.
látom nálatok már megy a mocorgás és focizás a pociban.nagyon jó lehet.szoktalak titeket olvasgatni!puszilok mindenkit és további szép pocakoskodást kívánok!

moniá

moniá de jó, hogy minden rendben van veletek! már mindenki nagyon izgult értetek, hogy nincs-e vmi baj... :roll:
de hál' istennek nincs! :D

kismanó: én néha szoktam nézni a csajokkal a meséket és azt kell hogy mondjam, ez varázsaltos iskolabusz az értelmesebbek közé tartozik. érdekesen és jópofán mutatja be, magyarázza a fizikai, kémia, biológiai folyamatokat, mely körülölelik mindennapjainkat... :)

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Ma voltunk 4D uh-n a Praxisban. Emma, köszi a tippet, Tőled kaptam Hajdu Kriszta nevét, nagyon rendes volt, végig mondta, hogy mit látunk. Kaptunk egy 16 perces videót DVD-n, és 4 kinyomtatott képet. Ismét megerősítette, hogy fütyis. Kép Majd rakok fel képet is, ha hozzájutok.

Viszont: ki tudja, mi az a MAD és az FTA??? Kép Sehol nem találom a neten.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

tegnap megmértem magam és kiakadt a mérleg,ordítottam anyunak hogy meddig van hitelesitve szerencsére 150 kg.annyi meg csak nem vagyok :lol:
aztán kiderült +2 kg-nál járok.ezt 5 hét alatt sikerült felszedni.
Babdorka örülök hogy minden rendben.

végre süt a nap!
Mütyürke ha nem is most de tuti hogy érdekel minket ez a tipus.Anyunak is mutattam neki is nagyon tetszik.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!

Moniá: Örülök, hogy Csodababával minden oké! Aggódtunk értetek!

Dorka: Cukker a bébi, mi? Mi csak kedden megyünk az Istenhegyire, mert a Praxist egyáltalán nem tudtam elérni, de Hajdú Kriszta ott is van :D bár mi nem hozzá megyünk....
Mindjárt megnézem, hátha nekem valahol megvan ez a MAD és FTA...

Kép
zsuzsi**

Csajok, mi eddig nem gondolkodtunk abban, hogy valamit használtan vegyünk, de most úgy döntöttünk, hogy babakocsit és kiságyat így veszünk, annyira jókat találtam, és sokkal olcsóbban kijövünk...
Mondjuk most csak nézelődünk, mert később vásárolunk...

Kép
zsuzsi**

Dorka
Jó, hogy voltatok láthatáson! Örülök, hogy minden rendben!
Esztora
Írtam privit, átment?

Mary
Jól vagytok, minden rendben? Remélem ott nem rengett a föld!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi még nem jött át.figyelem majd.minden ok?örülök hogy jöttél .

Zsuzsi nekünk a kocsi és a kiságy is használt.kocsit kimostam és nagyon szép(nem volt koszos de mindenképp kimostam volna)
kiságy is nagyon jó állapotban van egyedüli sérülés a fejtámlánál szerintünk vagy a baldachin tartó vagy valami nyoma látszik.
tömör fa ,átalakítható heverőnek és 19900 ft volt.(baráti áron amúgy is csak 24900)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Igazából miattad döntöttünk így! Nagyon szép volt az a kiságy, amit megmutattál itt... Tényleg nagyon jókat lehet találni, de mi még picit várunk a vásárlással... Bár én már nagyon szeretnék venni, venni, venni!!! :lol:

Kép
zsuzsi**

Persze megértem,itt nálunk kevés a lehetőség.így egyből lecsaptunk rá.meg hát én igen peches vagyok ezen a téren tuti semmi nem lenne ha keresnénk.

Szivvi még mindig nem ért ide.küldheted e-mailben is velvet76@freemail.hu -ra

Bridzsi

Kép
esztora

Ezt találtam a kórházkérdéssel kapcs.ban.eü.miniszter nyilatkozta a szombati blikkben:"Ha beutaló nélkül megy az általa válsztott intézménybe,akkor a kezelés 3O%,max.1OO ezer forintot kell kifizetni."
Remélem ezt már nem fogják változtatni.
pillangó7

Sziasztok!

Ági, nekem visszér szerencsére még nem jött ki, de tegnap este, zuhanyzás közben vettem észre, hogy a jobb lábfejemen egy ér nagyon kidudorodott, de csak kb. 1cm részen! Ez mi???? Eléggé kijött, de el is múlt, lehet a napi megerőltetés miatt?

Moniá óriási gratu! Ez szuper!!!!!!

SOS! Adjatok valami jó alvási tippet, mert a végére belehalok az alváshiányba!!!! 
A hasammal nincs gond, kispárna alá és máris kényelmes néki, de a forgóim, az oldalam, a fenekem! Alig tudok járni, mozogni, olyan izomlázzal-fájással kelek és tart egész nap! Olyan mintha maratoni edzéseken lettem volna!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi nekem ahogy irtam már a szopipárna vált be méghozzá ha fogamzás topicba átmész és ott a2006 aug babaprojeckt indul 126.oldalán van egy kép (nem tudom ide átteni :roll: ) hogy hogy jó aludni rajt.én mondjuk az egyik felét a két térdem közé teszem.azóta nincsenek ilyen panaszaim.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Esztora, mi bajod a kismotorral?
Egy egy - másfél éves gyerek még nem tud hajtani egy kisbiciklit, viszont a kismotort nagyon kedvelik.

Kikerülni meg őúgysem lehet, mert a játszóterezés arról szól, hogy levisszük a kölköket, azok meg egymás játékaival/kismotorjával/bébitaxijával/kisbabakocsijával játszanak. A sajátjuk sosem jó, ha ott van másé is :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?