A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie!
minkalap: aztat mért nem az ikejában vettétek?
zuzmo1

ded az ölemben, azért gépelek mindent félre :oops: :roll:
zuzmo1

Rylie!
Indi szekrénye: egyik hsz-ében írta, higy itt, és ez kék batűvel volt. Én meg gondoltam egyet és ráklikkeltem és lőn szekrény :lol: Indi egy nagy guru :lol: :lol: :lol:

Kata!
gyönyörű :D És gratula a 10 hónaphoz! oltásos privit nekem is írnál??????

Szrek!
nekünk nem lett semmi gond a 15 hós után!
Gyógyuljon meg gyorsan a kismanó!+++++++++++++
zuzmo1

Sziasztok :)

Zsanci,
A Vastagné, az Éva! :) És az én ügyeletes szülésznőm volt. Most erősen gondolkodom, hogy Ő legyen a választottam, mert ügyeletesként is írtó rendes volt. Nagyon jó "támaszom" volt személyében ;)

Macsek!
egyetértek Ancsival :roll: . Szerintem a foga.... Orsi akkor sírt és nyugtalanúl aludt, amikor jöttek a szemfogai :roll: . Miután kijöttek, elmúlt az éjszakai hiszti/kelés/nyugtalanság. Hiszen egy felnőttnek is éjjel fáj a legjobban a foga. Ja, és a nappalokkal nekünk sem volt semmi gondunk :roll:

Ancsi,
dárágájá! Lencsének +++++. Az ágyat a babacenterben vettük, ezt itt http://www.babacenter.hu/kep/na.jpg Van nagyon jó kis szines ágyuk is (a honlapon megtalálod), csak k....a drága :(
De ez az ágy tök jó stabil!!! Nem ilyen piszka-lábakon álló valami ;). Először flexát néztünk, de gyorsan letettünk róla az ára miatt :? És még az a jó ebben az emeletes ágyban, hogy remdelésre kicsit magasabbra kértük, hogy egy felnőtt ne görnyedve üljön az alsó ágyon. Szóval, nekünk bejött ;) Ráadásúl O. is imádja! Mihamarabb vegyetek Lencsének ifj. ágyat!! :wink: Biztos szeretni fogja :)
Táblicskaügyileg este megint írok pü-t. Nem értem miért nem ment el :evil: Most megyünk anyósékhoz, ezért halasztom el az irományomat.

Indi,
jó a szekrényke :) Mi is vatyerázgatunk ;) Csomó jó dolgot lehet ott beszerezni. Legutóbb ezt vettük http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=20581150

Rylie,
most szükséges az antibigyó, sajnos. És tetszik,vagy nem, be kell adni, mert az a legfontosabb, hogy a kiscsajod egészséges legyen!
;)

Ja, Ancsi
Olyan kíváncsi lennék mit csinálnának a lánykáink együtt, mert az én csajom is dumálgat ezerrel, meg imádja a gyerekeket ;) Lehet, hogy ölelkeznének egy darabig :lol: :lol: :lol: . Ma voltunk zeneterápián és ott is "kiszúrt" a csajom magának egy kisfiút, aki hagyta magát szeretgetni.

Na, most már tényleg húzok, mert lányom kezd álmos lenni és jó lenne, ha anyóséknál aludna, nem pedig a kocsiban....

Jube,
üdv.itt :) Én is Faludis vagyok. Magánba tutimegadja a mobilszámát. Nekem megadta ;). Ha kíváncsi vagy a paramétereire, írj ;)

Na L

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
ez a 15 ezer fofint/ négyzetméteres munkalap tényleg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mása
szmagdi

[quote="votiv"]. írta:votiv csak most úgy érzem, hogy nincs meg bennem az az erő, amit BS mondott, hogy TUDOM, hogy minden segítség nélkül is világra tudom hozni a gyermekem, és ez elég bátorsággal töltsön el ahhoz, hogy ki tudjam zárni a külvilágot és mondjuk minden zavaró, fájásleállító, erőelszívó és egyéb körülményt... dehát ebben az előző szülésem épp úgy benne van, mint az újkeletű félelmeim... próbálok nem elvárásokat állítani se a szüléssel, sem pedig magammal szemben, nehogy emiatt (is) görcsöljek.

ez az erő AKKOR és OTT elő fog jönni!!!!!!! BS nekem mindig azt mondta, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy mi lesz, hanem azzal, hogy most mi van. Majd ráérsz akkor ezzel foglalkozni. Hidd el!!!!!!!! Nekem 2 és fél nap vajúdás után is megvolt ez az erő! Azt nem mondom, hogy nem akartam közben feladni vagy 100x! De azért lesz ott Apafej, hogy ezeken átsegítsen! Szerintem nem lehet előre készülni a szülésre, mert úgy, hogy nincs éppen abban a szituban az ember, nem is tudja elképzelni! És amíg a kötelező NST-ét megcsinálják as szülőszobán, addigra az antibigyó is lefolyik! Én egyik szülésemnél sem emlékszem a branülre, pedig volt!
Nekem csak azért lehetett szép élmény a 2. szülésem, mert már szültem előtte, és tudtam, hogy mire számíthatok. Nem volt csalódás. Ha ez lett volna az első, tuti eret vágok magamon :oops: :lol: Nálad is így lesz!!!! Pihenj sokat, menj masszázsra, élvezd ki Istivel az utolsó kettesben töltött napokat, és ha beindulnak a dolgok, minden oké lesz! :D
hú, ezt akár priviben is írhattam volna :oops: :)
zuzmo1

Móni!
Állandóan magam előtt látlak(bár még sose láttalak :wink: ), ahogy a kapualjban szoptatsz. Peti mit csinált közben????????
éjszakák miatt úgy sajnállak, annyira átérzem!

Macs!
tuti fogak:( B is csinált ilyeneket
zuzmo1

Zuzi!
nagyon sok fajta gránit van, és más az áruk. mi csak ráadásul 2 cm vastagot kérdeztünk!

Mása!
ne is csodálkozz az ilyen árakon, elég általános. tök csórónak érzem magam az ilyen helyeken.
az ágy tetszik, de valahogy alacsonyabbat akartam, hogyha elbucskázik róla, akkor se... habár 1 emelet, az 1 emelet
ancsipancsi

Ansci!
Ez 3 centis volt, és abból, ami az ő pultjuk, mert szerintük az "örökéletű". Csak kérdem én, minek nekem örökéletű pult, amikor a legszerencsésebb esetben is csak max 40-50 évem van hátra :mrgreen:
zuzmo1

Jube,
akkor a Faludi mégsem neked való doki, mert ő pont ilyen poénokat tud ellőni... :lol:

Johi,
ha Jube azt mondta,h a dokija nem szereti a homeót, akkor biztos nem a te dokid volt!!!! :lol:

Zuz,
szóval én lehet, h eret vágok magamon??? mert nekem egyik szülésem sem volt maratoni nyomor... :lol:
csak két igengyors/erős intercity...
ha most 3 napon keresztül vonaglani fogok, akkor már második nap eret harapok, ez tuti... :wink:
de vhogy úgy érzem, ez is elég gyors lesz...ki tudja, lehet,h ez is hozzáállás kérdése????????????, :roll:
én pl, a 9. hónapban sosem éreztem azt, h BÁÁÁÁÁRCSAK ÖRÖKKÉ TARTANA, hogy én és a pocaklakó még együtt ,és trállálá trállálá, hanem a 9. hónapban mindig azt éreztem,h MIKOR FOG MÁRVÉGRE MEGSZÜLETNI, mikor fogok tudni megint emberként funkcionálni????

egyébként tegnap kicsit megijdtem, mert elgondoltam,h pár hónap múlva megint alig lesz időm a srácaimra, és szegény Igi...vele most olyan jókat bújunk meg alszunk, ha ennek vki miatt vége lesz, azt nagyon nem akarom majd...
és ez volt a Bvel is, és hiába próbáltam meg mindent, h minden maradjon úgy, mint régen,hát az kérem nem megy... :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Intercity :lol: Csakhogy ahhoz helyjegy is kell, nekem ezek szerint nem volt :lol: :lol: :lol:
Egyébként én is így gondoltam, hogy minden majd más lesz és én ezt nem akarom, de most olyan klassz, hogy nagyon örülök, hogy így alakultak a dolgok! Komolyan mondom, mindennap hálát adok az én "véletlen" Pannámért :oops: :lol:
zuzmo1

Csajom akkorát alakítot, hogy fürdethettem! Persze minden ruha a gyerekszobában, hol most B alszik. Úgyhogy a szennyesből adtam rá ruhát :lol: :lol: :lol: :lol: (hallod Votiv? :wink: )
Annyira édes, mert amint elkezdem vetkőztetni, hangosan elkezd kacagni :lol: Tudja, hogy pancsi lesz :wink:
zuzmo1

Zsanci: hát ebben igazad lehet, mármint a dokimban. csak kiváncsi vagyok, hogy ki lehetett. :-) Egyébként bármely röhejes annyira Ő sincs oda meg vissza érte, mint ahogy én gondolnám.

Zuz: csajod édes lehet.... Kiváncsi vagyok a tortákra, majd számolj be. Turó persze van... mondjuk tofu vagy yofuból szoktam én is hamistúrósat gyártani.
johanna1975

Sziasztok!

Végre,legalább a talis képeket megtudtam nézni :D
Őrületesen nőnek ezek a gyerekek!!!

Zuz:
végképp azt mondom,hogy nézz tükörbe!
Nagyon csinos vagy és látványosan boldog :D
Ami a babatémát illeti nálunk most nem téma,mert szeretnék inkább valamit dolgozni elötte.Kicsit emberek között lenni...stb.
Viszont 2napja gyarapodtunk egy újabb kutyával :shock:
Jött haza du. a férjem és örömködve fogadva egy kicsi németjuhász a kertben :? Mint aki mindig is itt lakott,nem akart elmenni.Egyszerűen nem értjük,hogy került ide?!Az látszik rajta,hogy jól volt tartva idáig.Rábíztuk a döntést,ha maradni akar akkor maradhat 8)
Kép

Indi:
remek szekrényt találtál,na és az ára... :shock: Ügyes vagy :lol:

Ancsi:
látom nálatok is színorgia van :lol: Nagyon tetszik,meg a tusolós csempe is szuper!
Mi munkalapot is az ikeaban vettünk/fekete/ és elég masszív/bazinehéz volt/ :lol:

Zsan:
örülök,hogy minden okés :D ,épp ezért jó lenne ha Te sem kreálnál már újakat :wink:
Most akkor végül elvállalt a Barna?

Votiv:
teljesen érthető az aggodalmad!Hiszen hamarosan szülni fogsz és ez már magában is tiszta aggodalommal vegyes várakozás!
Én Dorkánál voltam a legjobban bepánikolva,pedig semmi nem indokolta,hiszen Orsi 1,5óra alatt született meg.
Inkább próbálj feltöltődni a családdal,kényeztesd magad,a többi meg majd alakul! :wink:

Mása:
én is örülök neked :D

Rylie:
a lovon Orsi ült,végül is csak 1hónapra tüntem el :lol:
Az antibigyó pedig FONTOS!Nem kell ezen agyalnod.Most ez a legjobb amit tehetsz a lánykádért!

petergabi

Gabi!
furcsa, de az állatok kiválasztják a gazdáikat, legalábbis érzik, hogy hol jó nekik. így éltem én évekig egy csomó denvérrel a redőnytokomban, akik el is költöztek, ahogy Pestre jöttem.
ancsipancsi

Sziasztok!

Üdv mindenkinek, tök új vagyok :oops:
Úgy néz ki, hogy én is a Szent Imrében fogok szülni, bár csak júliustól indulunk élesben...
Tudnátok nekem dokit ajánlani? olyat szeretnék, aki nőből van és lehet tőle "hülyeségeket" kérdezni. És persze az sem ártana, ha megadná a mobilszámát is. Eddig nem volt saját dokim, általában beestem az aktuális rendelésre.

Kösz mindenkitől előre is!
darcy

ja, és Gabi!
a tusolós csempénk meg olyan, ami vagy tetszik vkinek, vagy hátrahőköl tőle. engem csak az zavarna, ha nekem nem tetszene, de hát én találtam ki az egészet :))
ancsipancsi

Indi :) Szekrény nagyon rulez! :D Jó vásár volt!

Fibi :) Már bizti Baján vagytok, de sok puszi és érezzétek jól magatokat!!

Votiv :) Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a lelki helyrerázódás!! Nekem is egyből a kismama-masszázs ugrott be, hogy tuti jót tenne :D Sztem nagyon klassz csaj vagy és igenis meg tudod szülni a babócát, én tudom helyetted is! :wink:

Macs :) Éjszakai műsor :( Sztem is lehet a fogtól, bár tudom, ez nem kárpótol a zombiságért... ++++ Nektek!

Szrek :) Ábelnek bulást!! 15 hóstól nem lett nálunk semmi gond.

Akata :) 10 hós Ákost isten éltesse, nagyon édes a kép!! :D :D

Ancsi :) Lencsinek bulást!! Telefonáláshoz gratula! :D Ma mi is eláztunk kissé, pedig busszal jöttünk haza...

Rylie :) Vesegyuszi nem vicc, nehogy hibáztasd már magad az antibigyó miatt! sztem mindenki csak az ok nélküli használat ellen tiltakozik!

Johi :) Cuki Fanni :lol: :lol:

Mása :) Akkor most legyen féltékeny Bálint a zenés kiskrapekre? :lol: :lol:

Gabi :) Az új családtag nagyon helyes :D

Zuz :) Kacagó Panna :D :D de édes, hogy így szeret fürdeni! és ha rájön a kaksi-fürdés összefüggésre, jöhetnek a gigaadagok :wink: :lol:

Darcy :) Üdv itt! Nekem férfi dokim van, de vannak itt női dokisok is szép számmal, kész Urbán Márta rajongótábor, majd jönnek ők is :wink:

Kép
Kép
denizsa

szia mindenki, mielőt beájulunk Fülessel, mutatok néhány képet :)

csak ízelítő, de látszik, hohy kb. milyen lesz :)

A konyhapult, ami a második képen azért olyan, mert ráesett az eső, mikor behozták.:

Kép

Kép

ez természzetesen csak a "szerelő" állapot, még nincsenek a lukak kivágva, méretezésre hozták, hogy mennél pontosabb legyen. :)

Ilyen lesz a fürdő színe :)

Kép

és végül: a hátsó erasz is elkészült :)

Kép

Mindenkinek köszönöm az együttérző sorokat :) Fog miatt is sírtunk, de így még sosem, valamint kapott fájd.csillt (én is gyanakodtam a fogra), de láthatóan nem használt... reméljük, egyedi eset... :)

majd jövök, ha tudok :)

csók

Macs
macskanyu

Sziasztok!

Macs,
nagyon szép lesz a házatok! a konyhafalon a csempe nagyon hasonló a miénkhez!

Johanna,
nem biztos még, hogy magánkórház lesz, ez pusztán az egyik variáció, a másik hogy becsukják.. szóval egyik sem jó!

Molvarec Attilánál szültem, Várnai Gabi volt a szülésznőm. Nagyon jók mind a ketten. Te kinél szültél?

Szervusz Darcy,

ajánlották a csajok Urbán Mártát, de ő nem adja meg a mobilszámát. Ettől eltekintve csupa jót mondtak róla a lányok.

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Jelentem, megvolt. Mármint a szakképzés. A gyerekemmel elbánt a három itthon hagyott felnőtt (férjem, anyósom, apósom). Állítólag sírt, de evett. Mikor hazaértem, volt egy nem éhes, ellenben álmos gyerekem. Most alszik.
Kicsit sírtam a metrón, mikor elmentem itthonról, de végülis kibírtam valahogy. Muszáj. :roll:

Kép
Kép
tinu

Nincs túl sok időm, csak gyorsan kicsit beleolvastam ... Nappal sokszor felváltva alszanak a babák és én úgy érzem, hoyg egész nap csak szoptatok, pelenkázok, dédegetek, éjszaka is hasonló a program, ált. 5 órát alszom összesen azt is kb 3 részletben, szóval kezdek elég fáradt lenni. De az ikrek nagyon édesek és már mindketten nagyon jól belejöttek a szopiba, és a nagytesójuk is nagyon édes, csak szeretné, hogy többet foglalkozzak vele, de olyan rövid 24 óra egy nap 3 kis gyerekre... :?

Votiv,
én is strepto pozitív voltam ( :( vagyok?), és V. amikor született, hiába kaptam az anibiot infúzióban, sajnos elkapta a baba a bacit, mert a gyors szülés miatt nem tudott hatni a szer, így ő is kapta (branüllel kis kezében, ahogy Indi is írta, és úúúgy sajnáltam, de muszáj a betegséget megelőzni szóval fontos)
DE most a 2. szülésnél erre jobban figyeltem én is, és amikor kimutatták, hogy strepto pozitív vagyok, a papíron rajta van, hogy mely antibiokra érzékeny ez a kórokozó. És az orvosom felírt Dalacin hüvelykúpot, amit a szülés előtt 6 napig esténként alkalmaztam és EZ hatásosnak bizonyult, mert egyik ikerbaba sem kapta el a bacit!!! szóval esetleg próbálj Te is ilyesmit, ha egyetért az orvosod, mert szerintem ez még mindig sokkal jobb mint a kis újszülöttet gyógyszerezni sokáig... :) :) Drukk megy!

B.
blaye

Köszi még egyszer fogzás ügyben a segítséget és a pluszokat!!! Úgy néz ki segített, vagy most éppen szünetel a nyomás az ínyében.

Jube,
Üdv itt :)

Fibi,
Csönd legyen már :lol: Érezd jól magad Baján és hajrá szakdoli!!! :)

Zsanci,
Lábakat fel és pihizz sokat!!!

Zuzi,
Mondtam, h lassan beértek minket súlyügyileg, minket egy hete mérlegeltek és 6900 grammok voltunk :) És nagyon ügyes csajod van, nálunk mindig elkámpicsorodik a csaj szúri közben :)

Indi,
Hát ez a szekrény nagyon kafa és ennyiért meg, pláne jó biznisz volt :) Most már eltettem én is ezt a linket favoritba.

Votiv,
Szerintem is inkább pihizz és ne gondolj arra, hogy s mit lesz a szülés. A többiek elmondása alapján szerintem simán lehet olyan gyönyörű a szülésed, mint ahogy azt elképzelted :wink:

Macs,
Sok +++++!!!!! Füli nagyon édes, mint mindig :) Olyan huncut mosolya van :) Egyre pofásabb most már a konyha.

Kata,
Ákos milyen szép és milyen békésen szunyál :)

Ancsi,
Nektek is sok ++++++++++ a fogzáshoz!!!!

Rylie,
Azért egy vesegyuszi nagyon komoly, persze, hogy azt nem lehet azzal elviccelni, h nem adunk rá antibogyeszt. Abszolút jól csinálod!!!

Fanni,
Cuki Fanni, de édes :)

Gabi,
Új családtag rulez, más meg azon gondolkozik, h vesz meg egy némejuci kölyköt :lol:

Darcy,
Üdv itt :) Én esetleg tudnám neked ajánlani Dr. Kósa Mariannt. Sajna a dokim pont nyaralni volt, amikor szültem, így ő helyettesítette. Középkorú és nagyon jó fej, nem az a távolságtartó típus. Ugyan csak ügyeletes volt, viszont nagyon lelkiismeretesnek tűnt és szerintem ő az a fajta, aki nagyon segítőkész, tehát lehet tőle hülyeségeket is kérdezni. Mondjuk csak magánrendelése van, azt hiszem a Baross utcában, de ha jól emlékszem a névjegykártyáján rajta van a mobilszáma is. Ha esetleg érdekel, átdobom priviben.

Tinu,
Ügyes vagy nagyon :) És persze a lánykád is, a babysitterekről már nem is beszélve :)

Kép Kép
curse

Blaye,
Hű, nem semmi lehet azért az ikrekkel. Nagyon erős csaj lehetsz, én biztos kipurcantam volna már :)

KÉRDÉS
Jól tudom, h egy babának hasról hátra nehéz fordulni, vagy hülyeségeket írnak a könyvekbe? :? Képzeljétek, ma a csajom egymás után kétszer úgy megfordult hasról hátra, hogy csak lestem :shock: Ez most normális? Már csak azért is, mert a hátról hasra még csak félig-meddig megy. A felénél elakad.

Kép Kép
curse

Köszi, Curse, az nagyon jó lenne! :)
darcy

Darcy,
Pü ment :)

Kép Kép
curse

Curse, :)
Ákos is először hasról hátra fordult, 2 hónaposan. Aztán elfelejtette hogy kell és majd 4 hónapos kora után sikerült újra :D

Zuzi, :)
írom a privit - melyik oltás érdekel?

Blaye, :)
barátnőm is ikrekkel pocakos, 18. hét :) én is úgy szerettem volna, csodajó lehet.....jó kis erőpróba, Sprektumon is nézem néha :wink:

Neet :)
a sószoba tényleg túlzás egy bölcsiben, bár régebben allergia és asztma sem volt ennyi mint ma....és tény hogy erre hasznos

Kép
akata

Curse,
nagyon köszi! :)
darcy

Macs: csuda jó lesz a házatok. Nagyon tetszetős. Annyira szertnék én is kretaivkodni, de aZuram nem enged...majd ha esetleg beépítjük a tetőteret. :-(

Jube: én Tóth Ferenc és Klári párosnál szültem Mancit. :-) A Te dokid az, aki egy kicsit fura figura? Egyébként szimpinek tűnt, csak kicsit furának. Én azért reménykedem, hogy nem lesz magánkórház. Bár most már eljöttem onnan, ott volt a háziorvosom is, de már túl messze lenne.

Tinu: látod látod, azért túl lehet élni, de néha tényleg borzalmas, főként az elején én is emlékszem mennyire szenvedtem nélküle. Mostanra belejöttem. :lol: Na jó azért persze nagyon hiányzik és más témám nem igen van, mint Fanni, de ez igy jóóóóóóóóó. Milyen volt a képzés?

Blaye: nem semmi lehet, ahogy leírod, kitartást neked. De biztosan nagyon édesek az ikrek no meg persze Vince. Raksz majd fel róluk képet?

Rájli: nehogymáááááá egy percig is gondolkozz, hogy nem jól csinálsz valamit... Az antibigyó pont az ilyen esetekre van kitalálva én csak azt úúúúúútálom, amikor egy köhhhintésre is azt irnak fel. Szóval én ilyen esetekben igenis antibigyó párti vagyok nagyon is.

Akata: Nagyon helye Ákos a képen. Néha én is nagyon visszamennék a szülés napjára. Olyankor alig várom a következőt.

Fanni elkezdett köhögni és folyik az oooorrrrrrrrra... remélem csak egy lájtos megfázás. brrrrrrrmár csak ez hiányzott.

Johi
johanna1975

Akata: a Neisvac az mire való? Mert nekem az van itthon, de tök régen vettük Fanninak csak nem adattam be? most meg hirtelen már azt sem tudom, hogy mi ellen akarom beoltani, mert szívem szerint oltanám Kullancs és más egyéb ellen is, de még a 18 hósat sem kapta meg. (22 hós lesz lassan, csak a múltkori annyira kikészítette őt és engem is, hogy ezért húzom halasztom) Választ előre is köszi.

J.
johanna1975

Johi: a képzés jó volt, bár én kevéssé voltam formában. CSak néztem ki a fejemből és egyetlen értelmes hozzászólás nem tellett tőlem. :shock: Mindegy, majd 2 két hét múlva talán több telik tőlem.

Kép
Kép
tinu

Rylie,
ha KELL az antibigyó, akkor KELL, nincs mese...erre lett kitalálva!!!(bár, én nem látom,h hol hibáztatod magad emiatt...) egyszerűen nem találom! de én is úgy gondolom,h csak akkor nem jó, ha nem kell...természetes, h vannak olyan betegségek,amiket csak ez gyógyit meg, és nem segit a ráolvasás...(ami a legtöbb virusos bulinál segit!!!)

Macs,
a házatok annyira tetszik, h sztem be se költözzetek, megveszem!!!! :wink: :lol: nekem egyszerűen kivül-belül tökéletesnek tűnik!!! WOWOWOWOWOWOW!!!!!

Gabi,
nagyon édes ez a kutyus, és bizony ő a TIETEK!!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
Én is nagyon antib ellenes vagyok, ha nincs rá szükség. De jól használva ezek csodaszerek, egy percig nem izgulnék a helyedben, örüljünk, h feltalálták őket!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuzmó,
A szoptatásokat bírja Peti. Csak M fejét szereti/szeretné csavargatni (de nem szoptatás alatt).

Fürdetővödöst úgy emlékszem te használsz. Leheth M még fiatal? Van vmi trükk, h kell tartani? Nekem nem megy.

Móni
Kép
Kép
monisa

Johi :)
meningococcus C - ez az az agyhártyagyulladás elleni amit csecsemőknek is lehet, 12-24 hó között valahol javallott.

Azon gondolkodom, hogy tök fura, amikor olyan kis nyígógép volt mennyire vártam, hogy tudatosabb legyen, stb.... és ez most valóban olyan de olyan csodálatos, mégis annyira nosztalgiám van a kis tehetetlen üvöltő csomagom után :) :wink: kb 2 napja :shock:

Móni,
én ebben a korban - és kb 1 hónapos koráig csak a mosdó aljába engedtem egy nagyon pici melegvizet és a popsit megmostuk benne. Próbáltam persze én is a fürdetést, de annyira picike volt és annyira nem élvezte, hogy ez nagyon "stresszoldó" megoldás volt. bezzeg azóta fél vödör vizet mosok fel egy pancsi után :wink:

Kép
akata

Sziasztok!

Bocsánat hogy betolakodom a közösségbe,de már babás anyukákhoz volna kérdésem.

Azt szeretném megkérdezni,hogy valamelyikőtöket nem környékezte e - meg a BABY COLOR REFERENCIA RIPORT FOTÓ NEVŰ "CÉG".?
Nálunk ugyanis a férjemnek köszönhetően tarolt némi pénzt, de egy internetes fórum szerint nagy csaló banda.Ha van tapasztalatotok várom,ugyanis ma jelentkeztek ,hogy holnap jönnének fotózni,de olyan sok pénzt kérnek...hogy egy sorozat kb 27000 ft-ra jön ki előleggel,és a tapasztalatok szerint nem készülnek el a képek.Mivel apa csak jót akart nem csaptam agyon a hiszékenysége miatt,és azért mert nélkülem döntött. :-)

Várom a tapasztalatokat.

Előre is köszönöm a segítséget!
kavicska

Kata: köszi... és ezt te beadnád? Melyik nem kötelezőt javaslod? tudom már volt róla szó, de akkor nem figyeltem.
Hát ez már csak igy van, én is amikor kicsi volt alig vártam, hogy kicsit okosodjon, most pedig annyira szeretném, ha csak úgy ellene a kezembe.... Na majd a következőnél....
Hú de értelmeseket írok, de tudjuk be annak, hogy álmos és fáradt vagyok és egy nehéz éjszaka áll mögöttem és valszeg elöttem.

J.
johanna1975

Vajon mikor tudom elküldeni??? Kaki az internet...

Hű, de sok érdekeset írtatok, remélem, nem felejtek el semmit.

Megérkezett a bútor - nagyon szép és óriási sok hely van benne, úgyhogy szegény könyveim megmenekülni látszanak :wink: Egész nap pakoltunk (még azért nincs teljes rendmindent szét kellett bombázni a szekrények miatt) és az édes kisfiam nagy lekesen emelte a rendetlenség mértékét még este 8-kor is :lol: Hullafáradtak vagyunk, végre sikerült a picurkát elaltatni - kijött estére a recéje végre!!!!
Viszont nekem is sikerült megtaknyosodnom, úgyhogy az összes vendégséget-talit le kellett mondanunk a hétvégére.

Ancsi :) ez az ágyikó nem lenne jó nektek? nem magas és elég stabilnak látszik - az ikeással, amit feltettél, szerintem felveszi a versenyt. Ugyanaz az eladó, akinél én is vásároltam.

http://www.vatera.hu/nem_hasznalt_ifjus ... 71337.html

Kata :) 3000 volt az etetőszék, fenyő, no márka - imádjuk! Igen, én is azt érzem, hgoy sajnos a borostyán nem segített. Bár annyira cukorfalata nyakláncával, amikor pancsizik :) És látod, egy kis rosszalkodás és máris visszakívánod a kis fekvő krumplicskát :wink:

Rylie :) Habozás nélkül nyomnám Dominóba az antibigyót a ti esetetekben. Semmi okod a bűntudatra.
szekrényünk itt: http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=20676242

ZSanci :) pont a napokban gondoltam erre, hogy nem véletlen, hogy még nem lehet kistesónk, én nem tudom, hgoy bírnám bűntudat nélkül, hogy a szerelmemet "elhanyagolnám" ketteske miatt. Emlékszem, egyszer már beszéltünk erről, mesélted, hgoy Igi születésekor milyen nehéz szívvel voltál Borisz maitt. Hát én nem is tudom, alkalmas lennék-e többgyerekes anyának

Macs :) az éjszakai panaszod nálunk rendszeres fogzási fájdalomkor éjszaka közepén. Szörnyű és csak fájdalomcsillapítóra múlik, akárhány órát is ringatnám, de nem is hagyja magát ringatni se :(
Konyha gyönyörű! Én is bontott téglás házikóról álmodozom...

Gabi :) Drága kutyus! Szép ez, a guru is megtalálja a tanítványát, meg a kutyus is a gazdiját :wink:

Tinu :) nagy dolog az első külön töltött nap! Bár nem irigyellek érte :(

Szia Mása :) De jó, hogy Orsika taklál néha oylan pasit,a ki hagyja magát szeretgetni :wink: Annyi a szeretet és a kedvesség a nagylányodban, igazán megérdemli :)

Deni :) hogy vagy? Remélem, ez az ítéletidő nem okoz semmi disznóságot!

Blaye :) ó de jó, hogy tudtál egy picit írni! Csodállak! Elsőnek én is vágytam ikerbabákra, de másodiknak, hát... nagyon nehéz lehet...

Barbi :) mi van veletek???????????????????????

Fibi :) Jó hétvégét a szülőknél!

indianyo

szép reggelt! :D

Kavicska, én nem találkoztam velük, de ez az összeg szemtelenül sok! egy profi fotós 5-10e ft körül kap megbízásonként az újságtól, ahol dolgozom, és persze ők mást is/mindent vállalnak, pl keresztelőt, esküvőt stb.
ha gondolod, szívesen adok egy nevet/telszámot! és persze olyanét, aki számlát is ad, szóval semmi átverés. ezt a Baby Colort meg gyorsan mondd le :)

drága Indike, miért ne lennél jó többgyerekes anyukának? :D szerintem nagyon is jó lennél, sok kis bébi örülne egy ilyen mamának :D és a szeretet nem eloszlik ám, hanem megsokszorozódik :)
de abban maximálisan igazat adok Zsancinak, hogy egyeske MINDENT megkap, többet is, és ez baromira meglátszik rajtuk. ketteskétől lefelé meg Zsanci szavaival igazi túlélők következnek... :D ami azért pozíciónak szintén nem rossz! én egyeske voltam és sokkal kevésbé vagyok életrevaló mint a két öcsém. sőt, nálunk a legkisebb abszolút a legügyesebb az életben/mindenben.

Fibi, jó utat, remélem kicsit elszórakoztatják Bálintot a nagyszülők és tudsz jókat pihenni is :)

Blaye, de örülök, hogy írtál! sokat gondolok rátok, nem lehet egyszerű a 3 kis manóval, de úgy érzem soraidból hogy Te most is olyan kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, mint általában, és ez olyan jóóóó :))))

votiv 8)
votiv

Neet, velkám bekk! hajrá HP, mindjárt kezedben a diploma!!!! felemelő érzés lesz, hamarosan meglátod!

Másenyka, jó hogy jöttél, ne tűnj el :) kis pocakod hogy van? és Orsika beszélget már? rakj fel képet is :wink:

szia Jube! dokim nekem is Faludi, de ő pont az a "Humor Herold", akit Te kerülni akarsz :D és hogyhogy ilyen hamar akartok ketteskét? túl jó dolgotok lehet :D

Darcy, szia! nődokik a SztImrében: Urbán Márta, Kocsis Éva, Rabóczky Marietta, Gutmann Orsolya (de nem tudom neki megvan-e már a szakvizsgája). UM nem az a nőcis típus, inkább katonás, Kocsis Évát én egy régi ügy miatt nem csípem, Mariettánál Blaye szült és elégedett volt vele, és ott van az a dokinő is, akit Curse mondott... júliusban kezded a terhesgondozást? :wink: a H-ban tartanak szülésre felkészítő előadásokat, esetleg oda nézz be, hátha megakad a szemed egy szimpi doki(nő)n! a dátumok rajta vannak a H honlapján. http://imreszul.neologik.hu/

Gabi, új kutyus :D és mi lett a neve? cicátok is van? és Orsi most rendszeresen jár lovazni?

dáthásoknak és fognövesztőknek könnyű napot!

jaaaj nagyon szomorú lettem szegény Kaszás Attila miatt, úgy de úgy sajnálom :(
votiv

sziasztok,
hú, most én is eléggé a hir alatt vagyok...
és jár az agyam...
pont a múlt héten hallottam egy beszélgetést vele, az új hangoskönyve kapcsán, és megkérdezték tőle,h gondolt e a fiára, miközben olvasta fel, mert a Mácsai Pál pl. végig arra gondolt,h egyszer majd milyen büszke lesz rá a fia...
és én meg arar gondoltam, h milyen marhaság, mert a Kaszás Attila olyan fiatal még, még egy csomót lehet együtt a fiával...
mikor jött ez a hir, h agyvérzést kapott, akkor is ez a gondolat ugrott be először..
kb. Igi korú a fiacskája, vagy még kisebb...

hú, nem lehet msot egyszerű nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenem...

(ezért kell minél előbb gyermekeket nemzeni, ki tudja mennyi van vissza....)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs :) Házatok nagyon szépen alakul, már olyan kíváncsi vagyok a végeredményre! :D

Tinu :) Szupi, hogy Tündivel megbírkózott a 3 felnőtt :D :lol: És sztem ne várj magadtól elsőre kiemelkedő szereplést, már az is nagyszerű, hogy el tudtál menni és résztvenni a képzésen! nagyon ügyi vagy! :wink:

Curse :) Hú, gratula Adélnak a mutatványhoz! :D Azt nem tudom, hogy hasról hátra nehezebb-e, de Bálint is így kezdte. Ilyenkor nagyon büszke volt magára (persze mi is :lol: ) aztán ált. kitört a balhé, mert vissza meg nem tudott még fordulni...

Johi :) Jaj, Fannikának bulást!! ++++ remélem nem tőlem kapott el vmit :roll: :(

Kavicska :) Még nem volt "szerencsém" ezekhez a fotósokhoz, de ez az összeg túlságosan is soknak tűnik... legalábbis én tuti nem fizetnék ennyit egy albumért :?

Indi :) Nagy gratula Dominónak a recéhez!! :D :D remélem most jön egy kis szünet a fogzásban... Takonykór :( Bulást Neked!! Köszi, megvagyunk, csak 2 napja köhécselek én is.... már nagyon unom, pláne mert az egész pocim "rázza" :(
És nagyon is egyetértek Votivval, nagyon is jó lennél többgyerekes anyukának! Olyan jól tudsz bánni a gyerekekkel :wink: És sztem a gyerkőcöknek is jól jön a tesó, legalábbis én egyke voltam és mindig nagyon vágytam tesóra, szóval nem hagytam volna ki semmi pénzért a kistesót, bár tudom, valszeg eleinte nem lesz könnyű és Bálint esetleg féltékeny lesz és nekem meg lilkifurim lesz, stb-stb., de akkor is tök jó, hogy lesz mégegy gyerkőc (sőt szívem szerint bevállalnék többet is) :D

Kép
Kép
denizsa

Votiv,

Panni egy mintagyerek, kopkopkop, tényleg, 6 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, vidám, nem hisztis, jól eszik, (sőt!), így azt hiszem, belevágunk a 2. felvonásba hamar. (na most hogy eldicsekedtem, mától tuti nem alszik..... :wink: )

A nem kötelező oltásokkal kapcsolatban:

a mi dokinénink azt mondta, a Neis Vac-ot csak a mamák megnyugtatására adják be. (de mivel a védőnő nagyon ajánlja, én is beadatom majd...)

Viszont a prevenar-t ami a pneumococcus (bocs, ha rosszul írom) ellen van, azt nagyon javasolta, mert nekem rendszeres volt a középfülgyulladásom régen... és ez a baci nagyon csúnya betegségeket okoz még, a középfüllgyulladás mellett, tüdőgyuszi, agyhártya, stb. sajnos egy vagyon, 15e egy darab, és attól függően ki milyen korán kezdi 1-4 kell belőle.

A bárányhimlő ellenit nem tudom, beadassam-e ezzel van valakinek tapasztalata? Úgy tudom csak 20 éves korig véd az oltás, és felnőtt korban csúnyább a betegség, mintha gyerekként kapná meg. (ami viszont egy életre védi a továbbiaktól)
ez hülyeség???

és még egy kérdés, van a szent imrében újszülött intenzív? és ha nincs, hova viszik a babákat, ha kell?

Johanna,

az én dokim-e "A Furcsa"? :lol: szerintem igen, őrá gondolsz. A kismamáival szenzációs, nagyon alapos, türelmes és rendes, és nekem csak ez számít. de igaz, ami igaz.... :lol: :lol: :lol:

Kavicska,

ezeket a cégeket én el szoktam kerülni.

de miért fizetnél előre? ha megvannak a képek, és jók, akkor ki fizeted, így nem verhetnek át, vagy félreértettem valamit? :? bocs, ha igen.

szép hétvégét!
Jube

Kép

Kép
jube

Jaj, sírtam reggel Attila miatt én is... elment egy igazi ember, aki valódi férfiból bolt :(
De legalább icipici Jancsika fiacskájának marad belőle sok film, hanganyag, úgy fog felnőni, hgoy egy csodálatos ember volt az apukája. Tudom, ez nem kárpótlás, de egy átlagember után mi marad? Nekem is pont az jutott eszembe, amit Zsanci mondott, hogy itt vagyunk mi, élemedett korban (:wink:) szülők, ki tudja, mennyi élvezhetünk egymás életéből :( Tudom, hogy ez egyéni sors kérdése elsősorban, de akkor is sírnivaló a hír.

Aranyosak vagytok, hogy így megnyugtattok, tudom én, hgoy jól tudok a gyerekek nyelvén, nem is erre gondoltam, hanem, hogy a azt a szerelmet, amit a kisfiam iránt érzek, hogyan tudnám a második (már többről álmodni se merek, pedig 3-4 gyerek azh igazi) gyerkőc iránt is érezni? Költői kérdés persze, hát apa is kő hozzá, ugyi, nem tud nekem spermát postán küldeni...

Jube :) Miért gondolsz ilyenekre, mint intenzív?? Ha ez jár az eszedben, akkor bizony a SOTE a te kórházad, I és II egyaránt rendelkezik csecsemőintenzívvel. Valamint a Söfi is, de azt most bejárzák ugyi...

Zuzi :) Drága kis Panna :) Olyan jó olvasni a soraidat :)

Ara gondoltam, hgoy Dominó szülinapján elmennék az állatkertbe vele, van kedve valakinek csatlakozni? Oylan jókat nevetgél a farokcsóváló kutyuson, a cicával meg mindig veszekszik, mert az csak elnyúlva élvezi a napfényt, ahelyett, hogy őfelségét szórakoztatná :) Votiv :) Gondolom, te akkor már Lilirózával babáznál inkább :)

indianyo

Meghalt Attila...reggel ott bőgtem a közértbe ahogy megláttam az újságok címlapján...

R
rylie

Kata!
érdekelne úgy általában a véleményed az oltásokról (volt, amire a dokink azt mondta, hiogy emberkiísérlet, és hogy az usában is betiltották pl az egyik féle rota ellenit), és részletesebben a nem kötelezők, te melyiket ajánlanád. Köszi!!!

Kaszás Attila :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Indike, ki tudja, mi lesz? :) ha még 1ben vagyok, simán elmegyünk mi is! Istók megőrül az Állatkertért, és utoljára ősszel voltunk, már úúúgy mennénk, de most olyan kaki idő van :?

Jube, ez nagyon szuper :) (vmit nagyon jól csinálsz :wink:) akkor csak hajrá a 2. bébivel :)

Deni, neked is jobbulást, pihenj sokat! +++
votiv

Indi!
köszi, de ha nem emeletes, vagy fixfaxos lesz, akkor már megvan a sima "heverőből" a nyerő, ami - attól függetlenül, hogy fenyő - rendelkezik ágyneműtartóval is, ami nem egy kihúzható doboz, ami tele megy porral, + ki se lehet húzni, ha az ágy mellett szekrény van, hanem az a hagyományos ágy aljához épített ágyneműtartó.

Votiv!
nálunk az esküvői fotózás kb 10-15eFt volt, és nem volt benne nagyítás!!! ez utóbbi kerül marha sokba, a munka eszmei részének az árát a fotós határozza meg, tágak a határok. a 27 ezer, ami tényleg soknak tűnik, meg biztos tartalmaz egy csomó nagyítást is. (papírképet) ma már ott tartunk, hogy egy segítsmunkás nem mozdul meg 10.000 Ft alatt, így gondolom egy fotós se.

Kavicska!
férjed adott előleget? mert ha nem, akkor mondjátok le, és nyugodtan mondjátok meg, hogy több helyen olvastátok, hogy nem korrektek, ráadásul az ár túlzó. próábáld meg hívni őket, hogy huss! :) ha meg fizettél előleget, akkor mondd, hogy semmi több lét nem fizetsz már nekik, csak ha kész a meló. és tisztázd, hogy a 27 ezerben mi foglaltatik benne. (pl. a digitális nyersanyagot megkapod-e, hogy később csináltathass belőle papírképet a családnak.)
ami továbbra is zavar, hogy ezek a csaló/nem csaló, de levakarhatatlan cégek honnan szerzik meg a címeket? 100%, hogy a kórház alkalmazottai a ludasak. nekem annyi bajom volt a szülés után, hogy marha ideges lettem, mikor egy nő elkezdett zaklatni és pökhendi módon beszélni velem, a fotózgatásukról. el is küldtem...
ancsipancsi

http://www.babashop.hu/hun/modules.php? ... pic&p=5806

utolsó hsz. ezé a szegény Kavicskáé. úgy látom, tőlük már 21 ezret le is gomboltak, meló nélkül.
ancsipancsi

Kaszás Attila :cry: - nekem legjobban a hangja fog hiányozni :?

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?