Sziasztok,
Zöldi, jó, hogy benéztél. Nagyon stram csajszi vagy. Mindentől függetlenül én még mindig ölellelek. ((((((Zöldi)))))))).
Szezsóka, köszi a tippet

, Sopronban már voltunk többször a Hotel Sziesztában, nagyon szeretjük, gyönyőrű hely, Sopron, Szombathely, Kőszeg, az egyik kedvenc részem

.
Mi újság a magas cukros barátnőddel? Mit mondtak neki végül?
Kata, nagyon szép voltál, Tesóddal is nagyon jó az a kép, mindketten helyes csajszik vagytok

Párod nagyon koncentrált

, legalábbis a képeken úgy tünik

.
Cenikő drágám, aki chilis cuccot eszik, az ne csodálkozzon, hogy néha kikivánkozik

, jót nevettem, akkor nincs semmi gond, csak dolgoztatod a gyomrodat. Én is voltam a mekiben múltkor anyuval és kinéztem a chilis-et, de nem mertem enni belőle......
Purc, neked is nagyon köszi a tippet, valószínűleg ez lehet a gond, hogy nem pihenek egyáltalán, mindig jövök megyek.....Tegnap azért sikerült egész délután pihentetnem, remélem most már lassan normalizálódik.
A napozás tök jó

D vitamin, boldogsághormon, minden, szuper, csak adagold a baby-nek
Csikken, Te is pihengess ma azért
Gaby, hát ez nagyon ígéretes

, ha holnap megint felugrik én már nem mondok semmit, úgyis tudni fogod mire gondolok
Athiz, jobban vagy?
Nu, megyek, készítem a reggelit, kivételesen apa is csak délutánra megy, így együtt kajolunk, mindenkinek szép napot.
Jövök még.
Pussz.
Melcsi